~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 224
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 224 of 241 FirstFirst ... 124174214222223224225226234 ... LastLast
Results 3,346 to 3,360 of 3602
    Senior Member
    καλημέρα ειρήνη μου!!! Αντε ακόμα 4 μέρες και μπένεις στον μήνα σου!

http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=2#pid119530

Δες εδώ τι έφαγα εγώ χτες το βράδυ

Senior Member
    Την τυπωσα ήδη ...!!!
    Πέρισυ έκανα γύρω στις 5 βασιλόπιτες
    Παρλιάρο και Βιενέζική
    Φέτος δεν είμαι για πολλά
    Θα κάνω την δική σου που μου φαίνεται πολύ πιο εύκολη και δεν έχει και ένα κάρο υλικά...

Το κουνες αμυγδάλου δε ξέρω τι είναι ... αμυγδαλόψυχα;

Senior Member
    ναι καλη μου αμυγλαδοψυχα ειναι. Μην την δώσεις παραέξω οκ? πες είναι το μικρο σου μυστικό!!!!!

Senior Member
    Την δικια μου την έκανα για πρωτη φορα τυχαία πριν 8-9 χρόνια, γιατί δεν είχα πολλά υλικά σπίτι, και μου βγήκε τέλεια! και απο τότε την κάνω κάθε χρόνο

Senior Member
    Αμε!
    Μην ανησυχείς!
    Να έχουμε και εμείς το μυστικό μας.
    Θα λέω ... έβαλα ότι μου κατέβαινε ... και δε θυμάμαι βρε παιδί μου τώρα τι έβαλα ... χαχα

Senior Member
    καπος ετσι!

Senior Member
    Την έκανα!!!
    Τέλεια!!!
    Αντε και του χρονου!

Senior Member
    Μα την κόψατε κιόλας? εμείς πρωτοχρονιά την κόβουμε, αφού είναι βασιλόπιττα, δηλαδή για τον άγιο βασίλη!!!!!!

Πως είσαι? Αντε ενας μήνας ακριβώς έμεινε!!!! Έτοιμη η βαλίτσα σου? Πρέπει να είσαι ετοιμη ανά πάσα στιγμή!!!!!

Senior Member
    Δε κατάλαβες ... πάντα κάνω μαζί μερικά ατομικά βασιλοπιτάκια στα φορμάκια για να δοκιμάσω και να ξέρω κυρίως τι έχω φτιάξει αφού συνήθως μοιράζω σε όλο το σοι - και όχι μόνο βασιλόπιτες ... χαχα...

Ολα καλά ... η βαλίτσα εκτός τα τελευταίας στιγμής (αλλά και αυτά είναι γραμμένα σε λίστα) ... έτοιμη!
    Την Πέμπτη έχουμε γιατρό

Senior Member
    Α μάλιστα!!!! Χαίρομαι που σου άρεσε!!!!! Πέμπτη ε!!!Αντε να δούμε τί θα σου πεί!!!!! Θα περιμένω ενημέρωση!

Member
    Σημερα ειναι η 4η ημερα διαιτας. Πιστευω οτι αυτη την φορα θα τα καταφερω. Ειμαι πραγματικα αποφασισμενη. Με τιποτα δεν θα επαναλαβω τα λαθη του παρελθοντος. Τα εντοπισα και δεν προκειται να τα ξανακανω. Παρακατω θα αναφερω πραγματα που με βοηθανε να συνεχισω την προσπαθεια.
    1. Οταν μιλαω με την αδερφη μου (που κανει κι αυτη διαιτα) . Με βοηθαει, με ενθαρρυνει και μου δινει δυναμη και κουραγιο. Γενικα πιστευω οτι ειναι πολυ σημαντικο να εχεις καποιον να σε βοηθαει και να σε στηριζει στο θεμα διαιτα.
    2. Αν δεν πεινασεις δεν θα χασεις. Τελος.
    3. ΑΑΑΑ!! Κατι αλλο πολυ σημαντικο που μου το ειπε διαιτολογος ειναι να τρως καθε 2 με 3 ωρες. Εγω απο τοτε κανω το εξης:Εβαλα υπενθυμηση στο κινητο μου και τρωω καθε 3 ωρες( στις 9.00, 12.00, 3.00, 6.00 και 9.00)
    4. Γκρινιαζω!!! Ναι γκρινιαζω!! Το ξερω οτι ειναι ενοχλητικο αλλα δεν γινεται αλλιως. Παλια οταν πεινουσα προσπαθουσα(ματαια) να πεισω τον εαυτό μου οτι δεν πειναω. Αλλα ο εαυτος μου αντιδρουσε που προσπαθουσα να τον κοροιδεψω. Τωρα οταν πειναω λεω: ΠΕΙΝΑΩ!!!!!! Αλλα δεν τρωω γιατι κανω διαιτα.
    Οταν ο αντρας μου ετρωγε κατι πεντανοστιμο και με ρωτουσε αν θελω του ελεγα ΟΧΙ. Τωρα του λεω : Θελω σαν τρελη αλλα δεν θα φαω γιατι κανω διαιτα!!Τοσο απλα!!!

Member
    Σημερα εφτασα στην 5η ημερα διαιτας. Ενα σημαντικο μυστικο που ανακαλυψα τοσα χρονια με τις διαιτες ειναι οτι η ψυχολογια ειναι το Α και το Ω. Η αλλιως ολα ειναι στο μυαλο. Οταν ξεκιναω διαιτα και ειμαι μεσα στην μιζερια και την μαυρη δυστυχια ειναι σιγουρο οτι η διαιτα αυτη τα αποτυχει.
    Το πιστευετε οτι κανω "διαιτα" απο την 1η Γυμνασιου δηλαδη απο τα 13 μου και χτες πρωτη φορα στη ζωη μου συνειδητοποιησα οτι υπαρχει η περιπτωση σε 2 μηνες να εχω το σωμα που παντοτε θα ηθελα??
    Νομιζω οτι πολυ που κανουν διαιτα το κανουν μονο για να το κανουν. Γι αυτο και με την πρωτη δυσκολια τα παρατανε. Αν ομως πιστεψουν δεν θα την χαλασουν ποτε!

Senior Member
    Καλησπερα bvictory τι διαιτα κανεις?Εχεις παρατηρησει καποια αλλαγη αυτες τις 5 μερες?

Senior Member
    κ αν επιτρεπετε εχεις πολλα να χασεις εγω για αρχη εχω κοψει τα γλυκα που ειναι η μεγαλυτερη μου αδυναμια

Member
    Originally posted by anna9
    Καλησπερα bvictory τι διαιτα κανεις?Εχεις παρατηρησει καποια αλλαγη αυτες τις 5 μερες?
    Καλημερα anna9!! Μετα απο παρα πολλες επισκεψεις σε διαιτολογους καταλαβα οτι ολοι εχουν ενα κοινο τροπο σκεψης. Πανω σε αυτο στηριχτηκα και ακολουθω μια ισσοροπημενη διατροφη.Απλα δεν παω σε διαιτολογους πλεον γιατι δεν εχω καθολου καλη σχεση με το μαγειρεμα και δεν μπορουσα να μαγειρευω πρωι βραδυ και αλλο φαγητο.
    Για να μην τα πολυλογω κανω τα εξης¨
    1. τρωω καθε 3 ωρες ( Παααααρα πολυ σημαντικο.Να φανταστεις εχω βαλει αφυπνηση στο κινητο μου)
    2. Δεν παραλειπω ποτε κανενα γευμα. (Πρωινο-Δεκατιανο-Μεσημεριανο -Απογευματινο-Βραδινο)
    Αναλυτικα τι τρωω καθε μερα το γραφω στην αντιστοιχη σελιδα μπορεις να κοιταξεις.
    Χανω καθημερινα 200 γραμμαρια την ημερα.
    Πολλα φιλια!!!:starhit: