Results 541 to 555 of 3602
Thread: ~ Το Ημερολογιο Μου ~
-
16-04-2010, 09:53 #541
μου ειπε πως σε 2 μηνες θα εχω χασει 18-20 κιλα και μετα για 2 χρονο θα εχω δωρεαν διαιτολογο απο εκει. Μου προτεινε μονο 2 μηνες γιατι μετα λεει θα κουραστει ο οργανισμος....
ασε... τα λεφτα, λεφτακιαααααα αλλα ειδες ποσο μπορεσε και το κατεβασε... χμμμ
- 16-04-2010, 11:52 #542
τα σημερινα μου
πρωι
χυμος 500ml συνολο
μαυρη μπαγκετα γαλοπουλα-τυρι-ντοματα-μαρουλι (την τρωω κλασικα μπουκια μπουκια)
απογευμα (λογικα μετα τις 5μιση θα φαω παλι)
σαλατα λαχανο-μαρουλι-ντοματα
μισο στοιθος κοτοπουλο
αυτα.........................
βραδυ δε ξερω ακομα αν θα προλαβω να φαω
16-04-2010, 12:51 #543
mtsek μου για κοροιδα ψαχνουν ολοι.Εγω να δεις τι τραβηξα οταν βλακωδως πηγα στα bodyline.Τα μηχανηματα που υποτιθεται κανουν θαυματα δεν κανουν ΤΙΠΟΤΑ, και την ολη δουλεια την κανεις μονος σου με διαιτα και γυμναστικη.Και μαλιστα οι διαιτολογοι ειναι ασχετοι.Ρωτησα μια αν εχει τελειωσει στο χαροκοπιο και ξεροκαταπιε και μου τα μασαγε.Και μετα αλλαξε κουβεντα για να μη τη ρωτησω αλλα.Ελεος.Και η διαιτα που εδιναν, τελειως μαζικη(σε ολους εδιναν τα ιδια με μικρες παραλλαγες) και φυσικα ηταν διαιτα πεινας.Κοινως πεταξα 1000 ευρω ετσι για να γουσταρουμε.
Λοιπον σημερα ζυγιστηκα εχασα κι αλλο λιγο, ειμαι 81,8.Ετσι 100-100 γραμμαρια να το παω δε με νοιαζει καθολου!
Σημερινο μενου
Πρωινο Γαλα με σοκολατιτσα ροφημα και μελι
Μεσημεριανο Ψαρι στη σχαρα, με λιγη μαγιονεζα light και μαρουλοσαλατα, 1 παξιμαδι
Απογευμα Γιαουρτι λευκο με φρεσκες φραουλες, και λιγη ζαχαριτσα αν ειναι ξινες (δεν ξερω ακομα σημερα τις πηρα απο λαικη)
Βραδυνο Μακαρονια με 3 πιπεριες και λιγο τριμμενο τυρι, τσαι και κανα μηλο ή μπανανα αν πεινασω κι αλλο
Αυτααα!
16-04-2010, 12:59 #544
Καλα ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?
Εννοειται πας διαιτολογο κοριτσακι,
πολυ καλυτερα θα ειναι.
Originally posted by mtsek85
αγαπητο μου ημερολογιο....
χθες ειχα το ραντεβου με τον εκπροσωοπ της Γκιλι οπως σας ειχα πει....
εχω να κανω σχολια φυσικα για αυτη τη συναντηση...
1. αργησε μιση ωρα και σπάστικα παρα πολυ
2. το οτι αντικρησε μια κοπελα 24 ετων τον εκανε να εχει ενα πολυ κοουλ στιλακι και καπως απαξιωτικό, κατι που εμενα με εκανε να αισθανομαι ασχημα
3. η προσφορα που λεει στην τηλεοραση για 98 ευρω το μηνα ειναι μουφα
4. θεωρω πως τα οργανα που ειχε μαζι του δεν ητανα ξιοπιστα, γιατι εχω 2 ζυγαριες στο σπιτι και οι 2 με εδειχναν 86 χθες και η δικη του ζυγαρια με ελλεγε 92...ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!
5. η προσφορα του για 2 μηνες ξεκινησε με 1300 ευρω και τελικα καταλιξαμε να μου τη δινει με 800 ευρω (για δες τι κανει η αναγκη..χαχαχα)
6. οταν του μετεφερα πως θα το σκεφτω αν θα αρχισω, αρχισε να γινεται πιο σοβαρος και να δειχνει το επαγγελματισμο που επρεπε να εχει απο την αρχη
7. ενω μου εκανε την ενημερωση, σηκωνε συνεχως το τηλ και μιλαγε με ενα γκομενακι για να παει για ποτο μετα το ρ/β μας
8. μετα απο περιπου 20 λεπτα παρουσιαση και αλλα 20 λεπτα παρακαλια για να αρχισω το πρόγραμμα, βγαζει απο το τσεπακι του ενα κουπονι των 200 ευρω εκπτωση και μου κατεβαζει το ποσο στα 600 ευρω....
9. με τα πολλα αφου του ειπα πως θαα το συζητησω με τον ανδρα μου και θα του απαντησω αυριο, σηκωνεται εκνευρισμενο και μου κανει "τελικα δεν εισαι κατασταλλαγμενο ατομο και δεν ειχες σκοπο να αρχισεις ε?" του απαντησα πως ηθελα να ενημερωθω αφου κατι τετοιο δε γινεται απο το τηλ επρεπε να μου τα πουν απο κοντα και σκοπευω να κανω ερευνα και σε ανταγωνιστες της Γκιλι.
10. εφυγε εκνευρισμενος σε κλασματα δευτερολεπτων
το καλο ειναι πως ξεχασε το προγραμμα γευματων ολης της εβδομαδας, οποτε εχω ετοιμο ενα προγραμμα διατροφης... χαχαχαχ. δευτερα εχω ραντεβου με τη διαιτολογο!!!! τελικα ειναι η καλητερη λυση.... λες τι τρως, πως μπορεις να κανεις οτιδηποτε και εισαι μια χαρουλα...
16-04-2010, 13:04 #545
εγω κανω ενα προγραμμα στα bodyline για ριζικη αποτριχωση και εχω δει σουπερ αποτελεσματα!!! την τελειωνω σε 3 συνεδριες ακομα!!! αλλα με τα μηχανηματα για αδυνατισμα δε ξερω αν θα πετυχαινα κατι....
η μαμα μου πηγαινεται παλαιοτερα στα sillouete και ειχε χασει πολλα κιλα και δεν εκανε και διαιτα λογω πολλαπλων προβληματων υγειας........ απλα εκανε καποιες ασκησεις στα μηχανηματα.....
16-04-2010, 13:07 #546
τετακι μου εχω ραντεβου τη Δευτερα το βραδυ!!! εχω πολυ αγωνια!! πραγματικα αποφασισα να κανω κατι σωστο γιαμενα και πανω απολλα να ειναι υγενο... ελπιζω η κοπελιτσα να ξερει τη δουλεια της.. μονο που την ακουσα σρτο τηλ με γεμισε θετικη ενεργεια!!!!!!!!!!!!
16-04-2010, 13:07 #547
Για αποτριχωση κι εγω εχω ακουσει καλα λογια, αλλα το αδυνατισμα παιδια δε θελει να ξοδεψεις ενα καρο χρηματα.Ενα καλο διαιτολογο, και να γραφτεις σε ενα γυμναστηριο.Απο κει και περα μηχανηματα, σκευασματα, κρεμες , μασαζοκορσεδες, δεν κανουν θαυματα, καλα θα ηταν αλλα δεν κανουν.
16-04-2010, 13:11 #548
Να δεις που θα τα πας μια χαρα.
Ασε που θα εχεις αλλο ενα ατομο (εκτος απο εμας), που θα σε καταλαβαινει και θα σε συμβουλευει.
Κι εγω πηγα στην δικια μου σημερα το πρωι..
πηγα μες την μαυριλα και εφυγα αλλος ανθρωπος
με τον τροπο που μου μιλησε.
Και μονο που μου δινει συγχαρητηρια εστω και για το μισο
κιλο που χανω καθε φορα (διοτι ως γνωστον χανω αργα και σταθερα), μου αναπτερωνει το ηθικο.
Θα δεις ωραια που θα νιωθεις.
Originally posted by mtsek85
τετακι μου εχω ραντεβου τη Δευτερα το βραδυ!!! εχω πολυ αγωνια!! πραγματικα αποφασισα να κανω κατι σωστο γιαμενα και πανω απολλα να ειναι υγενο... ελπιζω η κοπελιτσα να ξερει τη δουλεια της.. μονο που την ακουσα σρτο τηλ με γεμισε θετικη ενεργεια!!!!!!!!!!!!
16-04-2010, 13:11 #549
παντως στο προγραμμα που κανω για μασχαλες, μετα απο 5 συνεδριες μου βγαινουν πλεον 6-7 τριχουλες.... αυτο!
ειχα πολυ σοβαρο προβλημα εγω, γιατι η μασχαλη μου ειχε αρα πολλες τριχες και σκληρες και επειδη εχω ευαισθητο δερμα με το που ξηριζομουν κοκκινιζαν και μεχρι το βραδυ ειχαν αρχισει να βγαινουν με αποτελεσμα να ματωνουν οι μασχαλες μου....
οχι για αυτη την υπηρεσια εχω πολυ καλα σχολια και ξερω πως ειχε αποτελεσμα!
Originally posted by Constance
Για αποτριχωση κι εγω εχω ακουσει καλα λογια, αλλα το αδυνατισμα παιδια δε θελει να ξοδεψεις ενα καρο χρηματα.Ενα καλο διαιτολογο, και να γραφτεις σε ενα γυμναστηριο.Απο κει και περα μηχανηματα, σκευασματα, κρεμες , μασαζοκορσεδες, δεν κανουν θαυματα, καλα θα ηταν αλλα δεν κανουν.
16-04-2010, 13:17 #550
mtsek καθε φορα που πας εκει δε σου σπανε τα νευρα με τα πακετα προσφορας για αδυνατισμα.Εγω ενω εκανα bodyact (τη μουφα που σας ελεγα πριν) με επρηζαν να κανω κι αλλα.Εμενα αυτο με ενοχλουσε πιο πολυ.Ενω τους ελεγες οτι δεν εχεις οικονομικη δυνατοτητα για κατι αλλο, επεμεναν να σε φορτωσουν με καρτες.
16-04-2010, 13:20 #551
βασικα εγω ξεκαθαρισα απο την αρχη πως θελω να δω αποτελεσμα και να ολοκληρωσω τη θεραπεια και μετα αν ειναι να κανω κατι ακομα... και δε μου εχουν ξαναπει τιποτα... ουτε τηλ, ουτε οταν παω εκει...
16-04-2010, 13:22 #552
Παλι καλα.Εμενα με επρηζαν.Και με θεραπειες προσωπου συνεχως.Μου δημιουργησαν εκατο κομπλεξ εκει μεσα, και η συμπεριφορα τους ελεινη.Ισως εχει να κανει και με το συγκεκριμενο παραρτημα.Αλλα καθε φορα που πηγαινα την ιδια ερωτηση, αν θα βαλουμε κι αλλο προγραμμα, δηλαδη ποσο πιο λιανα να το κανω.Σορρυ που μιλαω εκνευρισμενα τωρα αλλα τα θυμηθηκα και συγχηστικα.:P
16-04-2010, 13:28 #553
χαχαχα χαλαρησε μωρε!!!!
κοιτα, μεχρι να αποφασισω να αρχισω τη φωτολυση, με επερναν κ εμενα συνεχεια τηλ και ολο ερωτησεις...
οταν πηγα δε για να κλεισω το προγραμμα που αρχισαν αλλα...
αλλα μετα την πρωτη συνεδρια τους το ειπα και τελος.
ετσι ειναι η πολιτικη τους μωρε, να σε γεμιζουν ενοχες και κομπλεξ για να παρεις πολλα προγραμματα και να βγαζουν.. εγω ειμαι τυχερη...
μονο η αισθητικος που με εχει αναλαβει μπορει να με ρωτησει αν αρχισα τπτ αλλο, της απανταω οχι ακομα κ τελος...
16-04-2010, 14:00 #554
κοριτσια εμενα η κολλητη μου δουλευε εκει για αποτριχωση και μου πε οτι κοροιδευουνε τον κοσμο.κ για αποτριχωση σου βαζουνε χαμηλοτερο επιπεδο για να πας πολλες φορες.εγω που πηγα σε μια ειδικη μετα απο ερευνα που εκανα για τα αποτελεσματα, μετα απο 4 φορες δεν εχω πουθενα τριχες ποδια,μπικινι,χερια.κ μου κοστισε πολύ φτηνα σε σχεση με τα Bodyline κλπ.εκει σου λενε πανω απο χιλια ευρω για 5-6 φορες.
16-04-2010, 14:04 #555
τι να πω, εγω παντως εχω δει αποτελεσμα........ εγω πληρωσα 350 στα bodyline και σου λεει πως αν καθαριζεις σε 8 επισκεψεις αλλα αν χρειασθει παραπανω ειναι δωρεαν ή αν εχεις θεμα στο μελλον.... δεν εχω κανενα παραπονο.. και το κανω και σχετικα αρεα, περιπου καθε 2 μηνες...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση