ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 72
    Senior Member
    εμεις το κανουμε αυτο, δε γινεται μονο του, εκτος κι αν ψωμολυσσας οποτε ναι θα σταματησεις να χανεις κ θα παρεις κ ολα τα κιλα ξανα πισω...

Senior Member
    όχι τρώω μια χαρά και μπορώ να πω οτι δεν πεινάω καθόλου.Βασικά εγώ ποτέ δεν έτρωγα πολύ, πάντα έτρωγα μια φορά τη μέρα μόνο πατατάκια. Το ξέρω ότι είναι τραγικό αλλα μπορούσα όλη μέρα να μη΄φάω για να γυρίσω απ τη δουλειά κ κατα τις 8 να φάω 2 πακέτα πατατάκια κ μια σοκολάτα! Επίσης απο τότε που πάχυνα σταμάτησα να βγαίνω.Μόνο σινεμά κ αυτό σπανια. Φαντάσου οτι κ το καλοκάίρι οταν πηγα με τον φίλο μου διακοπές για 5 μέρες μόνο τη πρώτη μέρα μπήκα στη θαλασσα κ τις άλλες έκανα ότι πονούσε η κοιλιά μ!Ευτυχώς που ο φίλος μου μου λεει μονο καλά λόγια κ δεν εχει ιδέα πως νοιώθω εγω για τα κιλά μου.αυτα...Ελπίζω να τα καταφερω γιατι το χω πάρει απόφαση!

ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ..OXI ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ!! καινουρια βδομαδα!!! επαναφορα στους ρυθμους μας κ με διαθεση για το καλοκαιρι να ειμαι αδυνατη!! αα τελικα οι παρασπονδιες του σαββατοκυριακου δν επηρεασαν την ζυγαρια..απλα δν εχασα.. επομενος στοχος..καθε μερα να πεφτω εστω κ 100 γραμμαρια αλλα να πεφτω!!!!

Senior Member
    Ναι αυτη ειναι πολυ σωστη τακτικη...

Αυτο εχει σημασια, σιγουρα ολες θα παρεκκλινουμε, δεν ειμαστε παντα στα πανω μας, θα παιξει λιγο η ζυγαρια κανενα κιλακι πανω μπορει απλα λογω φουσκωματος κτλ αλλα το σημαντικο ειναι να επανερχομαστε και να συνεχιζουμε. Εγω σημερα ημουν χαλια, εχω τρομερη ημικρανια απο το πρωι και δεν περναει με τιποτα. Ετσι επηρεαστηκα και εφαγα ενα γλυκακι, ομως ειμαι περηφανη που εμεινα στο ενα γιατι αν ηταν αλλη φορα θα ετρωγα ολο το ψυγειο. Καταφερα και ειπα στοπ κι ετσι δε νιωθω τυψεις για την παρασπονδια μου. Και ετσι για να εχω πιο μετρησιμο στοχο θελω σε δυο βδομαδες να εχω χασει 2 κιλα. Καλη επιτυχια και θα τα καταφερουμε!!! Παιρνω θαρρος απο σας!

Senior Member
    Εγώ πάλι κορίτσια, δε βάζω χρονικό όριο, μόνο βάρος /στόχο. Θέλω να τα χάσω ήρεμα και ουσιαστικά
    χωρίς άγχος, χωρίς χρονικό όριο. Όποτε χαθούν, απλά θέλω να γίνω 65 κιλά και το προσπαθώ. Αυτό

Senior Member
    πρωτος στοχος για μενα, τα 70-71 κιλα μεχρι 06 απριλιου! γι αυτο, τις επομενες δυο εβδομαδες θα φορτσαρω!!!!

Senior Member
    κορίτσια πόσα κιλά είναι φυσιολογικό να χάσουμε σε ένα μήνα?με σωστή διατροφή και γυμναστική 5 φορές τη βδομάδα (καμια ώρα)?

Senior Member
    περιπου 10% του βαρους σου ειναι η απωλεια λιπους...ταλλα υγρα...

Senior Member
    Originally posted by semie
    όχι τρώω μια χαρά και μπορώ να πω οτι δεν πεινάω καθόλου.Βασικά εγώ ποτέ δεν έτρωγα πολύ, πάντα έτρωγα μια φορά τη μέρα μόνο πατατάκια. Το ξέρω ότι είναι τραγικό αλλα μπορούσα όλη μέρα να μη΄φάω για να γυρίσω απ τη δουλειά κ κατα τις 8 να φάω 2 πακέτα πατατάκια κ μια σοκολάτα!
    τελικα παντα ετρωγες μμια χαρα ή παντα ετρωγες πατατακια? δεν καταλαβα...
    το να μη τρως ολη μερα κ να γυριζεις πεινασμενη κ να τρως πατατακια ειναι ενα ειδος ψωμολυσσαγματος οπως το ονομαχω επιστημονικα εγω
    εν ολιγοις πεινας κ τρως λαθος, καλο ειναι να τρως σωστα ολη τη μερα κ αν εξακολουθησεις να το θες τρως κ τα πατατακια...
    αλλιως ναι θα σταματησεις να χανεις αν τρως λαθος ολη τη μερα...κ οχι μονο αυτο, οταν θα φας σωστα θα παρεις κιλα...μεχρι να συνηθισει ο οργανισμος...

Junior Member
    Παιδιά τώρα που αρχίσανε οι ζέστες ξαναγύρισα στο λούκι της δίαιτας και του αδυνατίσματος!

Είδα κάτι διαφημίσεις σχετικά με κάποια μούρα Acai τα οποία χρησιμοποιούν και στο Holywood. Έχει κανείς εμπειρία σχετικά με αυτά; αποτελέσματα;

Πληροφορίες έχω δεί εδώ για δίαιτα http://www.projectswole.com/diet/aca...oss-superfood/
    και εδώ ένα προϊόν http://www.bionaturel.gr/adynatisma-diaita/acai_gr.html

Junior Member
    Ένας φίλος αγόρασε αυτο το ACAI αλλά μου λέει είναι νωρίς για συμεπράσματα...

Εγώ πάντως παιδιά έχω την λύση της σιλουέτας έτοιμη από πέρυσι. Κάνω την προσπάθειά μου και αν δεν προλάβω να δείχνω όπως επιθυμώ πάω κατευθείαν σε κέντρο αδυνατίσματος.

Μέσα σε μια εβδομάδα είμαι οκ. Εννοείτε το παλεύω πρώτα με δίαιτα αλλά αν δω τα σκούρα...

χεχεχε το κατσικακι κ ο γαιδαρακος ουτε συνεννοημενοι να ηταν !!! :P

Στο κεντρο αδυνατισματος βλεπεις αισθητη διαφορα?

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Originally posted by semie
    όχι τρώω μια χαρά και μπορώ να πω οτι δεν πεινάω καθόλου.Βασικά εγώ ποτέ δεν έτρωγα πολύ, πάντα έτρωγα μια φορά τη μέρα μόνο πατατάκια. Το ξέρω ότι είναι τραγικό αλλα μπορούσα όλη μέρα να μη΄φάω για να γυρίσω απ τη δουλειά κ κατα τις 8 να φάω 2 πακέτα πατατάκια κ μια σοκολάτα!
    τελικα παντα ετρωγες μμια χαρα ή παντα ετρωγες πατατακια? δεν καταλαβα...
    το να μη τρως ολη μερα κ να γυριζεις πεινασμενη κ να τρως πατατακια ειναι ενα ειδος ψωμολυσσαγματος οπως το ονομαχω επιστημονικα εγω
    εν ολιγοις πεινας κ τρως λαθος, καλο ειναι να τρως σωστα ολη τη μερα κ αν εξακολουθησεις να το θες τρως κ τα πατατακια...
    αλλιως ναι θα σταματησεις να χανεις αν τρως λαθος ολη τη μερα...κ οχι μονο αυτο, οταν θα φας σωστα θα παρεις κιλα...μεχρι να συνηθισει ο οργανισμος...

όχι πριν αρχίσω να κάνω διατροφή έτρωγα πατατάκια κάθε μέρα το βράδυ!ολημέρα δεν με ενδιέφερε το φαγητο μόνο να φάω τα πατατάκια μου το βράδυ!τώρα είμαι 13 μέρες "καθαρή"χαχαχαχαχ ...!αυτα!κ τώρα πλεόν 5 φορές τη μέρα σωστά!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast