~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 119
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 119 of 241 FirstFirst ... 1969109117118119120121129169219 ... LastLast
Results 1,771 to 1,785 of 3602
    Senior Member
    σημερα εφαγα:
    πρωι: χυμο πορτοκαλι κ 1 τοστ με γαλοπουλα και τυρι ( το ψωμι οχι ολικης)

δεακατιανο:πορτοκαλι

μεσημερι: 1 μεριδα χυλοπιτες με κοτοπουλο(χωρις ψωμι κ ειμαι περηφανη:Ρ)

απογευμα: 4 μπισκοτα digestive(δεν αντισταθηκα )

βραδυ: 1 σουβλακι με καλαμακι κοτοπουλο, χωρις πατατες, με αλαδωτη πιτα(οθτε σ αθτο αντισταθηκα:/ )

επισης μεσα στη μερα εφαγα : μια χουφτα κερασια , 1 κρεμα καραμελε λαιτ, 1 ζελε λαιτ, κ 2 φετες ψωμι του τοστ.

κραξτε με οσο θελετε :Ρ

Senior Member
    μια χαρα εισαι, φαινεται οτι προσπαθεις,
    ο διαιτολογος που σου εδωσε το προγραμμα εχει πτυχιο? ρωτησε τον την επομενη φορα...

Senior Member
    απ οσο ξερω ειναι κανονικος διαιτολογος και οχι γυμναστης που απλα ξερει 1-2 συνδυασμους τροφων. για πιο σιγουρα θα τον ρωτησω την τεταρτη που εχουμε ραντεβου.

ναι προσπαθω αρκετα αν και σημερα ειναι και κυριακη και την νομιζω και γω σαν "μερα ελευθεριας" οπως ειπες και συ. κακως βεβαια αλλα ελπιζω να διορθωθουν ολα σιγα σιγα!

Senior Member
    δυστυχως, για σημερα θα ηθελα να προσθεσω μερικα ντολμαδακια στα οποια οπως τα ειδα δεν μπορεσα να πω οχι

παντως μεχρι τωρα δεν εχω κανει επιδρομη στην κουζινα και χαιρομαι πολυ! :-D

Senior Member
    Originally posted by rouli
    δυστυχως, για σημερα θα ηθελα να προσθεσω μερικα ντολμαδακια στα οποια οπως τα ειδα δεν μπορεσα να πω οχι

παντως μεχρι τωρα δεν εχω κανει επιδρομη στην κουζινα και χαιρομαι πολυ! :-D
    παιδι μου γιατι δε κοιμασαι εσυ 3 το βραδυ? θα σε δαγκωσω!

Senior Member
    αουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ 85 κιλα παλι, δεν κρατηθηκα κ ζυγιστηκα.
    καλα να παθω, 2 μερες τρωω παλι.
    δε πειραζει εγω θα τα καταφερω,
    σημερα 15ωρη νηστεια να καψω οσα προλαβω μη μου καθισουν μονιμα...

σημερα σκοπευω να φαω κοτοπουλο φιλετο με ρυζι, ισως κ με μανιταρια, αναλογα την συνταγη που θα κανω.
    σιγουρα το φιλετο θαναι λαιτ!
    θα φαω κ μια γρανιτα αντι για γλυκο
    κ το βραδυ 1-2 γιαουρτια με φρουτο-φρουτα
    στοχος να ριξω τις θερμιδες τραγικα σημερα σε καπου 1200 μηπως κ καψω...

Member
    Καλημέρα κορίτσια. Έχω να γράψω περίπου 10 ημέρες. Έλλειπα για δουλειά, είχα φιλοξενούμενους στο σπίτι κ.τ.λ. Φυσικά δεν έκανα δίαιτα. Όχι ότι ήταν και εντελώς αδύνατο, αλλά ήταν δύσκολο. Έφαγα αρκετά και κυρίως εκτός σπιτιού, οπότε το ψυγείο μου παρέμεινε αξιοπρεπέστατο. Ούτε ήθελα να ανοίξω κουβέντα σε παρέα περί δίαιτας, νομίζω καταλαβαίνεται τον λόγο. Από σήμερα ξανά στον αγώνα. Τουλάχιστον δεν φαίνεται να πήρα κιλό, οπότε θα έκανα και κάτι σωστό.

Senior Member
    Καλημερα κουκλιτσες..πως ειστε?χθες βραδυ εφαγα 1 φετα ψωμι με τυρι κρεμα κ ενα κομματι κρεας κ σημερα το πρωι 2 φετες ψωμι του τοστ με μελι κ 1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι..τωρα θα κανω γυμναστικη,οσο να ναι βοηθαει στην διαιτα κ ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι χθες το βραδυ ηθελα να φαω μπισκοτο η τουρτα κ κρατηθηκα...
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Senior Member

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!
    Μου λείψατε!!!
    Είχαμε την φαεινή ηδέα να αλλάζουμε το cenex σε cyta και έχουμε τελικά μείνει 1 εβδομάδα χωρίς δίκτυο και χωρίς τηλέφωνο.
    Οπότε για την ώρα ? μόνο από το γραφείο?
    Και θέλω να στείλω τις εξετάσεις στους γιατρούς και πρέπει να σκανάρω από το σπίτι και να στέλνω από το γραφείο ? τραλαλά!!!

Εχθές ήμασταν βολτούλα οπότε το μενού δεν ακολούθησε κάποιο πρόγραμμα ? ήταν λίγο από όλα?
    Ευτυχώς βρήκα τρόπους να καταπολεμώ τις ναυτίες και έτσι πιστεύω θα μπορέσω να επανέλθω σε έναν σωστό τρόπο διατροφής?
    Με την συμπαράσταση σας ? πάντα!!
    Φιλάκια!!!

Senior Member
    Με το καλο το μωρακι σου..πιστευω θα γινεις πολυ καλη μανουλα
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Senior Member
    ρουλι,επειδη με ρωτησες χθες εγω παω τεχνικο κ ξεκινησα αργοτερα τις πανελληνιες..πως παει η προσπαθεια?
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Senior Member
    Irenevaladia μου ετσι καλα κανεις, λιγο απολα να τρως να μη στερεισαι τιποτα αυτη την περιοδο.Οι ναυτιες μακαρι να περνανε γρηγορα.

Τα σημερινα μου

Πρωινο 1 ρυζογκοφρετα με επικαλυψη γιαουρτι, 2 δαμασκηνακια
    Δεκατιανο 1 κρεμα καραμελε Sweet & balance
    Mεσημεριανο Μανιταρια με 1 κουταλι σουπας λαδι, 2 φετες γαλοπουλα, 2 φετες τυρι light και μετα 1 μπανανα
    Aπογευμα Αν παω Starbucks θα παρω εκεινο το light cheesecake που μου ελεγε η penelope
    Bραδυνο Σαλατα, 1 ροδακινο

Senior Member

Amalaki σε ευχαριστώ!!! Είσαι πολύ γλυκιά! Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου!!!
    Constance ναι έτσι είναι ? από όλα και με μέτρο ? αχ βλέπω τα μανιτάρια σου και τα ζηλεύω. Είχαμε εχθές στο τραπέζι ψητά ωραιότατα αλλά δε ρίσκαρα να τα φάω?
    Δε πειράζει έφαγα από όλα τα άλλα ? χιχι

Senior Member
    Δε κανει να φας μανιταρακια ε.Καλυτερα προσεχε σε μερικα τροφιμα.Πες πως ακομα κανεις διαιτα και αποφευγεις καποια συγκεκριμενα.

Senior Member

Όχι δε κάνω δίαιτα και δοκίμασα και από τα 3 γλυκά που έπαιζαν στα τραπέζια? χιχι
    Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή.
    Ελπίζω να περάσει αυτή η φάση και να έρθω σύντομα στα νερά μου?