Results 31 to 45 of 50
Thread: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΗ ΔΙΑΙΤΑ!!!
-
09-03-2012, 18:12 #31
ΣΥΓΝΩΜΗ προσπαθουσα να βαλω την εικονα και αφτη μπικε πολλες φορες
- 09-03-2012, 18:18 #32
Περιμενω και περιοδο .η διατροφη που κανω εινε απο διαιτολογο που μοθ ειχε δοση πιο παλια.οσο για το αλατι δεν μπορο να το κοψω τελιος γιατι εχω και οικογενια και τρομε τα ιδια φαγητα .οσο για την ζαχαρη δινω μεγαλη μαχη γιατι τον τελευτεο καιρο ειχα συνιθησει να τροω μετα το φαγητο γλυκο του κουταλιου.
09-03-2012, 18:28 #33
xristinatz αν περιμενεις περιοδο τοτε σιγουρα θα εχεις μια κατακρατηση που μπορει να φθανει και τα 4 κιλα .......... οποτε χαλαρωσε ......
09-03-2012, 21:00 #34
Όπως λέει και η Alma libre σίγουρα έχεις κατακράτηση, το αληθινό βάρος συνήθως φαίνεται μετά τη τελευταία μέρα της περιόδου, όποιο βάρος και να δεις στο ενδιάμεσο δεν είναι αληθινό. Τσεκαρισμένο εδώ και χρόνια!
09-03-2012, 22:12 #35
Η κορτιζονη ειναι μεν αποτελεσματικο φαρμακο αλλα πολυ βλαβερο με την εννοια οτι εχει παρενεργειες.Μια απο τις πολλες ειναι οτι κανει μεγαλη κατακρατηση υγρων.
09-03-2012, 23:18 #36
χριστινακι αν περιμενεις περιοδο τοτε μαλλον εχεις κατακρατηση,τη τριτη μερα της περιοδου θα δεις πτωση και να δεις χαρες εκει ε;
αντε με το καλο κοπελα μου,ολα καλα να πανε!
10-03-2012, 00:43 #37
Lineal αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, πότε γέννησες?
Εγώ πέρισυ τον Μάρτιο όταν σαράντησε ο γιος μου, ήμουν περίπου 100kg. Μέχρι τον Αύγουστο είχα πάει 85 με δίαιτα και περπάτημα. Μόλις σταμάτησα την άσκηση και ως τον Δεκέμβρη είχα ξαναφτάσει τα 91Kg....
Αν έχεις την δυνατότητα, το παιδί στο καρότσι και βόλτα. Τι καιρό κάνει στας Σέρρας? Μπορείς να το βγάζεις έξω?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
xristinatz καλώς ήρθες και εσύ. Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου.
10-03-2012, 10:54 #38
καλημερα σε ολες μαλον δεν πρεπει να ανεβω καμια εβδομαδα στην ζυγαρια αλλα δεν μπορω να κρατηθω.οπως δεν κρατηθηκα και εχθες το βραδυ και εφαγα τρις φρθγανις με βουτυρο και μαρμελαδα
uzzled:ομος τι να κανω ποσο να αντεξω εχο τιν μικρη μου με πθρετο απο την τεταρτη και σημερα αχρησε και ο γιος μου
uzzled:εχω και τον αντρα μου που ζηταει γαλακτομπουρεκο.αχαχαχα
10-03-2012, 23:17 #39
Αχ αυτο το γαλακτομπουρεκο ........... χτες εφερε ενα ταψι ο αντρας μου και τραβαω μαρτυριο για να μην το πλησιασω............. σκετη κολαση ειναι και αυτο μου μεγαλωνει την εγκεφαλικη πεινα που νοιωθω........... τωρα ενω εχω φαει νοιωθω οτι π ε ι ν ά ω ............τι δυσκολο πραγμα η σωστη διατροφη ................ Αν με αφηναν τωρα θα ετρωγα οσο γαλακτομπουρεκο εχει περισσεψει ............τρεχουν τα σαλια μου :P
10-03-2012, 23:36 #40
Originally posted by chrikos
Lineal αν δεν γίνομαι αδιάκριτη, πότε γέννησες?
Εγώ πέρισυ τον Μάρτιο όταν σαράντησε ο γιος μου, ήμουν περίπου 100kg. Μέχρι τον Αύγουστο είχα πάει 85 με δίαιτα και περπάτημα. Μόλις σταμάτησα την άσκηση και ως τον Δεκέμβρη είχα ξαναφτάσει τα 91Kg....
Αν έχεις την δυνατότητα, το παιδί στο καρότσι και βόλτα. Τι καιρό κάνει στας Σέρρας? Μπορείς να το βγάζεις έξω?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
xristinatz καλώς ήρθες και εσύ. Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου.
γεννησα τον ιουλη του 2010.ειχα βαλει 12 κιλα και εχασα τα 10 στο νοσοκομειο.δεν ετρωγα,ειχα στεναχωρηθει γιατι ο μικρος μου με το που γεννηθηκε μπηκε θερμοκοιτιδα και απο σερρες τον πηγαν ιπποκρατειο για παρακολουθηση για 11 μερες...ασε ασε τα θυμαμαι και στεναχωριεμαι και δε πιστευω να το ξεπερασω ποτε.
τωρα βεβαια ειναι καλα.
κι εγω απο τη χαρα μου μολις βγηκε το ριξα στα γλυκα που τα χα στερηθει και λογω διαβητη κυησης,οποτε καταλαβαινεις.ετσι εφτασα στα κιλα που ειμαι,και γεια σας!!!
βγαινω οποτε μπορω για καροτσαδα,αλλα τελευταια ο καιρος μου τα χαλαει...
καθημερινες,δυσκολα να βγουμε βολτα,γιατι δε προλαβαινω,δουλευω και απογευμα και μεχρι να κανω τις δουλειες του σπιτιου να μαγειρεψω και ολα αυτα ερχεται η ωρα να φυγω.
οποτε μπορω ομως βγαινω τωρα αν κανει και καλο καιρο δε το συζητω,μαρεσει πολυ το περπατημα
11-03-2012, 11:44 #41
καλημερα!!! κρατιεμαι παρα πολυ και χερομαι που μπορω να τα καταφερω η μονη μου παρασπονδια ειναι οτι εφαγα ενα σπιρτοκουτο παστελακι γιατι παθενω κατι υπογληκεμιες δεν νομιζω να (πιραζει αν τροω μια κουταλια γλυκακι του κουταλιου η λιγο παστελακι κανει η παει στραφη η ολη προσπαθει?)ειμαι και μεπυρετο απο εχθες το μεσημερη δεν μου εφταναν ολα τα αλλα ελεος ποναο παντου .τη χαλια ιοση ειναι αυτη.
11-03-2012, 14:14 #42
xristinatz πρωτα απ΄ολα περαστικα !!!!! με τοσο μικρες ποσοτητες οχι δεν επηρεαζεται η διατροφη σου ............Αλλωστε πολλα ατομα μετα το φαγητο θελουμε ενα γλυκο . το παστελι και το γλυκο κουταλιου ειναι ιδανικα γλυκα γιατι περιεχουν μελι και ζαχαρη μονο και οχι λιπαρα ........
11-03-2012, 14:34 #43
Κορίτσια συγνώμη για την παρέμβαση αλλά μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με τις δίαιτες και το χάσιμο κιλών έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα:
ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΕΙ!
Πάχαινει μόνο η ποσότητα και η συχνότητα καταφυγής σε
"διατροφικές αμαρτίες". Μα μου είναι αδύνατον να αντιληφθώ αυτό που διάβασα για την πατάτα ή για ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκο... Έχω ακολουθήσει τις πιο αυστηρές δίαιτες, με μαθηματική ακρίβεια τα κιλά επέστρεφαν συν μερικά μπόνους...
Η ερώτηση που οφείλουμε να κάνουμε στους εαυτούς μας πριν ξεκινήσουμε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής είναι αυτή: Μπορώ να ακολουθώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε γενικές γραμμές εφ' όρου ζωής;
Αν η απάντηση είναι θετική η προσπάθεια θα στεφθεί υπό επιτυχία:starhit: Αν πάλι είναι αρνητική αργά ή γρηγόρα θα επιστρέψουμε στα αρχικά μας κιλά γιατί πολύ απλά από την στέρηση μετά θα θέλουμε να φάμε ο,τι βρούμε μπροστά μας...
11-03-2012, 14:48 #44
ShadowWave καθε συμβουλη δεκτη ............... και ειδικα απο καποια που εχει κανει διατριβη με την διαιτα ............ εγω το γαλακτομπουρεκο το απεφυγα γιατι 500 θερμιδες τωρα για ζαχαρη δεν ελεγε ...........προτιμουσα να φαω κατι άλλο!
11-03-2012, 23:02 #45
Alma μου πολύ καλώς έπραξες και το απέφυγες αλλά δεν εννοώ ακριβώς αυτό που κατάλαβες...
Η συνεχής καταπίεση για αποφυγή συγκεκριμένων τροφών, η άσκηση αφόρητου αυτοελέγχου ακόμα και ο χαρακτηρισμός τροφών ως "απαγορευμένων" οδηγεί σχεδόν πάντα σε αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, βεβαίως αναφέρομαι σε άτομα με διαταραγμένη σχέση με το φαγητό όπως επαναλαμβανόμενα επεισόδια υπερφαγίας που ταλαιπωρούν αρκετούς υπέρβαρους/παχύσαρκους...
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ κατ' εμέ είναι οι λέξεις κλειδιά. Επί παραδείγματι ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκου μέσα στην εβδομάδα ή οτιδήποτε επιθυμούμε πολύ δεν νομίζω να κάνει τόσο κακό, απεναντίας ανατροφοδοτεί τις μπαταρίες μας για συνέχιση του αγώνα μας. Η ψυχολόγος που επισκεπτόμουν με συμβούλευσε να απολαμβάνω ένα γλυκάκι την ημέρα-γλυκαντζού γαρ:P- ωστέ να μη νιώθω οτί στερούμαι και καταφεύγω σε υπερφαγικά-βουλιμικά.
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία