Results 226 to 240 of 3602
Thread: ~ Το Ημερολογιο Μου ~
-
05-04-2010, 15:07 #226
Χρονια πολλα σε ολες τις κοπελες!
Ελπιζω να περασατε ομορφα!
Εγω καλα, ειμαι ακομη "εκτος εδρας", κατα το βραδακι επιστρεφω
επιτελους σπιτι μου, και απο αυριο φερμουαρ στο στοματακι γιατι
το παραχεσα!
Φαγητο ελαχιστο, αλλα καθε λογης γλυκο που επεφτε στα χερια μου,
το δοκιμαζα!
Αυριο ξερω οτι θα κλαιω πανω απο την ζυγαρια, αλλα καλα να παθω!
Παρ'ολα αυτα προσευχομαι να μην εχει γινει μεγαλο κακο...
- 05-04-2010, 16:18 #227
με το καλο να γυρισεις! οχι δε θα κλαις, δε παχαινεις με μια φορα, δυο φορες, κτλ κτλ κτλ (ε αμα ππαχυνες ηταν 10 φορες
)
ελα καλο μου αστειευομαι!
Σημερα 82.9
~πρωι
1 κ 1/2 φ. πολυσπορο
2 φ. λινεα
1 κγ. ταχινι μελι
~ενδιαμεσο
καπουτσινο σκετο (γαλα)
~μεσημερι
1 κ 1/2 πιατο μαγειριτσα
70 γρ. ψωμι (1 φετα φουρνου μεγαλη)
τζατζικι αρκετο (~1 μεριδα)
~απογευμα
6-7 φραουλες μεγαλες
2 κγ γλυκο κουταλιου
~βραδυ 20:30
μαρουλοσαλατα αλαδωτη
σως μπαλσαμικο
πιπεριες ψητες
1 ελια
5 μακαντεμια
3 τυρακια τριγωνα λινεα
1 φ. πολυσπορο γερμανικο
2 σοκολατακια αfter dinner
4 λουκουμακια μπουκιτσες
1 κομματακι τυρι
τελευταιο γευμα 11
05-04-2010, 21:37 #228
γειααα στην ομορφη παρεααα!!
ελειψα 2 μερουλες..δεν εκανα καμια ζημια!! κ επιστρεφω δυναμικα!!
εχουμε κ λεμε για σημερα..
-1 γιαουρτακι φραουλα 0% με 1 κγλ τρουφα
-μισο στηθος κοτοπουλο,1 φλιτζ ρυζι,σαλατα μαρουλι
-1 χυμο μηλο-δαμασκηνο,3 κριτσινια
-1 φετουυυλα(μικουλα) τσουρεκακι,1 πορτοκαλι
+ μιση ωριτσα ποδηλατακι
++ νεροοοο!!!
05-04-2010, 23:31 #229
Το έκανα το βουλιμικό μου τελικά?????
Μέχρι το μεσημέρι καλά???.
Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν θα πήγαινα για καφέ με τον άντρα μου, λόγο κουρασμένης πεθερούλας,
που δεν άντεχε να κρατήσει το παιδί.(χθες μας έκανε το τραπέζι και σήμερα είχαν πάει για ψάρεμα και γύρισαν το απόγευμα )
Είχαμε να βγούμε σαν ζευγαράκι οι δύο μας ~1 μήνα.
Καθάριζα το σπίτι 2 μέρες τώρα, μπάχαλο είχε γίνει από τους καλεσμένους, και μετά το μεσημεριανό ξεκίνησα το σιδέρωμα?????.(αυτό τα λέει όλα)
Τα νεύρα μου ζαρτιέρες και είχα και το μικρό να γκρινιάζει??? άστα να πάνε??? δεν κοιμήθηκα και καθόλου
χάλια χάλια χάλια?????
οπότε ξεκινάω περίπου στις 15:00 τρώω μία μπουκιά κοφτό μακαρονάκι νερόβραστο
(με τα δάχτυλα ούτε καν πιρούνι δεν έπαιρνα) έπινα ελάχιστο λάδι από το δοχείο και έκοβα μισή πιρουνιά φέτα
Έτσι έτρωγα μία μπουκιά??.. και μπουκιά στη μπουκιά μέχρι να τελειώσω το σιδέρωμα πρέπει να είχα φάει πάνω από 1 πιάτο??.. + 1 φέτα ψωμί που έκανε για δύο?.
Μετά μου λέει ο άντρας μου ότι τελικά θα μας κράταγε η πεθερά μου το παιδί???..
Αλλά αντί να χαρώ?.. από την χάλια ψυχολογία που είχα, την κούραση και την αϋπνία??.. ένοιωσα χειρότερα?..
Έπρεπε να κάνω και μπάνιο και να λουστώ και ήμουν πτώμα???
Οπότε σαν εύκολή λύση για να ανέβω ψυχολογικά, έφαγα και 2 σερενατάκια και μετά 5 κρακεράκια με γεύση μπέικον?
Ετοιμάζομαι, όλα καλά???. Αλλά στο αυτοκίνητο λέω στον άντρα μου αντί να πάμε για καφέ να πάμε για φαγητό?.
Έφαγα
3 καλαμάκια χοιρινά
2κ.σ. τυροκαυτερή (μπορεί και 3)
Μισή φέτα με λάδι ελιές και ρίγανη
Και ½ μερίδα πατάτες τηγανιτές
Μετά πείρα και παγωτό από ψυγείο 1 μικρό έγραφε 110 θερμίδες??
Τώρα είμαι καλά?..
Δεν θα μπω στη διαδικασία να στεναχωρηθώ, μέρα ήταν και πέρασε?.
(πόναγε και του άντρα μου, η μέση του και δεν κάναμε ανάσταση? αν καταλαβαίνετε τι εννοώ??..)
Έπρεπε κάπου να ξεσπάσω????
Ίσως να είναι και φθηνές δικαιολογίες???? ποιός ξέρει?????
Αύριο είναι μια νέα μέρα και ελπίζω (αν κάνω και ανάσταση σήμερα) να είμαι πολύ καλύτερα και να τα πάω πολύ καλά
Θα σε ενημερώσω ημερολογιάκι μου
Φιλάκια και καληνύχτα σε όλα τα μαγουλάκια του φόρουμ
Και πολλά πολλά φιλιά στο καλό μου κοριτσάκι που παντρεύεται και δεν αξίζει να έχει άλλες έννοιες τέτοιες μέρες?
05-04-2010, 23:53 #230
ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΦΑΩ
09:00 1 τοστ + 500ml σοκολατούχο 0%
12:00 1 μπανάνα
15:00 τονοσαλάτα (τόνος, μαρούλι, ντομάτα, κοφτό, και 1κ.γ. λάδι)
18:00 3-4 φέτες φρέσκου ανανά
21:00 1 κρητική σαλάτα (2ντακάκια σίκαλης, ντομάτα, φέτα, 3 ελιές και 1κ.γ. λάδι)
06-04-2010, 00:15 #231
αχ βρε ΜΚΕΗ μου τι τραβας κ συ...
κ ολες μας!
απο,τι φαινεται με τον εγγαμο βιο τα προβληματα ειναι επι 2, μη πω επι 1000, αλλα τι να γινει αυτη ειναι η φυσικη συνεχεια...
να κανουμε παιδακια, σιδερο, δουλεια, και ανασταση οποτε κατσει (κ πρεπει ναμαστε κ λουσμενες κ στην τριχα τοτε).
Ε κι αν δε κατσει παντα υπαρχει ενα σουβλατζιδικο κοντα ή ενα περιπτερο, ή ενα πακετο τσιγαρα προχειρο...
ευτυχως το τσιγαρο τοχω αποφυγει προς στιγμην επιτυχως...
Ξερεις αποψε ημουν χαρουμενη κ ολο ζωντανια, βρηκα επιτελους ενα κινητρο ναδυνατισω μεχρι την Κυριακη το πρωι, (υγρα θαναι αλλα δε πειραζει μου αρκει)
εχω βαλει στοιχηματακι "αναστασιατικο" με τον καλο μου οτι δεν προλαβαινω να γινω 81,3 κιλα κ κατω ως τοτε...
δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες μη φρικαρει το ημερολογιο! παντως θα εχω επι ενα χρονο μεγαλο πλεονεκτημα κ οχι μονο πασχαλινο!
Πρεπει να χασω 1,6 κιλα τωρα! θα δει τι θα παθει θα νικησω
06-04-2010, 00:20 #232
Είναι απίστευτο ότι αυτό το Πάσχα δεν το παράκανα και έφαγα όπως πρέπει. Σαλάτες, από κρέας μόνο ψαχνό και βραστά αυγά με βραστές πατάτες.
Στην αρχή πίστευα ότι δεν αξίζει να μη φάω λιχουδιές. Τελικά όμως με τα υγιεινά χόρτασα και δεν μου έλειψαν καθόλου τα κουλούρια και οι σοκολάτες.
Εύχομαι σε όλες να είμαστε ευτυχισμένες και να καταφέρουμε τους στόχους μας
06-04-2010, 00:24 #233
ολα στο μυαλο ειναι δαναη...κ ολα θεμα ψυχολογιας!
μεχει φτιαξει τρελα το στοιχημα!
06-04-2010, 08:37 #234
Originally posted by badgirl11
αχ βρε ΜΚΕΗ μου τι τραβας κ συ...
κ ολες μας!
απο,τι φαινεται με τον εγγαμο βιο τα προβληματα ειναι επι 2, μη πω επι 1000, αλλα τι να γινει αυτη ειναι η φυσικη συνεχεια...
να κανουμε παιδακια, σιδερο, δουλεια, και ανασταση οποτε κατσει (κ πρεπει ναμαστε κ λουσμενες κ στην τριχα τοτε).
Ε κι αν δε κατσει παντα υπαρχει ενα σουβλατζιδικο κοντα ή ενα περιπτερο, ή ενα πακετο τσιγαρα προχειρο...
ευτυχως το τσιγαρο τοχω αποφυγει προς στιγμην επιτυχως...
Ξερεις αποψε ημουν χαρουμενη κ ολο ζωντανια, βρηκα επιτελους ενα κινητρο ναδυνατισω μεχρι την Κυριακη το πρωι, (υγρα θαναι αλλα δε πειραζει μου αρκει)
εχω βαλει στοιχηματακι "αναστασιατικο" με τον καλο μου οτι δεν προλαβαινω να γινω 81,3 κιλα κ κατω ως τοτε...
δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες μη φρικαρει το ημερολογιο! παντως θα εχω επι ενα χρονο μεγαλο πλεονεκτημα κ οχι μονο πασχαλινο!
Πρεπει να χασω 1,6 κιλα τωρα! θα δει τι θα παθει θα νικησω
και μετά να αρχίσουν οι απολαύσεις??.
06-04-2010, 11:17 #235
Καλημερα αγαπητο ημερολογιο!
Σημερα τελικα δεν ανεβηκα στην ζυγαρια.
Λεω "γιατι να συγχηστω?"
Δεν υπαρχει λογος..
Ξεκιναω απο σημερα παλι το διαιτολογιο μου κανονικα,
γιατι την Δευτερα στις 12/04 εχω επισημο ζυγισμα στην διαιτολογο.
Τωρα εχω πλακωθει στα νερα, γιατι τοσες μερες δεν επινα ιδιαιτερα,
ημουν συνεχως εξω και το ξεχνουσα.
Τωρα πρεπει να αναπληρωσω.
06-04-2010, 12:16 #236
καλημερα κοριτσια! εδω θα γραφουμε τι τρωμε?
06-04-2010, 16:56 #237
zwhtsa χρονια πολλα! ποσο καιρο εχεις να μπεις βρε? νομιζα εδω γραφαμε κ μαζι?
Πως περασες το πασχα? απο κιλα καλα? φιλια
Καλημερα και στις υπολοιπες κοπελαρες, παροτι τρεχω επι 100 αυτες τις μερες, συν το σπασμενο δοντι,
τα θεματα υγειας των δικων μου ειναι καπως καλυτερα οποτε δε με νοιαζει τιποτε αλλο...
Τωρα οποτε παω να "πεσω" σκεφτομαι το στοιχημα!
Σημερα
~πρωι
2 φ. γερμανικο πολυσπορο
2 φ. τυρι λινεα
1 κγ. ταχινι μελι
~ενδιαμεσο
1 μανταρινι
~μεσημερι
1 βαθυ πιατο μακαροναδα 3-4 κσ. σαλτσα ντοματα κ τριμμενη παρμεζανα
λιγη αγγουροντοματα
~απογευμα
3 κγ γλυκο κουταλιου
Μετα εχω οδοντιατρο κ παλι τρεχαματα γαμηλια οποτε με κοβω να τρωω πολυ αργα
κ ελπιζω αυτο ναναι κατι μικρο ωστε να πλησιασω τον στοχο της Κυριακης!
06-04-2010, 19:22 #238
Από τότε που έφτασα στα 62 κιλά η ζυγαριά είχε κολλήσει. Μια φίλη διαιτολόγος μου μίλησε για την εναλλαγή υδατανθράκων και παιδιά τίποτα δεν έχει δουλέψει τόσο καλά σε μένα μέχρι τώρα.
Δεν ειπα τίποτα από την αρχή γιατί ήθελα να δω το αποτέλεσμα πάνω μου πρώτα. Το καλύτερο δε είναι πως έχασα πολύ λίπος. Μετρήθηκα με λιπομετρητή και πτυχόμετρο και έχω χαμηλότερα ποσοστά από τότε που ήμουνα 18 και έπαιζα επαγγελματικά τεννις.
Αυτή η διατροφή στην Αγγλία ήταν πολύ δημοφιλής και θυμάμαι μια γειτόνισα που έχασε κάπου 80 κιλά μέσα σε ένα χρόνο και έγινε αγνώριστη.
Αν θέλετε να σας γράψω και περισσότερα.
06-04-2010, 19:51 #239
καλε!!ρωτας αβν θελουμε???χιχι..για πες και εχω κολλησει ενα μηνα τωρα...
06-04-2010, 20:12 #240
sanelaki
και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται. Λοιπόν η διατροφή αυτή δεν είναι δύσκολη από την άποψη ότι δεν πεινάς.
Είναι απλό, τη μια μέρα τρως υδατάνθρακες(ρυζι, πατάτες, ψωμί, μακαρόνια, φρούτα) και την επόμενη πρωτεινη(κρέας, ψάρι, αυγό, γαλακτοκομικά). Λαχανικά ελεύθερα εννοείται και τις δυο μέρες. Λάδι κανονικά. Κομμένα αναψυκτικά, ζαχαρη και άλλα λάδια εκτός από ελαιόλαδο.
Εμένα μου πήγε και την έκανα εύκολα. Μου την οργάνωσε και η φίλη μου η διαιτολόγος, αλλά νομίζω και μόνη μου θα μπορούσα να το κάνω.
Το Πάσχα ας πούμε έφαγα αυγα, ψαχνό αρνί, σαλάτες. Τη επόμενη φακιές με ψωμί και σαλάτα, ψωμί με ταχίνι και σαλάτα με πατάτες το βράδυ. Μετά από 2-3 μέρες το συνηθίζεις και το κάνεις άνετα, από την άποψη ότι η ποσότητα είναι όση θες.
Από ότι μου είπε η διαιτολόγος, με αυτό τον τρόπο το σώμα δεν προλαβαίνει να συνηθίσει και η εναλλαγή υδατάνθρακα πρωτείνης το βάζει σε διαδικασία χασιμου λίπους. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω, γιατί δεν είμαι και διαιτολόγος, αλλά σε μένα δούλεψε σούπερ. Σήμερα είμαι 56,5 κιλά.
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια