ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 72
    Μου ειχε δωσει κι εμενα η γυναικολογος μου ενα φεγγαρι glucophage...ειναι οντως αντιδιαβητικα χαπια , αλλα βοηθουν και σε πολυκυστικες, σε διαταραχες ωορρηξιας κλπ. Εμενα προσωπικα δε με βοηθησαν στο στοχο μου, την πρωτη βδομαδα μαλιστα ειχαν και παρενεργειες (διαρροιες κλπ.)...οποτε τα σταματησα επιετα απο κανα μηνα.

Junior Member
    Γειά σας!
    Μόλις μπήκα στο forum, γιατί με ενδιαφέρει και μένα πολύ να χάσω κάποια (πολλά) παραπανίσια κιλά..
    Δεν σας κρύβω ότι ένιωσα κάποια ανακούφιση που αντιλήφθηκα ότι δεν είμαι η μόνη τελικά που έχει θέμα με το βάρος της...
    Πριν 10 μέρες ήμουν 108 κιλά... ΟΥΑΟΥ!!!!!!!(ήταν καθαρά θέμα τύχης που γλύτωσα το εγκεφαλικό) - Οπότε και γω γουρούνα είμαι !
    Γράφτηκα στο γυμναστήριο, ξεκίνησα και διατροφή - τα γνωστά - όχι γλυκά, αναψυκτικά, ψωμιά, φαγητό απέξω, κτλ κτλ..
    Σήμερα έδειξε 105,6 μετά από πολύ πείνα...
    Έχω βάλει μεγάλο στόχο, γιατί πέτυχα κάτι φωτογραφίες μου που ήμουν 65 κιλά, και μετά κοιτάχτηκα στο καθρέφτη και φρίκαρα....

Και όσο για τις εγκυμοσύνες... Εγώ έχω χρόνια πολυκυστικές ωοθήκες, έχω πιεί άπειρα αντισυλλυπτικά, έχω τριχοφυία, και είμαι και χοντρή.. Ο γυναικολόγος με διαβεβαίωνε ότι θα έχω πρόβλημα γονιμότητας 100%...
    Έμεινα αμέσως έγκυος (ήμουν 25 χρονών και 102 κιλά), και σε αυτό πιστεύω με βοήθησε πααααρα πολύ η συμπαράσταση του άντρα μου, που ψυχολογικά με έκανε να νιώθω θεά!

ΥΓ: Όσο για τα χαπάκια τα γλουκοφας, τα παίρνει και ο πατέρας μου που έχει ζάχαρο.. Πραγματικά και γω απορώ πως τα δίνουν και για αδυνατιστικούς λόγους...

Senior Member
    Κέλυ μου δε θέλω να μου απογοητεύεσαι και να πέφτεις!
    Εμείς είμαστε εδώ για να σε στηρίξουμε!
    Τα πράγματα είναι απλά!
    Τα έκανα και εγώ και είμαι τώρα σούπερ και με τον εαυτό μου και με τον άντρα μου και με τους πάντες αλλά το τονίζω με τον εαυτό μου κυρίως.
    Δώσε βάση στην Κέλυ και μόνο σε αυτήν.
    Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου είτε αυτό συνεπάγεται την εξωτερική σου εμφάνισης, είτε την υγείας σου είτε τον ελεύθερό σου χρόνο.
    Εγώ ξεκίνησα λατινικούς χορούς, γυμναστήριο και διαιτολόγο!
    Πήγα βέβαια και σε μια ψυχολόγο η οποία οφείλω να ομολογήσω πως ήταν η σωτηρία μου και όταν σήμερα με βλέπει δεν αναγνωρίζει τίποτα από εκείνο το απογοητευμένο και έρμαιο των καταστάσεων κορίτσι που πήγε στο γραφείο της.
    Όλα αυτά συνέβαλαν και μπορώ να πω σήμερα πως είμαι ειλικρινά ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
    Βέβαια το πολυπόθητο δεν έχει έρθει ακόμα αλλά που ξέρεις ? ίσως μου αφήνει τον χρόνο για να κάνω και άλλα πράγματα για τον εαυτό μου!
    Δε μας πήραν και τα χρόνια!
    Την σημερινή εποχή όλα γίνονται!
    Σε φιλώ γλυκά και θέλω να παρακολουθήσω την ανοδική σου πορεία!!!

Senior Member
    zoiali

αυτό ειναι το ψευδώνυμο της αδερφής μου στο ίντερνετ
    Σίγουρα δεν εισαι αυτη έτσι; Αλλά η αδερφη μου είναι 18 και όχι απλα δεν εχει κάνει παιδιά, αλλά δε βλέπω να την παίρνει και κανείς τόσο ούφο που είναι.

Καλώς ήρθες πάντως και εύχομαι τα καλύτερα στις προσπάθειες σου!

Senior Member
    ΚΕΛΥ μου ημουν 103 κ τωρα 83...σευχαριστω που εγραψες το προβλημα σου, θα διαβαζω μενδιαφερον τις εξελιξεις, μου δινεις ενα ακομα λογο να γινω λιγοτερα κιλα απο οτι ημουν το 2006...αφου παντρευομαι συντομα κ καποια στιγμη λογικα θα βαλουμε κ μπρος για μωρο σε κανενα χρονο...

ναι το 2006 ημουν 82 κιλα και οχι μονο το 2006! αλλα ισως κ πολλα χρονια πριν...κατω απο 75 δε θυμαμαι ποτε ημουν...
    αρα δεν εισαι η μονη γουρουνιτσα! οσο για το ποια ειναι πιο μεγαλη τι σημασια εχει! λες κ θα παρουμε κανενα βραβειο?
    Φιλια πολλα κ καλως μας ηρθες! ειμαστε ολες εδω να κουβεντιασουμε τα παντα! κ αντι νανοιξεις το ψυγειο μπορεις νανοιξεις το πισι! (δες το κι ετσι πιανει!)

Senior Member
    Originally posted by irenevaladia

Βέβαια το πολυπόθητο δεν έχει έρθει ακόμα αλλά που ξέρεις ? ίσως μου αφήνει τον χρόνο για να κάνω και άλλα πράγματα για τον εαυτό μου!
    Ειμαι περηφανη! για σενα...δεν περιμενα να δω απαντηση σου εδω...μπραβο φιλεναδα βαλε μας τωρα τα γυαλια, κ κανε κανενα σπανακοπιτακι να υποδεχθεις τους "μουσαφιριδες". Μπορει να ειναι πολλοι ο,τι δεν επιασες σε μουσουνου :P

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    zoiali

αυτό ειναι το ψευδώνυμο της αδερφής μου στο ίντερνετ
    Σίγουρα δεν εισαι αυτη έτσι; Αλλά η αδερφη μου είναι 18 και όχι απλα δεν εχει κάνει παιδιά, αλλά δε βλέπω να την παίρνει και κανείς τόσο ούφο που είναι.
    χαχαχα αυτες οι τρυφερες οικογενειακες στιγμες παντα σπαραζαν την καρδια μου:P

Senior Member
    Μα είναι εντελώς ούφο, δε φταίω εγώ. Πριν 2 μήνες ήθελε να γίνει φιλόλογος, πριν 1 να ανοίξει σαντουιτσάδικο και χτες ήρθε και μας είπε ότι θα γίνει πολεμικός ανταποκριτής! Φαντάσου λίγο τη φάτσα της μάνας μου σε όλα αυτά

Το μόνο καλό είναι ότι κανείς δε δίνει σημασία στο τι μπούρδες κάνω εγώ, χαχα

Junior Member
    Danai20,

Με έκανες και γέλασα!!! Καλέ πως μιλάς έτσι για το καημένο το αδερφάκι σου? Σα δε ντρέπεσαι...

Πάντως δεν το ήξερα ότι είχε και άλλος εκτός από μένα την ίδια κορυφαία ιδέα για το nickname... χαχαχαχα

Να κάνω μια ερώτηση βρε παιδιά....
    Θέλω να βάλω και γω αυτή την μπάρα που δείχνει τα κιλά από κάτω...
    Που βλέπω πως οι περισσότεροι έχετε κάτω από τις απαντήσεις σας..
    Πώς μπορώ να το κάνω αυτό?
    HELP!!!!

Member
    καλησπερουδια!!!επιτελους καταφερα να σας γραψω!αρχικα πολα ευχαριστω για την ανταποκριση σας.λοιπον,ειμαι καλυτερα σημερα γιατι ηταν η πρωτη μερα μετα απο πολυ καιρο που δε γουρουνιασα!!!γιουπι!!!!τελο� �,το πηρα πολυ πατριωτικα το θεματακι!!!ρε γαμωτο το μονο που με προβληματιζει(προς το παρον δηλαδη)ειναι γιατι ο γυναικολογος μου δωσε τα γκλουκοφας.λεει οτι θα ρυθμισουν την ινσουλινη του αιματος,και θα μειωσουν την ορεξη μου και γενικοτερα θα μου φτιαξουν την ψυχολογια.τι να πω κι εγω απλα τα ξεκινησα και βλεπουμε.εσεις πως τα πηγατε σημερα;;;απο αυριο ακομη πιο δυναμικα εγω!ααα κατι που ξεχασα να σας πω,σημερα στη δουλεια ηρθε μια πελατισσα που ειχα να με δει κανα χρονο και μου λεει"παχυνες η ετοιμαζεις τιποτα;;"αααα λεω με τον πονο μου παιζει κι αυτη;ομως κι εγω αταραχη της λεω οχι εχω καλο αντρα και με ταιζει καλα.αλλο που μεσα μου αισθανθηκα απαισια,αλλα δεν πειραζει γιατι κι αυτο με πεισμωσε περισσοτερο!
    αντε βρε παιδια θα μου πει καποιος πως θα βαλω τικερακι;;;;

Member
    ΑΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΚΕΡΑΚΙ!!!

Junior Member
    Πωπω, Κέλυ, αν μου έλεγε εμένα έτσι η πελάτισσα, θα της είχα φέρει κανα βάζο στο δόξα πατρί...

Τικεράκι τελικά λέγεται? ʼμα μάθεις πες μου και μένα, γιατί θέλω να βάλω και γω... Όχι τίποτε άλλο, να βλέπω τα κιλά να αναβοσβήνουν... ΧΑΧΑ...

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Originally posted by irenevaladia

Ειμαι περηφανη! για σενα...δεν περιμενα να δω απαντηση σου εδω...μπραβο φιλεναδα βαλε μας τωρα τα γυαλια, κ κανε κανενα σπανακοπιτακι να υποδεχθεις τους "μουσαφιριδες". Μπορει να ειναι πολλοι ο,τι δεν επιασες σε μουσουνου :P
    «Δε παλεύεσαι!!!» ? που λένε και εδώ στην Κρήτη?

Senior Member
    Originally posted by ΚΕΛΥ
    καλησπερουδια!!!επιτελους καταφερα να σας γραψω!αρχικα πολα ευχαριστω για την ανταποκριση σας.λοιπον,ειμαι καλυτερα σημερα γιατι ηταν η πρωτη μερα μετα απο πολυ καιρο που δε γουρουνιασα!!!γιουπι!!!!τελο� �,το πηρα πολυ πατριωτικα το θεματακι!!!ρε γαμωτο το μονο που με προβληματιζει(προς το παρον δηλαδη)ειναι γιατι ο γυναικολογος μου δωσε τα γκλουκοφας.λεει οτι θα ρυθμισουν την ινσουλινη του αιματος,και θα μειωσουν την ορεξη μου και γενικοτερα θα μου φτιαξουν την ψυχολογια.τι να πω κι εγω απλα τα ξεκινησα και βλεπουμε.εσεις πως τα πηγατε σημερα;;;απο αυριο ακομη πιο δυναμικα εγω!ααα κατι που ξεχασα να σας πω,σημερα στη δουλεια ηρθε μια πελατισσα που ειχα να με δει κανα χρονο και μου λεει"παχυνες η ετοιμαζεις τιποτα;;"αααα λεω με τον πονο μου παιζει κι αυτη;ομως κι εγω αταραχη της λεω οχι εχω καλο αντρα και με ταιζει καλα.αλλο που μεσα μου αισθανθηκα απαισια,αλλα δεν πειραζει γιατι κι αυτο με πεισμωσε περισσοτερο!
    Φοβερή η ατάκα!
    Καλά της είπες!
    Μα ρωτάνε τέτοια πράγματα;
    Λίγο «τακτ» δεν υπάρχει;

Senior Member
    Originally posted by ΚΕΛΥ
    οταν ειχα παχυνει υπερβολικα, επειδη εννοειται πετουσε η κοιλια...ειχαπροετοιμαστει ψυχολογικα οτι αν μου πουν κατι αν ειμαι εγγυος κτλ θα πω ε ναι θελει φαγητο το παιδι ή κατι τετοιο...
    Τελικα εκανα κ πλακα του δικουμου οταν με αγγαλιαζε (κ μενοχλουσε γιατιεπιανε την κοιλια...) και του φωναζα "μη το παιδι!"
    καποια στιγμη ημουν σχεδον σιγουρη οτι ολοινομιζαν οτι ειμαι εγγυος αλλα κανειςδετο ειπε ποτε...παντως ειχεπλακα!!!

Παντως κιεμενα μουτοειχε πει ενας, αν ειμαι εγγυος,αλλα δε το ειπε απο θεμαπαχους, αλλα απο θεμα γαμου, διοτι εδω ολες εγγυες παντρευονται!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast