Results 1,936 to 1,950 of 3602
Thread: ~ Το Ημερολογιο Μου ~
-
10-06-2010, 22:21 #1936
Aδιαθετησα 2 μερες νωριτερα.Αμ ετσι εξηγειται που πειναω απο χθες.(συν πονοκεφαλος + συναχι!).
Και ετσι εξηγειται και το φουσκωμα που ειχα.Νομιζω τελικα οτι θα πετυχω τον πρωτο στοχο στην ωρα μου.Ειμαι αισιοδοξη και κανω υπομονη αν και μου δυσκολο σημερα.Τρωω τσιχλα και πινω νερακι!
- 10-06-2010, 22:26 #1937
badgirl μολις διαβασα τα χθεσινα...τι εγινε σημερα??ηταν για σενα μια καλυτερη μερα??
ολες οι "περιοδευουσες" μαζι! κι εγω αδιαθετησα σημερα. σ αυτη μου την περιοδο θα προσπαθησω να κρατηθω-δεν τα εχω καταφερει ποτε ως τωρα στην περιοδο μου-γιατι λενε οτι αμα κρατηθεις βλεπεις ακομα καλυτερο αποτελεσμα!! εχει συμβει σε καμια σας??
σημειωση: η περιοδος ειναι οι μονες μερες που εχω επιθυμια για γλυκο!! Looooooool
10-06-2010, 22:27 #1938
ας γραψω και τα σημερινα
πρωι καφες μετριος
μεσημερι μπριαμ και ψωμι
απογευμα μπαρ δημητριακων
βραδυ γαλα με δημητριακα
αργοτερα λεω να φαω και λιγα κερασακια!!
10-06-2010, 22:33 #1939
koritsaki σε εμενα ισχυει αυτο.Λιγο πριν αδιαθετησω ειμαι στασιμη απο κιλα (σε περιπτωσεις κιολας ειμαι και παραπανω) και μετα η ζυγαρια πεφτει οταν τελειωνει η περιοδος.Γι'αυτο και κανω υπομονη.Ενα βραδυ ειναι θα περασει.Και αυριο ειμαι σιγουρη θα νιωθω οπως πριν.
10-06-2010, 22:58 #1940
καλησπερα κουκλες!!πως πατε?εγω εχω πεσει με τα μουτρα στο διαβασμα γιατι απο σημερα μεχρι τις 23 γραφω καθε μερα...
τα σημερινα μου:
πρωι:2 μικρες φετες ψωμι με μαρμελαδα
μεσημερι:μακαρονια με κιμα (το αγαπημενο μου) κ σαλατα
απογευμα:καφε
βραδυ:2 μικρες φετες ψωμι με μαρμελαδα
προσπαθω πολυ να αντισταθω σε γλυκα,παγωτα κ οτι νοστιμιες βρισκονται μπροστα στα ματια μου κ εκει που παω να το φαω λεω οχι δεν θα το φας...ελπιζω να αντεξω μεχρι το τελος...παω να συνεχισω το διαβασμα!!!θα τα πουμε αυριο......!!
Καληνυχτα σε ολες...
Φιλακια..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10-06-2010, 23:50 #1941
Originally posted by rouli
σημερα
πρωινο: μισο ποτηρι γαλα και 1 κουλουρι θεσσ/νικης μικρο
δεκατιανο: 1 πορτοκαλι
αναμεσα: 1 φετα ψωμι του τοστ με 1 la vache qui rit, 1 ενα κουλουρι θεσσ/νικης μικρο,μισο καροτο.( αυτα δεν τα ελεγε μεσα το διαιτολογιο]
μεσημεριανο: γεμιστα με λαχανικα χωρις ρυζι και κιμα( τα οποια εφτιαξα μονη μου με τα χερακια μου και περιμενω να ψηθουν γτ εχω αγωνια 16 χρονων κοριτσι :Ρ)
απογευματινο: 1 μπαρα δημητριακων
βραδινο: γιαουρτι με 1 κουταλακι μελι και φρουτο
μειωσα το γιαουρτι μου στην μιση μεριδα γτ πηγα για βραδυνο μπανακι και τσιμπησα τρια κριτσινια.. τουλαχιστον γυμναστηκα λιγο:Ρ
11-06-2010, 08:47 #1942
Originally posted by irenevaladia
badgirl11 τι πάθατε;;; είστε καλά;;; πάλι τροχαίο!!! Γεννάω με το καλό 26/01/2011. Τα δικά μου γενέθλια είναι 29/01. Τυχαίο;;; δε νομίζω! Να σαι καλά κουκλίτσα μου που με σκέπτεσαι και προσθέτω ένα χαμόγελο στη ζωή σου, αλλά θέλω και «απαιτώ» να κοιτάξεις πιο καλά και σχολαστικά την ζωή σου και να δεις πόοοοοοοοσα χαμογελάκια θα σκάσουν!!! Μόνο υγεία και αγάπη!!! Όλα τα άλλα είναι στο χέρι μας!!! Σωστά;;; πάντως και εγώ την χρονιά που παντρεύτηκα (μετά λένε να μη πιστεύεις στα δίσεκτα έτη) πέρασα απαίσια. Αποβολές, εξετάσεις, οικογενειακά κλπ ώσπου ξεκίνησα τους ψυχολόγους και τους διαιτολόγους και σιγά σιγά η ζωή μου έστρωσε εκπληκτικά! Φυσικά με πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια!!!
[/color]
αυτη τη φορα ημουν μεσα,
μετα εγινε κ ενα τροχαιο ακομη στα προσωπικα μας για αλλο λογω κ μετα ως δια μαγειας...
ζω σενα παραδεισο απο χθες, ολα ετφιαξαν, μαλλον απτην πολλη πικρα σηκωθηκαμε ψηλα.
Κοριτσια τοβραδυ ειναι κακος συμβουλατορας.
ο,τι κι αν συμβει βραδυ ξεχαστε το κ θα το λυσετε πρωι.
δε λεει κ να ξενυχταμε κλαιγοντας με ματια χαλια την αλλη μερα!
Λοιπον σε λιγο ζυγισμα κ αρχιζω, ξερω ειχα πει προχθες αλλα μαυτα κ μαυτα...
αρχιζω το διαιτολογιο μου, θα επιλεγω τα καταλληλα ταπερ
Κοριτσακι μου ολα καλα τωρα νομιζω,
αμα δε περασει η χρονια δε θαμαι σιγουρη :P
11-06-2010, 09:19 #1943
Καλημέρα σε όλους. Δεν έχω χρόνο τις τελευταίες ημέρες για να μπαίνω και να γράφω, αλλά σας διαβάζω λίγο στα κλεφτά. Ούτε κάνω διατροφή, όπως πριν. Έιμαι γενικά σε όλα εκτός προγράμματος. Πάντως δεν ξέρω πως αλλά έχασα άλλο ένα κιλάκι. Το βασικότερο είναι πως τώρα που χαλάρωσα, δεν πήρα πίσω κιλό. Πολλές φορές μας νοιάζει μόνο να χάσουμε κιλά και ξεχνάμε πως το βασικότερο είναι να σταματήσει η ανηφόρα. π.χ. είσαι 80 κιλά, θεωρείς ότι είσαι ήδη χοντρή και λες θα φάω ότι θέλω και ας μην χάσω. Και μετά φτάνεις τα 130!
11-06-2010, 09:36 #1944
σημερα
πρωινο: 1 ποτ γαλα με 1 κουλυρι Θεσσ/νικης (υποσχομαι να κοψω τα κουλουρια απο αυριο!)
δεκατιανο: 1 μπαρα δημητριακων
μεσημεριανο: καλαμακια κοτοπουλο με σαλατα κ 1 ρυζογκοφρετα
απογευμα: φρουτο
βραδινο: 2 φρυγανιες ή 1 φετα ψωμι για τοστ με 2 φετες γαλοπουλα και 1 κομματι ανθοτυρο και 1 φρουτο
11-06-2010, 09:39 #1945
Originally posted by rouli
σημερα
πρωινο: 1 ποτ γαλα με 1 κουλυρι Θεσσ/νικης (υποσχομαι να κοψω τα κουλουρια απο αυριο!)
δεκατιανο: 1 μπαρα δημητριακων
μεσημεριανο: καλαμακια κοτοπουλο με σαλατα κ 1 ρυζογκοφρετα
απογευμα: φρουτο
βραδινο: 2 φρυγανιες ή 1 φετα ψωμι για τοστ με 2 φετες γαλοπουλα και 1 κομματι ανθοτυρο και 1 φρουτο
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!
11-06-2010, 10:27 #1946
Καλημέρα!
Έχω αρχίσει και χάνω βάρος με τόσες ναυτίες?
Θα τα πάρω σύντομα πίσω βέβαια δε με ανησυχεί αυτό?
Μόνο που η αίσθηση που έχω όοοοολη μέρα είναι απαίσια!
Τα χθεσινά μου:
Έφαγα:
? 2 Cream Crackers
? 1 ποτήρι γάλα + 2 βουτήματα
? 1 ξινόμηλο
? 2 Cream Crackers
? 1 πιάτο ρεβίθια + 1 ντομάτα
? ½ ξινόμηλο
? 1 φρυγανιά
? 1 ακτινίδιο με ½ κ.γ. μαύρη ζάχαρη
Ήπια:
? Πάνω από 1 λίτρο νερό (όσο πάει και μειώνεται? κάνω φοβερή προσπάθεια αλλά ΔΕ ΜΠΟΡΩ!!! Είναι αυτό που με ανακατεύει περισσότερο από όλα!)
Koritsaki αυτό το μπριάμ θέλω ποοοοολύ να το κάνω. Εχθές μου έφερε το αντράκι μου 5 κολοκυθάκια από τον κήπο μας! Με την πρώτη ευκαιρία θα το φτιάξω! Θέλει και πολύ ώρα ψήσιμο ?
Amalaki καλό διάβασμα!
Rouli βραδινό μπανάκι;;;; ουαου!!!!!!!!!
badgirl11 σημασία έχει πως είστε καλά σωματικά και ψυχολογικά!!! Όλα με όλα τα άλλα φτιάχνουν!!!
eleniK μπράβο για το κιλάκι!!! Είδες ? όταν δεν το έχουμε στο μυαλό μας συνέχεις βοηθά πολύ!!!
11-06-2010, 10:41 #1947
Originally posted by eleniK
Καλημέρα σε όλους. Δεν έχω χρόνο τις τελευταίες ημέρες για να μπαίνω και να γράφω, αλλά σας διαβάζω λίγο στα κλεφτά. Ούτε κάνω διατροφή, όπως πριν. Έιμαι γενικά σε όλα εκτός προγράμματος. Πάντως δεν ξέρω πως αλλά έχασα άλλο ένα κιλάκι. Το βασικότερο είναι πως τώρα που χαλάρωσα, δεν πήρα πίσω κιλό. Πολλές φορές μας νοιάζει μόνο να χάσουμε κιλά και ξεχνάμε πως το βασικότερο είναι να σταματήσει η ανηφόρα. π.χ. είσαι 80 κιλά, θεωρείς ότι είσαι ήδη χοντρή και λες θα φάω ότι θέλω και ας μην χάσω. Και μετά φτάνεις τα 130!
Kαλημερα κοριτσια μου.Σημερα πραγματικα ανταμοιφθηκε η χθεσινη και προχθεσινη υπομονη μου.Λογω περιοδου που περιμενα ημουν φουσκωμενη, στασιμη και τρομερα πεινασμενη.Σημερα το στοιχειωμενο 75 ειναι παρελθον!Και δεν τα παρατησα αυτη τη φορα.Τωρα πηρα κουραγιο να συνεχισω.
Σημερινο μενου
Πρωινο ομελετα φουρνου χωρις λαδι(1 αυγο, 2 φετες γαλοπουλα, 30 γραμμαρια τυρι light)
Δεκατιανο 3 δαμασκηνα
Μεσημεριανο Μπιφτεκι λαχανικων,fanta zero, 1 μηλο
Απογευμα cheesecake light απο τα Starbucks (σημερα επιτελους θα παω ελπιζω να το εχει!)
Bραδυνο 2 καλαμακια κοτοπουλο, μια ντοματα, 1 γιαουρτι
(και επιτελους επισκεψη στην τουαλετα μετα απο 5 μερες!) Γι'αυτο σημερα -600!Δεν πιστευω ακομα στα ματια μου!
11-06-2010, 11:11 #1948
Καλά Starbucks !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11-06-2010, 11:12 #1949
Ιrenevaladia Starbucks και ξερο ψωμι.χιχιχιχιχι!
11-06-2010, 17:02 #1950
καλησπερα σας..
τα σημερινα μου:
πρωι:1 φετα ψωμι με μαρμελαδα
ενδιαμεσο:φυσικος χυμος(ροδακινο πορτοκαλι που εφτιαξα εγω)
μεσημερι:φακες,1 φετα ψωμι,πολυ λιγο τυρι κ λιγη σαλατα
απογευμα:καφε
βραδυ:τοστ(μαλλον)
τριγυρναει στο μυαλο μου ενα παγωτακι προσπαθω να το ξεχασω αν αντισταθω οκ αλλιως αν φαω παγωτο δεν θα φαω βραδινο..
εχω ενα προβλημα..δεν πινω πολυ νερο κ δεν ξερω τι να κανω για να αρχισω να πινω 2 λιτρα..
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία