Τi simbainei ta bradia?:(
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Junior Member

Τi simbainei ta bradia?:(

Kalispera kai kalws sas brika.
    Me lene eleytheria kai eimai apo tin kriti.
    Panta eixa problima me to baros m
    Arxika problima sto mialo m kai meta epektathike sto swma m:)
    Eimai 1.58 kai kila 82
    prin 5 mines zygiza 72 kai prin kapoia xronia 60
    Apo ta 60 sta 82 mesolavisan 6 xronia me yperfagies boylimika epeisodia emetoys afagia klp klp
    Opoe kai na empaina se ena progaramma opote kai na apofasiza oti tha xekinisw kati panta erxotane to bradi kai m ta xaloyse ola..
    Panta eixa problima ta bradia...paidia sikwnomai kai trww san ypnwtismeni...aperioristes posostites...
    Kai alla twn allwn...
    Den mporw na to elegxw eimai apelpismeni kai dn xerw ti na kanw..na xekinisw ta ypnwtika?exw paewi se giatroys m dinoyn kati fytika skeyasmata p rytmizoyn ton ypno giati katalavainetai oti ayto exei epiptwsi kai stin zwi m...dn koimami kala dn xekoyrazomai swsta ...oi wres stis opoies anaferomai einai metaksi 12-4 to prwi!
    Xekinaw kati paei kala mia bdomada kai tsoup to mikro fantasmataki tha brethei mprosta sto psigeio ypnwtismeno..
    dn briskw lisi kai trelainomai...
    simbainei se kapoia kopela kati antistoixo?mporeite kapws na me boithisete exw apelpistei:(

Senior Member
    αν βρισκεται στο ψυγειο σου μονο βρασμενο μπροκολο πόσο θα φας?

να μην υπαρχει ούτε ψωμι, ουτε κρεαςς μαγειρεμένο, τιποτα! μονο σαλάτες!
    για δοκιμασέ το.. σε μενα επιασε.

Senior Member
    πάντως και εμενα το ψυγειο μου ειναι αδειο απο πραγματα που μπορουν να γινουν σνακς, ακομα και τυρι αγοραζω λιγο οταν θα εχω λαδερο και φροντιζω να μην περισσευει,
    θυμαμαι ενα βραδυ αγριας λιγουρας εφαγα ψωμι και λαδι. !!!

Senior Member
    εγω τωρα που το ξανασκεφτηκα καλυτερα, υποθετω οτι η κοπελια παραδινει σημασια στα βουλημικα.
    λεει "αφου το βραδυ χαλασα τη διαιτα, ασε... θα την ξαναρχισω απο δευτερα" και εκει χανει το μπουσουλα.

εγω σωθηκα απο τοτε που ειπα "οκ, ας κανω οσα υπερφαγικα επεισοδια χρειαστει, θα τα ξεχναω ΑΜΕΣΩΣ και θα συνεχιζω τη διαιτα σαν να μην εγινε τιποτα. ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΩ τον εαυτο μου, με νηστεια την επομενη μερα γιατι αυτο γυρναει μπουμερανγκ."

ετσι σιγα - σιγα, βδομάδα-βδομάδα μειώθηκαν τα υπερφαγικα.

Junior Member
    Αγαπημένη μου SHPONGLE,
    Κατ΄αρχήν καλωσόρισες στην παρέα μας!!!! Μην ανησυχείς, δεν είσαι σίγουρα η μοναδική που το βιώνει. Αν δεν κάνω λάθος αυτά είναι τα κύρια συμπτώματα μιας διατροφικής διαταραχής που λέγεται βραδινή υπερφαγία και αφορά την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας τροφής τις βραδινές ώρες. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο γιατί δεν το έχω ζήσει απλά το ξέρω μια και έτυχε να το ψάξω. Θα σε συμβούλευα πρώτα απ' όλα να επισκεφθείς την σελίδα του ελληνικού κέντρου διατροφικών διαταραχών (hcfed), αυτό είναι το link http://hcfed.gr/index.php?option=com...=162&Itemid=63 απ' όπου θα μπορέσεις να πάρεις περισσότερες πληροφορίες και έπειτα αν δεις ότι είναι κάτι που δεν μπορείς από μόνη σου να αντιμετωπίσεις να επισκεφτείς έναν ψυχολόγο που να γνωρίζει από αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών. Θα σε βοηθήσει σίγουρα πολύ κυρίως για να κατανοήσεις τί φταίει και να αισθανθείς καλύτερα με τον εαυτό σου.
    Καλή συνέχεια και σου εύχομαι πραγματικά ό,τι καλύτερο!!

Senior Member
    Originally posted by device
    εγω τωρα που το ξανασκεφτηκα καλυτερα, υποθετω οτι η κοπελια παραδινει σημασια στα βουλημικα.
    λεει "αφου το βραδυ χαλασα τη διαιτα, ασε... θα την ξαναρχισω απο δευτερα" και εκει χανει το μπουσουλα.

εγω σωθηκα απο τοτε που ειπα "οκ, ας κανω οσα υπερφαγικα επεισοδια χρειαστει, θα τα ξεχναω ΑΜΕΣΩΣ και θα συνεχιζω τη διαιτα σαν να μην εγινε τιποτα. ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΩ τον εαυτο μου, με νηστεια την επομενη μερα γιατι αυτο γυρναει μπουμερανγκ."

ετσι σιγα - σιγα, βδομάδα-βδομάδα μειώθηκαν τα υπερφαγικα.
    αυτο λειτουργησε κ σεμενα...
    οσο για το βραδυνο, ξυπνουσα παλια, οπως κ προσφατα που εκοψα το τσιγαρο κ ετρωγα.
    Απο ενα σημειο κ μετα ανησυχησα κ υποσχεθηκα οτι θα τρωω ο,τι θελησω αλλα προ υπνου. Τελικα μετα δεν ξυπνουσα καν, αλλα στην αρχη που ξυπνουσα την επομενη εκανα σα να μη συμβαινει τιποτε...κ επιασε.
    Μετα βεβαια ειχα βουλλιμικα κ κατα τη διαρκεια της ημερες (κυριως προ υπνου) αλλα αυτο ειναι αλλη φαση, που σχεδον την εχω πολεμησει και αυτη.
    Κοριτσια εμεις κανουμε την τροφη εχθρο...ας την κανουμε φιλη ή...εραστη...