Απίστευτο αδυνάτισμα!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Senior Member

Απίστευτο αδυνάτισμα!

ʼλλη μια απόδειξη ότι όταν θέλεις κάτι με όλη σου την καρδιά μπορείς να το καταφέρεις !:thumbup:

http://www.otherside.gr/2010/07/incr...down-photos-5/

Φωτογραφίες από ανθρώπους που τα κατάφεραν!!
    http://www.otherside.gr/?s=%CE%B1%CF...%CE%B1&x=0&y=0

Senior Member
    need2loose το αδυνατισμα ειναι οντως θεαματικο ............... το θεμα ειναι η διατηρηση ........... θα τα καταφερει σε βαθος χρονου να τα διατηρησει ;;;; ολοι λιγο πολυ κατα καιρους εχουμε χασει το βαρος μας . Το προβλημα ειναι διατηρηση ...............

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    need2loose το αδυνατισμα ειναι οντως θεαματικο ............... το θεμα ειναι η διατηρηση ........... θα τα καταφερει σε βαθος χρονου να τα διατηρησει ;;;; ολοι λιγο πολυ κατα καιρους εχουμε χασει το βαρος μας . Το προβλημα ειναι διατηρηση ...............
    :thumbup::thumbup:
    Να πω μονο οτι εμενα μου κανε τρομερη εντυπωση το προσωπο της.Ειναι λες και βλεπεις 2 διαφορετικους ανθρωπους στη πρωτη και τη τελευταια φωτο.Μοιαζει τουλαχιστον 15χρονια μικροτερη οταν εχασε τα κιλα.

Senior Member
    Νομίζω ότι ένας άνθρωπος που έχει τη δύναμη να μεταμορφωθεί με αυτό τον τρόπο, να πειθαρχήσει επί τόσους μήνες και να επιλέξει έναν νέο τρόπος ζωής ΜΠΟΡΕΙ να τα καταφέρει! Δεν έχω παλέψει ποτέ με τόσα κιλά αλλά θαυμάζω απεριόριστα τους ανθρώπους που το έχουν κάνει. Νομίζω ότι ειδικά αυτοί που καταφέρνουν να φτάσουν στο τέλος έχουν τα σωστά κίνητρα στο μυαλό τους . Οι λόγοι που σε παρότρυναν να αποφασίσεις να αδυνατίσεις παραμένουν ακόμη και όταν φτάσεις στον στόχο σου.Κατά τη γνώμη μου οι χειρότεροι εχθροί της δίαιτας είναι ο φόβος και η απογοήτευση. Πιστεύω ότι μέσα σε ένα τόσο μεγάλο διάστημα που απαιτείται για να χάσεις τόσα πολλά κιλά έρχεσαι πολλές φορές αντιμέτωπος με αυτούς τους εχθρούς και μαθαίνεις να τους χειρίζεσαι. Εσύ τι πιστεύεις;

Senior Member
    Originally posted by sourkouna
    :thumbup::thumbup:
    Να πω μονο οτι εμενα μου κανε τρομερη εντυπωση το προσωπο της.Ειναι λες και βλεπεις 2 διαφορετικους ανθρωπους στη πρωτη και τη τελευταια φωτο.Μοιαζει τουλαχιστον 15χρονια μικροτερη οταν εχασε τα κιλα.
    Ναι τρομερή αλλαγή! Εγώ βλέπω τεράστια αλλαγή στο δικό μου πρόσωπο με τα 9 κιλά που έχασα...Πόσο μάλλον σ΄αυτή!
    Δεν ξέρω αν είδες και τις άλλες περιπτώσεις στο site, τώρα έβαλα και δεύτερο link. Πραγματικά γίνονται τόσο πιο όμορφοι !!!

Junior Member
    συγκλονιστικο....

Senior Member
    Ειδα και τους υπολοιπους ναι.Αλλοι ανθρωποι εγιναν.Ειδα βεβαια και φωτο απο καποιους που απο αδυνατοι παχυναν και ψυχοπλακωθηκα

Senior Member
    Originally posted by sourkouna
    Ειδα και τους υπολοιπους ναι.Αλλοι ανθρωποι εγιναν.Ειδα βεβαια και φωτο απο καποιους που απο αδυνατοι παχυναν και ψυχοπλακωθηκα

Αφού ψυχοπλακώθηκες τότε να μη σου βάλω και δική μου photo :spin: γιατί και εγώ εκεί ανήκω +20 κιλά όλα από junk food.
    Αν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα η λιπομέτρηση που κάνει η ζυγαριά μου τότε με βάση τα κιλά μου έχω κανονικό ΒΜΙ ενώ με βάση το λίπος μου ανήκω ξεκάθαρα στη κλίμακα της παχυσαρκίας:wow:

Senior Member
    Originally posted by need2loose

Αφού ψυχοπλακώθηκες τότε να μη σου βάλω και δική μου photo
    Δεν χρειαζεται γιατι βλεπω δικες μου παλιες φωτο
    Γιαυτο ειπα ψιχοπλακωνομαι, θυμαμαι τα δικα μου

Senior Member
    Αυτη η φωτο ειναι πραγματικα σοκαριστικη...3 φιλες που ακολουθησαν την ιδια πορεια....

Senior Member
    αμαν ρε αστεροπι!!! πιαστηκε η καρδια μου!!:sniffle:

Senior Member
    need2loose επαθα πλακα με τις φωτο, πραγματικα αλλοι ανθρωποι!η παρατηρηση της σουρκουνα οτι μοιαζουν 15 χρονια νεοτεροι ειναι πολυ ευστοχη.τι σου ειναι το περιττο βαρος;εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωση η κοπελα που εχασε τα κιλα αλλα μετα πηγε στο εντελως αντιθετο ακρο και τωρα κανει διατροφη για να παρει βαρος

Senior Member
    Originally posted by rozeta
    need2loose επαθα πλακα με τις φωτο, πραγματικα αλλοι ανθρωποι!η παρατηρηση της σουρκουνα οτι μοιαζουν 15 χρονια νεοτεροι ειναι πολυ ευστοχη.τι σου ειναι το περιττο βαρος;εμενα μου εκανε τρομερη εντυπωση η κοπελα που εχασε τα κιλα αλλα μετα πηγε στο εντελως αντιθετο ακρο και τωρα κανει διατροφη για να παρει βαρος
    Πράγματι εντυπωσιακό , φαντάσου πόσο φοβάται η καημενούλα να μη ξαναπαχύνει! Την πρώτη φορά που έχασα βάρος (14 χρονών) πήγα από 62 κιλά στα 48 (1.65 ύψος)και ήθελα να συνεχίσω επειδή νόμιζα ότι ήμουν ακόμη χοντρή. Σε τόσο μικρή ηλικία δύσκολα διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις.
    Νομίζω ότι έκανα χρόνια να ξεπεράσω τον φόβο της πείνας μετά από τη πείνα που βίωσα τότε!!!!

Senior Member
    εχω την εντυπωση οτι η συγκεκριμενη ισως φλερταρει με τη νευρικη ανορεξια.ειμαστε και μεις οι γυναικες οσον αφορα το βαρος μας η του υψους η του βαθους. ειχα και γω αναλογη εμπειρια με σενα, δηλ. στα 16 εφτασα απο 60 κιλα με υψος 1.59 στα 47 κιλα και νομιζα οτι ημουν χοντρη!που να ξερα τι με περιμενε στο μελλον που εφτασα παραλιγο 100 κιλα!να ανεβαζεις τετοιες φωτο και θεματα, εχουν ενδιαφερον, βλεπεις τον αλλο ποσο πολυ αλλαζει , παιρνεις θαρρος και λες θα γινω και γω ετσι

Senior Member
    Ένα πολύ ενδιαφέρων site το οποίο έμαθα από την goldfish09. Πολύ ωραίες και ελπιδοφόρες οι ιστορίες επιτυχίας!

http://www.sparkpeople.com/sparksucc...MISSBEARYLOVES

Page 1 of 2 12 LastLast