~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 183
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 183 of 241 FirstFirst ... 83133173181182183184185193233 ... LastLast
Results 2,731 to 2,745 of 3602
    Senior Member
    Περιμένω να τελειώσει ο δικός μου την πίστα με το αγωνιστικό αυτοκινητάκι [ Β-) ] και να βάλουμε ταινία [το Shelter με τη Τζουλιάν Μουρ και τον Τζόναθαν Ρις Μάγιερς]. Να φας αν έχεις καρότα. Επειδή θέλουν πολύ μασούλημα, νομίζεις ότι τρως τρεις ώρες και στο τέλος σου πιάνεται η γνάθος και βαριέσαι να μασήσεις άλλο, δεν κάνω πλάκα! Και κυρίως, μετά πέσε στο κρεβάτι να διαβάσεις ή βάλε κανένα ραδιόφωνο. Εμένα με έχει σώσει το ραδιόφωνο το βράδυ από εφόδους στην κουζίνα άπειρες φορές, για δοκίμασε, γλυκό μου.

Senior Member
    Σωστή η Forty. Κι επειδή η πρότασή της εμπεριέχει και περισσότερη δραστηριότητα, πιο θερμιδοκτόνος!

Senior Member
    αχχχχχχχχχ γιατι ναμαστε εξαρτημενες απο το φαγητο κ απο τις ιδεες μας γυρω απο το φαγητο>??
    παντα παχυα ημουν, ποτε δεν υπεφερα τοσο,
    δεν πολυεδινα σημασια, εθελοτυφλουσα,
    η γνωση σε βαραινει πολυ...κ νιωθεις κ απειρες τυψεις μετα!
    τωρα που ξερω αυτο με το καροτο θα νιωθω τυψεις αν κανω μακαροναδα,
    οσο για το μπανιο σκοπευω να κανω το πρωι μετα το ελλειπτικο μηπως κ αξιωθω κ κανω...
    αποψε θα μεινω μεσα ουτε θα βαφτω ουτε θα ντυθω ουτε τιποτε. αν δεν κανω γουρουνια διατροφικη θα σας στησω αγαλμα

Senior Member
    Είτε κοιμήσου, είτε μάζεψε το μπάνιο. Αν διαβάσεις το βιβλίο τώρα, πάλι με την ιδέα του φαγητού θα ασχοληθείς. Καλύτερα να το άφηνες για άλλη φάση που θα είσαι πιο στα πάνω σου. Μήπως περιμένεις να αδιαθετήσεις βρε και είσαι τόσο ντάουν; Όταν με ζώνουν οι μαύρες σκέψεις και δε βλέπω διαφυγή, κάνω τους υπολογισμούς και 99,9 τοις εκατό είμαι στην προεμμηνορυσιακή εβδομάδα, στανταράκι σου λέω.

Senior Member
    ωραια τσακωθηκαμε κιολα κ ασχημα

Senior Member
    καλα κανω εγω και τον εχω μακρυα :P

Senior Member

Senior Member
    Αδύνατο να μην τσακωθείς όταν είσαι τόσο ντάουν, σχεδόν το προκαλείς από μόνος σου επειδή είσαι ήδη φρικαρισμένος. Πέσε σου λέω, πέσε και φώναξέ τον να έρθει αγκαλίτσα ρε να ξεχαστείτε! Μην κοιμηθείτε μαλωμένοι και πλακωθείς, θα σε πλακώσω!

Senior Member
    Originally posted by papa_justify
    Αδύνατο να μην τσακωθείς όταν είσαι τόσο ντάουν, σχεδόν το προκαλείς από μόνος σου επειδή είσαι ήδη φρικαρισμένος. Πέσε σου λέω, πέσε και φώναξέ τον να έρθει αγκαλίτσα ρε να ξεχαστείτε! Μην κοιμηθείτε μαλωμένοι και πλακωθείς, θα σε πλακώσω!
    +100000

Senior Member
    εφυγε
    μεχρι να γυρισει δε θα φαω,αμα γυρισει κ δε τα βρουμε βλεπω.
    καθε φορα ο ιδιος τσακωμος,
    το φαγητο ΤΟΥ
    πολυτου παει
    εδω δεν κουμανταρω τι θα φαω εγω, εχω νασχολουμαι με το δικο του
    ας τρωει ο,τι θελει κ ας παθει ο,τι θελει!

Senior Member
    παιδια φαυλος κυκλος ειναι, το να εισαι μονιμως νταουνλογω συγκεκριμενων συνηθειων του αλλου κ το να ξερεις το επομενο βημα/σκεψη/μαλακια του
    σου τη βαραει ασχημα!
    ξερεις οτι θα σε ριξει,
    ξερεις οτι πρεπει να σηκωθεις,
    στο ενδιαμεσο να μη φας κ κατι που ειναι μακρυα η διαδρομη?

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Πρωινο Γαλα, μπαρα δημητριακων
    Δεκατιανο Τοστ(γαλοπουλα τυρι)
    Μεσημεριανο Μπιφτεκι, σαλατα
    Απογευμα Γιαουρτι
    Βραδυνο Σαλατα
    Τελικα αντι για σαλατα το βραδυ, εφαγα κερασακια.Τα λεμε αυριο.Καληνυχτα φορουμ.

Senior Member
    εχθες τα καταφερα και εκανα μια πολυ καλη αρχη...μετα απο πολυ καιρο αισθανομαι οτι εφτασε η ωρα της τελικης αναμετρησης..αισθανομαι οτι θα τα καταφερω..θα ζυγιστω σε μια βδομαδς..παντως οχι σημερα σιγουρα. ο στοχος ειναι μια βδομαδα.
    εχθες εφαγα λιγο αλλα χαρηκα πολυ γιαι λογω του ταξιδιου ηταν η τελεια ευκαιρια να κρατηθω!!!
    λοιπον πρωι πεπονι
    μετα ενα φραπεδακι μετριο
    μετα εφτιαξα μια σουπα με ντοματα, κολοκυθακι, 1 πατατουλα και 20 τριβελακια μετρημενα και την εφαγα ολη.. δεν ηταν πανω απο 200 θερμιδες η σουπα...
    μετα εφαγα ενα βερικοκο και εφυγα για το ταξιδι.
    και τωρα το καλτεροοο... τα καταφερα και το βραδυ και εφαγα ενα γιαουρτι κι ε εκοβε λορδα μετα και εφαγα ενα αγγουρι...εδω ο φιλος μου εχει ενα σωρο λιχουδιες και οποτε ερχομουν επαιρνα στανταρ..αλλα αυτη τη φορα θα επανερθω πρωτα στο 66 και μετα βουρ για 62!!αρχιζζω και γυμναστικη λογικα.. λεμε να κανουμε τρεξιμο και μπανιο στη θαλασσα... καλημερα κοριτσακια μου...

Senior Member
    sanelaki μια χαρα σε βρισκω!
    Εγω σημερα παλι στα ιδια κολλημενη, δε με βλεπω να προλαβαινω το στοχο δηλαδη να ειμαι 64 1η Σεπτεμβρη, αλλα δεν πειραζει οσο και να ειμαι τοτε θα ξεκινησω συντηρηση για να δω που θα με βγαλει η χρονια που ερχεται.Οι επισκεψεις στην τουαλετα ειναι πολυ αραιες και αυτο ειναι το κακο.
    Σημερινο μενου

Πρωινο Γαλα, σνακ δημητριακων
    Δεκατιανο 1 φετα ψωμι, 1 φετα γαλοπουλα
    Μεσημεριανο Φασολακια λαδερα, 1 φετα ψωμι,1 ροδακινο, 1 ακτινιδιο
    Απογευμα Κρεμα καραμελε sweet and balance, coffee frapuccino light starbucks
    Bραδυνο Γιαουρτι

Senior Member
    κονστανσ μου εγω παλι τι να πω για σενα???? τοσο καιρο απτοητη...σε θυμαζω μπραβο! δοκιμασε οταν κολας για 2-3 μερες να τρως κατι παραπανω (πχ ενα γλυκακι) επιπλεον απο αυτα που τρως συνηθως...μου το ειπε διαιτολογος..δοκιμασε το σημερα. μπορει να βοηθηθεις..