~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 137
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 137 of 241 FirstFirst ... 3787127135136137138139147187237 ... LastLast
Results 2,041 to 2,055 of 3602
    Senior Member
    mtsekaki μπραβο κοριτσι μου!Ελπιζω να περασουν για ολους τα δυσκολα και να εχουμε καλοκαιρι σουπερ.

Καλημερα σε ολους.Σημερα το μενου θα εχει τα εξης:

Πρωινο Γαλα με μελι, 5 δαμασκηνακια
    Δεκατιανο Ζελε light
    Μεσημεριανο Πατατες φουρνοτηγανητες, κετσαπ, 2 φετες γαλοπουλα βραστη, fanta zero
    Απογευμα Γιαουρτι με φρουτα
    Βραδυνο Τονος σε νερο, λιγη μαγιονεζα, μια φετα ψωμι ολικης, 1 μηλο

Η ζεστη συνεχίζει ακαθεκτη να δουμε πως θα τη βγαλουμε και σημερα!

Senior Member
    κοριτσια μου χθες εαγα
    πρωι ρυγανιες με μελι 130
    μεσημερι τοστ με κασερι λαιτ και αγγουρι 230
    απογευμα μπισκοτακια 200 και γαλα δημητριακα 250
    βραδυ κουλουρι θεσσαλονικης 80
    συνολο 890.
    ειπα να μη αω κανονικο αγητο αλλα τις πηρα τις θερμιδες μου με τα σνακ!

σημερα ομως ειναι η μεγαλη μερα!
    θα παρω γυρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ποσες θερμιδες λετε να εχει εδω στη θεσσαλονικη που ειναι και μεγαλος??
    επισης αν τον παρω σε κυπριακη και οχι στην καλσσικη πιτα και χωρις πατατες θα κερδισω σε θερμιδες αρκετα η λιγο ωστε να μην πειραζει να το παρω κομπλε??

Senior Member
    Koritsaki μου να προσέξεις λίγο το μέγεθος. Π.χ. εγώ πήρα από τον Πρασσά , κομπλέ κοτόπουλο σουβλάκι αλάδωτη πίτα και το ζύγισα και ήταν 500γρ!!! Μισό κιλό!!
    Αν τον δεις πολύ τεράστιο φάε απλά μέχρι να χορτάσεις. Καλύτερα ζήτα την πίτα αλάδωτη και πες τους να βάλουν λίγες πατάτες (συνήθως βάζουν μια ολόκληρη τηγανιά εδώ πάνω) :P

Senior Member
    αχ περιμενω πως κ πως το 6 μπροστα!!!!!!!!!!!!
    ερχεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλα 7 κιλακιααααααααααααααααααα ααααααααααααααα
    θα φυγουν!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    dew;;;;τί δουλειά είχες στον Πρασά κορίτσι πράμα σε δίαιτα;;; Τζιζ κάνει ο Πρασάς...
    btw πολύ σουξέ έχει ο πρασάς...μόνο εγώ δεν τον έχω γευτεί;

κοριτσάκι φάε το πιτόγυρο όπως το γουστάρεις,πλήρες! αλλιώς μην το φας καθόλου, το θέμα είναι με την παρασπονδία να πάρεις το 100% της ευχαρίστησης. Βέβαια στο λέει κάποια που έχει δυο βδομάδες χωρίς δίαιτα αλλά δε πειράζει :P

Senior Member
    Originally posted by bomo
    dew;;;;τί δουλειά είχες στον Πρασά κορίτσι πράμα σε δίαιτα;;; Τζιζ κάνει ο Πρασάς...
    btw πολύ σουξέ έχει ο πρασάς...μόνο εγώ δεν τον έχω γευτεί;
    Καθόλου τζιζ δεν κάνει αν τον βάλεις και αυτόν και την πίτσα και το παγωτάκι στο πρόγραμμα και δεν τα φας σαν να μην υπάρχει αύριο :P
    Το σουβλάκι μου από μόνη δεν το κατάφερα να το φάω όλο και φυσικά ήταν το κύριο γεύμα της ημέρας. Την επόμενη είχα χάσει και λίγα γραμμάρια χεχε
    Το θέμα δεν είναι να κόψουμε τελείως αυτά που μας παχαίνουν και να τα μετενονομασουμε σε κραιπάλη (ενοχές, ενοχές), αλλά να τα περιορίσουμε και να τα τρώμε πιο σπάνια, τις σωστές ώρες και τις σωστές ποσότητες. Έτσι δεν χρειάζεται να τα καταβροχθίσουμε σαν κάτι απαγορευμένο, αλλά να το απολαύσουμε αργά και στη ποσότητα που πραγματικά έχουμε αναγκη, λες και τρώμε π.χ. φασολάκια :P
    Τουλάχιστον για μένα λειτουργεί καλά αυτό.. Γιατί δεν κάνω δίαιτα! Απλά τρώω διαφορετικά και ελπίζω για πάντα :P

Senior Member
    Originally posted by dew

Καθόλου τζιζ δεν κάνει αν τον βάλεις και αυτόν και την πίτσα και το παγωτάκι στο πρόγραμμα και δεν τα φας σαν να μην υπάρχει αύριο :P
    Το σουβλάκι μου από μόνη δεν το κατάφερα να το φάω όλο και φυσικά ήταν το κύριο γεύμα της ημέρας. Την επόμενη είχα χάσει και λίγα γραμμάρια χεχε
    Το θέμα δεν είναι να κόψουμε τελείως αυτά που μας παχαίνουν και να τα μετενονομασουμε σε κραιπάλη (ενοχές, ενοχές), αλλά να τα περιορίσουμε και να τα τρώμε πιο σπάνια, τις σωστές ώρες και τις σωστές ποσότητες. Έτσι δεν χρειάζεται να τα καταβροχθίσουμε σαν κάτι απαγορευμένο, αλλά να το απολαύσουμε αργά και στη ποσότητα που πραγματικά έχουμε αναγκη, λες και τρώμε π.χ. φασολάκια :P
    Τουλάχιστον για μένα λειτουργεί καλά αυτό.. Γιατί δεν κάνω δίαιτα! Απλά τρώω διαφορετικά και ελπίζω για πάντα :P
    Dew μπραβο, ετσι ακριβως ειναι η σωστη αντιμετωπιση.
    Αμα ειναι να φαμε κατι παραπανω ας το φαμε με τα ολα του (γυρο με πατατες ναι) αλλα την επομενη ξανα σε προγραμμα.Αλλο μια μερα παρασπονδια κι αλλο μια βδομαδα και βαλε.

Senior Member
    αγαπημενες συντοπιτισσες!
    τον εχω δοκιμασει τον πρασα και ειναι must! σαν τον μακη της τουμπας για να καταλαβεις!αλλα παιδια εμενα ο πρασας δεν μου ειχε αρεσει...μου ειχε δωσει την εντυπωση οτι δεν ηταν καλης ποιοτητας!Θα μου πειτε και τι απο αυτα που τρωμε απ εξω ειναι καλης ποιοτητας??μεγαλο θεμα...
    παντως εγω κοριτσια και 2 πιτογυρα στην καθισια μου μπορω να τα χλαπακιασω ανετα!
    θα τον παρω σε αλαδωτη αλλα και χωρις πατατες, γιατι εμενα dew μου δεν με συγκινουν οι πατατες! ο γυρος μου εχει λειψει! τα αλλα ειναι μονο συνοδευτικα!
    για να καταλαβετε κοριτσια απο προχθες τον σκετομαι. τοσο πολυ εχω πρηξει τα αδερια μου που σημερα θα τους κερασω για την ψυχικη οδυνη!

Senior Member
    τα σημνερινα μου λοιπον
    πρωι κουλουρι θεσσαλονικης και γαλα 200
    μεσημερι γυρος ΚΑΙ μπυρα 800(ελπιζω να μην ειναι και παραπανω!)
    βραδυ ντοματα χωρις λαδι και αλατι...θα τα εχω παρει σε μεγαλες ποσοτητες απο το μεσημερι!

Senior Member
    Ο Μάκης στη Τούμπα είναι αυτό που λέμε <το γυράδικο στη τούμπα>;
    Και αυτός τα κάνει κανόνια!! Νομίζω ότι είναι μεγαλύτερα από του Πρασσα και οποιουδήποτε άλλου χαχαχ
    Να το απολαύσεις! Και με τη μπυρίτσα σου και με όλα! Το θέμα είναι ότι αν νοιώσεις χορτάτη, θυμίσου ότι ΔΕΝ είναι η τελευταία φορά που τρως και άσε το υπόλοιπο στην άκρη :P Δύσκολο μεν, θα σε ανταμείψει δε!! (800θερμίδες έχουν τα σουβλάκια στην Αθήνα.. στη Θεσ/νικη δεν θέλω να ξέρω χιχι)

Senior Member
    800 θερμιδες εχουν στην Αθηνα εκτος αν πας Πολυγευστο που στα μεγεθη που τα εχει ξεπερναει τις 1000.Ωιμε τι κουβεντα πιασαμε μεσημεριατικο!:P:P:P

Senior Member
    Χιχιχι Constance μου.. Συγκρίνοντας σουβλάκι Αθήνας-Θεσσαλονίκης είναι σαν να συγκρίνουμε mini παγωτό ξυλάκι για παιδια με τον grand 4x4 πύραυλο της Έβγα :P

Senior Member
    http://www.vita.gr/html/ent/175/ent.1175.asp
    http://www.men24.gr/html/ent/073/ent.70073.asp

dew μου δες αυτα! αυτα αναερονται λογικα στην αθηνα. γι αυτο λεω οτι τα δικα μας αλαδωτα και χωρις πατατες πρεπει να ειναι στις 700!

Senior Member
    Originally posted by dew
    Ο Μάκης στη Τούμπα είναι αυτό που λέμε <το γυράδικο στη τούμπα>;
    Και αυτός τα κάνει κανόνια!!
    εντάξει, γελάω αρκετή ώρα τώρα...άκου εκεί "κανόνια"! ρε παιδιά πραγματικά είμαστε φαινόμενο, απ΄τις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε φαίνεται τί σχέση έχουμε με το φαγητό..!!

Senior Member
    Και συγκρινοντας τα γλυκα της Αθηνας με της Θεσσαλονικης ειναι σα να συγκρινουμε τα μπροκολα με το παστιτσιο.:P