~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 42
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 42 of 241 FirstFirst ... 3240414243445292142 ... LastLast
Results 616 to 630 of 3602
    Senior Member
    καλημερα καλημερα!

χθες τελικα πηγε ψιλοχαλια η μερα...
    ειχα νευρα, αγχος και πολυ δουλεια και η επισκεψη σε ψυγειο και ντουλαπια ηταν σιχνη...

χθες...
    πρωι
    δημητριακα ολικης αλεσης με γαλα πρασινο
    3 φραουλες

μεσημερι
    μπαμιες με λιγο κρεας και ρυζι
    φρουτοσαλατα με μισο μιλο, μισο αχλαδι, 4 φραουλες, 1 ακτινιδιο
    1 μικρο παγωτο βανιλια
    5-6 κομματακια τσιπς...

απογευμα
    φρουτοσαλατα με μισο αχλαδι, μισο μηλο, 1 ακτινιδιο, 4 φαουλες

βραδυ
    2 κουτ ρυζι, 1 κουτ μπαμιες, 1 μουκια κρεας
    1 κομματι πιτσα
    1 perrier

χαλια ε....????

παντως στο σημερινο πρωϊνο ζυγισμα ημουν στα 85,2 παλι.... μια χαρα..

Senior Member
    Kαλημερα κοριτσια μου.Ειμαι χαρουμενη σημερα.Δεν εχω ιδεα τι θα φαω ακομα θα σας πω το βραδυ που θα γυρισω απο τη δουλεια.Απλα ειμαι χαρουμενη που ειμαι 81 κιλα! Το παντελονι μου μπαινει κανονικα και δε με σφιγγει.Και συντομα πιστευω θα μπω και σε μικροτερο νουμερο!

Senior Member
    costance μια χαρουλα σε βρισκω!!!!!!!!
    εγω εχω ραντεβου σημερα με τη διαιτολογο και εχω πολυ θετικη ενεργεια για την επισκεψη αυτη!!!!!

σημερα
    πρωι
    χυμος life καλημερα
    αραβικη πιτα με γαλοπουα-τυρι-ντοματα- πιπερια-μανιταρια

μετα μεσημερι δε σκοπευω να φαω κατι για να μην ειμαι φουσκωμενη στο ραντεβου

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Kαλημερα κοριτσια μου.Ειμαι χαρουμενη σημερα.Δεν εχω ιδεα τι θα φαω ακομα θα σας πω το βραδυ που θα γυρισω απο τη δουλεια.Απλα ειμαι χαρουμενη που ειμαι 81 κιλα! Το παντελονι μου μπαινει κανονικα και δε με σφιγγει.Και συντομα πιστευω θα μπω και σε μικροτερο νουμερο!
    μπραβο κοριτσακι μου!κ εγω μπηκα σημερα σε ενα που δεν εμπαινα πριν ενα μηνα!!!!τελεια!

Senior Member
    ειναι τρομερη αισθηση να μπαινεις ξανα σε παλαια σου ρουχα!!! εγω πρεπει να χασω 7-9 ακομα για αρχισω να μπαινω σωστα.....

σνιφ σνιφ

Senior Member
    Ax ki egw perimenw pws kai pws na mpw sta palia mou tzin (ta exw akoma fusika...) otan imoun 73 kila... Poso kairo tha mou parei tha deixei.... ALLA PREPEI!!!

Senior Member
    φυσικα κ εγω τα εχω κρατησει...
    εγω αν παω στα 80 θα αρχισω να μαπινω σε μερικα....

Senior Member
    Kalimera mtsek85.

Eimaste sxedon sta idia kila kai idio ipsos entwmetaxu!!! Eimai 83,8 kai ipsos 1,69. Etwn 30... Na milame na blepoume tin exelixi mas!!

Ki egw (einai asteio) exw ena tzin gia ta 85 kila, ena pou 8a mou mpanei sta 78 kai meta polla rouxalakia gia ta 73!!

Ante na doume!!! As einai auti i fora i kaluteri prosatheia!!

Senior Member
    χχαχαχαχα οντως ειμαστε στα ιδια επιπεδα!!!!!
    εγω περιμενω να φτασω στα 80..... εκει θα δω διαφορα.... καισ τοχος οπως λεω και παρακατω τα 75 τον Ιουνιο... εκει κ εγω δοκιμες στο δευτερο τζιν...

αυτη τη βδομαδα ξεκιναω και κολυμβητηριο και διαιτολογο... ελπιζω με αυτες τις κινησεις να εχω απωλεια....

παντως παραξενεφθηκα με χθες... εφαγα τοσα, και ειμαι στα ιδια... επειδη εκανα πολλα γευματα εγινε αυτο??? τι να πω..... περιεργο.....

τι διαιτα ακολουθεις εσυ βραζιλιανακι??????

Senior Member
    Poso xronwn eisai??

Pros to paron kanw mia diatrofi apo palious diaitologous, den exw tin diathesi na xekinisw pali na pigainw se diaitologo.

Apisteuto, ki egw skeftomai na xekinisw kolimbitirio apo ton Maio, elpizontas oti mexri tote tha exw xasei 2 kila... Opote eixa kanei kolimbitirio sto parelthon eixa polu wraia apotelesmata, thelei bebaia dynati proponisi. Perimenw na arxisw alla thelw na exw xasei 2 kila prin paw.

Senior Member
    Καλημερα κοριτσαρες!
    MKEH moy σευχαριστω πολυ γιατα λογια σου
    εχεις δικιο σε ολα,
    το μονο που δεν επιασα με τη μια κ ξαναδιαβασα 2 φορες ειναι αυτο με το χωρισμο 2 φορες, εννοεις οι ανδρες το παιρνουν αλλιως κ καλο θαταν να μη το λεω?
    συμφωνω σε ολα κ να μιλας ελευθερα ακομη κι αν ξερεις οτι δε θα συμφωνησω
    αλλωστε πολλες φορες μας λενε πραγματα που μπορει να μας φανουν σαν σφαλιαρες εκεινη τη στιγμη αλλα τελικα
    μας κανουν το μεγαλυτερο καλο!

Σχετικα μεμενα κ το μωρο μου ολα βαινουν καλως πλεον κ ανυπομονουμε να τελειωνουν ολα να μεινουμε μαζι.
    Σχετικα με το γαμο που πηγα ηταν φοβερη εμπειρια αφου χορεψα για πρωτη φορα!
    οσο για το γαμο που πηγα χθες ηταν παλι τρομερη εμπειρια αφου ανακαλυψα οτι
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΩΩ Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    εν ολιγοις με αηδιασα (ελπιζω) με βαρεθηκα (ελπιζω) και θα με αλλαξω (το καλο που μου θελω)!

Αγαπητο μου ημερολογιο,
    ειμαι μια μικρη γουρουνιτσα που δε θελει να ξαναγινει μεγαλη γουρουνιτσα ποτε.
    Θελω να χασω κι αλλο βαρος, δε μου αρεσω ετσι, εχω κανει κοιλια κ στομαχι κ ειναι ανεπιτρεπο προ γαμου!
    κ ολα αυτα με τις βλακειες που τρωω.
    Γιαυτο κ γω θα τρεφομαι υγιεινα στο εξης, με ειδη υγιεινης οπως η Αντζελα, θα τρωω μονο πλακακια!

Senior Member
    Καλημερα κοριτσαρες, καλη εβδομαδα να εχουμε!

Senior Member
    Καλημερα Τετακι! ναι αντε να τελειωνω κ γω με το γαμο αντε αμην!
    φρουτοδιαιτα σημερα γιατι ολη τη βδομαδα δεν ετρωγα φρουτα καθολου...

Senior Member
    Αντε την αλλη Δευτερα θα μπεις εδω να γραψεις...με την βερα στο δεξι!!!
    (εκτος κι αν πας γαμηλιο ταξιδι)

Senior Member
    λεμε να μη παμε τωρα να παμε στην επετειο γνωριμιας (Νοεμβρη) Ταυλανδη...
    θα δουμε!
    τωρα δε θελω να παω, δεν εχω καλοκαιρινα ρουχα (ημουν τετραπαχη περυσι τετοια εποχη...)κ καθολου καλοκαιρινη διαθεση...
    Θελω να περασουν ολα κ να ξυπνησω με το μωρο μου, κ μετα να μου λειπει η μαμα μου χαχαχαχα