~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 121
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 121 of 241 FirstFirst ... 2171111119120121122123131171221 ... LastLast
Results 1,801 to 1,815 of 3602
    Senior Member
    καλα κ εγω που εχω δεν χωραει σπιτι γιατι τον ειχαμε για τον μπαμπα μου κ ειναι τεραστιος κ τον εχουμε στο μπαλκονι.κ βαριεμαι ΑΦΟΡΗΤΑ να βγω να κανω εξω.

Senior Member
    Τα σημερινα μου τελικα επειδη δεν πηγα απο Starbucks λογω κουρασης (αυτη η ζεστη με εχει διαλυσει) ειναι:

Πρωινο 1 ρυζογκοφρετα με επικαλυψη γιαουρτι, 2 δαμασκηνακια
    Δεκατιανο 1 κρεμα καραμελε Sweet & balance
    Mεσημεριανο Μανιταρια με 1 κουταλι σουπας λαδι, 2 φετες γαλοπουλα, 2 φετες τυρι light και μετα 1 μπανανα
    Aπογευμα Τιποτα
    Bραδυνο Σαλατα, 1 ροδακινο και 1 δαχτυλακι ουζο
    Αυτα.

Senior Member
    εγω κανω 3-4 φορες την εδομαδα 15 λεπτα ασκησεις για κοιλιακους ή για ποδια...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Senior Member
    Originally posted by irenevaladia

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!
    Μου λείψατε!!!
    Είχαμε την φαεινή ηδέα να αλλάζουμε το cenex σε cyta και έχουμε τελικά μείνει 1 εβδομάδα χωρίς δίκτυο και χωρίς τηλέφωνο.
    Οπότε για την ώρα ? μόνο από το γραφείο?
    Και θέλω να στείλω τις εξετάσεις στους γιατρούς και πρέπει να σκανάρω από το σπίτι και να στέλνω από το γραφείο ? τραλαλά!!!

Εχθές ήμασταν βολτούλα οπότε το μενού δεν ακολούθησε κάποιο πρόγραμμα ? ήταν λίγο από όλα?
    Ευτυχώς βρήκα τρόπους να καταπολεμώ τις ναυτίες και έτσι πιστεύω θα μπορέσω να επανέλθω σε έναν σωστό τρόπο διατροφής?
    Με την συμπαράσταση σας ? πάντα!!
    Φιλάκια!!!

πως τις καταπολεμας?
    ευχομαι να πιανει παντα!
    μου ελειψες πολυ κ ειχα ανησυχσει ελαφρως αλλα (οπως σιγουρα θα φανταστηκες)
    εχασα το κινητο σου...
    βασικα δε μου ελειψες εσυ καθολου, μη μας παρεξηγησει κ ο γιαννης σου,
    το μωρο μου ελειψε χεχεχεχ
    κανονισε απο τωρα κανουμε σχεδια για του χρονου να ρθουμε κατω με τον κολλητο του δικου μου γιαννη!
    εκτος κι αν ειναι εγγυος η φιλη μου κ δε μπορει (εχουν βαλει μπροστα για παιδι...)

Senior Member
    λοιπον τελικα σημερα εφαγα

1 κουλουρι Θεσσ/νικης
    1 μεριδα ντολμαδακια
    3 βερικοκα
    10 κερασια
    1 καλαμακι κοτοπουλο (γτ βγηκα και μετα πηγαμε για σουβλακι οποτε προτιμησα 1 καλαμακι κοτοπουλο)
    10 κερασια

Senior Member
    kala filenada δες ενα με την τζενιφερ λοπεζ εγγυο, θα γελασεις πολυ!

Senior Member
    Aποψε εγινε κατι μαγικο μπορω να πω.Ειπα οτι κανω διατροφη σε φιλους μου.Κι εγω η ιδια δε το πιστευω!Το ειχαν δει οτι εχασα κιλα ηδη.Πηγαμε να φανε και λεω εγω,"δε θα φαω εχω κοψει το φαγητο μετα τις 8" και μου ειπανε μπραβο και τα σχετικα, και μπραβο που κρατιεμαι.Ενιωσα πολυ καλα και πλεον δεν εχω το ταμπου να πω οτι κανω διατροφη.Νιωθω καλυτερα με τον εαυτο μου μερα με τη μερα.Περιτο να πω οτι οταν ηρθε το φαγητο μου εσπασε τη μυτη, αλλα δε σκεφτηκα ουτε για μια στιγμη να φαω κι εγω.Πραγματικα δεν αξιζει.Αντε καλη νυχτα και σας ευχαριστω ολους, με εχετε βοηθησει πολυ (κι υστερα σου λενε οτι τα "γκρουπ θεραπυ" δε λειτουργουν)!

Senior Member
    γιατι ομως να μη φας αφου πηγατε να φατε δεν καταλαβαινω...
    φυσικα κ αξιζει, το φαγητο ειναι ΚΑΙ ευχαριστηση,
    απλα δεν χρειαζεται συχνα να γινεται αυτο.

σιγουρα ειναι μαγικο οτι αποφασισες κ ειπες για την διατροφη,
    εμενα δε μου ειχε βγει ομως σε καλο αφου μου εσπασαν τα νευρα

Senior Member
    Καλημέρα!
    Τι μου κάνετε;;;
    Τα χθεσινά μου:
    Έφαγα:
    ? 1 φρυγανιά
    ? 1 ποτήρι γάλα + 3-4 κ.σ. δημητριακά
    ? 1 φρυγανιά
    ? 5 βερίκοκα
    ? 1 φρυγανιά
    ? 1 mini cream cracker
    ? 1 βραστό αυγό
    ? ½ πατάτα βραστή + ½ κολοκυθάκι
    ? 2 φρυγανιές
    ? 1 μικρό πιατάκι βλίτα
    Ήπια:
    ? Περίπου 2 λίτρα νερό

brazil μπράβο για το νεράκι ? και εγώ τώρα με μεγάλο ζόρι πίνω 2 λίτρα. Αλλά που θα πάει ? φάση είναι και θα περάσει!
    rouli και εγώ στον ύπνο το έχω ρίξει για να γλυτώνω ότι μπορώ.
    amalaki και εγώ το χτύπησα εχθές το αυγουλάκι μου το βραστό.
    granita μπράβο για το σκοινάκι!!! Και εγώ έκανα κάποτε αλλά πονούσαν οι γάμπες μου και τα παράτησα. Προσοχή κοριτσάκια να φοράτε πολύ καλά παπούτσια όταν κάνετε σκοινάκι.
    Constance αχ αυτά τα Starbucks!!! Δε θα μου περάσει η φάση ? εκεί μέσα θα ξημεροβραδιάζομαι? χιχι
    badgirl11 αχ τι καλό τικεράκι!!! Για την καταπολέμηση των ναυτιών όταν είμαι νηστική τρώω μια φρυγανιά (φαίνεται κατά κόρον στο διαιτολόγιο μου!!!) και όταν είμαι φαγωμένη πίνω ½ ποτήρι νερό με ¼ κ.γ. μαγειρική σόδα και χυμό ½ λεμονιού. Είναι σαν να πίνεις σόδα λεμόνι και να την έχεις αφήσει να ξεθυμαίνει από το ανθρακικό. Πίνεται δηλαδή σχετικά άνετα αν είναι φυσικά και το νεράκι παγωμένο. Σήμερα θα δοκιμάσω και τα ξυνόμηλα. Λένε πως βοηθούν. Θα σου στείλω μήνυμα στο κινητό να με αποθηκεύσεις! Χαχαχα ? αχ αυτοί οι Γιάννηδες!!! Αχ τι διαβάζω!!!!!! Θα μου έρθετε!!!!! Μπράβο μπράβο!!! ʼντε σας περιμένω με αγωνία!!! Και εγώ μη νομίζεις θα σε επισκεφτώ ? ο κόσμος να χαλάσει!!! Τα μέρη σου μου έχουν μείνει αξέχαστα!!!
    Rouli με τα γαλακτοκομικά δε τα πας καλά εεε; Κατά τα άλλα μια χαρά!!
    badgirl11 θα το ψάξω αυτό με την Λόπεζ! Αμέσως μάλιστα!
    Constance μπράβο για την δύναμή σου και την αντίσταση που πρόβαλες! Σου αξίζουν συγχαρητήρια! Συνέχισε έτσι!!!

Senior Member
    katalaba θα πρεπει να δικτυωθειτε με κανενα εργοστασιο φρυγανιας αλλιως θα τον βαλεις μεσα τον ανθρωπο :P
    πολυ χαιρομαι πολυ πολυ πολυ πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυ
    αντε εσυ μου εμεινες για κινητρο
    εξου κ το τικερακι!
    τα υπολογισαμε κ λογω δουλειας βολευει να μεινω εγγυος μετα το πασχα...
    βεβαια κανει ο ανθρωπος σχεδια κ ο θεος γελα, αλλα ας εχω αδυνατισει ως τοτε κ βλεπουμε!

Senior Member

badgirl11 η ταινία λέγεται Back - Up Plan

σου εύχομαι να πέσεις μέσα στα σχέδια σου!!! Και πιο νωρίς να σκάσει μύτη ? δε μας πειράζει ? χιχι
    Ναι πολύ φρυγανιά!!!
    Ξεκίνησα και κάτι κρακεράκια και βλέπουμε?

Senior Member
    καλημερα!!!
    σημερα εφαγα για πρωινο 1 ποτηρι γαλα με 1 κουλουρι θεσσ/νικης
    και για δεκατιανο 2 μπισκοτα digestive( τα κοκκινα π εχουν 100 θερμιδες)
    το μεσημερι θα φαω μπιφτεκια ψητα με σαλατουλα
    το απογευμα φραουλιτσες ή καρπουζι
    και το βραδυ γιαουρτι με 1 φρουτο ή ομελετα με 3 ασπραδια, 1 κροκο, πιπεριες και μανιταρια

Senior Member

rouli μιαμ ? ωραίες ιδέες. Και εγώ έβγαλα μπριζολίτσες για σήμερα.

Senior Member
    constance με τα γαλακτοκομικα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα απλα το καλοκαιρι δεν μπορω να πιω ζεστο γαλα και το κρυο δεν μου πολυαρεσει οποτε προτιμω τον χυμο συνηθως. προσπαθω να πινω γαλα τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα αλλα δεν εχω προβλημα με το ασβεστιο γιατι τρωω πολλα γιαουρτακια. διαιτολογος μου εχει πει αν θελω να πινω και πρασινο τσαι αλλα δεν μπορω να το πιω πρωι πρωι :/

Senior Member
    Originally posted by irenevaladia

badgirl11 η ταινία λέγεται Back - Up Plan

σου εύχομαι να πέσεις μέσα στα σχέδια σου!!! Και πιο νωρίς να σκάσει μύτη ? δε μας πειράζει ? χιχι
    Ναι πολύ φρυγανιά!!!
    Ξεκίνησα και κάτι κρακεράκια και βλέπουμε?

ναι αμα θες να σου δωσω κ λινκ να τη κατεβασεις αμα δω το γιαννη,
    εκλεισε ο τρακερ που κατεβαζα μανιωδως κ τωρα κατεβαζει παρακαλω ο ΑΣΧΕΤΟΣ απο σαιτ τσακ μπαμ!
    κ κοκκορευεται κιολα :P

ναι κ νωριτερα να ρθει δεν τρεχει τιποτε, το θεμα ειναι να γεννησω χειμωνα κ να ειμαι εγγυος καλοκαιρι που εχω τοση βοηθεια.
    στην αρχη φρικαρε η μανα μου με τα σχεδια μας, δεν γινεται λεει με τη δουλεια...
    ομως προτιμω να υποφερω εγγυος παρα να γεννησω ηρεμη κ μετα να μη μπορω να εχω χρονο με το μωρο...