Αδελφή - Αδελφός (παθολογία - συμπεριφορά) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 67
    Senior Member
    εγω προσωπικα πυστευω οτι ο αδεφος δεν ειναι αδερφος αλλα γκομενος.κατι δεν μου κολαει καλα.
    το καλυτερο 8α ηταν να χωρισεις με αυτην τωρα που ειναι νωρις παρα οταν υπαρχουν κ παιδακια στην μεση γιατι ολη αυτη η ιστορια βρωμαει απο χιλιομετρα.και φενεσε καλο παιδι.
    εχεις σκευτει μηπως ειναι παντρεμενη με αυτον?

Member
    εγω προσωπικα πυστευω οτι ο αδεφος δεν ειναι αδερφος αλλα γκομενος.κατι δεν μου κολαει καλα.
    το καλυτερο 8α ηταν να χωρισεις με αυτην τωρα που ειναι νωρις παρα οταν υπαρχουν κ παιδακια στην μεση γιατι ολη αυτη η ιστορια βρωμαει απο χιλιομετρα.και φενεσε καλο παιδι.
    Ναι. Όμως δεν μπορώ να κάνω τίποτε βασισμένος σε υποθέσεις. Κι αν κάνω λάθος εγώ ; Εγώ υποθέτω, ναι, έχω σκεφτεί πως μπορεί να είναι \"παντρεμένη\" με αυτόν. Είναι υπόθεση όμως, ικασία, δεν μπορώ να αποφανθώ με ικασίες και με υποθέσεις. Χρειάζομαι όχι απλώς ενδείξεις, αλλά αποδείξεις. Δικές της. Δεν εννοώ φυσικά να τους πιάσω στα πράσα που λένε. Εννοώ πως αν οι απειλές της Α. βγουν αληθινές, ε, αυτό θα είναι μια ατράνταχτη απόδειξη γι\' αυτό που λες. Τότε, η συνείδησή μου δεν θα με ενοχλεί τα βράδια. Θα μου χαμογελάει. Ενώ αν κάνω κάτι βασισμένος σε μια υπόθεση, δεν θα αισθάνομαι καλά.

Senior Member
    ωραια τοτε να την παρεισ να πατε στους γονεις της και να πεις οτι 8ες να δεις τον αδερφο της να δεις αν ειναι υπαρκτο αυτο το προσωπο

Senior Member
    paul νομίζω.. αυτό που σου είπα κ χθες.. καλύτερα να χωρίσει, παρά να μάθεις τι κρύβεται πίσω απο όλα αυτά!
    συγγενείς δεν έχει; κάποιος κοινώς γνωστός της οικογένειας που θα μπορούσες να μάθεις;
    έχε υπόψην σου όμως πως αν μπείς σε αυτή την διαδικασία θα ικανοποιήσης απλά την περιέργειά σου κ η Α. θα σε μισήσει

Υ.Γ.: δεν απαντησες σε κατι που σε ρωτησα χθες

Banned
    Originally posted by paul

Δεν έχεις άδικο. Μην ξεχνάς όμως πως αυτήν την στιγμή, η Α. δίνει μια τεράστια μάχη μέσα της.

σεβαστο αυτο.

Προτιμώ να δω την έκβαση αυτής της μάχης. Κι αν βρω μια μέρα τα ρούχα μου πεταμένα έξω, ok, no problem, εγώ θα έχω την συνείδησή μου καθαρή. Επίσης, μην ξεχνάς πως την αγαπώ.

και αυτο σεβαστο.

Η Α. στην ουσία τώρα βλέπει μπροστά της αυτό που φοβόταν. \"Τι θα γινόταν αν εμφανιζόταν ένας άντρας στην ζωή της ; Ποιον θα έπρεπε να διαλέξει ;\" (έτσι το βλέπει, μου το είπε χθες) \"Μην με βάζεις να διαλέξω μεταξύ εσένα και του αδελφού μου\" ,

κανει ενα λαθος ομως,
    δεν την βαζεις εσυ η καποιος αλλος να διαλεξει.
    Μερικα πραγματα μπαιουν απο μονα τους, τα βαζει η ζωη αν θες.

αυτό μου είπε. Θα την αφήσω λοιπόν να πολεμήσει. Κι ότι γίνει ... Ο Καφάβης λέει : \"σε όλους έρχεται κάποια στιγμή που θα πρέπει να πουν ή το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι\" Αυτή είναι η στιγμή της. Θα την αφήσω να την ζήσει.

επειδη γραφεις οτι την αγαπας.....
    Πιστευω οτι αν δεν μετρησεις καποια πραγματυα με σοβαροτητα και επισης αν δεν γινουν καποια αλλα πολυ ξεκαθαρα, τοτε ενδεχωμενα στο μελλον μπορει να ερθουν ετσι τα πραγματα που αντι να την αγαπας οπως λες θα την μισησεις.

Θελω να σου πω οτι τα συναισθηματα ειναι πολυ σχηματικα και εχουν να κανουν και με τις συνθηκες γυρω μας και οχι μονο απο το τι νιωθεις εσυ - που εισαι ξεκαθαρος αναμφιβολα.

Πριν φτασεις στο σημειο να την μσησεις (και να χαλασεις την ζωη σου) προσεχε τα βηματα σου και το κατα ποσο δεσμευεσαι γιατι οπως εχεις καταλαβει εχεις μπλεξει σε ενα παιχνιδι διαπραγματευσεων συναισθηματων και παραχωρησεων.

Προσοχη λοιπον!

Member
    Μερικα πραγματα μπαιουν απο μονα τους, τα βαζει η ζωη αν θες.
    Ακριβώς.

Banned
    Originally posted by maria...

εσυ σταματα την συνομωσιολογια.....
    ειναι πολυ ασχημο να κανεις φανταστικες υποθεσεις και να χρεωνεις σε κοσμο πραγματα που ισως να μην του αντιστοιχουν.

Σε περιπτωσεις που δεν γινονται οπως μας βολευουν, το να ψαχνουμε να βρουμε σωνει και καλα το παραθυρο εξοδου με το ζορι παιζει να μας οδηγησει σε λανθασμενα συμπερασματα.

Το ζητουμενο ειναι οτι η σχεση του φιλου μας παιζει σαν εκρεμες, και οχι να ανακαλυψουμε αν πηδιεται και με ποιον.
    Αυτα τα αστυνομικα σεναρια μονο απροσανατολιζουν και δημιουργουν εντυπωσεις.

Member
    paul νομίζω.. αυτό που σου είπα κ χθες.. καλύτερα να χωρίσει, παρά να μάθεις τι κρύβεται πίσω απο όλα αυτά!
    συγγενείς δεν έχει; κάποιος κοινώς γνωστός της οικογένειας που θα μπορούσες να μάθεις;
    έχε υπόψην σου όμως πως αν μπείς σε αυτή την διαδικασία θα ικανοποιήσης απλά την περιέργειά σου κ η Α. θα σε μισήσει
    Η προσπάθειά μου δεν είναι να μάθω κάτι που δεν γνωρίζω. Δεν είναι να ανακαλύψω - αν υπάρχει - το τρομερό μυστικό της. Ακόμη κι αν υποτεθεί πως βιάστηκε από τον ίδιο της τον αδελφό, ακόμη κι αυτό, αν συνέβει, αν υποτεθεί πως συνέβει, εμένα δεν με αφορά. Είναι μια δική της πληγή, είναι δικό της μαρτύριο, δικός της γολγοθάς. Αν συνέβει, συνέβει στο παρελθόν. Αν καταφέρει να με κρατήσει έξω από αυτό, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Αν καταφέρει να ισορροπήσει, για μένα δεν θα έχει σημασία όσον αφορά τα συναισθήματά μου. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι ακριβώς αυτό. Προσπαθώ να της δώσω να καταλάβει, πως ανεξαρτήτως τι συνέβει στο παρελθόν, πρέπει να ισορροπήσει γιατί τώρα βρέθηκε στο δρόμο της ένας άνθρωπος (εγώ) που είναι διατεθειμένος να την βοηθήσει. Όσο μπορεί, όσο περνάει από το χέρι του. Δεν ψάχνω δηλ. σώνει και ντε να μάθω αν συνέβει κάτι τρομερό. Σαφώς ζητάω απαντήσεις, σαφώς ενδιαφέρομαι, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου. Ναι, έχει συγγενείς, αλλά δεν έχω σκοπό να κάνω τον ντετέκτιβ. Δεν με απασχολεί αυτό.

Banned
    Originally posted by paul
    Η προσπάθειά μου δεν είναι να μάθω κάτι που δεν γνωρίζω. Δεν είναι να ανακαλύψω - αν υπάρχει - το τρομερό μυστικό της. Ακόμη κι αν υποτεθεί πως βιάστηκε από τον ίδιο της τον αδελφό, ακόμη κι αυτό, αν συνέβει, αν υποτεθεί πως συνέβει, εμένα δεν με αφορά. Είναι μια δική της πληγή, είναι δικό της μαρτύριο, δικός της γολγοθάς. Αν συνέβει, συνέβει στο παρελθόν. Αν καταφέρει να με κρατήσει έξω από αυτό, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Αν καταφέρει να ισορροπήσει, για μένα δεν θα έχει σημασία όσον αφορά τα συναισθήματά μου. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι ακριβώς αυτό. Προσπαθώ να της δώσω να καταλάβει, πως ανεξαρτήτως τι συνέβει στο παρελθόν, πρέπει να ισορροπήσει γιατί τώρα βρέθηκε στο δρόμο της ένας άνθρωπος (εγώ) που είναι διατεθειμένος να την βοηθήσει. Όσο μπορεί, όσο περνάει από το χέρι του. Δεν ψάχνω δηλ. σώνει και ντε να μάθω αν συνέβει κάτι τρομερό. Σαφώς ζητάω απαντήσεις, σαφώς ενδιαφέρομαι, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.

και λεω οτι σκεφτεσαι πολυ ορθα.

;)

Senior Member
    μπραβο σου που σκέφτεσαι έτσι paul, με όσα διάβασα παραπάνω πήρα την εντύπωση ότι θέλεις να ανακαλύψεις τι κρύβεται με όποιο κόστος, αλλά τώρα καταλαβαίνω πως νοιάζεσαι τόσο πολύ για εκείνη που δεν θες να αφήσεις κανένα εμποδιο που ειναι ορατο ήδη στην σχέση σας. είναι πολυ ώριμη η αντίδρασή σου επι του θέματος.

Senior Member
    σκευτεται ορ8α αλλα μενει και στην τυφλα του .8α κα8εσαι δλδ να σκευτεσαι μια ζωη μηπως αυτο?μηπως το αλλο?βρες τον αδερφο της και μιλα του στα ισα και στην Α να δεις τι συμβενει.αλιως μεινε στο σκοταδι.

Member
    Πριν φτασεις στο σημειο να την μσησεις (και να χαλασεις την ζωη σου) προσεχε τα βηματα σου και το κατα ποσο δεσμευεσαι γιατι οπως εχεις καταλαβει εχεις μπλεξει σε ενα παιχνιδι διαπραγματευσεων συναισθηματων και παραχωρησεων.
    Ξέρεις κάτι ; Ότι κάνω, το κάνω ακριβώς για να μην μπορέσω να την μισήσω. Για να μην μπορέσω να χαλάσω την ζωή μου. Γιατί ακόμη κι αν η Α. κάνει πράξη τις απειλές της, δεν θα την μισήσω. Ξέρεις τι θα πω ; Ok, έκανα λάθος ρε παιδί μου με αυτόν τον άνθρωπο. Προσπάθησα. Δεν μπόρεσε. Ok, εγώ ότι ήταν να κάνω το έκανα. Ποιος ο λόγος να την μισήσω ; Αν με διώξει, αν με πετάξει έξω από το σπίτι, ok, το κρίμα στο λαιμό της, όχι στον δικό μου. Σκέψου : τι θα λέει ; Τι θα μπορούσε να πει ; Μπορεί βέβαια στον έναν και στον άλλον να λέει πως ήμουν ένα κολοπαίδι - έτσι με αποκάλεσε χθες - που την έφερα στο σημείο να διαλέξει μεταξύ της οικογένειάς της και εμένα. Στον εαυτό της τι θα λέει ; Εδώ σε θέλω κάβουρα που περπατάς στα κάρβουνα που λέμε.

Member
    8α κα8εσαι δλδ να σκευτεσαι μια ζωη μηπως αυτο?μηπως το αλλο?βρες τον αδερφο της και μιλα του στα ισα και στην Α να δεις τι συμβενει.αλιως μεινε στο σκοταδι.
    Σωστό κι αυτό. Μην ξεχνάς όμως πως ο αδελφός της έχει ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό δυσκολεύει τα πράγματα. Κατ\' αρχήν είναι απομονωμένος. Τον επισκέπτονται μόνο η Α. και οι γονείς του. Κανένας άλλος. Ζει σαν ασκητής, σαν ερημίτης, σαν καλόγερος. Πως θα τον πλησιάσω ; Και τι θα προκαλέσει αυτή η \"εισβολή\" μου στην οικογένεια της Α. ; Πως θα σκεφτούν ; Ποιος είμαι εγώ ; Ο σωτήρας του N. ; Ο σωτήρας του κόσμου ; Με ποιο δικαίωμα θα επέμβω στο σπίτι τους και στον τρόπο που διαχειρίζονται μια δική τους οικογενειακή κατάσταση ; Έπειτα, είπα πως η Α. είναι σαν να κρύβει τον αδελφό της. Πως θα το δεχτεί αυτό ; Χίλιες φορές μου λέει πως δεν μου επιτρέπει να επεμβαίνω στο τρόπο που χειρίζεται τον Ν. Το πιθανότερο είναι πως κάτι τέτοιο θα την κάνει να στραφεί περισσότερο εναντίον μου. Ήδη, με τα όσα μου είπε χθες, αρχίζει να στρέφεται. Το πιθανότερο είναι πως θα χειροτερέψει η κατάσταση. Αν μετά το χθεσινο, ο Ν. όντας ενημερωμένος για τις εμφανίσεις μου στο σπίτι, θελήσει να έρθει, τότε δεν θα χρειαστεί να γίνει καθόλου αυτό που λες. Αν έρθει, θα είναι σαν να θέλει να με πλησιάσει εκείνος εμένα, κι όχι εγώ αυτόν. Αν θελήσει να έρθει, θα έρθει στο σπίτι μου, δεν θα πάω εγώ σ\' αυτόν, αυτός θα έρθει σε μένα, θα είναι φιλοξενούμενός μου.

Ίσως αργότερα, όταν περάσει η μπόρα από το ρίσκο που ανέλαβα χθες, να το κάνω κι αυτό που λες. Με μια καταιγίδα, μπορεί μια βάρκα να την βγάλει καθαρή. Με δυο καταιγίδες ταυτόχρονα, είναι καταδικασμένη.

Senior Member
    Originally posted by maria...
    σκευτεται ορ8α αλλα μενει και στην τυφλα του .8α κα8εσαι δλδ να σκευτεσαι μια ζωη μηπως αυτο?μηπως το αλλο?βρες τον αδερφο της και μιλα του στα ισα και στην Α να δεις τι συμβενει.αλιως μεινε στο σκοταδι.
    κ αν ο αδερφος της εχει κάποιο προβλημα διανοητικό που ντρέπεται γι\'αυτο ή κάποιου βαθμού αναπηρία κ δεν είναι τίποτα απο όλα αυτα που κάνετε υποθέσεις, πως θα μπορέσει να μιλήσει μαζί του κ κάτι τέτοιο θα φέρει έντονες αντιδράσεις στην οικογένεια της κ μετά κανένας δεν θα τον θελει. μα δεν είναι σοβαρο κάτι τέτοιο!
    για μενα θα έλεγα με υπομονή κ επιμονή θα μπορέσει κάποια στιγμή να καταλάβει απο μόνος του. κ οι απειλές της μου μοιάζουν σαν προστασία προς τον αδερφό της, για να μην περάσει καποιο εντονο επεισδιο, ίσως η ψυχολογία του να μην δέχεται τέτοια πράγματα κ του πάει με τα νερά του για να τον διατηρεί σε ένα επίπεδο κ αν λάβω υπόψην τα ξεσπάσματά του κ τους ξυλοδαρμούς τότε μπορώ απόλυτα να καταλάβω την ανησυχία της. κ το να εχει δεί ο ένας τον άλλον γυμνό, μπορεί να έχει χρειαστεί κ να τον κάνει κ μπάνιο σε καταστάσεις ύστερα απο κρίσεις κ ξεσπάσματα για τον τον ηρεμήσει κ μπορεί κάλλιστα να κάνει ο ένας στο άλλο μασαζ για να χαλαρώνει. διόλου απίθανο!
    αλλά πάλι υποθέσεις κάνω κ εγώ σε ποιο λογικο επίπεδο
    το μονο που δεν μου μοιάζει είναι να έχει ερωτική σχέση μαζί του πάντως ή να υπήρξε θύμα του. κατι αλλο συμβαίνει επιμένω κ αφορά τους ίδιους τους γονείς της γιατι να μεσολαβει η ίδια μέχρι κ στο τηλεφώνημα; μήπως ο πατέρας είναι ο λόγος που δεν βγαίνει απο το δωμάτιο ή ο λόγος που δεν παίρνει τηλ. στο σπίτι των γονιών του απευθείας, αν φυσικά η μάνα πάει όταν την χρειάζεται, δεν ξερω
    αρκετες σκεψεις έχεις στο μυαλό σου μου φαίνεται κ σου βάζουμε περισσότερες..
    υπομονή κ επιμονή, τίποτα άλλο αν αισθανεται κ εκεινη το ίδιο όπως εσύ θα υποχωρησει κ θα συμβιβαστεί κ σιγά σιγά θα ανακαλύψει ότι έχει κ δική της ζωή πέρα απο το να προστατευει μόνο τον αδερφό της.

Member
    κ οι απειλές της μου μοιάζουν σαν προστασία προς τον αδερφό της, για να μην περάσει καποιο εντονο επεισδιο, ίσως η ψυχολογία του να μην δέχεται τέτοια πράγματα κ του πάει με τα νερά του για να τον διατηρεί σε ένα επίπεδο κ αν λάβω υπόψην τα ξεσπάσματά του κ τους ξυλοδαρμούς τότε μπορώ απόλυτα να καταλάβω την ανησυχία της. κ το να εχει δεί ο ένας τον άλλον γυμνό, μπορεί να έχει χρειαστεί κ να τον κάνει κ μπάνιο σε καταστάσεις ύστερα απο κρίσεις κ ξεσπάσματα για τον τον ηρεμήσει κ μπορεί κάλλιστα να κάνει ο ένας στο άλλο μασαζ για να χαλαρώνει. διόλου απίθανο!
    Αυτές οι υποθέσεις σου, είναι και δικές μου. Και μου φαίνονται μάλιστα και οι πιθανότερες προς την πραγματικότητα.

κατι αλλο συμβαίνει επιμένω κ αφορά τους ίδιους τους γονείς της γιατι να μεσολαβει η ίδια μέχρι κ στο τηλεφώνημα;
    Απ\' ότι μου έχει πει η Α. στο χωριό δεν ξέρουν πως ο Ν. μένει στο σπίτι της οικογένειάς του. Ακόμη και τώρα, στην επικείμενη επίσκεψή του, η Α. θα πάρει λεωφορείο από το χωριό στις 6.00 τα ξημερώματα, για να μην δουν τον Ν. και ο Ν. ενοχληθεί. Για να μην χρειάζεται λοιπόν ο Ν. να φωνάζει την μητέρα του και τον ακούσουν οι γείτονες - πράγμα που θα τους έκανε να καταλάβουν την παρουσία του - μεσολαβεί η Α. Είναι λίγο κάπως, τι λίγο δηλ. πολύ κάπως, αλλά αυτός ο άνθρωπος όπως είπαμε έχει απίστευτες ιδιοτροπίες και ανόητες συνήθειες για μας. Από την άλλη, ο κόσμος το \'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Αυτό νομίζω εγώ για το παραπάνω.

Έχεις πολύ δίκιο. Κι εγώ νομίζω πως αφορά και τους γονείς της αυτό.

μήπως ο πατέρας είναι ο λόγος που δεν βγαίνει απο το δωμάτιο
    Με τον πατέρα του, δεν έχει σχέσεις. Είναι πολύ τυπικός και φυσικά δεν έχει διανοηθεί ποτέ να τον πειράξει. Αντιθέτως την μητέρα του, την έχει κατά διαστήματα επιτεθεί και της μιλάει άσχημα. Στον πατέρα του είναι ήσυχος.

αρκετες σκεψεις έχεις στο μυαλό σου μου φαίνεται κ σου βάζουμε περισσότερες..
    Δεν πειράζει. Μπορεί κάτι να μην το έχω σκεφτεί εγώ.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast