Results 1 to 13 of 13
Thread: ΒΑΣΙΑ ΚΑΙ NEW BORN BABY
-
17-03-2010, 11:29 #1
ΒΑΣΙΑ ΚΑΙ NEW BORN BABY
BAΣΙΑ ΜΟΥ
είμαι απαράδεκτη και ασυγχώρητη αλλά μόνο τώρα και σε άλλο τόπικ έμαθα τα ευχάριστα νέα.
ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
και σε οκτώ μήνες να κρατήσεις στην αγκαλιά σου ένα γερό και δυνατό μωράκι...
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ κοριτσάκι μου
με πάρα πάρα πολύ αγάπη και πολλές πολλές ευχές
ΑΝΝΑ
- 17-03-2010, 14:03 #2
βρε αννουλα δεν χρειαζοταν να ανοιξεις τοπικ για να μου ευχηθεις,
ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου, και εσυ οτι επιθυμεις
φιλακια πολλα
17-03-2010, 14:21 #3
βασια πηγες στο γιατρο τελικα? πρεπει να βαλεις νεο τικερακι απο κατω απο τα κιλα τωρα που να λεει για το μωρουλι που ερχεται!
17-03-2010, 15:52 #4
θα παω μετα το Πασχα λεω, ακομα ειναι νωρις μωρε,
στο πρωτο οταν ειχα παει μου ελεγε καθε εβδομαδα να πηγαινω γιατι δεν φαινοταν, ειναι πολυ μικρο ακομα...
18-03-2010, 12:49 #5
καλα ε?? με τετοια που κανει η αννεζινα, θα μεινω κι εγω εγκυος!!! αννεζινα ετοιμασου να με καταπληξεις!!!!
(και μετα θα σου στειλω πακετο το μωρο οκ??)
18-03-2010, 14:12 #6
μην ζηλευεις ρε φιλεναδα, παντως αν θες να μεινεις εγκυος και δεν θελεις το μωρο μετα, το παιρνω εγω, ειδικα αν ειναι αγορι.
αχ εχω τοση λαχταρα για αγορι που πρωτον ειμαι σιγουρη οτι θα απογοητευτω γιατι παλι κοριτσι μυριζομαι, αλλα και αν ειναι τελικα αγορι θα εχω τοσο μεγαλες φιλοδοξιες γιαυτο που τελικα θα το βγαλω μαμοθρεφτο, ισως και γιαυτο ο θελουλης να μην μου στειλει, να με προστατεψει θελει.
παντως εχθες συζητουσαμε με τον αντρα μου για τις δηλωσεις που εκανα πριν γεννηθει η κορη μου, οτι θα ειμαι πολυ αυστηρη μανα και οτι ο Δημητρης θα κατουριεται επανω του οταν την βλεπει και δεν θα με αφηνει να την πειθαρχω, και τωρα συμβαινει το ακριβως αντιθετο, δεν μπορω να την μαλωσω με τιποτα, και οταν την μαλωνω μετα νιωθω τετοιες τυψεις, αφου περνει αυτην την λυπημενη φατσουλα και μου λεει μαμα γιατι με μαλωνεις? τρελαινομαι μου ερχεται να κλαψω, και φυσικα με κανει οτι θελει, αλλα ευτυχως φοβαται τον μπαμπα της, κατι ειναι και αυτο.............
18-03-2010, 17:24 #7
Βασια μου με το καλο να ερθει το καινουργιο σας μωλακι....να εχεις μια ευκολη κ καλη εγκυμοσυνη κ να ερθει το μωρακι με εναν πονο...καλα βρε εχθες τοση κουβεντα καναμε στο τσατ κ δεν μας ειπες κουβεντα για την εγκυμοσυνη σου...κ ειχαμε κ σχετικη συζητηση...Λοιπον σου ευχομαι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ...κ απο τα καλα ακομη ΚΑΛΥΤΕΡΑ....φιλακια πολλα...
19-03-2010, 09:48 #8
νομιζα οτι το ηξερες αλεξανδρα μου, εννοω το ειχες διαβασει......... γιαυτο καναμε και την συζητηση............
δεν με διαβαζεις και θα σε μαλωσω
εσυ τι νεα απο το μετωπο?
19-03-2010, 09:50 #9
τιμωρια αλεξανδρα, τιμωρια να καθαριζεις εδω σου βαζω!!!! ακους εκει. τοσα λεγαμε και εσυ δεν ηξερες οτι ειναι εγκυος!!!
19-03-2010, 10:35 #10
Βασουλίνι μου διαβάζω το πόσο πολύ θέλεις αγόρι.....
καταρχάς να κάνεις ένα υγιέστατο μωρό αυτό έχει σημασία ..
τώρα κύττα εγώ έχω ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι όταν είχα μόνο την κόρη μου την αγαπούσα τόσο πολυ που πίστευα ότι αν κάνω άλλο παιδί (εγώ είχα κι ένα πρόβλημα και ο γιος μου είναι το θαύμα της φύσης δεν ξέρω ακόμα και τώρα πως έμεινα έγκυος any way) δεν θα το αγαπάω όσο αυτή και είχα τύψεις..
μόλις αντίκρυσα τον γιο μου ΕΡΩΤΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ είναι ο πρίγκηπας μου ο βασιλιάς μου κι ένα σωρό λοιπές χαζομάρες που του λέω και με βρίζει...
θέλω να σου πω ότι αλλιώς αγαπάς το κάθε παιδί δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις, εγώ αλλιώς αγαπάω την κόρη μου αλλιώς τον γιο μου δεν μπορώ να συγκρίνω την αγάπη που έχω σε κάθε παιδί γιατί απλώς είναι διαφορετική και όπως λένε και οι μαθηματικοί
ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ !!!!
όσο για το θέμα μπαμπάς θα σου πω μόνο ένα η κόρη μου είναι 23 χρονών σχεδόν και ο μπαμπας της την λέει ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ και δεν διαννοείται ότι κάποια στιγμή στο εγκύς μέλλον μπορεί να θελήσει και να παντρευτεί την θεωρεί μωρό, και όταν του λέω ότι εγώ στην ηλικία της είχα ήδη παιδί μου λέει άλλο εσύ!!!!
19-03-2010, 10:36 #11
μπαρμπουνάκι παραπονιάρικο μείνε εσύ έγκυος και θα ανοίξουμε δύο τόπικ !!!!!!!
21-03-2010, 20:38 #12
τωρα πειραζει να πω κι γω να σου ζησει ενω δε σε ξερω?
)) τις καλυτερες ευχες μου! κ μπραβο για τα κιλα σου!
21-03-2010, 21:02 #13
Μ'αρέσει πολύ η ιδέα της Αννεζίνα για το τόπικ προς τη Βάσια..
Ωραία από εδώ θα δίνουμε όλες τις ευχές μας και εσύ Βασουλινι θα μας λες για τις εξελίξεις της εγκυμοσύνης σου,
Ε μα πια μονο για κιλά θα μιλάμε??????
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία