Results 1 to 15 of 72
-
15-03-2010, 22:22 #1
ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ!!!
καλησπερα καλοι μου φιλοι!λοιπον αυτες τις μερες χαθηκα επειδη ντρεπομουν και να μπω ακομη να σας πω τις γουρουνιες που κανω.ειμαι σε απογνωση!ΔΕΝ μπορω να το ραψω με τιποτα!!!το αποκορυφωμα ηταν σημερα που πηγα στο γυναικολογο μου γιατι οπως σας εχω ξαναπει προσπαθουμε για μωρακι και ενω τα βρηκε ολα πολυ καλα μου ειπε οτι το βαρος μου και την περιοδο αποσυντονιζει αλλα και τη γονιμοτητα επηρεαζει,καταλαβαινετε ποσο χαλια ειμαι;;;οταν γυρισα σπιτι εκανα το βημα μετα απο ενα χρονο να ανεβω στη ζυγαρια και αντικρυσα θεαμα θριλερ!!!!τι σας ελεγα;οτι το πιο πολυ μου ηταν το 85;;ξεχαστε το!!!ειμαι 91 κιλα!!!!!!!!!!!!εχω τρελαθει.δεν προκειται να καταφερω να τα χασω.σκεφτομαι ολο το φαι.ο γιατρος μου ειπε να παρω τα γκλουκοφας καπως ετσι λεγονται επειδη υποτιθεται θα με βοηθησουν να χασω βαρος.ναι λοιπον,ειμαι η μεγαλυτερη γουρουνα!μπορω να παρω το οσκαρ δε νομιζετε;;;
- 15-03-2010, 22:26 #2
15-03-2010, 22:29 #3
Κατά τη γνώμη μου το βλέπεις λάθος το θέμα. Δε χρειάζεται να ράψεις τίποτα. Απλά φάε υγιεινά. Ολικής αλέσεως, σαλάτες, φρούτα, κοτόπουλο, ψάρι. Κόψε το φαγητό απέξω βασικά και τα άσπρα αλεύρια και γλυκά.
Δυστυχώς πρέπει να προσπαθήσουμε. Μόνο του δεν γίνεται.
Από ευτυχία πως πας; Γιατί πολλές φορές τρώμε γιατί κάτι δεν πάει καλά.
15-03-2010, 22:32 #4
15-03-2010, 22:35 #5
Εμείς θα προσπαθήσουμε. Δεν μπορεί να το κάνει άλλος για μας.
Ή θα το κάνουμε ή θα συνεχίσουμε να νιώθουμε άσχημα. Και το τι πιστεύουν οι άλλοι για μας, ακόμα και ο σύζηγος, είναι δικό τους θέμα. Εμείς πρέπει να μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Η απελπισία είναι κακός σύμβουλος
15-03-2010, 22:41 #6
οχι changes δεν νευριαζει καθολου γιατι μη γελιομαστε η αιτια που δε μενω εγκυος δεν ειναι τα κιλα μην τρελαθουμε κιολας εδω ξερω γυναικα 140 κιλα που το πρωτο μξηνα εμεινε εγκυος.κι εγω εχω μεινει 2 φορες αλλα ηταν βιοχημικες.αλλωστε δεν ημουν παντα τοσα κιλα.λαπο το σεπτεμβρη εχω βαλει τουλαχιστον 10 μετα απο την καταθλιψη μιας αποβολης.αλλωστε ο γιατρος εμενα με βρισκει κατα τα αλλα μια χαρα ενω το επομενο βημα ειναι να κανει ο αντρουλης σπερμοδιαγραμμα που πιστευω βεβαια οτι κι εκεινος θα ειναι υγειεστατος..αλλα να σε ρωτησω κατι;;κι αν οντως ειχα εγω προβλημα με το να νευριαζε και να τσακωνομασταν θα μου εκλεινε το στομα η θα μου εφτιαχνε την ψυχολογια για να σταματησω τη μασα;;;σεν το νομιζω..ευτυχως ειναι πολου καλος κι ευγενικος ο αντρουλης μου.και λεω ευτυχως επειδη υπαρχουν δυστυχως πολλοι αντρες γλυκεια μου που ειναι ζωα στη συμπεριφορα τους και σε ριχνουν ακομα πιο βαθυα..
δαναη μου ναι τωρα ειμαι πολυ καλα δεν εχω κανενα βασικο προβλημα στη ζωη μου δοξα τω θεω!!!ειδικα σημερα που ο γυναικολοογος μου ειπε οει ειμαι υγειεστατη( εκτος του οτι θα με οφελησει να χασω κιλακια) πεταω απο χαρα γιατι ενα αγχος το ειχα..
15-03-2010, 22:49 #7
Ωραία, άρα όλα καλά. Το μόνο που σε ρίχνει δηλαδη είναι το θέμα του παιδιού.
Λοιπόν, κλείσε τα μάτια και φαντάσου ότι κάνεις μωρό και ότι έχει μια όμορφη και λεπτή μαμά και δίπλα είναι ο αντρούλης σου που είναι μάλαμα από ότι καταλαβαίνουμε. Και μετά πάτε όλοι μαζί βόλτες και γελάτε και περνάτε σούπερ. Και να ηρεμήσεις και όλα θα γίνουν. Μην πανικοβάλεσαι και μη απελπίζεσαι, δεν θα βγει τίποτα καλό. Μόνο οι όμορφες σκέψεις φέρνουν όμορφα πράγματα.
15-03-2010, 22:51 #8
15-03-2010, 22:52 #9
το θεμα του παιδιου με απασχολει μεν και το θελω πολυ αλλα δεν με ριχνει τωρα πια που ξερω οτι δεν εχω καποιο προβλημα.το μονο που με ριχνει ειναι οτι δεν εχω καθολου αυτοκυριαρχια,ενω το θελω πολυ να χασω τα κιλα δεν κρατιεμαι για πολυ..και να σξεφτεις οτι προπερσυ τετοιο καιρο ημουν 67!μια ζωη παρε χασε και διαιτες.αμαν πια!!!
15-03-2010, 22:53 #10
αααα σοκολατιτσα θελω κι εγω τικερακι!!!ζηλευω!!!!δεν ξερω ομως να βαζω.κλαψ κλαψ..
15-03-2010, 22:55 #11
Το θέμα της ΑΥΤΟκυριαρχίας, όπως το λέει η λέξη είναι δικό σου και μόνο θέμα. Όλοι την έχουμε μέσα μας. Κάντην πράξη.
Επίσης για χαρακτήρες σαν εμάς βοηθάει να μη μένουμε πολλές ώρες νηστικές και να τρώμε μικρές μερίδες κάθε φορά. ΕΠίσης κάνε κάτι, όπως σπορ χόμπι για να αποσπάσει το μυαλό σου
15-03-2010, 23:02 #12
Originally posted by ΚΕΛΥ
οχι changes δεν νευριαζει καθολου γιατι μη γελιομαστε η αιτια που δε μενω εγκυος δεν ειναι τα κιλα μην τρελαθουμε κιολας εδω ξερω γυναικα 140 κιλα που το πρωτο μξηνα εμεινε εγκυος.κι εγω εχω μεινει 2 φορες αλλα ηταν βιοχημικες.αλλωστε δεν ημουν παντα τοσα κιλα.λαπο το σεπτεμβρη εχω βαλει τουλαχιστον 10 μετα απο την καταθλιψη μιας αποβολης.αλλωστε ο γιατρος εμενα με βρισκει κατα τα αλλα μια χαρα ενω το επομενο βημα ειναι να κανει ο αντρουλης σπερμοδιαγραμμα που πιστευω βεβαια οτι κι εκεινος θα ειναι υγειεστατος..αλλα να σε ρωτησω κατι;;κι αν οντως ειχα εγω προβλημα με το να νευριαζε και να τσακωνομασταν θα μου εκλεινε το στομα η θα μου εφτιαχνε την ψυχολογια για να σταματησω τη μασα;;;σεν το νομιζω..ευτυχως ειναι πολου καλος κι ευγενικος ο αντρουλης μου.και λεω ευτυχως επειδη υπαρχουν δυστυχως πολλοι αντρες γλυκεια μου που ειναι ζωα στη συμπεριφορα τους και σε ριχνουν ακομα πιο βαθυα..
δαναη μου ναι τωρα ειμαι πολυ καλα δεν εχω κανενα βασικο προβλημα στη ζωη μου δοξα τω θεω!!!ειδικα σημερα που ο γυναικολοογος μου ειπε οει ειμαι υγειεστατη( εκτος του οτι θα με οφελησει να χασω κιλακια) πεταω απο χαρα γιατι ενα αγχος το ειχα..
ε,ρε πλακα που εχετε...
15-03-2010, 23:05 #13
changes
ένας άνθρωπος μπήκε εδώ γιατί ήθελε υποστήριξη. Δε νομίζω ότι χρειάζεται η ερωνία. Αν γελάς μαζί μας, κάντο χωρίς να σχολιάζεις.
15-03-2010, 23:06 #14
και εγω κοριτσι μου παιδευτηκα αλλα με βοηθησαν στο τσατ τα παιδια
15-03-2010, 23:15 #15
Originally posted by Danai20
changes
ένας άνθρωπος μπήκε εδώ γιατί ήθελε υποστήριξη. Δε νομίζω ότι χρειάζεται η ερωνία. Αν γελάς μαζί μας, κάντο χωρίς να σχολιάζεις.
συμπερασμα;πολλες φορες τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα παρουσιαζουμε.αρκει να τα ξαναδουμε απο μια αλλη οπτικη γωνια και ολα παιρνουν αλλο χρωμα.
κι εφοσον δεν ειναι τοσο τραγικα,καλα θα κανουμε να μην κλαιγομαστε αδικα και πρηζουμε τους γυρω μας αδικα επισης :P
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή