~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 158
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 158 of 241 FirstFirst ... 58108148156157158159160168208 ... LastLast
Results 2,356 to 2,370 of 3602
    Senior Member
    τα νευρα μου!!!!!!!!!!ειδα σημερα μια παλια γνωστή μου (μεγάλη γυναικα) και η πρωτη της κουβεντα ηταν : α!παχυνες ε?για αυτο δε σε γνωρισα αμεσως!!!!!!!ελεος ρε παιδια!κ η ιδια ειναι υπερβαρη!!!!!!πολύ στεναχωρήθηκα.

Senior Member
    αγαπητο ημερολογιο..
    οι μερες περνανε δραματικα...

2 μερες τωρα ειμαι με φιδες, γιαουρτια 2% κ ζελε... μη φανταστειτε κατι τρελο, δε τρωω ολοκληρο το μπολακι.. (1 κεσεδακι γιαουρτι το τρωω σε 20 λεπτα!)

επειδη με επιασε το στομαχι μου απο το τα τοοοοσα ανωστα, εφαγα σημερα κ μια μπουκια τυροπιτα και απλα μαρτηρησα....

νερο με το ζορι σημερα εχω πιει1 ποτηρι... διψαω κ δε μπορω να πιω... απεπλισια....

με επιασε πριν κ ενας βηχας και τωρα υποφερω... πονανε αφτια.. κεφαλι.. λαιμος... ολα..............................

ζω ενα δραμα...
    μανουλες, συμβουλη, αν το παιδι σας εχει προβλημα με αμυγδαλες, να του τις βγαλετε οσο ειναι μικρο.. ο γιατρος μου ειπε πως ειναι γενικα δυσκολη η αναρωση οσο μεγαλωνεις...

φιλακια πολλα

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    αγαπητο ημερολογιο..
    οι μερες περνανε δραματικα...

2 μερες τωρα ειμαι με φιδες, γιαουρτια 2% κ ζελε... μη φανταστειτε κατι τρελο, δε τρωω ολοκληρο το μπολακι.. (1 κεσεδακι γιαουρτι το τρωω σε 20 λεπτα!)

επειδη με επιασε το στομαχι μου απο το τα τοοοοσα ανωστα, εφαγα σημερα κ μια μπουκια τυροπιτα και απλα μαρτηρησα....

νερο με το ζορι σημερα εχω πιει1 ποτηρι... διψαω κ δε μπορω να πιω... απεπλισια....

με επιασε πριν κ ενας βηχας και τωρα υποφερω... πονανε αφτια.. κεφαλι.. λαιμος... ολα..............................

ζω ενα δραμα...
    μανουλες, συμβουλη, αν το παιδι σας εχει προβλημα με αμυγδαλες, να του τις βγαλετε οσο ειναι μικρο.. ο γιατρος μου ειπε πως ειναι γενικα δυσκολη η αναρωση οσο μεγαλωνεις...

φιλακια πολλα
    περαστικά κουκλίτσα!

Senior Member
    ευχαριστω γρανιτουλα μου!

2 βδομαδες ειναι, θα περασουν που θα παει!!!!!!!!!!!!!!!!

σνιφ...........

Senior Member
    αγαπητές φίλες μπαινω στα βιαστικά γιατι έχω πήξει και δεν προλαβαίνω τίποτα!
    επιασα δουλειά σε ενα γραφειο-προσωρινά, και πήζω! η διαιτα εχει σταματησει στα -8 κιλά, και ειμαι σε φάση συντήρησης μεχρις ότου βρώ την όρεξη να συνεχισω. Τωρα με 11 ωρες την ημέρα εκτός σπιτιού, πάλι καλά που συγκρατούμε από τις βλακείες των ετοιματζίδικων...
    σας φιλώ και σας εύχομαι καλό κουράγιο

Junior Member
    Χαίρετε! Είμαι καινούργιος στην παρέα (ναι ναι, αυτό είναι το πρώτο μου post).

Έχω πάρει τη μεγάλη απόφαση μετά από πολλά χρόνια συνεχών αναβολών και έχω ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες σε διαιτολόγο.

Όπως καταλαβαίνετε, θα τα λέμε για αρκετό καιρό!

Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία λοιπόν! :-)

Senior Member
    καλη επιτυχια!
    το πρωτο βημα το εκανες,
    θεληση αυτη τη φορα φαινεσαι να εχεις περισσεια,
    κ μεις εδω ειμαστε για παρεουλα να αλληλοπαρακινιομαστε
    κ μαζι θα τα λεμε αρκετο καιρο,
    γιατι σε εγγυμοσυνη χλωμο να τη σκαπουλαρω με λιγα κιλα
    ειμαι φαγανη τι να κανω

Senior Member
    agaphmeno μου ημερολογιο, σα να νιωθω πιο δυνατη κ καλυτερα ψυχολογικα,
    αρχισα την διατροφη των ισοδυναμων, λιγο απολα κ με μετρο.
    νιωθω χορτατη, αν κ με τρελες λιγουρες,
    ομως δεν δικαιολογουμαι να φαω βλακειες σημερα, εχω τραφει σωστα!
    Ανυπομονω για το αυριανο ζυγισμα!

Senior Member
    γεια σας!!!
    τα σημερινα μ:
    πρωινο:1 ποτηρι γαλα με δημητριακα ολικης αλεσεως
    δεκατιανο: 1 κουλουρι θεσσ/νικης κ 1 ποτηρι γαλα
    μεσημεριανο: 1 μετριο κομματι παστιτσιο
    απογευματινο: 1 ζελε και καρπουζι
    βραδυνο: 1 σουυβλακι( καλαμακι κοτοπουλο, χωρις πατατες, αλαδωτη πιτα, κετσαπ)
    αργοτερα αλλο 1 ζελε και 2 καροτακια

η μονη μου παρασπονδια ειναι 5 μπισκοτακια νταιτζεστιβ πριν το μεσημεριανο.

γυμναστικα 1 ωρα σημερα.

καλο βραδυ και καλη συνεχεια σε ολους και ολες!!!!

Junior Member
    HARRY καλή αρχή κι εγώ σχετικά καινούρια είμαι, διαβάζω καθε βράδυ τα περισσότερα ποστ αλλά σπανια γράφω, τωρα θα αρχίσω συστηματικά όμως, granitoula κακοπροαίρετοι υπαρχουν παντού που θα μας λένε πως παχύναμε με τουπε αλλα σιγά μην μασάμε εμείς από τέτοια, εδώ άλλοι λένε πάχυνες ενώ έχεις χάσει κιόλας, οπότε συνδεσε τους και συνεχισε την προσπάθεια σου. Τέλος, συμφωνώ με constance οτι οι στόχοι δεν πρέπει να μας γίνονται έμμονη ιδέα. εγώ όλες μου τις δίαιτες τις έχω χαλάσει επειδή απαγοητευομαι απο την ζυγαριά. εγώ έχω αρχίσει δευτερη μέρα σήμερα με θερμίδες και προτιμησα να σας γράψω πριν κοιμηθώ παρά να πάω στο ψυγείο, καλή μας συνέχεια

Senior Member
    μπραβο καλη αρχη!
    γρανιτα εχει δικιο η μαριαννα!

Senior Member
    Καλημέρα
    τρώω τη φρίκη μου σήμερα,χθες δεν τήρησα το χαρτί κατά γράμμα,έχω τρελλό άγχος για το ζύγισμα σήμερα.
    Είχαμε τραπέζι χθες βράδυ,οπότε όλη την ημέρα έφαγα ελάχιστα.

7:00
    δημητριακά με γάλα
    11:30
    κουλούρι Θεσσαλονίκης (τι ηλίθια ονομασία)
    15:00
    3 νεκταρίνια
    18:30
    1 πίτα (έφτιαξα χθες για πρώτη φορά,αυτές τις πίτες που βάζουν μέσα το γύρο,βγήκαν πολύ νόστιμες και φυσικά δεν αντιστάθηκα η μουλάρα,ευτυχώς ήταν στην τοστιέρα χωρίς λάδια)
    21:30
    Σαλάτα + 2 σουτζουκάκια στη σχάρα+ 4 πιρουνιές κοτόπουλο στη σχάρα + 1 ποτήρι μπύρα+1 πίτα

Νερό πάνω από 3 λίτρα

Αισθάνομαι πρισμένη από χθες το βράδυ,τελικά είναι μεγάλη βλακεία να μην τρως όλη μέρα. Το βράδυ είσαι ξελιγωμένος και θες να φας ότι κινείται.Γλυκό δεν έφαγα,εννοείται.Είχα τόσες τύψεις ήδη,δε χρειαζόμουν άλλες...

Senior Member
    Harry καλή αρχή δεν είπα...καλό τέλος λέω όμως,όλοι στην αρχή της δίαιτας μένουμε συνήθως και το τέλος δεν έρχεται ποτέ

Junior Member
    Originally posted by nera
    Harry καλή αρχή δεν είπα...καλό τέλος λέω όμως,όλοι στην αρχή της δίαιτας μένουμε συνήθως και το τέλος δεν έρχεται ποτέ
    Αγαπητή nera, οφείλω να πω ότι τα λόγια σου δε μου δίνουν ιδιαίτερο κουράγιο, αλλά με κάνουν να το πάρω ακόμη πιο πατριωτικά το θέμα!

Εύχομαι το σημερινό σου ζύγισμα να πάει τόσο καλά όσο το δικό μου!!! :PPP

Senior Member
    Θα φανεί υποθέτω...αν είναι να το πάρεις πατριωτικά,να πω κι άλλα....