Results 16 to 30 of 67
-
04-07-2008, 10:04 #16
εγω προσωπικα πυστευω οτι ο αδεφος δεν ειναι αδερφος αλλα γκομενος.κατι δεν μου κολαει καλα.
το καλυτερο 8α ηταν να χωρισεις με αυτην τωρα που ειναι νωρις παρα οταν υπαρχουν κ παιδακια στην μεση γιατι ολη αυτη η ιστορια βρωμαει απο χιλιομετρα.και φενεσε καλο παιδι.
εχεις σκευτει μηπως ειναι παντρεμενη με αυτον?
- 04-07-2008, 10:15 #17
εγω προσωπικα πυστευω οτι ο αδεφος δεν ειναι αδερφος αλλα γκομενος.κατι δεν μου κολαει καλα.
το καλυτερο 8α ηταν να χωρισεις με αυτην τωρα που ειναι νωρις παρα οταν υπαρχουν κ παιδακια στην μεση γιατι ολη αυτη η ιστορια βρωμαει απο χιλιομετρα.και φενεσε καλο παιδι.
04-07-2008, 10:17 #18
ωραια τοτε να την παρεισ να πατε στους γονεις της και να πεις οτι 8ες να δεις τον αδερφο της να δεις αν ειναι υπαρκτο αυτο το προσωπο
04-07-2008, 10:22 #19
paul νομίζω.. αυτό που σου είπα κ χθες.. καλύτερα να χωρίσει, παρά να μάθεις τι κρύβεται πίσω απο όλα αυτά!
συγγενείς δεν έχει; κάποιος κοινώς γνωστός της οικογένειας που θα μπορούσες να μάθεις;
έχε υπόψην σου όμως πως αν μπείς σε αυτή την διαδικασία θα ικανοποιήσης απλά την περιέργειά σου κ η Α. θα σε μισήσει
Υ.Γ.: δεν απαντησες σε κατι που σε ρωτησα χθες
04-07-2008, 10:30 #20
Originally posted by paul
Δεν έχεις άδικο. Μην ξεχνάς όμως πως αυτήν την στιγμή, η Α. δίνει μια τεράστια μάχη μέσα της.
σεβαστο αυτο.
Προτιμώ να δω την έκβαση αυτής της μάχης. Κι αν βρω μια μέρα τα ρούχα μου πεταμένα έξω, ok, no problem, εγώ θα έχω την συνείδησή μου καθαρή. Επίσης, μην ξεχνάς πως την αγαπώ.
και αυτο σεβαστο.
Η Α. στην ουσία τώρα βλέπει μπροστά της αυτό που φοβόταν. \"Τι θα γινόταν αν εμφανιζόταν ένας άντρας στην ζωή της ; Ποιον θα έπρεπε να διαλέξει ;\" (έτσι το βλέπει, μου το είπε χθες) \"Μην με βάζεις να διαλέξω μεταξύ εσένα και του αδελφού μου\" ,
κανει ενα λαθος ομως,
δεν την βαζεις εσυ η καποιος αλλος να διαλεξει.
Μερικα πραγματα μπαιουν απο μονα τους, τα βαζει η ζωη αν θες.
αυτό μου είπε. Θα την αφήσω λοιπόν να πολεμήσει. Κι ότι γίνει ... Ο Καφάβης λέει : \"σε όλους έρχεται κάποια στιγμή που θα πρέπει να πουν ή το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι\" Αυτή είναι η στιγμή της. Θα την αφήσω να την ζήσει.
επειδη γραφεις οτι την αγαπας.....
Πιστευω οτι αν δεν μετρησεις καποια πραγματυα με σοβαροτητα και επισης αν δεν γινουν καποια αλλα πολυ ξεκαθαρα, τοτε ενδεχωμενα στο μελλον μπορει να ερθουν ετσι τα πραγματα που αντι να την αγαπας οπως λες θα την μισησεις.
Θελω να σου πω οτι τα συναισθηματα ειναι πολυ σχηματικα και εχουν να κανουν και με τις συνθηκες γυρω μας και οχι μονο απο το τι νιωθεις εσυ - που εισαι ξεκαθαρος αναμφιβολα.
Πριν φτασεις στο σημειο να την μσησεις (και να χαλασεις την ζωη σου) προσεχε τα βηματα σου και το κατα ποσο δεσμευεσαι γιατι οπως εχεις καταλαβει εχεις μπλεξει σε ενα παιχνιδι διαπραγματευσεων συναισθηματων και παραχωρησεων.
Προσοχη λοιπον!
04-07-2008, 10:34 #21
Μερικα πραγματα μπαιουν απο μονα τους, τα βαζει η ζωη αν θες.
04-07-2008, 10:42 #22
Originally posted by maria...
εσυ σταματα την συνομωσιολογια.....
ειναι πολυ ασχημο να κανεις φανταστικες υποθεσεις και να χρεωνεις σε κοσμο πραγματα που ισως να μην του αντιστοιχουν.
Σε περιπτωσεις που δεν γινονται οπως μας βολευουν, το να ψαχνουμε να βρουμε σωνει και καλα το παραθυρο εξοδου με το ζορι παιζει να μας οδηγησει σε λανθασμενα συμπερασματα.
Το ζητουμενο ειναι οτι η σχεση του φιλου μας παιζει σαν εκρεμες, και οχι να ανακαλυψουμε αν πηδιεται και με ποιον.
Αυτα τα αστυνομικα σεναρια μονο απροσανατολιζουν και δημιουργουν εντυπωσεις.
04-07-2008, 10:57 #23
paul νομίζω.. αυτό που σου είπα κ χθες.. καλύτερα να χωρίσει, παρά να μάθεις τι κρύβεται πίσω απο όλα αυτά!
συγγενείς δεν έχει; κάποιος κοινώς γνωστός της οικογένειας που θα μπορούσες να μάθεις;
έχε υπόψην σου όμως πως αν μπείς σε αυτή την διαδικασία θα ικανοποιήσης απλά την περιέργειά σου κ η Α. θα σε μισήσει
04-07-2008, 10:59 #24
Originally posted by paul
και λεω οτι σκεφτεσαι πολυ ορθα.
;)
04-07-2008, 11:10 #25
μπραβο σου που σκέφτεσαι έτσι paul, με όσα διάβασα παραπάνω πήρα την εντύπωση ότι θέλεις να ανακαλύψεις τι κρύβεται με όποιο κόστος, αλλά τώρα καταλαβαίνω πως νοιάζεσαι τόσο πολύ για εκείνη που δεν θες να αφήσεις κανένα εμποδιο που ειναι ορατο ήδη στην σχέση σας. είναι πολυ ώριμη η αντίδρασή σου επι του θέματος.
04-07-2008, 11:11 #26
σκευτεται ορ8α αλλα μενει και στην τυφλα του .8α κα8εσαι δλδ να σκευτεσαι μια ζωη μηπως αυτο?μηπως το αλλο?βρες τον αδερφο της και μιλα του στα ισα και στην Α να δεις τι συμβενει.αλιως μεινε στο σκοταδι.
04-07-2008, 11:13 #27
Πριν φτασεις στο σημειο να την μσησεις (και να χαλασεις την ζωη σου) προσεχε τα βηματα σου και το κατα ποσο δεσμευεσαι γιατι οπως εχεις καταλαβει εχεις μπλεξει σε ενα παιχνιδι διαπραγματευσεων συναισθηματων και παραχωρησεων.
04-07-2008, 11:27 #28
8α κα8εσαι δλδ να σκευτεσαι μια ζωη μηπως αυτο?μηπως το αλλο?βρες τον αδερφο της και μιλα του στα ισα και στην Α να δεις τι συμβενει.αλιως μεινε στο σκοταδι.
Ίσως αργότερα, όταν περάσει η μπόρα από το ρίσκο που ανέλαβα χθες, να το κάνω κι αυτό που λες. Με μια καταιγίδα, μπορεί μια βάρκα να την βγάλει καθαρή. Με δυο καταιγίδες ταυτόχρονα, είναι καταδικασμένη.
04-07-2008, 11:36 #29
Originally posted by maria...
σκευτεται ορ8α αλλα μενει και στην τυφλα του .8α κα8εσαι δλδ να σκευτεσαι μια ζωη μηπως αυτο?μηπως το αλλο?βρες τον αδερφο της και μιλα του στα ισα και στην Α να δεις τι συμβενει.αλιως μεινε στο σκοταδι.
για μενα θα έλεγα με υπομονή κ επιμονή θα μπορέσει κάποια στιγμή να καταλάβει απο μόνος του. κ οι απειλές της μου μοιάζουν σαν προστασία προς τον αδερφό της, για να μην περάσει καποιο εντονο επεισδιο, ίσως η ψυχολογία του να μην δέχεται τέτοια πράγματα κ του πάει με τα νερά του για να τον διατηρεί σε ένα επίπεδο κ αν λάβω υπόψην τα ξεσπάσματά του κ τους ξυλοδαρμούς τότε μπορώ απόλυτα να καταλάβω την ανησυχία της. κ το να εχει δεί ο ένας τον άλλον γυμνό, μπορεί να έχει χρειαστεί κ να τον κάνει κ μπάνιο σε καταστάσεις ύστερα απο κρίσεις κ ξεσπάσματα για τον τον ηρεμήσει κ μπορεί κάλλιστα να κάνει ο ένας στο άλλο μασαζ για να χαλαρώνει. διόλου απίθανο!
αλλά πάλι υποθέσεις κάνω κ εγώ σε ποιο λογικο επίπεδο
το μονο που δεν μου μοιάζει είναι να έχει ερωτική σχέση μαζί του πάντως ή να υπήρξε θύμα του. κατι αλλο συμβαίνει επιμένω κ αφορά τους ίδιους τους γονείς της γιατι να μεσολαβει η ίδια μέχρι κ στο τηλεφώνημα; μήπως ο πατέρας είναι ο λόγος που δεν βγαίνει απο το δωμάτιο ή ο λόγος που δεν παίρνει τηλ. στο σπίτι των γονιών του απευθείας, αν φυσικά η μάνα πάει όταν την χρειάζεται, δεν ξερω
αρκετες σκεψεις έχεις στο μυαλό σου μου φαίνεται κ σου βάζουμε περισσότερες..
υπομονή κ επιμονή, τίποτα άλλο αν αισθανεται κ εκεινη το ίδιο όπως εσύ θα υποχωρησει κ θα συμβιβαστεί κ σιγά σιγά θα ανακαλύψει ότι έχει κ δική της ζωή πέρα απο το να προστατευει μόνο τον αδερφό της.
04-07-2008, 11:40 #30
κ οι απειλές της μου μοιάζουν σαν προστασία προς τον αδερφό της, για να μην περάσει καποιο εντονο επεισδιο, ίσως η ψυχολογία του να μην δέχεται τέτοια πράγματα κ του πάει με τα νερά του για να τον διατηρεί σε ένα επίπεδο κ αν λάβω υπόψην τα ξεσπάσματά του κ τους ξυλοδαρμούς τότε μπορώ απόλυτα να καταλάβω την ανησυχία της. κ το να εχει δεί ο ένας τον άλλον γυμνό, μπορεί να έχει χρειαστεί κ να τον κάνει κ μπάνιο σε καταστάσεις ύστερα απο κρίσεις κ ξεσπάσματα για τον τον ηρεμήσει κ μπορεί κάλλιστα να κάνει ο ένας στο άλλο μασαζ για να χαλαρώνει. διόλου απίθανο!
κατι αλλο συμβαίνει επιμένω κ αφορά τους ίδιους τους γονείς της γιατι να μεσολαβει η ίδια μέχρι κ στο τηλεφώνημα;
Έχεις πολύ δίκιο. Κι εγώ νομίζω πως αφορά και τους γονείς της αυτό.
μήπως ο πατέρας είναι ο λόγος που δεν βγαίνει απο το δωμάτιο
αρκετες σκεψεις έχεις στο μυαλό σου μου φαίνεται κ σου βάζουμε περισσότερες..
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή