~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 180
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 180 of 241 FirstFirst ... 80130170178179180181182190230 ... LastLast
Results 2,686 to 2,700 of 3602
    Senior Member
    ασε γιατι χτες ακουγα μια κοπελα που ελεγε οτι πως ειναι δυνατον να βγαινουν στην παραλια και στις καφετεριες κοπελες που εχουν παραπανω κιλά κ να φορανε ανοιχτα μαγιω κ σορτς κ κατι τετοια.ημουν ετοιμη να τη βρισω βασικα αλλα μετα την ειδα κ διαπιστωσα οτι κ αυτη δεν ηταν καμια κορμαρα ειχε κιλακια παραπανω οποτε κατεληξα οτι αυτα τα ελεγε γιατι ειχε η ιδια κομπλεξ μαλλον.ελεος ομως.εγω χαιρομαι οταν κοριτσια που εχουν παραπανω κιλα δε ντρεπονται κ λεω μακαρι να χα κ εγω τετοια αυτοπεποιθηση.

Senior Member
    Eγω ειμαι 40 νουμερο αλλα μου ειναι ανετο.Δε μου αρεσω με κοντα, βλεπω τα ποδια μου και ειναι χαλια.Ελπιζω αν καταφερω να διατηρησω το βαρος μου να μπορω να φοραω οτι θελω το επομενο καλοκαιρι.Θελει και γυμναστικη δεν ειναι μονο τα κιλα δυστυχως.

Senior Member
    Originally posted by papa_justify
    Φιλάκια και σε σένα, Constance Eχθές που δεν είχε φόρουμ ένα στερητικό το 'παθα που δεν είδα τα κορίτσια μου.
    Χεχε, το ιδιο επαθα κι εγω.

granita κι εγω θα θελα να ειχα τετοια αυτοπεποιθηση...

Senior Member
    εγω να δεις που ακομα ντρεπομαι!παντως μου την σπανε πολυ οταν κρινουν ετσι χωρις να σκεφτονται τπτ.παρεπιπτοντως κοριτσακια μου εχω γινει σα σοκολατιτσα!χιχιχιχιχι

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Εχω πει οτι δεν ειμαι παραδειγμα προς μιμηση.Παλευω 5-6 χρονια να χασω τα κιλα μου.Ειχα διαρκη σκαμπανεβασματα.Απλα αμα πιασεις πατο καποια στιγμη σου γινεται το κλικ και πλεον πειθαρχεις.Ειναι θεμα μυαλου και πειθαρχιας κακα τα ψεματα.
    Μια απ' τα ίδια με τα σκαμπανεβάσματα. Εμένα το κλικ μου έγινε κυρίως όταν διαπίστωσα ότι είχα χάσει τη σωματική μου δύναμη γεικότερα και δυσκολευόμουν να σηκωθώ από τον καναπέ χωρίς να καμπουριάζω για κανένα πεντάλεπτο μετά. Νομίζω ότι αυτό με σόκαρε πιο πολύ και από το γεγονός ότι δεν μου έκανε κανένα ρούχο. Δεν ήταν τόσο το πάχος, όσο η απώλεια της ρώμης, δεν ξέρω πώς να το θέσω καλύτερα.

Senior Member
    Εγω αυτο που λες το διαπιστωσα μονο οταν εχανα κιλα.Εβλεπα ποσο πιο ανετα εκανα δουλειες πλεον.Τωρα στα 69 κιλα νιωθω οτι πεταω.Δεν κουραζομαι τοσο ευκολα φυσικα.Μεγαλη υποθεση το βαρος παιδια αφηστε.

Senior Member
    Originally posted by granita
    παρεπιπτοντως κοριτσακια μου εχω γινει σα σοκολατιτσα!χιχιχιχιχι
    Αααα, μας τα χάλασες τώρα. Στο σπίτι της βανίλιας δεν μιλάνε για σοκολατίτσες, αγαπητή!!! :ΡΡΡ

Senior Member
    το είχα ακριβώς το ίδιο feeling περι ανημποριάς.κ αυτό με το καμπούριασμα εννοείται. τώρα βέβαια είμαι η θεά των πουσ απσ(έκανα τρία σετ από 6 μιλάμε για συνγκλονιστική πρόοδο.)

Senior Member
    χεχε.Αχ ωραιο το μαυρισμα.Εγω ειμαι ασπρη σα το γαλα ακομα.

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    το είχα ακριβώς το ίδιο feeling περι ανημποριάς.κ αυτό με το καμπούριασμα εννοείται. τώρα βέβαια είμαι η θεά των πουσ απσ(έκανα τρία σετ από 6 μιλάμε για συνγκλονιστική πρόοδο.)
    ΤΡΙΑ ΣΕΤ από ΕΞΙ;;; Έμεινα! :-Ο

Senior Member
    πιο πι8ανο ειναι να καταφερνα 36 σετ απο 2 χαχαχαχ..το χειροτερομου τα πους απσ παντα....

Senior Member
    α ναι ρε συ..στα 66,5 ηταν μια χαρα το 38..τωρα σε καποια παντελονια που πηγα λογο εκπτωσεων χεχε με σφιγγει πολυ ακομα..

Senior Member
    36 ειπα πριν.....ελεος. 6 εννοουσα!!

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    ΤΡΙΑ ΣΕΤ από ΕΞΙ;;; Έμεινα! :-Ο
    με σταυρωμένα πόδια όχι κανονικούς.εσύ παραπάνω κάνεις αφού καλέ!

Senior Member
    Κακό κορίτσι, γουστάρω που δεν πτοείσαι και το ψάχνεις.

Αυτό και μόνο [για να μη μιλήσουμε για τα τόσα κιλά που έχεις ήδη διώξει από πάνω σου] βοηθάει. Το λέω γιατί ήμουν επί χρόνια σε φαύλο κύκλο και τα τελευταία δύο έχω συνέλθει χάρη στο ψάξιμο ετών. Την πειθαρχία της Constance βέβαια δεν την απέκτησα ποτέ, τουλάχιστον διατροφικά [άκου τέσσερις μήνες χωρίς παρασπονδία!] αλλά έμαθα να ενδίδω με ένα σχετικό μέτρο στα όσα θεωρούνται απαγορευμένα, να είμαι τυπική στη γυμναστική μου και να μη γεμίζω το ψυγείο με πράγματα που ξέρω ότι όταν έρθει η νύχτα κινδυνεύουν να κατασπαραχθούν. Με τον τρόπο αυτό, τα κιλά δεν χάνονται με τρελούς ρυθμούς, όμως χάνονται και επέρχεται μια ισορροπία που σε βοηθάει και στα υπόλοιπα.

Με την ισορροπία έχω θέμα, γι' αυτό την επιζητώ, και νιώθω σαν να την έχω βρει λιγάκι. Και πιστεύω ότι χωρίς ψάξιμο, χωρίς να πέσεις και να ξανασηκωθείς διακόσιες χιλιάδες φορές, δεν την επιτυγχάνεις. ʼρα είσαι σε καλό δρόμο.

Ελπίζω να μη θεωρηθεί εκτός θέματος αυτό το ποστ, είναι σαν μια σελίδα του ημερολογίου μου που τη διάβασα εμπιστευτικά στο κακό κοριτσάκι, μη με μπανιάρετε σας παρακαλώ :Ρ
    χαχαχαχαχ
    σευχαριστω μου δινεις κουραγιο,
    εκει αποσκοπω,
    εχω πολυ δρομο ακομα αλλα αν δεν αρχισω να περπατω δε νομιζω να φτασω ποτε...κι ας πεφτω διαρκως.
    καποτε ξανα θα ορθοποδησω.
    τωρα ξερω οτι μπορω, κ αυτο ειναι μεγαλο ατου.
    κ οταν ξερεις οτι μπορεις δεν καταδεχεσαι να μη το κανεις!

κονστανς μου 4 μηνες? 4 μηνες που τρωω ο,τι βλακεια ναναι εσυ εχεις αυτοελεγχο!
    τυχαιο? δε νομιζω!

σανελακι τι λεει? παμε ξανα στον αγωνα!

ΣΗμερα:
    πρωτο ζυγισμα 87.2
    δευτερο (τωρα φαγωμενη) 86.4

~πρωι
    2 φ. ψωμι τοστ μαυρο
    2 φ. γαλοπουλα φουαντρε
    1/2 κεσε κοττατζ
    1 πολυβιταμινη

~ενδιαμεσο
    1 χυμο μικρο
    2 φ. ψωμι τοστ λευκο
    2 φ. ζαμπον γφουαντρε
    1 τυρακι λινεα
    αρκετη μελιτζανοσαλατα

~μεσημερι
    μακαρονια ζωγραφος ολικης (κονστανς εσυ με πατακινησες κ τα πηρα!)
    σαλτσα ντοματα κ τριμμενη παρμεζανα
    ντοματοσαλατα με ελαιολαδο
    ανθοτυρο

~απογευμα
    ανανα ή μανγκο

~βραδυ
    2 γιαουρτια πληρη μεγλυκο κουταλιου

ελπιζω να παω γυμναστηριο κ να βγαλω το προγραμμα αν κ εχει τραγικη ζεστη κ δεν εχω καθαρα ρουχα!