~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 133
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 133 of 241 FirstFirst ... 3383123131132133134135143183233 ... LastLast
Results 1,981 to 1,995 of 3602
    Senior Member
    κοριτσια μου παλι χθες βραδυ ξεφυγα...το ψαρι ηταν χαλασμενο και περασαμε αρκετες ωρες αγκαλια με την τουαλετα και εγω και το αγορι μου...ετσι το βραδυ ειπαμε να φαμε κατι να "ρουφηξει τα υγρα". και στο σπιτι υπηρχαν κουλουρακια αμμωνιας...σπιτικα απο την πεθερα μου η οποια προσεχει γενικα το βουτυρο και τη ζαχαρη αλλα εφαγα 3 μεγαλα.πρεπει να πηρα καμια 500αρα θερμιδες.συνολικα χθες να ημουν στις 1400, αλλα λογω της τουαλετας νομιζω δεν μετρανε ολες....

σημερα
    πρωι τοστ 300
    ενδιαμεσο 1 κουλουρακι αμμωνιας 170
    μεσημερι γεμιστα με κιμα 500
    απογευμα μπαρ δημητριακων 120
    βραδυ κερασια 60

ελπιζω να μη φαω τπτ αλλο...

Senior Member
    koritsaki μου αφου επαθες τροφικη δηλητηριαση μη το συζητας καλα εκανες και εφαγες κατι να τραβηξει τα υγρα οπως ειπες.Και σιγουρα δε μετρησαν ολες οι θερμιδες οι χθεσινες.Εγω περσυ που το ειχα παθει ειχα χασει 2 κιλα σε 2 μερες απο την αφυδάτωση.Αντε περαστικουλια και προσεχε με τα θαλασσινα.

Senior Member
    constance μου σε ευχαριστω πολυ που με στηριζεις παντα!!
    το σ/κ εμεινα στο αγορι μου και παντα οταν μενω εκει ξεφευγω γιατι το σπιτι του ειναι γεματο καλουδια παντα!
    τωρα και μεχρι τελος του μηνα θα ειμαι στο δικο μου οποτε ελπιζω να προλαβω να πιασω το στοχο μου που ειναι να ειμαι 82,5 στις 30 ιουνιου...

Senior Member
    Α καλα μη το συζητας θα τα χασεις σιγουρα.Εγω μενω μονη μου και εχασα κοντα δεκα κιλα απο αρχες Απριλιου που ξεκινησα παλι διατροφη.Αν εμενα με αλλον μαζι σιγα μη τα ειχα χασει.Απο τα υπερφαγικα σωθηκα επειδη δεν ειχα παχυντικα μεσα στο σπιτι.

Senior Member
    ναι ρε κοριτσια τι κακο ειναι αυτο με τα αγορια!κ εγω οταν παω σπιτι του ολο να φαμε θελει!αφου οταν δουλευει βραδυ λεω απο μεσα μου ωραια,θα παει καλα η διατροφη σημερα!

Senior Member
    Εμενα παλι ο δικος μου ζηλεψε και κανει κι αυτος διατροφη και με ρωταει τι να τρωει κλπ.Εχει μπει στο τρυπακι και με βοηθαει να μη γουρουνιαζουμε οπως καναμε το χειμωνα.Παχυνε λιγο στο στρατο βλεπεις γιάυτο και τα λεει αυτα.:P

Senior Member
    H πλάκα είναι ότι κι ο δικός μου για συμπαράσταση ξεκίνησε διατροφή, για να με βοηθήσει και ενω αυτός χάνει σταθερά, εγώ
    είμαι σταθερά στάσιμη!!! :P

πίκρα σου λέω χα χαχα και μου κάνει και πλάκα!

Senior Member
    Εμενα καθε μερα παλι αρχιζει διαιτα.:P Δεν το εχει πολυ το θεμα διαιτας και ολο με ρωταει και γελαμε παρα πολυ με αυτο.Αλλα τι αναγκη εχει μωρε 6 κιλακια θελει να χασει και δεν υπηρξε παχυς ουσιαστικα ποτε.Παντως νιωθω καλα γιατι επιτελους ειμαι λιγοτερα κιλα απο το αγορι μου και μαλιστα αρκετα λιγοτερα (επιτελους νιωθω κοπελα ρε παιδι μου!)

Senior Member
    Μπράβο κουκλίτσα μου, κι εμένα μωρέ δεν χρειάζεται ούτε 5, περισσότερο το κάνει για να χαλαρώσω
    εγώ μάλλον.

Senior Member
    Ειναι πολυ καλος αμα το κανει γιάυτο.Ειναι σημαντικο ο ανθρωπος σου να σε καταλαβαινει τοσο πολυ.

Senior Member
    εμενα παλι μου λεει συνεχεια φαε κατι κλπ.τεσπα,ετσι κ αλλιως δε μας βλεπω πολύ καλα οποτε τι να λεμε τωρα.παντως η οποιδήποτε στήριξη ειναι πολύ σημαντική!

Senior Member
    Σίγουρα είναι σημαντικό και ηθικά, αλλά και πρακτικά εδώ που τα λέμε, δε μαγειρεύω διαφορετικά για τον
    καθένα, ...
    ναι πάντως με καταλαβαίνει γιατί βλέπει πόσο καιρό βασανίζομαι μ'αυτά τα κιλά...

Senior Member
    Ολα τα κακα μαζι πεφτουν ειναι νομος τελικα.

Senior Member
    καλα ναι εννοειται αυτο.αλλα μεσα απ αυτα γινεσαι πιο δυνατη...(ετσι λενε δε το βλεπω βεβαια)

Senior Member
    Originally posted by granita
    (ετσι λενε δε το βλεπω βεβαια)
    χαχαχ αμ το βλεπω εγω νομιζεις?:P