~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 182
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 182 of 241 FirstFirst ... 82132172180181182183184192232 ... LastLast
Results 2,716 to 2,730 of 3602
    Senior Member
    ναι κονστανσ μοθυ..παω πατρα με τον καλο μου... ομως ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα... θελω τοοοσο πολυ να χασω 6 κιλα μεχρι τον σεπτεμβρη γιατι πρεπειι. 8α αρχισω τις προπονησεις και 8α με πεθανει η μεση μου και τα ποδια μου αν ειμαι οσα κιλα ειμαι τωρα. και το κακο ειναι οτι 8α ειναι η δουλεια μου οποτε πρεπει οποωσδηποτε να τα χασω/

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    ουχί να μην την παραβιάσης,απόλα χρειαζόμαστε διακοπές ακόμα και απτο γρουπις θέραπι! ακόμα και από την γυμναστική που λέει ο λόγος, αν κ καλό είναι πάλι να κάνουμε ΄΄αλλα πράματα που μας κρατούν σε φόρμα,κολύμπι περπάτημα,σεξ ,χορό ,κτλ κτλ και όχι όλη την ώρα ξαπλωστροθεραπεία που κάνω εγώ το καλοκαίρι και ταβανοθεραπεία το χειμώνα!
    ʼσε, στις διακοπές πάντα χάνω διότι ξεσκίζομαι στη ρακέτα. Απορώ και με την τρομακτική μου αυτοπεποίθηση για να είμαι ειλικρινής, όταν σκέφτομαι τι χοροπηδητό κάνουν οι κυτταρίτιδες και τα λίπια μου στο παιχνίδι ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑ!!! γουστάρω όμως, κι έτσι χ#$τηκα

Senior Member
    άρε μαζί έπρεπε να πάμε διακοπές,να παίζουμε ρακέτες όλη την ώρα.κεγώ γουστάρω αλλά δεν βρίσκω πάντα παρέα.

Senior Member
    Originally posted by sanelaki
    ναι κονστανσ μοθυ..παω πατρα με τον καλο μου... ομως ειμαι πολυ χαλια ψυχολογικα... θελω τοοοσο πολυ να χασω 6 κιλα μεχρι τον σεπτεμβρη γιατι πρεπειι. 8α αρχισω τις προπονησεις και 8α με πεθανει η μεση μου και τα ποδια μου αν ειμαι οσα κιλα ειμαι τωρα. και το κακο ειναι οτι 8α ειναι η δουλεια μου οποτε πρεπει οποωσδηποτε να τα χασω/
    Α Πατρα, εχω μεινει 5 χρονια εκει που σπουδαζα,θα περασετε ομορφα!Οσο για τα κιλα, σε παρακαλω, ιδιο σωμα εχουμε περιπου, ειμαστε θεες, μην ακουω χαζα.:P Οταν λες η δουλεια σου, εισαι γυμνάστρια? (τοτε δεν εχουμε το ιδιο σωμα σιγουρα, εχεις καλυτερο χιχι).

Senior Member
    ekana πρωταθλητισμο παλια στο πινκ πονγκ και τωρα απο σεπτεμβρη θα ειμαι σε μια ομαδα προπονητρια. σταματησα τον πρωταθλητισμο απο τραυματισμους. για αυτο λεω οτι εινιαι θε,μα υγειας καταλαβες? γιατι ημουν 60 κιλα οταν τραυματιστικα και ο γιατρος μου ειπε να παω 55 αν θελω να συνεχισω. εγω ομως σταματησα τελικα φτανοντας 86..

Senior Member
    Ε τοτε λογικο το βρισκω.Καλο κουραγιο sanelaki μου, μακαρι να γινουν ολα οπως τα επιθυμεις.

Senior Member
    γεια σας κοριτσαρες,
    ~πρωι
    3 φ.πολυσπορο
    2 φ. τυρι τοστ
    1 φ. ζαμπον
    βουτυρο
    μαρμελαδα λαιτ
    1 ποτ. χυμο
    ~μεσημερι (τωρα)
    1 μεριδα γυρο χοιρινο χωρις πατατες
    2 πιτες
    λιγη χωριατικη
    1/2 φετα
    1 χαλβαδοπιτα
    2 μπανανακια

τελευταιο γευμα 1κ30
    με κοβω για προωρη περιοδο παλι γιατι εχω κατι πονακια κ αλλα συμπτωματακια,
    ισως λογω κουρασης ομως.
    αντε να δω τι θα γινει κ με την περιοδο, θα ξαναστρωσει ποτε?

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    άρε μαζί έπρεπε να πάμε διακοπές,να παίζουμε ρακέτες όλη την ώρα.κεγώ γουστάρω αλλά δεν βρίσκω πάντα παρέα.
    Είναι βέβαιο ότι αν με ήξερες, δεν θα το έλεγες αυτό. Σου λέω είμαι η ρόμπα της παραλίας, όλοι οι γύρω ασφαλώς εύχονται να πνιγώ όταν μπαίνω στη θάλασσα. Το τι φωνή, το τι πήδημα στον αέρα, το τι πέσιμο με τα μούτρα στην άμμο, δεν διανοείσαι. Από την άλλη, θα έριχνες χοντρό γέλιο και το γέλιο μακραίνει τη ζωή. Α, και ξέχασα να σου πω για το κλου: πέρυσι σε μια φάση που είχαμε κουραστεί τρομακτικά με τον δικό μου μετά από μιάμιση ώρα μουρλής ρακετίασης, ξαπλώσαμε στην άμμο και συνεχίσαμε το παιχνίδι οριζοντιωμένοι! Μπορώ να πω μετά βεβαιότητος ότι αυτό δεν υπάρχει.

Ως προς το ημερολόγιο διατροφής, σκ@τούλες έφαγα σήμερα: Το πρωι γάλα με βρώμη και το μεσημέρι μια κασερόπιτα Γρηγόρη.

Senior Member
    χαχαχαα παπα εισαι μορφη φαινεσαι!
    οσο για το δικο μου ημερολογιο διατορφης, εφαγα μετα απο 4 ωρες υπνο πολυσπορο με βουτυρο κ μαρμελαδα
    κ επεται παγωτο αν θελω μετα.
    δε νιωθω καλα σημερα, καθολου καλα

Senior Member
    +1 pyraylo 400+ kcal
    τελευταιο γευμα 8μιση

Senior Member
    Αν είσαι σπίτι, είναι ευκαιρία για εκείνα τα δέκα λεπτά ελλειπτικό που έλεγες! Θα ανέβεις αμέσως λόγω ενδορφινώνε!!!

Senior Member
    mpa den eimai kala swmatika simera...
    μονο να κοιμαμαι θελω

Senior Member
    Έχει και τη βρωμοζέστη. Αν δεν νιώθεις φορμέ, καλύτερα να κοιμηθείς που το θέλεις κιόλας. Φιλάκι :-*

Senior Member
    ase giati θελω κ μακαροναδα τωρα,
    αλλαμαλλον παω να ξπαλωσω να μελετησω το βιβλιο...
    δεν πηγα κ δουλεια κ νιωθω περιεργα...
    ποια ζεστη, εδω χτυπιομουν στο γυμναστηριο καθε μερα επι 2 εβδομαδες νταλα μεσημερι που οι αλλοι κανανε πλατσα πλουτσα!
    αρα η ζεστη δεν ειναι θεμα...οταν θεμε κατι πολυ!
    εσυ τι κανεις δε θα βγεις?
    τι να φαω να σκασω να ηρεμησω αλλα να μην εχει θερμιδες οεο?
    δεν πειναω, θελω να φαω

Senior Member
    Μπες να κανεις ενα δροσερο μπανιο,μεχρι μετα να βαλεις λιγο κρεμα λιγο να ψαξεις τα ρουχα σου,λιγο να συμαζεψεις το μπανιο θα εχεις ξεχασει οτι θελεις να φας