~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 241 FirstFirst ... 2533343536374585135 ... LastLast
Results 511 to 525 of 3602
    Senior Member
    αυτο ειναι σουπερ κονστανς μου, μακαρι να ηταν κ στο νεο σπιτι μου ετσι.
    εδω εχει ολα τα ανθυγιεινα... (βλεπε καριοκες κτλ) αλλα ερχονται μαστοροι κτλ πρεπει να εχω να τους κερναω...τελικα τα τρωω η ιδια...

Παιδια παιζει ρολο αμα αλλαζεις σπιτι? πχ στο πατρικο εχει τα απειρα μεσα η μανα μου κ μαλιστα σε κοινη θεα αλλα ποτε δεν αγγιζω αν δε θελω...ουτε με πιανει μανια...
    ενω εδω οταν ειμαι μονη θελω να φαω απολα κ ας μη μαρεσουν...

Senior Member
    ναι δε θελουμε συντομα παιδι παροτι μας τρεχουν τα σαλια για το λογο που ειπες...
    τι να πω παιδια μεγαλωσα, ξαφνικα αλλαξαν ολα, ακομα δε μπηκα στο σπιτι (το οποιο ειναι ετοιμο κ μαλιστα κουκλα) κ αρχισαν οι δυσκολιες...
    αχ ωραια που ειναι να μενει κανεις μονος κοντα στους δικους του κ να μην εχει εννοιες ε...
    για χαρη ομως των παιδιων κ της οικογενειας...θυσιαζομαστε! χεχε

30 παω 31 το σεπτεμβρη...

constance esy?

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    αυτο ειναι σουπερ κονστανς μου, μακαρι να ηταν κ στο νεο σπιτι μου ετσι.
    εδω εχει ολα τα ανθυγιεινα... (βλεπε καριοκες κτλ) αλλα ερχονται μαστοροι κτλ πρεπει να εχω να τους κερναω...τελικα τα τρωω η ιδια...

Παιδια παιζει ρολο αμα αλλαζεις σπιτι? πχ στο πατρικο εχει τα απειρα μεσα η μανα μου κ μαλιστα σε κοινη θεα αλλα ποτε δεν αγγιζω αν δε θελω...ουτε με πιανει μανια...
    ενω εδω οταν ειμαι μονη θελω να φαω απολα κ ας μη μαρεσουν...
    Αυτό το πάθαινα ελεύθερη

Senior Member
    Bad δεν ξερω γιατι με εχω και ικανη να βγω το βραδυ εξω σα τους λυκους και να παω να τρωω απεξω.Το μονο που σωζει και απο αυτο ειναι οτι βαριεμαι να ντυθω.Εμ αυτο ειναι, κι εγω αμα ημουν στη θεση σου θα τα τρωγα ολα δε το συζητω.Δεν ειναι για μενα τα τεστ δοκιμασιας.Παω πχ επισκεψη σε αδυνατες φιλες μου και βλεπω παντα στο ψυγειο τους, και στα ντουλαπια τους απειρα φαγητα, γαριδακια, μαρμελαδες, γλυκα και ολα ειναι σχεδον αθικτα γιατι τα τρωνε με μετρο παντα (εξου και ειναι αδυνατοι).Αλλα αμα δεν εχεις μετρο οπως εγω προτιμας να εχεις ψυγειο-κρανιου τοπος.
    Τωρα για το πατρικο σου δεν ξερω αλλα κι εγω οταν ειμαι στους γονεις μου δεν περνω να φαω γλυκα που τυχον εχουνε, ισως ντρεπομαι κιολας να ζητησω επειδη ειμαι παχουλη (το κανω γενικα αυτο ακομα κι αν γουρουνιαζω ποτε δε γουρουνιαζω μπροστα σε κοσμο παντα κρυφα λες και κανω κατι παρανομο.)

Senior Member
    Α εγω ειμαι 27.Εχω κι εγω σχεση δυο χρονια ειμαστε μαζι και περναμε πολυ ωραια.Δεν ειμαστε ομως πολυ του γαμου.Ουτε μενουμε μαζι ακομα.Προς το παρον απολαμβανουμε αυτο που ζουμε.Για το μελλον θα δειξει.Το αγορι μου ειναι ο μονος που του λεω οτι κανω διαιτα και του δινω και updates.Βεβαια δε του λεω ποσα κιλα ειμαι ποτε του το κρυβω, αλλα του λεω να με βοηθησει στον αγωνα μου.Παιδια δεν ξερω δεν εχω τη διαθεση να το πω σε φιλους.Μαλιστα τρεμω, δε θελω καν να ακουσω το αδυνατισες πριν τελειωσει η προσπαθεια μου και γινω 68.Νιωθω οτι θα το γκαντεμιασω...

Senior Member
    Originally posted by Constance
    (το κανω γενικα αυτο ακομα κι αν γουρουνιαζω ποτε δε γουρουνιαζω μπροστα σε κοσμο παντα κρυφα λες και κανω κατι παρανομο.)
    εγώ από κει κατάλαβα ότι έχω κάποια τροφική διαταραχή...
    και ότι χρειάζομαι κάποιου είδους στήριξη
    και ειλικρινά βρε κορίτσια την βρήκα και πολύ χαίρομαι και σας ευχαριστώ όλες

Senior Member
    AKΡΙΒΩΣ ΜΚΕΗ!Αυτο ακριβως!!Μαλιστα σε φασεις εχω κανει το εξης.Εχουμε βγει πχ καπου για καφε και μετα επιμενω για καποια ψευτικη δικιολογια οτι θελω να παω σπιτι μονη μου και δε χρειαζεται να με πεταξουν με το αμαξι(μη σας βαζω σε κοπο) για να παω να παρω κρυφα να φαω σουβλακι η οτι αλλο.Ποσες φορες δεν εχω γουρουνιασει ετσι μεταμεσονυκτιες ωρες.Λες και θα ελεγαν τιποτα δηλαδη κιολας οι ανθρωποι, τιποτα δε θα ελεγαν, αλλα ειναι αυτο που λες ΜΚΕΗ οτι ειναι διαταραχη, δηλαδη καθαρα ψυχολογικα αιτια.Κι εγω σας ευχαριστω πραγματικα πιστευω οτι μαζι θα τα καταφερουμεεεε!

Senior Member
    κοριτσια κ γω ετσι...ετρωγα πχ αργα που κοιμοντουσαν οι γονεις μου
    ή ενω ελειπαν
    πλεον τρωω επιλεκτικα κ υγιεινα σπιτι μου (ακομα με τους γονεις μενω)
    ομως μετα ερχομαι εδω κ χτυπαω κοκκινο...
    γιαυτο σκεφτομαι οτι δεν πρεπει να μου απαγορευσω να τρωω αποσα εχω σα ντουλαπια, που να μεινουμε κιολα στο σπιτι, θαχει τα απειρα στα ντουλαπια...
    οταν μου απαγορευω κατι τοτε κανω καταχρηησ...αλλωστε ποσο να φαω πια ή μαλλον για ποσο?
    σημερα που δεν ειπα "σταματα μη τρως" κ ειπα" οκ εισαι στεναχωρημενη φαε" εφαγα μονο ενα απολα...
    οχι ολο το τσουρεκι, οχι ολες τις καριοκες...εξελιξη θελω να πιστευω ειναι και αυτο...

Senior Member
    Καλα κονστανς μου δεν ξερω αν σου ακουγεται οικειο το να μη βεγις καν απο το σπιτι που εισαι μονη ωστε να φας πολυ...
    Παντως αυτο που εχεις το ειχα κ πλεον μπορω να πω εχει εξασθενησει...
    δηλαδη τρωω μπροστα σε ολους πλεον, κ αποπισω τους βεβαια, αλλα κ μπροστα...προσπαθω να εκτιθομαι ωστε να συνηθιζω να τρωω με κοσμο, παντα τρως πιο συνειδητα με παρεα, ενω μονη...κ στεναχωρημενη ή κουρασμενη...βραστα

Senior Member
    Σιγουρα.Αν σκεφτεις οτι στο παρελθον θα τα ετρωγες κι εσυ κι εγω ολα.Δε το συζηταμε.Η μαγκια παιδια ειναι να εχεις γεματα ντουλαπια και να λες τωρα στοπ το φαι.Και μαλιστα αμα μενεις μαζι με αλλους ειναι λογικο οτι θα υπαρχει στο ντουλαπι κατι που θα χει παρει ο αλλος.Πρεπει να εκπαιδευτω λιγο μου φαινεται.Παω να παρω 5 σοκολατες τωρα ετσι για σπασιμο και δε θα τις τρωω (πλακα κανωωω.:P)

Senior Member
    χαχαχαχα λοιπον σου βαζω κ στοιχηματακι που δε συνηθιζω...αν πεις οτι θα πας σουπερμαρκετ κ οτι θα παρεις οσα σου αρεσουν κ θα φας οσο θελησεις θα δεις οτι δε θα φας πολυ...
    ισως την πρωτη μερα, τη δευτερη...αλλα μετα (αν δεν εχουν τελειωσει οσα πηρες) δε θα σου κανει αισθηση κ θα τρω οσο χρειαζεσαι...

αχ σαν φοιτητρια πολλες φορες δεν εβγαινα με την παρεα μου για να κατσω να φαω μονη...για 3!

Senior Member
    Aχ εγω δυστυχως αυτο το κομπλεξ που εχω να τρωω οτι θελω μπροστα σε αλλους δεν ξερω ποτε θα το ξεπερασω.Βad μου δεν καταλαβα καλα την ερωτηση σου "

Καλα κονστανς μου δεν ξερω αν σου ακουγεται οικειο το να μη βεγις καν απο το σπιτι που εισαι μονη ωστε να φας πολυ..."

Senior Member
    Originally posted by badgirl11

αχ σαν φοιτητρια πολλες φορες δεν εβγαινα με την παρεα μου για να κατσω να φαω μονη...για 3!
    ΑΑΑΑ καλαααα ναιιιιι!Η ξερω γω λεγαμε θα βγουμε για φαι, εγω ελεγα δεν εχω φαει σημερα τιποτα (και ειχα φαει τον απακα ηδη) και ετρωγα και εκει που πηγαιναμε.Και οχι μονο σα φοιτητρια και μεχρι προσφατα το εκανα.Ασε με μωρε δε με μπορω λεμε.:P

Senior Member
    ναι να μη βγεις με φιλους γιατι μαζι τους θα ντραπεις να φας κ να προτιμησεις σπιτι να μαγειρεψεις μονη ή ντελιβερι...αλλα να φας να ξεπατωθεις οχι νορμαλ...

α τι θυμηθηκα τωρα...παλι σαν φοιτητρια εια μια φιλη κ γουρουνιαζαμε μαζι, οχι με την υπολοιπη παρεα.
    ηταν ψηλη κ κανονικο σωμα, εμενα μου αρεσε.
    ετρωγε απιστευτες ποσοτητες, οπως κ γω. πχ παραγγελναμε σουβλακια κ πατατες κ μετα χτυπουσαμε το νιρβανα το μεγαλο με 2 κουταλακια
    ομως καθε φορα παρατηρουσα οτι μετα πηγαινε στην τουαλετα
    την συνεχεια την φανταζεστε?

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Σιγουρα.Αν σκεφτεις οτι στο παρελθον θα τα ετρωγες κι εσυ κι εγω ολα.Δε το συζηταμε.Η μαγκια παιδια ειναι να εχεις γεματα ντουλαπια και να λες τωρα στοπ το φαι.Και μαλιστα αμα μενεις μαζι με αλλους ειναι λογικο οτι θα υπαρχει στο ντουλαπι κατι που θα χει παρει ο αλλος.Πρεπει να εκπαιδευτω λιγο μου φαινεται.Παω να παρω 5 σοκολατες τωρα ετσι για σπασιμο και δε θα τις τρωω (πλακα κανωωω.:P)
    αυτό δεν θα μπορέσω ποτέ να το κάνω.......
    5 σοκολάτες και εγώ καμία.... εεεεεεεεεεε όχιιιιιιιιιιιιιι