Δεν χανω κιλά ...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 81
    Junior Member

Δεν χανω κιλά ...

Διαιτα ξεκινησα πριν 9 ημερες... οταν ειδα ότι εφτασα τα 99,8 κιλα και οι βιοχημικες εξετασεις χτυπησαν κοκκινα, είπα λοιπόν να μην τα κανω 100 και ξεκινησα .... εχω υψος 1.69 αν μη τι αλλο εχω γινει σαν μπαλονι...

Δυστυχως η διαιτα που μου εδωσε η διαιτολογος δεν παει και τοσο καλα.. λυσσαω της πεινας και εχω χασει μετα απο 9 ημερες 1 κιλό ολο κι ολο αυτη
    περιλαμβανει συγκεκριμενες ποσοτητες απο λαχανικα, οσπρια, κιτρινο τυρι, ψαρι, κοτοπουλο, παξιμαδι και μαυρο ψωμι και μεχρι τωρα την εχω ακολουθησει κατα γραμμα...

Η διαιτα μου δεν ειναι χημικη και εχει ενα γευμα ελευθερο καθε Κυριακη

ειναι φυσιολογικη η τοση μικρη απωλεια βαρους παλαιοτερα εχανα τουλαχιστον 3 κιλα την πρωτη εβδομαδα

να απογοητευτώ.... να τα παρατησω, να παω σε αλλη διαιτα... τι μου προτείνετε ως παλαιοτεροι.

Οποιο tip ή σχετικη στρατηγική είναι ότι καλύτερο

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Senior Member
    κάθε φορά που κάνουμε δίαιτα δεν είναι σαν την προηγούμενη φορά, ούτε περιμένουμε τα ίδια αποτελέσματα. Και γω ποτέ στο παρελθόν δεν είχα κολλήσει στα ίδια κιλά αλλά 10 μέρες τώρα η βελόνα δεν κουνιέται. Αφού έχεις ένα πλήρες και ισορροπημένο διαιτολόγιο γιατί δεν περιμένεις μερικές μέρες; επίσης καλό θα είναι να το συζητήσεις και με τον ίδιο τον διαιτολόγο, δηλαδή γιατί τον πληρώνεις;; Σκέψου και το άλλο: αν δεν κάνεις καμιά δραστηριότητα και απλά κάθεσαι σπίτι και περιορίζεις μόνο τις θερμίδες, μια χαρά είναι το 1 κιλό...

Senior Member
    καλως μας ήρθες!
    ποσο χρονων εισαι?θες να γραψεις μια μερα διαιτας μηπως καταλαβουμε?

Senior Member
    να κανεις λιγη υπομονη...αυτο ειναι το μονο που μπορω να σου πω....δωσε στον εαυτο σου λιγο χρονο...ενα μηνα ας πουμε και μετα να σκεφτεις οτι κατι δεν παει καλα και να κανεις αλλη διαιτα
    μπορει για καποιο λογο να εχεις κατακρατηση υγρων(λογο περιοδου πχ η λογο αγχους)
    μη χαλασεις τη διαιτα σου...το βασικο και το πιο δυσκολο κομματι ειναι να συνεχισεις μια διαιτα και οχι να την αρχισεις
    επισης θα μπορουσες να αυξησεις λιγο τη φυσικη σου δραστηριοτητα
    ελπιζω να βοηθησα :-)

Junior Member
    Originally posted by bomo
    κάθε φορά που κάνουμε δίαιτα δεν είναι σαν την προηγούμενη φορά, ούτε περιμένουμε τα ίδια αποτελέσματα. Και γω ποτέ στο παρελθόν δεν είχα κολλήσει στα ίδια κιλά αλλά 10 μέρες τώρα η βελόνα δεν κουνιέται. Αφού έχεις ένα πλήρες και ισορροπημένο διαιτολόγιο γιατί δεν περιμένεις μερικές μέρες; επίσης καλό θα είναι να το συζητήσεις και με τον ίδιο τον διαιτολόγο, δηλαδή γιατί τον πληρώνεις;; Σκέψου και το άλλο: αν δεν κάνεις καμιά δραστηριότητα και απλά κάθεσαι σπίτι και περιορίζεις μόνο τις θερμίδες, μια χαρά είναι το 1 κιλό...
    Εχεις δικιο...
    Ξεχασα να αναφερω οτι κανω καθε ημερα γρηγορο περπατημα (ταχυτητα 6) σε διαδρομο απο 30 λεπτά εως και 1 ωρα...

Senior Member
    μου κάνει πάντως εντύπωση που είσαι 100 περίπου κιλά και ενώ είπες στο διαιτολόγο ότι ψωμολυσσάς, σου έθεσε περιορισμό και στα λαχανικά.....

και γω από κάπου τόσα ξεκίνησα στο παρελθόν και μου είπε όταν πεινάω ή έχω λιγούρες να τρώω σαλατάρες. και σιγά σιγά θα μειωθούν και οι ποσότητες. περίμενε κάποιο διάστημα αλλά οπωσδήποτε μην τα παρατήσεις. Γιατί αν τα παρατήσεις θα χρειαστεί να ξαναξεκινήσεις! και επειδή αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, απλά δεν λέει!

Senior Member
    επίσης αναρωτιέμαι αν είσαι άντρας ή γυναίκα

Senior Member
    βασικα εγω πιστευω οτι αν ειναι αντρας κ πριν ετρωγε αρκετα κ τωρα του βαλε μια διατροφη που πειναει κ εχασε 1 κιλο τοτε ισως πρεπει να αλλαξει διατροφη.για αυτο ρωτησα μια τυπικη μερα διαιτας πχ.

Junior Member
    Originally posted by semie
    καλως μας ήρθες!
    ποσο χρονων εισαι?θες να γραψεις μια μερα διαιτας μηπως καταλαβουμε?
    Καλως σας βρηκα.. μα και φυσικα... μια ημερα εχει οπως παρακατω σημειωνεται οτι εχω κοψει εντελως το λάδι... ολες αυτες της ημερες.

Πρωινο

Γαλα 2% + δημητριακα (1,5 φλυτζανι)

Δεκατιανο
    Καφες + 1 τοστ

Μεσημεριανο
    7 Fish sticks στο φουρνο
    ρυζι βραστο (1 φλ.)
    Σαλατα
    (3 φλ ωμα λαχανικα ή 1.5 φλ. βραστα λαχανικα)
    1 φετα ψωμι

Απογευματινο
    2 φρουτα

Βραδινο
    Σαλατα (1 κουτ. Σουπας λαδι) + 1 παξιμαδι ολικης + 60 γρ. τυρι light

ααα... και ειμαι ανδρας 39 ετων

Senior Member
    Originally posted by semie
    βασικα εγω πιστευω οτι αν ειναι αντρας κ πριν ετρωγε αρκετα κ τωρα του βαλε μια διατροφη που πειναει κ εχασε 1 κιλο τοτε ισως πρεπει να αλλαξει διατροφη.για αυτο ρωτησα μια τυπικη μερα διαιτας πχ.
    και γω γιαυτό ρώτησα αν είναι άντρας..

Senior Member
    να σε ρωτήσω και κάτι άλλο πριν σ'αρχίσω στα -φιλικά πάντα- χαστουκάκια;; το λάδι με δική σου πρωτοβουλία το έκοψες εντελώς;;;;

Senior Member
    απ οτι βλεπω μια χαρα μου φαινεται η διαιτα σου.οποτε περιμενε λιγακι,πριν ετρωγες παρα πολύ?λεω μηπως ξαφνικα σοκαριστηκε ο οργανισμος σου αν ετρωγες τα διπλασια κ μειωσες αποτομα.παντως καλυτερα να ρωτησεις τον διαιτολογο σου κ φυσικα αν χρειαστει να σου αλλαξει διατροφη.μη ντραπεις για αυτο τον πληρωνεις.
    α και μια κ.λαδι να βαζεις.καλο κανει.

Senior Member
    χαχα!! και μονο απο την περιγραφη της μερας καταλαβα οτι εισαι αντρας!! γιατι αν εμενα μου εβαζε μια τετοια μερα ειναι σιγουρο οτι θα παχαινα!!
    δυστυχως δεν τρωω ουτε τα μισα απο σενα.... :-(
    οποτε μπορεις να θεωρεις τον εαυτο σου τυχερο!!!

Junior Member
    Originally posted by koritsaki
    να κανεις λιγη υπομονη...αυτο ειναι το μονο που μπορω να σου πω....δωσε στον εαυτο σου λιγο χρονο...ενα μηνα ας πουμε και μετα να σκεφτεις οτι κατι δεν παει καλα και να κανεις αλλη διαιτα
    μπορει για καποιο λογο να εχεις κατακρατηση υγρων(λογο περιοδου πχ η λογο αγχους)
    μη χαλασεις τη διαιτα σου...το βασικο και το πιο δυσκολο κομματι ειναι να συνεχισεις μια διαιτα και οχι να την αρχισεις
    επισης θα μπορουσες να αυξησεις λιγο τη φυσικη σου δραστηριοτητα
    ελπιζω να βοηθησα :-)
    Σε ευχαριστω πολύ .... η οποια ψυχολογικη βοηθεια μετραει... το ξερουμε καλα αυτό...

Junior Member
    Originally posted by bomo
    να σε ρωτήσω και κάτι άλλο πριν σ'αρχίσω στα -φιλικά πάντα- χαστουκάκια;; το λάδι με δική σου πρωτοβουλία το έκοψες εντελώς;;;;
    yeap...

δεν κανει ε?

Page 1 of 6 123 ... LastLast