ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 72
    "Καθαρη" απο πατατακια ε? Χεχε με εκανες και γελασα!!! Μπραβο κι εγω καθαρη απο σοκολατες, τα γλυκα ειναι η μεγαλη μου αδυναμια, κι εγω μπορει να μην ετρωγα καθολου φαγητο και επεφτα με τα μουτρα στα γλυκα.... Ομως τωρα τρωω κι εγω σωστα, μονο ετσι μπορουμε αφου χασουμε να διατηρησουμε το βαρος μας, και που και που τοτε θα μπορουμε να τρωμε και κατι "παρανομο" μετα! Καλη επιτυχια!!!!!!

Senior Member
    επίσης καλή δύναμη και ολα καλα θα πανε!!!!!!ναι άσε πραγματικά το ΜΟΝΟ που μου λείπει είναι ολα τα πατατάκια!!!!!!!αλλά δεν έχω σκοπό να ξαναπέσω με τα μούτρα ποτέ!άσε που ο φίλος μου τρώει συνέχεια και εγω πρεπει να κρατιέμαι αλλα ευτυχώς ειμαι αποφασισμενη κ κρατιεμαι!!!!

Κι εγω αυτο το στοχο εβαλα, να μην ξαναπεσω με τα μουτρα σε ο,τιδηποτε. Κι ακομα και αν φαω κατι παραπανω, να το σταματησω εκει, να μη φαω και ολο το υπολοιπο ψυγειο μετα γιατι αυτο μου τα χαλουσε ολα μεχρι τωρα, οχι μια παρασπονδια αλλα ολο αυτο το ανεξελεγκτο που ακολουθουσε... Συνεχιζουμε δυνατα!

Senior Member
    μπραβο κοριτσακι!ελπιζω να τα καταφερουμε και μεχρι το καλοκαιρι να μαστε σουπερ!μακαρι να χα φτασει στα κιλα σου!μου φαινεται τοοοοοοοσοοοο μακρινο!!!εσυ απο 62 ξεκινησες?

Ναι απο 62, ομως ταλαιπωρουμαι χρονια με διαιτες, θα σου φανει παραξενο ομως η θα ειμαι σε φαση που θα κανω διαιτα η θα τρωω μεχρι σκασμου (γλυκα, οχι φαγητο). Εχω δοκιμασει τα παντα αν και ξερω οτι η λυση ειναι μεσα μου, στο να μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου. Ετσι βρισκομαι μονιμως σε σκαμπανεβασματα, αγχος, απογοητευση.... εχω τοπικο βασικα κι αυτο δε λεει να φυγει οσο κατω και να παω σε κιλα... και δεν ειμαι ουτε της γυμναστικης. Τωρα βαζω σαν πρωτο στοχο να παω στα 55 μεχρι το γαμο μου και επομενο και κυριοτερο στοχο να τα διατηρησω (τοσο δυσκολο για μενα...) Ευχομαι και σε σενα και να τα χασεις, και να διατηρηθεις στα ιδανικο σου βαρος... Υπομονη σε ολες μας...ολα στο μυαλο ειναι

Junior Member
    Καλησπερα κ απο μενα
    Ειμαι καινουργια στην παρεα
    Εγω αυτη τη στιγμη ειμαι στα 71.3 κιλα σκοπος μου ειναι να παω στα 62 κιλα μεχρι τον Ιουνιο .

Senior Member
    καλη δυναμη κουκλα!

Senior Member
    Originally posted by fairy_
    Ναι απο 62, ομως ταλαιπωρουμαι χρονια με διαιτες, θα σου φανει παραξενο ομως η θα ειμαι σε φαση που θα κανω διαιτα η θα τρωω μεχρι σκασμου (γλυκα, οχι φαγητο). Εχω δοκιμασει τα παντα αν και ξερω οτι η λυση ειναι μεσα μου, στο να μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου. Ετσι βρισκομαι μονιμως σε σκαμπανεβασματα, αγχος, απογοητευση.... εχω τοπικο βασικα κι αυτο δε λεει να φυγει οσο κατω και να παω σε κιλα... και δεν ειμαι ουτε της γυμναστικης. Τωρα βαζω σαν πρωτο στοχο να παω στα 55 μεχρι το γαμο μου και επομενο και κυριοτερο στοχο να τα διατηρησω (τοσο δυσκολο για μενα...) Ευχομαι και σε σενα και να τα χασεις, και να διατηρηθεις στα ιδανικο σου βαρος... Υπομονη σε ολες μας...ολα στο μυαλο ειναι
    σ ευχαριστω πολυ και ελπιζω να τα καταφέρεις μεχρι τον γαμο σου η και νωριτερα!χιχιχι
    καποτε ημουν κ εγω 62 κ μου φαινοταν πολυ δυσκολο να κατεβω μεχρι που ανεβηκα και τωρα παρακαλαω να φτασω ξανα 62!!!!!οσο σκεφτομαι οτι τοτε στα 62 μου φαινομουν τοσο ασχημηηηηη!!!!

Senior Member
    Originally posted by inaki
    Καλησπερα κ απο μενα
    Ειμαι καινουργια στην παρεα
    Εγω αυτη τη στιγμη ειμαι στα 71.3 κιλα σκοπος μου ειναι να παω στα 62 κιλα μεχρι τον Ιουνιο .

Καλωσηρθες. Πρεπει να εισαι πολυ ψηλη παντως γιατι εγω στα 67 κιλα εχω bmi 26,2. Οποτε και τωρα μια χαρα θα εισαι...

Junior Member
    Kαλως σας βρηκα penelope
    Δεν θα το ελεγα οτι ειμαι ψηλη , ειμαι κανονικη .
    1,67 υψος εχω .

Senior Member
    Originally posted by inaki
    Kαλως σας βρηκα penelope
    Δεν θα το ελεγα οτι ειμαι ψηλη , ειμαι κανονικη .
    1,67 υψος εχω .

1.67 εισαι ψηλη. Ειδικα για τα δεδομενα της Ελλαδας. Καλη σου συνεχεια!

Ευχαριστω semie! Καλως ορισες στην παρεα μας Inaki ! Καλη συνεχεια κουκλες και προσοχη στα τσουρεκια !!! Χεχε!

καλημερααα! επομενος στοχος μεχρι 30 απριλιου στα 65(+) !!!

Λοιπον, ειμαι ξανα κοντα σας μετα τις γιορτες που μπορω να πω οτι παρατραβηξαν... Ξεκινησα λοιπον εδω και δυο μερες δυναμικα. Αυτη τη φορα εχω κινητρο και θα το παλεψω! Σε δυο βδομαδες θα βαλω το πρωτο τικερακι με την προοδο μου και τις επομενες δυο το νεο και ευχομαι να εχω φτασει στο στοχο μου. Καλη επιτυχιααααααααααα

Senior Member
    Originally posted by penelope1985
    Εμενα αρχικος μου στοχος ειναι την 1η Μαιου να ειμαι στα 64 οπου και ο ΔΜΣ θα ειναι πια σε φυσιολογικα επιπεδα, δλδ στο 25. Απο κει και περα εχει ο Θεος... Θελω δλδ αλλα 4 κιλα σε 6 βδομαδες και με απωλεια αρκετων ποντων. Νομιζω οτι ειναι απολυτως εφικτος ο στοχος...
    Σοφακι ωραιο θεμα... αρκει να γυρισουμε ολοι να δουμε αν επετευχθει ο στοχος...

Λοιπον σημερα 6 μερες νωριτερα απο τη 1/5 ειμαι στα 63,8. Επομενος στοχος¨1/6 στα 60 κιλα...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast