Results 16 to 30 of 43
Thread: ΔΙΑΙΤΑ ON-OFF
-
17-03-2010, 15:57 #16
Originally posted by bomo
απλώς νιώθω ότι είναι πιο εύκολο να τρως μέρα παρά μέρα την απαγορευμένη λιχουδιά (σε πολύ λογικά πλαίσια βέβαια..) και την επομένη να τρως ελάχιστα παρά να πρέπει για μήνες συνεχόμενους να παραμένεις σε ένα περιορισμένο διαιτολόγιο. Αναρωτιέμαι αν το χει κανείς κανείς από δω μέσα για καιρό, μπας και μάθω τί θα μου συμβεί σε κανα δίμηνο
εμενα αυτο μου φαινεται εντελώς λάθος προσεγγιση.
πρεπει ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ να προσεχουμε γιατι αλλιως σιγουρα θα βαλουμε κιλα.
- 17-03-2010, 16:02 #17
τεστ!
17-03-2010, 16:02 #18
μπράβο μου και μπράβο σας, τα κατάφερα!!
που να ανακάλυπτα και καναν πλανήτη...
17-03-2010, 16:06 #19
Τελειο bomo!
Καλως μας ηρθες και με τη "βουλα" πλεον!
17-03-2010, 16:12 #20
σίγουρα πρέπει όλη μας τη ζωή να προσέχουμε. Απλά το ότι ξεφεύγουμε τόσο πολύ (+30, +40 κιλά) σημαίνει ότι υπάρχει ψυχολογικό υπόβαθρο σε άσχημη κατάσταση. Τα ξέρουμε όλοι αυτά. όταν έχεις μάθει για 10 χρόνια να είσαι 30 κιλά πιο αδύνατη, ψάχνεις τρόπο για να επανέλθεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται και με όσο το δυνατόν πιο ανεβασμένη ψυχολογία.
Όντως μοιάζει με το fasting αλλά δεν μένεις ολόκληρη μέρα χωρίς φαγητό. 500 θερμίδες αν το καλοσκεφτούμε είναι ποσότητα που σε κρατάει ώστε να μην γουργουρίζεις πολύ. και εκτός αυτού σκέφτεσαι: εντάξει, θα γουργουρίσω λίγο σήμερα, αλλά αύριο θα φάω!
τι να πω και γω, χαμένα τα χω. Προσπαθώ για το καλύτερο! Πολύ χάρηκα που είμαι εδώ μέσα, κοντά σας. Θα βλέπω και το κοριτσάκι μου στο τικερ να τρέχει προς τα δώρα, θα τρέχω και γω να κάψω καμιά θερμίδα
17-03-2010, 16:14 #21
γιατι δεν προσπαθεις να τρως καθε μερα τη σωστη ποσοτητα?
και 1 φορα την εβδομαδα ενα γευμα με ο,τι θες?
17-03-2010, 16:17 #22
σίγουρα πρέπει όλη μας τη ζωή να προσέχουμε. Απλά το ότι ξεφεύγουμε τόσο πολύ (+30, +40 κιλά) σημαίνει ότι υπάρχει ψυχολογικό υπόβαθρο σε άσχημη κατάσταση. Τα ξέρουμε όλοι αυτά. όταν έχεις μάθει για 10 χρόνια να είσαι 30 κιλά πιο αδύνατη, ψάχνεις τρόπο για να επανέλθεις όσο πιο ανώδυνα γίνεται και με όσο το δυνατόν πιο ανεβασμένη ψυχολογία.
Όντως μοιάζει με το fasting αλλά δεν μένεις ολόκληρη μέρα χωρίς φαγητό. 500 θερμίδες αν το καλοσκεφτούμε είναι ποσότητα που σε κρατάει ώστε να μην γουργουρίζεις πολύ. και εκτός αυτού σκέφτεσαι: εντάξει, θα γουργουρίσω λίγο σήμερα, αλλά αύριο θα φάω!
τι να πω και γω, χαμένα τα χω. Προσπαθώ για το καλύτερο! Πολύ χάρηκα που είμαι εδώ μέσα, κοντά σας. Θα βλέπω και το κοριτσάκι μου στο τικερ να τρέχει προς τα δώρα, θα τρέχω και γω να κάψω καμιά θερμίδα
17-03-2010, 16:20 #23
Γιατί καλώς ή κακώς λειτουργώ έτσι. Εγώ δεν είμαι να μου δώσεις πολλές ελευθέρίες..αν μου πεις πχ την Κυριακή μπορώ να τρώω εγώ ξέρεις τί θα κάνω;; θα στενοχωρεθώ που χάλασα την εβδομαδιαία μου δίαιτα και θα πω: ε δε βαριέσαι, αφού έφαγα σήμερα, ας φάω κάτι παραπάνω και αύριο..και η καταστροφή έρχεται με δρασκελιές και με μαθηματική ακρίβεια! δεν είμαι εγώ για τέτοια, άσε, με ξέρω...με βοηθάει πιο πολύ μία μέρα να στερούμαι αλλά μέρα παρά μέρα να ξέρω ότι μπορώ να τσιμπολογήσω.θα κάνω αυτό το σύστημα καναν μήνα να δω πως τα πάω. Αν δεν περπατήσει αναγκαστικά θα επανέλθω στις 1300 θερμίδες αυστηρά τη μέρα, χωρίς παρασπονδίες.
17-03-2010, 16:21 #24
ακριβως αυτο το κακο εχει αυτη η διαιτα.
τρως τη μια μερα κανονικά και την επόμενη τιμωρεις τον εαυτο σου γι αυτα που εφαγες τρωγοντας μονο 500 θερμιδες (τιποτα δηλαδη)
ειναι λαθος η φιλοσοφια της, προσπαθει να μας κανει να νιώσουμε εχθρο το φαγητο, να συνεχισουμε τις σαδομαζοχιστικές τάσεις.
17-03-2010, 16:22 #25
Γιατί καλώς ή κακώς λειτουργώ έτσι. Εγώ δεν είμαι να μου δώσεις πολλές ελευθέρίες..αν μου πεις πχ την Κυριακή μπορώ να τρώω εγώ ξέρεις τί θα κάνω;; θα στενοχωρεθώ που χάλασα την εβδομαδιαία μου δίαιτα και θα πω: ε δε βαριέσαι, αφού έφαγα σήμερα, ας φάω κάτι παραπάνω και αύριο..και η καταστροφή έρχεται με δρασκελιές και με μαθηματική ακρίβεια! δεν είμαι εγώ για τέτοια, άσε, με ξέρω...με βοηθάει πιο πολύ μία μέρα να στερούμαι αλλά μέρα παρά μέρα να ξέρω ότι μπορώ να τσιμπολογήσω.θα κάνω αυτό το σύστημα καναν μήνα να δω πως τα πάω. Αν δεν περπατήσει αναγκαστικά θα επανέλθω στις 1300 θερμίδες αυστηρά τη μέρα, χωρίς παρασπονδίες.
17-03-2010, 16:26 #26
Κι εγω στο fasting γραφω συνηθως bomo, οποτε θα χαρω να μαθαινω νεα σου επισης.
Καλη σου επιτυχια, και να σκεφτεσαι θετικα και μονο θετικα γιατι οτι και να λεμε
ολα απο το μυαλο ξεκινανε.
17-03-2010, 16:30 #27
οκ, natallia θα τα λέμε εκεί. Για να σε βοήθησε πάει να πει ότι λειτουργεί..
device εγώ προσωπικά δεν νιώθω ότι χρειάζεται να αυτοτιμωρηθώ γιατί δεν ξεφεύγω τόσο πολύ ώστε να έχω τύψεις. Έξαρτάται και απ΄τον άνθρωπο μάλλον. Εμένα νιώθω ότι μου δίνει την ελευθερία να φάω χωρίς τύψεις ένα πρωί μια μπουγάτσα (μία όμως, όχι τρεις..) αντί για γάλα ημίπαχο, ένα φρούτο και μία φρυγανιά με ταχίνι πχ.
17-03-2010, 16:31 #28
αν ξεκινάνε απ'το μυαλό λέει.....
17-03-2010, 16:33 #29
οκ, natallia θα τα λέμε εκεί. Για να σε βοήθησε πάει να πει ότι λειτουργεί..
device εγώ προσωπικά δεν νιώθω ότι χρειάζεται να αυτοτιμωρηθώ γιατί δεν ξεφεύγω τόσο πολύ ώστε να έχω τύψεις. Έξαρτάται και απ΄τον άνθρωπο μάλλον. Εμένα νιώθω ότι μου δίνει την ελευθερία να φάω χωρίς τύψεις ένα πρωί μια μπουγάτσα (μία όμως, όχι τρεις..) αντί για γάλα ημίπαχο, ένα φρούτο και μία φρυγανιά με ταχίνι πχ.
17-03-2010, 16:37 #30
Frame of mind......για κάποιον παντελώς άγνωστο λόγο έτσι λειτουργώ! αν βγάλεις άκρη με μένα,πες μου να βρω και γω
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή