ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 72
    Senior Member
    και το μπραβο δεν ηταν για τα κιλα που έχαασες, αλλα για το σωστο τρόπο που αντιλήφθηκες απο νωρις τη διατροφη. Εχεις πάρα πολλές πιθανοτητες να κρατηθεις σ αυτα τα κιλα.

ειναι που εισαι 1 ολοκληρο χρονο και κανεις σωστη διατροφη!
    και περισσοτερο εισαι παραδειγμα σε ολες τις κοπελες που τους λέω οτι σε ενα χρονο ευκολα και χωρις πολυ κοπο θα ειναι θεες και παιρνω μια απαντηση που ερμηνευεται "πφφφφφφφφφφ, τι μας λες ρε κοπελια που θα περιμενω ενα χρονο για να γινω κουκλαρα, εγω θελω σε 3-4 μήνες να εχω χασει 30 κιλα"

(changes επειδη εσενα σε εχω συμπαθησει κοιτα την ελπιδα και παραδειγματισου)

Senior Member
    Ναι ρε συ αλλα γω κατανοω αυτους που θελουν τουλαχιστον στην αρχη να χασουν πιο ευκολα τα κιλα για να παρουν φορα...

κ εγω μια απο τα ιδια μωρε..οταν χανεις τα πρωτα 3-4 κ αρχιζει το ξεφουσκωμα να γινεται αντιληπτο εκει ειναι π πορωνεσαι κ θελεις να βλεπεις τον δεικτη να κατεβαινει..! αμην!!

Senior Member
    εγω θα ηθελα παρα πολυ μεχρι τελος ιουνιου να ειμαι απο 65-60 κιλα... δεν τολμω ακομα να πω και το 58....

sanelaki σε ποσο διαστημα εχασες τα 11 κιλα ως τωρα? επειδη βλεπω οτι ειμαστε περιπου στα ιδια κ στα κιλα αλλα κ οσον αφορα τον στοχο μας.. ακολουθεις καποιο προγραμμα ?

Senior Member
    ΤΑ πρωτα 2 τα ειχα χασει χωρις προσπαθεια..απο μονα τους εφυγαν το καλοκαιρι.. τα υπολοιπα εχω ξεκινησει απο τις 3 ιανουαριου 2010 μεχρι τωρα...δεν κανω κατι συγκεκριμενο. απλα εφαρμοζω ολα αυτα που ξερουμε που αφορουν την υγιεινη διατροφη.. 4-5 γευματα μικρα... τπο πρωι γιαουρτι με κορνφλειξ μετα κανα μηλο η τοστ και μετα οτι εχω στο σπιτι σε μικρη ποσοτητα με σαλατα..και μετα κανα ξηρο δαμασκηνο η τιποτα και το βραδυ γιαουρτι με μηλο η με φρυγανια...συνη8ως αυτα..τωρα ξερεις αναλογα με τις περιστασεις αλλαζει..προσεχω να μην τρωω μετα τις 8 και γυμναζομαι οσο πιο συχνα μπορω..3 φορες τη βδομαδα 8α παω σιγουρα...

Junior Member
    Originally posted by device
    και το μπραβο δεν ηταν για τα κιλα που έχαασες, αλλα για το σωστο τρόπο που αντιλήφθηκες απο νωρις τη διατροφη. Εχεις πάρα πολλές πιθανοτητες να κρατηθεις σ αυτα τα κιλα.

ειναι που εισαι 1 ολοκληρο χρονο και κανεις σωστη διατροφη!
    και περισσοτερο εισαι παραδειγμα σε ολες τις κοπελες που τους λέω οτι σε ενα χρονο ευκολα και χωρις πολυ κοπο θα ειναι θεες και παιρνω μια απαντηση που ερμηνευεται "πφφφφφφφφφφ, τι μας λες ρε κοπελια που θα περιμενω ενα χρονο για να γινω κουκλαρα, εγω θελω σε 3-4 μήνες να εχω χασει 30 κιλα"
    Εχεις δίκιο σ' αυτό που λες και το ξέρω απο πρώτο χέρι..Ομως μπορώ να τις καταλάβω αυτές τις κοπέλες γιατί κι εμένα αν μου λέγανε το ίδιο πριν απο την δίαιτα έτσι μπορεί ν' αντιδρούσα.Το κλειδί όλης της υπόθεσης είναι να βάζουμε μικρούς στόχους πχ μέχρι το Πάσχα 2 κιλά,μέχρι το καλοκαίρι 12 κιλά κοκ.Μ' αυτόν τον τρόπο ο ένας χρόνος θα φανεί αέρας και θα έχουν χάσει τα κιλά τους χωρίς να το καταλάβουν.
    Ετσι θ' αλλάξουν οριστικά και τον τρόπο διατροφής τους και φυσικα δεν θα ξαναπάρουν τα χαμένα κιλά.

Μπραβο Ελπιδα!!! Και σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν! Μικροι και εφικτοι στοχοι. Εγω θελω να χασω 3,5 - 4 κιλα μεχρι τις 16 Απριλιου. Και μετα βλεπουμε. Καλη επιτυχια!!!

δεν ειμαι καλα !!!! αυτες τις μερες χτυπησα πισω...δν μπορω να κανω το προγραμμα μου με τιποτα κ η ζυγαρια με δειχνει +1..νομιζω οτι θα πρεπει να μετακινησω τον στοχο μου.. κ εκνευριζομαι!! ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι μου συμβαινει..ενω θελω κατι τοσο πολυ..γτ δεν προσπαθω καθολου???? ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΗΔΕΝ!!!

Senior Member
    join the club!
    84 κ ο επομενος στοχος να ξαναγινω 82+ αυτη τη βδομαδα

κ εσυ μια απο τα ιδια ?? αστα να πανε,με πηρε απο κατω... επομενος στοχος να ξαναγινω 70 κ την αλλη βδομαδα να δω 6 μπροστα.... ουφ ουφ...

Senior Member
    εγώ ελπίζω μέχρι 1 Ιουνίου να είμαι 58 κιλά!!!!!!Δλδ - 10.7!Επειδή δεν με παίρνει να το καθυστερήσω ελπίζω να το καταφέρω!
    τώρα είμαι 68.7 πριν 6 μέρες ήμουν 71 κιλά!

Ελπίζω όλες να σκίσουμε!

Senior Member
    στο ιδιο καζανι βραζουμε...κ δεν επιασαν κ οι ζεστες ακομη...
    γιαυτο λεω να σηκωθουμε ξανα να συνεχισουμε την πορεια μας οσο προλαβαινουμε

Senior Member
    mprabo bre semie! αντε ετσι να βλεπουμε θετικες σκεψεις

Senior Member
    Μωρέ θετικές σκέψεις έχω απλά έχω κ το άγχος μήπως ξαφνικά σταματήσω να χάνω!!!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast