~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 241 FirstFirst ... 2634353637384686136 ... LastLast
Results 526 to 540 of 3602
    Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    ναι να μη βγεις με φιλους γιατι μαζι τους θα ντραπεις να φας κ να προτιμησεις σπιτι να μαγειρεψεις μονη ή ντελιβερι...αλλα να φας να ξεπατωθεις οχι νορμαλ...

α τι θυμηθηκα τωρα...παλι σαν φοιτητρια εια μια φιλη κ γουρουνιαζαμε μαζι, οχι με την υπολοιπη παρεα.
    ηταν ψηλη κ κανονικο σωμα, εμενα μου αρεσε.
    ετρωγε απιστευτες ποσοτητες, οπως κ γω. πχ παραγγελναμε σουβλακια κ πατατες κ μετα χτυπουσαμε το νιρβανα το μεγαλο με 2 κουταλακια
    ομως καθε φορα παρατηρουσα οτι μετα πηγαινε στην τουαλετα
    την συνεχεια την φανταζεστε?
    A ειχα κι εγω γουρουνοbuddy (πως λεμε fuckbuddy) τον κολλητο μου οταν σπουδαζα.Ασεεεεεε!Μονο μαυτον ετρωγα free οτι ηθελα.

Senior Member
    Originally posted by MKEH78
    Originally posted by Constance
    Σιγουρα.Αν σκεφτεις οτι στο παρελθον θα τα ετρωγες κι εσυ κι εγω ολα.Δε το συζηταμε.Η μαγκια παιδια ειναι να εχεις γεματα ντουλαπια και να λες τωρα στοπ το φαι.Και μαλιστα αμα μενεις μαζι με αλλους ειναι λογικο οτι θα υπαρχει στο ντουλαπι κατι που θα χει παρει ο αλλος.Πρεπει να εκπαιδευτω λιγο μου φαινεται.Παω να παρω 5 σοκολατες τωρα ετσι για σπασιμο και δε θα τις τρωω (πλακα κανωωω.:P)
    αυτό δεν θα μπορέσω ποτέ να το κάνω.......
    5 σοκολάτες και εγώ καμία.... εεεεεεεεεεε όχιιιιιιιιιιιιιι
    αυτο το κανω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ δυστυχως ο μπαμπας μου φερνει καθε μερα τουλαχιστον 3 σοκολατες και τις βαζει σε ενα ντουλαπι στην κουζινα.η μαμα μου κ εγω δεν τρωμε κ αυτος τρωει μια τη μερα οποτε εχουμε κανει γερο περισσευμα μιας κ δε σταματαει να αγοραζει!αν εξαιρεσεις σημερα που εφαγα το 1/3 απο μια λακτα τις αλλες μερες απλα αγνοω το ντουλαπι!!!αλλα αν αρχισει να φερνει κ πατατακια σας το δηλώνω ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ!ΜΠΑΜ Κ ΚΑΤΩ!!!

Senior Member
    Αχ αυτοι οι μπαμπαδες λεμε.Αφηστε παιδια ο δικος μου εχει παχυνει παρα πολυ και ανησυχω κιολας γιατι εχει και την καρδια του.Και ελπιζω αμα αδυνατισω κι αλλο να τον παροτρυνει αυτο και να χασει κατι κι αυτος.Και παλια που ειχα αδυνατησει πηρε παραδειγμα και εκανε διαιτα.Με το μπαμπα μου ειμαστε ιδιοι απο κει εχω παρει, κι αυτος εχει απιστευτα σκαμπανευασματα στα χρονια.

Senior Member
    ναι να μη βγεις με φιλους γιατι μαζι τους θα ντραπεις να φας κ να προτιμησεις σπιτι να μαγειρεψεις μονη ή ντελιβερι...αλλα να φας να ξεπατωθεις οχι νορμαλ...

α τι θυμηθηκα τωρα...παλι σαν φοιτητρια εια μια φιλη κ γουρουνιαζαμε μαζι, οχι με την υπολοιπη παρεα.
    ετρωγε απιστευτες ποσοτητες, οπως κ γω. πχ παραγγελναμε σουβλακια κ πατατες κ μετα χτυπουσαμε το νιρβανα το μεγαλο με 2 κουταλακια
    και δεν σου είχε πει ποτέ τίποτα..... αχ είναι δύσκολο αυτό....
    εγώ έχω κάνει και εμετούς αλλά πολύ λίγες φορές ούτε θυμάμαι από πότε.....
    αλλά σήμερα κιόλας μάσησα 2 κομμάτια σπανακόπιτα της πεθεράς μου που δεν τα έφαγε ο μικρός και μετά τα έφτυνα.....
    για να μην τα καταπιώ....... κάποτε θα το ξεπεράσω και αυτό που θα πάει.....

Senior Member
    κ εμενα εχει τη καρδια του,εκοψε το τσιγαρο και παχυνε πολύ!αλλα αν ηταν να παραδειγματιστει απο καποιον θα το χε κανει αφου η μαμα μου ειναι η αδυνατη της υποθεσης.εχει πολύ ωραιο σωμα αλλα δεν την ακολουθησαμε ουτε εγω ουτε ο μπαμπας!που θα παει ομως, με στηριζει κ αυτη παρα πολυ ευτυχως.

Senior Member
    Originally posted by Constance

A ειχα κι εγω γουρουνοbuddy (πως λεμε fuckbuddy) τον κολλητο μου οταν σπουδαζα.Ασεεεεεε!Μονο μαυτον ετρωγα free οτι ηθελα.
    χαχαχαχ καλο
    ειχα κ kollito με την δευτερη ιδιοτητα, συζητουσαμε τα παντα, περι σεξ κτλ ολα ομως.
    εν τελει καταληξαμε κ οριζοντιως ενα ωραιο βραδακι κ μετα εσπασε η φιλια...εγινε τυπικη δυστηχως

Η δε φιλη εκ των υστερων (οταν βρηκα το σαιτ διατροφικων διαταραχων ) καταλαβα οτι δυστηχως ηταν βουλιμικη με εμετους αλλα εγω δεν ηξερα τοτε απο αυτα...
    μαλιστα μου το ειχε πει μια φορα, "τι νομιζεις οτι παω κ κανω στην τουαλετα, εμεο κ τα βγαζω" κ οταν της το συζητησα καπως εκοψε την κουβεντα κ ειπε οτι δε γινεται συχνα...
    ομως το εκανε συχνα...
    απλα δεν φανταζομουν τοτε...

Senior Member
    Λυπηρο ειναι αυτο με τους εμετους.

Senior Member
    μουχε πει ΜΚΕΗ μου αλλα δεν ηξερα ωστε να το ακουσω σωστα...
    προσφατα εμαθα οτι υπαρχουν βουλιμικοι με εμετους, κ χωρις εμετους (βλεπε εμενα)

Senior Member
    λυπηρο ειναι που δεν αναρωτηθηκα ποτε τι εχω ή τι εχει η φιλη μου
    αλλα καλιο αργα παρα ποτε
    κ ευχομαι μεσα απτην καρδια μου κ κεινη να βρηκε οτι δεν ειναι καλο αυτο που κανει ουτε νορμαλ κ να το παλευει

Senior Member
    αχ στεναχωρηθηκα, απτη μια χαιρομαι για μενα, τελικα ειμαι στο σωστο δρομο
    παω σπιτι, στο αλλο σπιτι, για ποσο ακομα...τελικα θα μου λειψει το αλλο σπιτι πολυ

Senior Member
    Εμένα πάλι ο πατέρας μου να ναι καλά ο άνθρωπος δεν έχει παχύνει ποτέ στη ζωή του..
    αλλά του λείπει εκ γενετής μία από της βασικές αισθήσεις ?? ή όσφρηση ??.
    Οπότε μάλλον απλά δεν τον τραβάει το φαγητό και όταν κατεβάσει το πιρούνι του
    αυτό θα είναι γιατί έχει φάει αυτό ακριβώς που πρέπει

Senior Member
    οκ καλό βράδυ κοριτσάκια μου.....
    τα λέμε πάλι αύριο φιλάκια στα μαγουλάκια σας και όνειρα <<απονήρευτα>>

Senior Member
    Καλο βραδυ κι απο μενα παιδακια.Δεν πειναω, ελπιζω αυριο να ειναι ετσι κι ακομα καλυτερα.

Senior Member
    αγαπητο μου ημερολογιο....
    χθες ειχα το ραντεβου με τον εκπροσωοπ της Γκιλι οπως σας ειχα πει....
    εχω να κανω σχολια φυσικα για αυτη τη συναντηση...

1. αργησε μιση ωρα και σπάστικα παρα πολυ

2. το οτι αντικρησε μια κοπελα 24 ετων τον εκανε να εχει ενα πολυ κοουλ στιλακι και καπως απαξιωτικό, κατι που εμενα με εκανε να αισθανομαι ασχημα

3. η προσφορα που λεει στην τηλεοραση για 98 ευρω το μηνα ειναι μουφα

4. θεωρω πως τα οργανα που ειχε μαζι του δεν ητανα ξιοπιστα, γιατι εχω 2 ζυγαριες στο σπιτι και οι 2 με εδειχναν 86 χθες και η δικη του ζυγαρια με ελλεγε 92...ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

5. η προσφορα του για 2 μηνες ξεκινησε με 1300 ευρω και τελικα καταλιξαμε να μου τη δινει με 800 ευρω (για δες τι κανει η αναγκη..χαχαχα)

6. οταν του μετεφερα πως θα το σκεφτω αν θα αρχισω, αρχισε να γινεται πιο σοβαρος και να δειχνει το επαγγελματισμο που επρεπε να εχει απο την αρχη

7. ενω μου εκανε την ενημερωση, σηκωνε συνεχως το τηλ και μιλαγε με ενα γκομενακι για να παει για ποτο μετα το ρ/β μας

8. μετα απο περιπου 20 λεπτα παρουσιαση και αλλα 20 λεπτα παρακαλια για να αρχισω το πρόγραμμα, βγαζει απο το τσεπακι του ενα κουπονι των 200 ευρω εκπτωση και μου κατεβαζει το ποσο στα 600 ευρω....

9. με τα πολλα αφου του ειπα πως θαα το συζητησω με τον ανδρα μου και θα του απαντησω αυριο, σηκωνεται εκνευρισμενο και μου κανει "τελικα δεν εισαι κατασταλλαγμενο ατομο και δεν ειχες σκοπο να αρχισεις ε?" του απαντησα πως ηθελα να ενημερωθω αφου κατι τετοιο δε γινεται απο το τηλ επρεπε να μου τα πουν απο κοντα και σκοπευω να κανω ερευνα και σε ανταγωνιστες της Γκιλι.

10. εφυγε εκνευρισμενος σε κλασματα δευτερολεπτων

το καλο ειναι πως ξεχασε το προγραμμα γευματων ολης της εβδομαδας, οποτε εχω ετοιμο ενα προγραμμα διατροφης... χαχαχαχ. δευτερα εχω ραντεβου με τη διαιτολογο!!!! τελικα ειναι η καλητερη λυση.... λες τι τρως, πως μπορεις να κανεις οτιδηποτε και εισαι μια χαρουλα...

Member
    Α, πα πα! Αυτοί δενπαίζονται... ʼκου 1300 ? για 2 μήνες! Επίχρυσο αδυνάτισμα!