Results 46 to 60 of 60
Thread: Lemoni kai greipfruit????
-
09-11-2010, 11:54 #46
Originally posted by smart
γιατι να μη μπορει η μακλουμπα να μπει στο διαιτολογιο μας?
ειδικα να δεν τηγανιστουν οι μελιτζανες?
αν κ ετσι οπως εχει κατακλυστει το φορουμ με τη μακλουμπα απο χθες, νιωθω οτι την εχω βαρεθει ηδη χωρις να τη φαω!!!
η λεσιγκ φταιει:flaming:
αμαν πια
- 09-11-2010, 12:00 #47
Originally posted by Mariann
Alitheuei oti voithoun stin kausi tou lipous? :O
αυτα ξερω εγω...
τωρα για το αν καιει λιπος σιγουρα οχι,
αν αποτοξινωνει ομως τον οργανισμο κ τον εφοδιαζειμε βιταμινες που θα προαγουν την καυση λιπους ειναι αλλο ερωτημα...
μαλιστα προσφατα πηρα γκρειπφρουτ με σκοπο να αρχισω την καταναλωση τους...
προς το παρον δεν εχω δοκιμασει κανενα αλλα μου αρεσουν πολυ τα ξινα κ θα το τολμησω!
09-11-2010, 12:06 #48
το γκρεϊπ φρουτ ειναι περισσοτερο πικρο, παρα ξινο νομιζω...
09-11-2010, 12:08 #49
δεν ξερω, για να το πινει ο ανδρας μου δε πρεπει ναναι τοσο χαλι, του αρεσει το γκρειπφρουτ...ελεος.
βεβαια εχει παρει κατι κοκκινα μεσα σα σαγκουιννια...
09-11-2010, 12:38 #50
Originally posted by badgirl11
Originally posted by Mariann
Alitheuei oti voithoun stin kausi tou lipous? :O
μαλιστα προσφατα πηρα γκρειπφρουτ με σκοπο να αρχισω την καταναλωση τους...
προς το παρον δεν εχω δοκιμασει κανενα αλλα μου αρεσουν πολυ τα ξινα κ θα το τολμησω!
09-11-2010, 12:41 #51
Ειναι λιγο να δουμε αν ειναι τυχαιο το οτι "αποτοξινωτικες" ιδιοτητες συνηθως προσδιδονται σε τροφες οξινες..Οπως το οξυ που καθαριζει..Μου ακουγεται περισσοτερο εξαγνιστικο παρα αποτοξινωτικο και να μην ξεχναμε οτι και ο εμετος μια μεθοδος καθαρσης ειναι..Μηπως τελικα τα ξινα παιρνουν αυτη τη θεση??
09-11-2010, 13:03 #52
μηπως ολα με μετρο ομως κ σωστη χρηση τους μπορουν να μας βοηθησουν? ας μην πηγαινουμε παντα στα ακρα κατι...
παν μετρον αριστον (τελικα με μπερδεψατε απο το αλλο τοπικ κ δε θυμαμαι πως πρεπει να το γραψω χαχαχαχαχα)
σπεις ριξε πολλες ματιες στο σαιτ που σου εδωσα,
εκει παραθετουν πολλες ερευνες κ αποτεελεσμα τα τους.
προσωπικα γνωριζω καποια πραγματα για τη βιοχημεια που ανεφερες λογω σπουδων, κ θα μπορουσα ισως να το αναλυσω περαιτερω,
αλλα δε νομιζω οτι εχει νοημα οταν εχουν γινει τοσες ερευνες.
επισης το αν καποιος θα χρησιμοποιησει το πορισμα μιας ερευνας για να κανει εμετο ή να αποτοξινωθει ενω δεν το χρειαζεται
ειναι αλλο θεμα...
η αλογιστη χρηση ετσι κι αλλιως ειναι επιζημια στα περισσοτερα πραγματα.
09-11-2010, 13:06 #53
Originally posted by bouliana
πάντως όποιος έχει ΄ξινίλες κ καούρες κτλ κτλ προβλήματα με οισοφάγο καλό είναι να αποφεύγει τα πολλά ξινά.τουλάχιστον να μην την βγάζει όλη μέρα με πορτοκάλια γκρέιπφρουτ κ λεμόνια με άδειο στομάχι.τοχω κάνει κ το μόνο που κατάφερα ήταν να έχω αφόρητες ξινίλες στο στομάχι μου.έπίσης έχω ακούσει χωρίς να ξέρω αν έχει καμία επιστημονική βάση οτι τα ξινά καθυστερούν την περίοδο το λέω για όσες έχει τέτοια θέματα.
εγώ πάντως από κάτι τέτοιου είδους αποτοξινώσεις που έκανα τώρα πια ούτε ένα καφέ ούτε ένα κρασί δεν μπορώ να απολαύσω χωρίς μετά να με πιάσουν αφόρητες καούρες
09-11-2010, 13:08 #54
α να πω οτι ποτέ δεν έχασα γραμμάριο αντιθέτως έβαζα γιατί μετά από την πολύ αποτοξίνωση είχα ανάγκη από τοξίνες.
09-11-2010, 14:55 #55
Originally posted by spaceride
Ειναι λιγο να δουμε αν ειναι τυχαιο το οτι "αποτοξινωτικες" ιδιοτητες συνηθως προσδιδονται σε τροφες οξινες..Οπως το οξυ που καθαριζει..Μου ακουγεται περισσοτερο εξαγνιστικο παρα αποτοξινωτικο και να μην ξεχναμε οτι και ο εμετος μια μεθοδος καθαρσης ειναι..Μηπως τελικα τα ξινα παιρνουν αυτη τη θεση??
ενω εγω δεν εχω κολληματα.
Μακλουμπα for ever.
Αντε παμε ολοι στο ποστ της πλακας να γραψουμε κατι αστειο γιατι εχω κεφια παλι σημερα
09-11-2010, 15:02 #56
Originally posted by badgirl11
μηπως ολα με μετρο ομως κ σωστη χρηση τους μπορουν να μας βοηθησουν? ας μην πηγαινουμε παντα στα ακρα κατι...
παν μετρον αριστον (τελικα με μπερδεψατε απο το αλλο τοπικ κ δε θυμαμαι πως πρεπει να το γραψω χαχαχαχαχα)
σπεις ριξε πολλες ματιες στο σαιτ που σου εδωσα,
εκει παραθετουν πολλες ερευνες κ αποτεελεσμα τα τους.
προσωπικα γνωριζω καποια πραγματα για τη βιοχημεια που ανεφερες λογω σπουδων, κ θα μπορουσα ισως να το αναλυσω περαιτερω,
αλλα δε νομιζω οτι εχει νοημα οταν εχουν γινει τοσες ερευνες.
επισης το αν καποιος θα χρησιμοποιησει το πορισμα μιας ερευνας για να κανει εμετο ή να αποτοξινωθει ενω δεν το χρειαζεται ειναι αλλο θεμα... η αλογιστη χρηση ετσι κι αλλιως ειναι επιζημια στα περισσοτερα πραγματα.
09-11-2010, 15:04 #57
πάντως όποιος έχει ΄ξινίλες κ καούρες κτλ κτλ προβλήματα με οισοφάγο καλό είναι να αποφεύγει τα πολλά ξινά.τουλάχιστον να μην την βγάζει όλη μέρα με πορτοκάλια γκρέιπφρουτ κ λεμόνια με άδειο στομάχι.τοχω κάνει κ το μόνο που κατάφερα ήταν να έχω αφόρητες ξινίλες στο στομάχι μου.έπίσης έχω ακούσει χωρίς να ξέρω αν έχει καμία επιστημονική βάση οτι τα ξινά καθυστερούν την περίοδο το λέω για όσες έχει τέτοια θέματα.
εγώ πάντως από κάτι τέτοιου είδους αποτοξινώσεις που έκανα τώρα πια ούτε ένα καφέ ούτε ένα κρασί δεν μπορώ να απολαύσω χωρίς μετά να με πιάσουν αφόρητες καούρες
09-11-2010, 15:40 #58
Originally posted by lessing
Originally posted by spaceride
ενω εγω δεν εχω κολληματα.
Μακλουμπα for ever.
Αντε παμε ολοι στο ποστ της πλακας να γραψουμε κατι αστειο γιατι εχω κεφια παλι σημερα
22-02-2011, 22:45 #59
το λεμονι κανει παρα πολυ καλο στον οργανισμο... δυο ποτηρια νερο με Λ Ι Γ Ο χυμο λεμονιου δεν προκαλουν κανενα προβλημα... Οσο για την περιοδο ναι ισχυει οτι προκαλει καποιες μερες κα8υστερηση. Επισης δεν ειναι εχει οξινη δραση αλλα αλκαλικη...
Το θεμα δεν ειναι αν διαλυει το λιπος αλλα το ποσο καλο κανει ενα τετοιο προιον στον οργανισμο...
02-04-2011, 00:06 #60
δεν βοηθανε...ειναι μυθος το χω διαβασει πολλες φορες!!!προτιμησε πρασινο τσαι που το χεις σιγουρο;)
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....