ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ!!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 72 of 72
    Junior Member
    "oταν κάποιοι ακόμα πιο θρασύς μου απαντάνε με νόημα ότι εκτός από τον θεό πρεπει να βάλω και εγώ το χεράκι μου απαντάω και εγω με θράσος του στυλ "μου κανεις υποδείξεις για το πως πρεπει να πηδιέμαι ?'" τότε το βουλώνουν "

σου βγαζω το καπελο Ναταλια. με εκανες να χαμογελασω πρωι πρωι

Senior Member
    ε τι να κανουμε πρεπει να βρουμε τροπους να αντιμετωπιζουμε την αγενεια. το καλυτερο είναι οτι μετα απο τον θεουλη δε περιμενουν να ακουσουν κατι τετοιο και μενουν καγκελο

Senior Member
    natalia

ωραία απάντηση. Ναι η αλήθεια είναι ότι η εναλλαγή θρησκευτικών με σεξολογία αφήνει τον άλλο άφωνο

Senior Member
    ναταλια, σου βγαζω το καπελο!!

Senior Member
    Originally posted by natallia
    εγω είμαι παντρεμενη 5 χρονια και δεν έχω παιδια, ειλικρινα δεν με ενδιαφερει τι λεει ο καθενας , οταν με ρωτανε πότε θα κάνω παιδι , χαμογελάω και απαντάω : όταν ο καλος θεούλης μου φέρει ένα.
    ε τι στο καλό θα τα βάλουν και με τον θεό ?
    και όταν κάποιοι ακόμα πιο θρασύς μου απαντάνε με νόημα ότι εκτός από τον θεό πρεπει να βάλω και εγώ το χεράκι μου απαντάω και εγω με θράσος του στυλ "μου κανεις υποδείξεις για το πως πρεπει να πηδιέμαι ?'" τότε το βουλώνουν
    χαχαχχαχαχαχα μπραβο ρε ναταλια δυναμη

irene TETH σιγα τα μελια :P :P αχ πως μαρεσει να κοροιδευω τις αγαπημενες μου! ιρενε εχω μια αδυναμια ειδικα στην Τετη, μη ζηλευεις ε :P :P (ειχες μια σκασιλα, πες το χεχεχεχε)

Senior Member
    den exo skasila ... afou kai se mena exeis adinamiaaaaaaa................

Senior Member
    Οπα κοριτσια, δεν θελω να ειμαι το "τριτο προσωπο"!:P

Senior Member
    xaxaxaxa....

Member
    Originally posted by natallia
    εγω είμαι παντρεμενη 5 χρονια και δεν έχω παιδια, ειλικρινα δεν με ενδιαφερει τι λεει ο καθενας , οταν με ρωτανε πότε θα κάνω παιδι , χαμογελάω και απαντάω : όταν ο καλος θεούλης μου φέρει ένα.
    ε τι στο καλό θα τα βάλουν και με τον θεό ?
    και όταν κάποιοι ακόμα πιο θρασύς μου απαντάνε με νόημα ότι εκτός από τον θεό πρεπει να βάλω και εγώ το χεράκι μου απαντάω και εγω με θράσος του στυλ "μου κανεις υποδείξεις για το πως πρεπει να πηδιέμαι ?'" τότε το βουλώνουν
    ΚΑΛΟΟΟ! Εγώ συνήθως απαντάω πως είμαι μικρή ακόμα και δεν μ'αφήνει η μαμά μου.

Junior Member
    Στην δουλεια μου οι πελατες με ρωτανε συνεχεια, παιδακια εκανες?
    βεβαια απαντω εγω. 2 μαλιστα..
    ααα λενε αυτοι μπραβο.. ( η μανα μου με κοιταει και γελαει)
    τους λεω ευχαριστω.. πρεπει να παω να τους κοψω και τα νυχια τωρα που μου τα θυμισατε..ειναι και ο καιρος για τα εμβολια τους..ααα σας ειπα οτι εχουν και ουρα?

Senior Member
    εμενα που με αγχωνει ο πατερας μου οτι αντε να παντρευεσαι!!!!κ ειμαι μολις 25 χρονων!!κ μαλιστά αν έχω σχεση με καποιον τον λεει ο γαμπρος μου κ ο γαμπρος μου κ αν του πω κατι μου λεει πλακα κανω καλε!κ πραγματικα μ εχει κάνει κουρέλι γιατι εγω δεν θέλω να παντρευτώ ακόμα!!!

Junior Member
    σεμιε γιατι δεν του εξηγεις οτι αυτο που κανει εστω και για πλακα σε ενοχλει?

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345