~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 200
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 200 of 241 FirstFirst ... 100150190198199200201202210 ... LastLast
Results 2,986 to 3,000 of 3602
    Senior Member
    Οπως θελεις granita μου.Μπραβο για το χορο, ειναι τελειο!

Senior Member
    θα δουμε τι θα καταφερω!υποσχομαι σε κανα δυο μηνες να σας χορεψω τπτ!(αν εχω αξιωθει να μαθω κατι μεχρι τοτε)

Senior Member
    Eleni μια απο τα ιδια.Θελω κι εγω να κανω κατι για τον εαυτο μου.Τωρα αν θελω ψυχολογο, χορογραφο ή γυμναστη δεν εχω ιδεα.Αν ειχα λεφτα και στα 3 θα πηγαινα παντως...

Senior Member
    βασικα εχω κανει κλασσικο πολλα χρονια αλλα δυστυχως η ηλικια δε νομιζω οτι μου επιτρεπει να ξανακανω οποτε αποφασισα για αρχη να κανω λατιν,rnb και οριενταλ.παντως ειναι οντως ακριβα,εγω θα παω κ στη περιοχη που δουλευω κ επειδη ειναι κ καλα καλη περιοχη ειναι κ πιο ανεβασμενες οι τιμες για αυτο αποφασισα να κανω 2-3 φορες τη βδομαδα το πολύ.

Senior Member
    παντως μες στο μυαλο μου εισαι Constance.ολο το πρωι εψαχνα για κανα ψυχολογο δωρεαν!χαχαχαχαχαχ
    τελικά αποφασισα να ξεδώσω στον χορο.

Senior Member
    Δεν ξερω βασικα ισως πρεπει να σκεφτω σοβαρα το θεμα του ψυχολογου.Φοβαμαι οτι θα γινω ακομα χειροτερα ψυχολογικα οσο περναει ο καιρος.Εχω πιεσει πολυ τα συναισθηματα μου για να κανω κουραγιο και ανησυχω πολυ πως θα αντεξω τη χρονια που ερχεται με δουλεια κλπ.Τι να πω.Παντως και ο χορος ειναι ενα κι ενα για να ξεδοσεις. Ψυχολογο στο ικα εγω σκεφτομουν με την ασφαλεια αλλα το συζητησα με εναν φιλο μου που εχει περασει καυτος παρομοια φαση και μου ειπε σε καμμια περιπτωση μην παω οπου να ναι...

Senior Member
    γιατι οχι στο ικα?τι να σου πω,εγω σημερα σκεφτομουν οτι ολο σκεφτομαι τι να κανω για να ναι στο σπιτι μου καλα,μαζευω λεφτα για αυτους,κανω πραγματα για αυτους κ λεω δε κανω κατι κ για μενα.πιστευω οτι θα με βοηθησει πολύ.γιατι δεν πας κανα γυμναστηριο να ξεδωσεις λιγακι?

Senior Member
    κ εγω εκανα rnb στο γυμναστηριο,οντως δεν ειχα τρελλαθει αλλα θα δοκιμασω κ στη σχολη κ θα σας πω.Ιταλικά αν θες ξερω,παραδιδω μαθηματα δωρεαν αν κερνας φαγητακι!χιχιχι πλακιτσα!παντως δεν ειναι τπτ δυσκολο,αν το αποφασισεισ εγω σε λιγους μηνες εκανα εντατικα κ πηρα το χαρτι.

Senior Member
    Προς το παρον δεν εχω στανταρει προγραμμα με τη δουλεια μου και δε μπορω να κανω καμια κινηση.Απο Οκτωβρη θα αποφασισω.Οι γιατροι του Ικα δεν ειναι και οτι καλυτερο...Γενικα για αλλα θεματα υγειας που εχω προτιμω να πληρωνω επισκεψη.Το ικα το εχω για να μου γραψουν κανα φαρμακο οποτε αρρωστησω.Δε θελω να ξεδοσω τοσο οσο να σταματησω να φοβαμαι συνεχεια και να κανω μακαυριες σκεψεις.

Senior Member
    καλη μου ποσο σε καταλαβαινω.ελπιζω να περασεις τελεια τωρα που θα φυγετε εξωτερικο.στο ευχομαι μεσα απ την καρδια μου.και μην ανησυχεις πραγματικα θελω να πιστευω οτι στο τελος ολα θα πανε καλα και θα ηρεμησουμε.

Senior Member
    Ουτε αυτο δε μπορω να χαρω ρε granitoula, αστα.Ολο απαισιοδοξα πραγματα σκεφτομαι.Εχω κουραστει, δε μπορω αλλο να φοβαμαι ρε γμτ.Τεσπα.Ευχαριστω που διαβασατε παλι τη μιρλα μου.:P

Senior Member
    eleni καλο πτυχίο λοιπόν!εγω η αληθεια ειναι οτι ειχα κανει κ στη σχολή μου λιγα ιταλικά αλλά μη φανταστείς οτι μας μαθαιναν κ τπτ.πηγα σε φροντιστήριο μετα.
    κ στο γυμναστηριο εμεις αντιθετως ημασταν παρα πολλές κ δεν μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε.
    παντως οταν εχεις χρονο καλο ειναι να κανεις κατι για σενα,να νοιωθεις καλύτερα.εστω μια μάσκα βρε παιδί μου.

Senior Member
    χαχαχ!:P

Senior Member
    καλέ don t worry!εγω ειμαι ειδική στη μίρλα!και στην πάρλα!χαχαχαχα

Senior Member
    κατι ειναι κ αυτο!εγω εχω μια φιλη που μπορει να κοιμαται με το ιδιο μακιγιαζ 2-3 μερες κ απλα να το διορθωνει το πρωι!οποτε ειναι σημαντικο κ αυτο το λιγο!χιχιχιχιχι