Results 1,876 to 1,890 of 3602
Thread: ~ Το Ημερολογιο Μου ~
-
09-06-2010, 11:47 #1876
Mtsek ναι εχεις δικιο!!! Σημερα δοκιμασα κατι φορεματα για κατι γαμους που εχω να παω και μου μπηκαν ανετοτατα. Αυτα τα φορεματα τα φορουσα οταν ημουν 4 κιλα σχεδον πιο κατω. Οποτε αυτο σημαινει οτι εχω χασει σε ποντους. Αλλα θελω και την ζυγαρια να κουνιεται για επιβεβαιωση. Εχω υπομονη ομως πλεον!!
Dew, τι σου συμβαινει??? Ελπιζω οχι κατι σοβαρο... να ειναι απλα μια ασχημα ψυχολογικα ημερα και τιποτα αλλο. Ολα περνανε...
- 09-06-2010, 11:49 #1877
χαχα σωστα!!!
τι εινι;α πιο καλο να ειμαστε 75 και να μη μας κανει το φορεματακι???? ή 80 και αερατο???? θα πεσει μωρε, δεν ειναι στο χερι της...
09-06-2010, 11:58 #1878
Για να μην ξεχνιομαστε... ας γραψω τα σημερινα μου
Πρωι: Γαλα 2% με βρωμη
Δεκατιανο: 2 ακτινιδια
Μεσημερι: Σαλατα μαρουλι με 1 τοννο σε νερο, 1κ.λαδι, 1κ. μουσταρδα, παπρικα (δικης μου εμπνευσης)
Απογευμα: 1 μπανανα
Βραδυ: 1 γιαουρτι 2%, 2 κρακερς
09-06-2010, 12:05 #1879
σημερα εγω εχω:
πρωι: τοστ γαλοπουλα-τυρι + καφε με 1 κ ζαχαρη
δεκατιανο: 1 κ χυμο 250ml
μεσημερι: κοτοπουλο ψητο + σαλατα
απογευμα: 1 μηλο + 1 Vie
brady blepoyme.. mallon kanena giaourtaki...
09-06-2010, 12:14 #1880
MKEH μου αφου εφτιαξε η ψυχολογια σου (θυμαμαι που δεν ησουν καλα) αυτο ειναι το σημαντικο.Μπραβο που περασες καλα!
mtsek ετσι ειναι οπως τα λες.Το χασιμο σε ποντους ειναι το πιο σημαντικο.Κι εμενα μου μπηκανε παντελονακια και εχω χαρει!Μπραβο σου για την απωλεια!
dew μου καλη ελπιζω να μην ειναι αυτο που φανταζομαι.Θα μιλησουμε και θα μου πεις...:/
Καλημερα λοιπον σε ολες.Σημερα ειμαι και επισημως αρρωστη.Με τριγυριζε απο την Κυριακη, αλλα σημερα ειμαι χαλια.Εχω συναχι και αχινο στο λαιμο!Συν οτι νιωθω φοβερα κουρασμενη, εχουμε τρελη κουραση στη δουλεια αυτο το μηνα.
Τα σημερινα
Πρωινο Γαλα, 1 κουταλακι μελι, 1 ρυζογκοφρετα
Δεκατιανο 2 δαμασκηνα (θα κανουν τιποτα που εχω να παω τουαλετα απο την Κυριακη? οεο?!)
Μεσημεριανο Φακες , 1 μπαστουνακι τυρι
Απογευμα Αν εχει γινει το αυτοσχεδιο παγωτο γιαουρτι θα δοκιμασω λιγακι ομως για να μη γινει χαλια ο λαιμος μου.Αν το πετυχω θα σας πω τη συνταγη.
Βραδυνο Φακες
09-06-2010, 12:43 #1881
γεια σας!!!
το μενου για σημερα εχει:
πρωινο: 2 digestive πρασινα με 1 ποτ φυσικο χυμο πορτοκαλι.
δεκατιανο: το αντικατεστησα με το πρωινο αφου ξυπνησα κατα τις 11μιση.
μεσημεριανο: πηρα να δοκιμασω αυτες τις σακουλιτσες της maggi "ζουμερο κοτοπουλο με λαχανικα". Η μεριδα (250 γρ) εχει 278 θερμιδες. + σαλατα + 1 ρυζογκοφρετα
απογευμα: φραουλιτσες
βραδυ: γιαουρτι με 1 κουτ.γλ. μελι και 1 φρουτο
:P
09-06-2010, 12:46 #1882
Koritsaki είσαι πολύ γλυκούλα!!! Όταν ειδικά έχει ταλαιπωρηθείς? νιώθεις όχι απλά τυχερή αλλά σαν να σου έχουν χαρίσει όλο τον κόσμο!!! Σου εύχομαι όλα τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα και μέσα σε όλα και αυτό!!!
Brazil μου θέλει υπομονή. Όταν έκανα την δίαιτα είχα κολλήσει πάνω από 3 μήνες στα τελευταία 2 κιλά. Μόλις τα έχασα και ξεκίνησα την συντήρηση έχασα και άλλα. Είχα μουλαρώσει όμως και έλεγα «δε θα σας περάσει με τίποτα! Θα σας πετάξω από πάνω μου»
Το mtsek85κακι μας έχει δίκιο!
Dew καλά κάνεις? να τα λες! Για αυτό είμαστε εμείς εδώ! Κράτα γερά!
Brazil να σου πω μια άλλη αυτοσχέδια σαλάτα; Θα πάρεις την σκόνη κνορ από το Σ/Μ. αυτή που και καλά είναι κύβοι σε μορφή σκόνης σε ένα πράσινο βαζάκι. Βάζεις σε ένα βαζάκι μισή κουταλίτσα, μισό λεμόνι, λίγο μπαλσάμικο και λίγο ελαιόλαδο. Όχι αλάτι. Τα χτυπάς και περιχύνεις την σαλατούλα σου. Ταιριάζει πάρα πολύ με το μαρουλάκι όπου μπορείς να προσθέσεις και ντοματούλα, αγγουράκι κ.α. Κάνε το και θα με θυμηθείς!!! Αν σε παίρνει θερμιδικά βάλε και λίγα κρουτον ή παξιμάδι λίγο βρεγμένο.
Constance πολλά περαστικούλια!!!
rouli & [b] να μας πεις αν έγινε ωραίο το κοτόπουλο να πάρουμε και εμείς!!!
09-06-2010, 12:58 #1883
τελικα ειχατε δικιο σχετικα με τη διαιτολογο!!! επρεπε να ειχα παει πιο νωρις!!!
μου εχει δωσει αλλο αερα, δυναμη και σωστα επιχειρηματα για να συνεχισω!
παμε καλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ηδη το μαγιο το περσινο μου εχει γινει τεραστιο και ψαχνω για νεο!!!!
09-06-2010, 13:00 #1884
Originally posted by irenevaladia
Koritsaki είσαι πολύ γλυκούλα!!! Όταν ειδικά έχει ταλαιπωρηθείς? νιώθεις όχι απλά τυχερή αλλά σαν να σου έχουν χαρίσει όλο τον κόσμο!!! Σου εύχομαι όλα τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα και μέσα σε όλα και αυτό!!!
Brazil μου θέλει υπομονή. Όταν έκανα την δίαιτα είχα κολλήσει πάνω από 3 μήνες στα τελευταία 2 κιλά. Μόλις τα έχασα και ξεκίνησα την συντήρηση έχασα και άλλα. Είχα μουλαρώσει όμως και έλεγα «δε θα σας περάσει με τίποτα! Θα σας πετάξω από πάνω μου»
Brazil να σου πω μια άλλη αυτοσχέδια σαλάτα; Θα πάρεις την σκόνη κνορ από το Σ/Μ. αυτή που και καλά είναι κύβοι σε μορφή σκόνης σε ένα πράσινο βαζάκι. Βάζεις σε ένα βαζάκι μισή κουταλίτσα, μισό λεμόνι, λίγο μπαλσάμικο και λίγο ελαιόλαδο. Όχι αλάτι. Τα χτυπάς και περιχύνεις την σαλατούλα σου. Ταιριάζει πάρα πολύ με το μαρουλάκι όπου μπορείς να προσθέσεις και ντοματούλα, αγγουράκι κ.α. Κάνε το και θα με θυμηθείς!!! Αν σε παίρνει θερμιδικά βάλε και λίγα κρουτον ή παξιμάδι λίγο βρεγμένο.
αμε! σε μιση ωριτσα βγαινει απο τον φουρνο!
ειναι πλ ευκολο. εγω δεν ξερω να μαγειρευω πολλα πραγματα κι ολας οποτε μια χαρα!
09-06-2010, 13:03 #1885
Originally posted by mtsek85
τελικα ειχατε δικιο σχετικα με τη διαιτολογο!!! επρεπε να ειχα παει πιο νωρις!!!
μου εχει δωσει αλλο αερα, δυναμη και σωστα επιχειρηματα για να συνεχισω!
παμε καλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ηδη το μαγιο το περσινο μου εχει γινει τεραστιο και ψαχνω για νεο!!!!
Αυτα ειναι!
09-06-2010, 13:30 #1886
dew μου τι επαθες??????ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο!εσυ σκεφτοσαι παντα τοσο θετικά και τοσο ομορφα και παντα λες μια καλη κουβεντα σε ολες μας!ελπίζω να ναι κατι περαστικο κ να σαι ηδη καλυτερα!
09-06-2010, 13:32 #1887
granitoula ασχετο τωρα που το παρατηρω εχουμε ακριβως ιδιο στοχο.Σε μια βδομαδα 1,2 κιλα.χιχι!Μακαρι να τα καταφερουμεεε!
09-06-2010, 13:33 #1888
ναι μακαρι!θα τα καταφέρουμε!!!!
09-06-2010, 13:45 #1889
Ευχαριστώ Constance μου..
bad για μένα έλεγες ? Λίγο έλειψα και ξέχασες και το όνομα μου?. ξεχασιάρα?..χιχι?
Μέχρι τώρα
08:00 1π. γάλα + 3κ. σούπας κορν φλεικς
11:00 1 ροδάκινο
Έπειτα
15:00 1π. φακές + ντοματοσαλάτα
18:00 1 ροδάκινο
21:00 1π. γάλα + 3κ. σούπας κορν φλεικς
09-06-2010, 13:58 #1890
Originally posted by rouli
Originally posted by irenevaladia
αμε! σε μιση ωριτσα βγαινει απο τον φουρνο!
ειναι πλ ευκολο. εγω δεν ξερω να μαγειρευω πολλα πραγματα κι ολας οποτε μια χαρα!
καλα ε,το κοτοπουλακι εγινε τελειο!!!! η γευση τελεια, για το αρωμα δεν το συζητω! μου ειχε σπασει την μυτη απο το 40λεπτο και μετα!! θα δοκιμασω και τις αλλες 2 γευσεις! εφαγα γυρω στα 150-180 γραμμαρια δλδ 200 θερμιδες περιπου + αγγουρακι και ντοματουλα χωρις λαδι= 270 θερμιδες.
Πώς διαχειρίζεστε το «άγχος χωρίς αιτία»; Νιώθω πίεση ακόμα...
17-07-2025, 11:42 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή