~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 122
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 122 of 241 FirstFirst ... 2272112120121122123124132172222 ... LastLast
Results 1,816 to 1,830 of 3602
    Senior Member
    μπερδευτικα και εγραψα constance. irenevαladia ηθελα να γραψω :Ρ

Senior Member
    Originally posted by irenevaladia

rouli μιαμ ? ωραίες ιδέες. Και εγώ έβγαλα μπριζολίτσες για σήμερα.

οντως ωραιες ρουλι! η μαμα γραφει ετσι?
    σημερα λεω για φακες ή για ταπερακια, θα δειξει

Senior Member

badgirl11 μη τον απασχολείς τον Γιαννάκο σου ? το κατεβάζω ήδη?
    Ναι και εγώ το ίδιο κανόνισα ? και τώρα θα γεννάω Γεννάρη στα φόρτε των ελιών και του ελαιουργείου!!! Μόνη μου θα πάρω το αμαξάκι μου και θα πάω να γεννήσω ? χαχαχα
    rouli Δε πειράζει κουκλίτσα μου .. το κατάλαβα. Και εγώ με το γάλα καλά δε το πάω ? είναι ένα αναγκαίο κακό. Παίρνω αυτό με την λιγότερη λακτόζη μήπως και είναι λίγο πιο εύπεπτο.

Senior Member
    xaxaxaxaxax ε τουλαχιστο το κανονιζουμε, τωρα τι καθεται δε μας νοιαζει,
    ας ειναι υγιη τα μωρακια που θα κανουμε κ ολα ταλλααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα α
    γινονται!
    τυχαιο? δε νομιζω! :P

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    γιατι ομως να μη φας αφου πηγατε να φατε δεν καταλαβαινω...
    φυσικα κ αξιζει, το φαγητο ειναι ΚΑΙ ευχαριστηση,
    απλα δεν χρειαζεται συχνα να γινεται αυτο.

σιγουρα ειναι μαγικο οτι αποφασισες κ ειπες για την διατροφη,
    εμενα δε μου ειχε βγει ομως σε καλο αφου μου εσπασαν τα νευρα
    Δεν ηξερα οτι θα ετρωγαν πρωτον.Και δευτερον γιατι να φαω εφοσον δεν πειναγα.:P Αν ειναι να φαω παραπανω απο οτι μου επιτρεπει η διατροφη μου θα το κανω οταν πραγματικα πειναω κι οχι για λαθος λογους.Πρεπει κι εσυ λιγο να αρχισεις να το σκεφτεσαι ετσι.Δε σημαινει οτι επειδη τρωει ο αλλος μπροστα μας οτι θα βρουμε μια δικαιολογια να φαμε και να λεμε μετα δεν πειραζει περασα καλα μια ατασθαλια ηταν , γιατι ετσι καθε φορα που γινεται αυτο παλι το ιδιο θα λεμε.

Senior Member
    κοιτα εγω να παω εξω κ να μη φαω δε παιζει.
    οταν αποφασισω να βγω εξω για φαγητο ειναι για να φαω...
    θα φροντισω να μην εχω φαει πριν ή να αντιστρεψω τα γευματα...
    απτην αλλη αν δεν ξερω οτι θα παμε για φαγητο κ προκυψει ξερω τι να φαω αν πειναω (παοριτ ηδη εχω φαει)
    γενικα αυτα ειναι μασημενη τροφη για μενα...
    το δυσκολο ειναι οι νεες συνθηκες...
    το να τρωει ο αλλος διπλα μου στις 11 το βραδυ ολα τα απαγορευμενα δεν το ειχα βιωσει ποτε πριν!

Senior Member
    Kαλημερα σε ολες!!μολις ηρθα σπιτι κ τελειωσα τις παναλληνιες...ειμαι χαρουμενη μπορω να πω αν κ απο πεμπτη με περιμενουν ενδοσχολικα...τελος παντων στο θεμα μας!!χθες βραδυ 1 φετα ψωμι με τυρι κρεμα,1 ice tea κ 3 μπισκοτα..τα σημερινα θα τα γραψω το βραδυ ή αυριο..φιλακια σε ολες..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    κοιτα εγω να παω εξω κ να μη φαω δε παιζει.
    οταν αποφασισω να βγω εξω για φαγητο ειναι για να φαω...
    θα φροντισω να μην εχω φαει πριν ή να αντιστρεψω τα γευματα...
    απτην αλλη αν δεν ξερω οτι θα παμε για φαγητο κ προκυψει ξερω τι να φαω αν πειναω (παοριτ ηδη εχω φαει)
    γενικα αυτα ειναι μασημενη τροφη για μενα...
    το δυσκολο ειναι οι νεες συνθηκες...
    το να τρωει ο αλλος διπλα μου στις 11 το βραδυ ολα τα απαγορευμενα δεν το ειχα βιωσει ποτε πριν!
    Oταν αποφασισω κι εγω να βγω για φαγητο επισης θα το κανω (που εχει ηδη συμβει 2 φορες τους δυο μηνες που κανω διατροφη κι εσπασα και το if).Αλλα τωρα να φαω 12 η ωρα τη νυχτα επειδη οι αλλοι πεινασαν με το ποτο γιατι να το κανω.

Τα σημερινα
    Πρωινο Γαλα, μια ρυζογκοφρετα
    Δεκατιανο 2-3 δαμασκηνα
    Μεσημεριανο Καλαμποκι ψητο, 1 βραστο αυγο, σαλατα
    Απογευμα Κρεμα καραμελε sweet & balance
    Βραδυ Φιλετο κοτοπουλο, σαλατα

Senior Member
    Kαλα αποτελεσματα amalaki, και σε ολους οσους περιμενουν βαθμους.Καλη ξεκουραση τωρα!

Senior Member
    συγχαρητηρια αμαλακι!!!
    πωπω αλλαξαν οι εποχες, εμεις γριες αποφασισαμε να μπουμε σε διαιτα κ τα πιτσιρικια μας εφαγαν λαχανο!

Senior Member

badgirl11 χαχαχα? μου αρέσει πολύ αυτό το «τυχαίο; Δε νομίζω!» χαχαχα?
    αμάν και αυτό το Γιαννιό σου! Όλα τα απαγορευμένα τρώει;;; να του τα κόψεις αυτά. Πρέπει να γίνει πατέρας και για ένα υγειές μωράκι χρειάζεται μια πολύ σωστή διατροφή των γωνιών!!!
    Amalaki καλά αποτελέσματα!!!
    badgirl11? έλα πιτσιρίκα!!! Μικρές είμαστε και εμείς!! Απλά είμαστε λίγο πιο ψηλές! Χιχιχιχι?

Senior Member
    Originally posted by irenevaladia

Constance αχ αυτά τα Starbucks!!! Δε θα μου περάσει η φάση ? εκεί μέσα θα ξημεροβραδιάζομαι? χιχι

Constance μπράβο για την δύναμή σου και την αντίσταση που πρόβαλες! Σου αξίζουν συγχαρητήρια! Συνέχισε έτσι!!!

[/color]
    Oπως λεει και η Penelope, καπου θα εχω χτισει ενα Starbucks.Ευτυχως που το starbucks της γειτονιας μου εκλεισε , αυτο λεω μονο.:P
    Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, ειπα κι εγω κακο εκανα που δεν εφαγα.:P

Senior Member

Όταν ξεκινήσω να τα επισκέπτομαι, θα ζητήσω τις προτάσεις σου!!!

Senior Member
    H penelope μου ειπε οτι βγηκε ενα cheesecake light με 200 θερμιδες περιπου (το κλασικο αμερικανικο ασπρο cheescake) και το δοκιμασε και ειναι τελειο.Γιάυτο ηθελα να παω.Τα cheesecake γενικα ηταν τα αγαπημενα μου απο κει, και οι φοβεροι καφεδες(που τωρα πλεον δεν πινω γιατι εχω κοψει τον καφε εδω και πολυ καιρο).Αλλα εχει και σαλατες ωραιες, και σαντουιτσακια.Γενικα ειμαι fan.:P

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Aποψε εγινε κατι μαγικο μπορω να πω.Ειπα οτι κανω διατροφη σε φιλους μου.Κι εγω η ιδια δε το πιστευω!Το ειχαν δει οτι εχασα κιλα ηδη.Πηγαμε να φανε και λεω εγω,"δε θα φαω εχω κοψει το φαγητο μετα τις 8" και μου ειπανε μπραβο και τα σχετικα, και μπραβο που κρατιεμαι.Ενιωσα πολυ καλα και πλεον δεν εχω το ταμπου να πω οτι κανω διατροφη.Νιωθω καλυτερα με τον εαυτο μου μερα με τη μερα.Περιτο να πω οτι οταν ηρθε το φαγητο μου εσπασε τη μυτη, αλλα δε σκεφτηκα ουτε για μια στιγμη να φαω κι εγω.Πραγματικα δεν αξιζει.Αντε καλη νυχτα και σας ευχαριστω ολους, με εχετε βοηθησει πολυ (κι υστερα σου λενε οτι τα "γκρουπ θεραπυ" δε λειτουργουν)!
    Constance μου μπράβο σου κορίτσι!!! Αυτό που συζητούσαμε προχτές, ότι δε χρειάζεται να εκθειάζουμε την υπερφαγία σε στυλ΄(δε πειράζει που έφαγα αφού πέρασα καλά)!! Μπορούμε να περάσουμε καλά και χωρίς να φάμε ή να φάμε στα πλαίσια που εμείς καθορίζουμε!! Πολύ χαίρομαι που φάνηκες δυνατή και μάλιστα το είπες και στους φίλους σου!! Πραγματικά το πιστεύω ότι μετά από ένα τέτοιο βήμα, αλλάζει ο τρόπος που βλέπουμε την καλοπέραση με τη παρέα, κάτι που θα σε βοηθήσει μακροχρόνια στο να μείνεις σταθερή στα κιλά σου!! Μπράβο, μπράβο κουκίτσα!