Results 676 to 690 of 3602
Thread: ~ Το Ημερολογιο Μου ~
-
19-04-2010, 23:48 #676
Bravo mtsek85! Kali arxi kai apo mena...
Tha perimenoume nea!
Kalinixta
- 20-04-2010, 00:42 #677
Originally posted by Constance
Λοιπον λοιποοοοον!
Σημερα ηταν η μερα του τρελλου ετρεχα σα το Βεγγο.
Πρωινο γαλα με δημητριακα
Δεκατιανο χυμος, και 2-3 πηρουνιες σπανακορυζο
...διοτι μεσημεριανο εφαγα στις 6 τελικα.:P
"Μεσημεριανο" Σπανακορυζο ενα πιατο, κι ενα κομματακι τυρι(25 γρ)
Απογευμα Γιαουρτι yotopia μπισκοτο
Βραδυνο σαλατα ντακο με ενα κριθαρενιο παξιμαδι, ντοματα, κρεμμυδι, αγγουρι, και 1 μπαστουνακι τυρι
Επισης επειδη θα παω βολτιτσα μαλλον σκεφτομαι τι ποτο να παρω, παλι κρασι; Μια μπυρα ειναι too much λετε; Anyway θα δω.
mtsek μου φαινεται οτι σε εντοπισα στο fb.Θα σου στειλω μηνυμα εκει να καταλαβεις οτι ειμαι εγω.
badgirl μου διαβασα τα νεα σου.Πλησιαζει η μεγαλη μερα.Ελπιζω να νιωθες σουπερ και να το χαρεις οσο δεν περνει!Μην αγχωνεσαι που ξεφυγες λιγο με τ φαγητο σου.Δεν πειραζει, ξεδοσες λιγακι.Τωρα παλι εδω πιστοι ολοι στο ημερολογιο.Θα φυγουν τα κιλα τελος!
Αχ κοριτσια σας σκεφτομουνα σημερα.Λεω εχω το φορουμ αποκουμπι.χιχιχι!
mtsek einai λογικο.Κι εγω την πρωτη φορα που πηγα διαιτολογο πιο πολυ εγω μιλαγα γιατι ειχα συνεχεια αποριες.Συντομα θα σου λυθουν και θα ξερεις αυτοματα τι πρεπει να κανεις.Καλη αρχη.A οι φωτος στο face τελειες.
20-04-2010, 09:55 #678
ax kalo moy konstans! ειναι το συνδρομο τρωω εξω.
μτσεκ συγχαρητηρια καλη αρχη! παρα πολυ χαρηκα!
κοριτσαρες παω κ γω επιτελους καλα συνηλθα
νιωθω οκ με τον εαυτο μου κ οτι τα παω καλα
20-04-2010, 10:22 #679
καλημερα καλημερα σε ολους!!!!
τελικα ηταν πολυ καλη η αποφαση μου να παω στη διαιτολογο!!! σηκωθηκα γεματη ενεργεια και τοσο καλη διαθεση (ππου πραγματικα εχω καιρο να τη νιωσω) θα σας πω πανω-κατω τη διατροφη που μου ειπε (την εχω σπιτι αλλα ειναι πολυ ευκολη, τουλαχιστον μεχρι το απογευματινο!)
λοιπον τα Tips της Κατερινας (της διαιτολογου)
- τουλαχιστον 1λ νερο / μερα
- μασαμε αργα το φαγητο
- 2 κουτ σουπας λαδι / μερα (εβαλα πολυ παραπανω)
- 2 κουτ σουπας μπαλσαμικο / μερα γιατι εχει ζαχαρη! (εβαζα πολυ παραπανω)
- ποτο 1 φορα τη βδομαδα και ή 1 ποτ. οτι ποτο θελω ή μεχρι 5 ποτηρια κρασι
- στη σαλατα ενα μεγαλο μπολ με οτι λαχανικα θελω, εκτος απο καλαμποκι και κρουτον
- 15 λεπτα περπατημα
- στα φρουτα, αλλα ειναι 1 μεριδα 1 ολοκληρο και αλλα το μισο του (δε τα θυμαμαι ολα να τα πω αλλα πχ μηλο ολο, κερασια 15, φραουλες 7, ακτινιδιο ολο, πορτοκαλι ολο, μπανανα μιση αυτα τα τρωω γιαυτο και τα θυμαμαι)
- γιαουρτι 2% σκετο ή με γευση φρουτων
- βραδινο να το τρωω τουλαχιστον 2 ωρες πριν τον υπνο
ΓΕΥΜΑΤΑ
πρωινο (γυρω στις 11 που μπορω να φαω)
- τοστ μαυρο γαλοπουλα-τυρι (Light τυρι και χωρις βουτυρο το τοστ) και αν θελω μαζι με λαχανικα
- αραβικη πιτα γαλοπουλα-τυρι (Light τυρι) και αν θελω μαζι με λαχανικα
- 1 ποτ γαλα 2% με δημητριακα (μιση κουπα) οτι δημητριακα θελω αλλα ολικης αλεσης
δεκατιανο (γυρω στις 2-υπολογιζουμε μετα απο 3 ωρες απο το πρωινο)
- 2 φρουτα
- 1 κουτ χυμο 330ml
- 1 μπαρα δημητριακων εως 90 θερμιδες
- 3 κρακερ
- 1 μικρο σακουλακι με δημητριακα
μεσημεριανο (κατα τις 5 - 3 ωρες μετα το δεκατιανο_
- μακαρονια / noodles / ρυζι / ρυζοτο με σαλτσα λαχανικων και 90γρ κρεας ή 1 κουτ κυμα (εγω βαζω λαχανικα στις σαλτες)
- ψαρι (οποιο θελω αλλα ψητο ή στο φουρνο ή στον ατμό) με σαλατα + 1φ ψωμι
- κρεατικο στο μεγεθος της παλαμης μου ή 2 μπιφτεκια μεγαλουτσικα με σαλατα + 1 φ ψωμι
- 1 μερα μαγειρευτο φαγητο κρεατικο ή κοκκινιστο ή λεμονατο μαζι με σαλατα + 1 πατατα (οπως ειναι μαγειρεμενη) ή 1φ ψωμι
- κοτοπουλο (μισο στοιθος) + σαλατα + 1 κουπ ρυζι ή 1 πατατα (οχι τηγανιτη) + 1φ ψωμι
- ελευθερη μερα και τρωμε 1 σουβλακι πιτα + 1 καλαμακι κοτοπουλο + σαλατα
ή 3 κομματια απο πιτα
ή 3 κομματια πιτσα
ή 1 κομ μουσακα / παστιτσιο / καμπροναρα / μπεργκερ
- μπαμιες ή φακες ή φασολακια ή ρεβυθια + σαλατα + 1φ ψωμι ή 1 πατατα + 1 αυγο βραστο ή λίγο κρεας
απογευμα (1 ωρα μετα το μεσημεριανο)
- 2 φρουτα
- 15 αμυγδαλα
- 1 γιαουρτι 2%
βραδυ (το αργοτερο μεχρι τις 9)
στο βραδινο αναλογα με το μεσημεριανο, εχει και το βραδυνο του αλλα δε θυμααμι ακριβως τη σειρα
πχ
- γιαουρτι + 1 φρουτο
- 1 τοστ
- ομελετα (2 αυγα ή 1 κροκο με 2 ασπραδια) με λαχανικα και τυρι
- δημητριακα με γαλα
πανω-κατω αυτη ειναι η διατροφη
μου την εφτιαξε βαση των ωρων της δουλειας μου και για να ειναι ευκλα γευματα που δεν εχω χρονο....
περιμενω σχολια!!!!
20-04-2010, 10:30 #680
σχετικα με τα ποτακια που λετε παραπανω, εμενα μου τα επιτρεπει αλλα 1 τη βδομαδα ή μεχρι 5 ποτ κρασι!!!
αχ σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια και το κουραγιο θαρρος που μου δνετε!!! αν και δε ξερω αν θα εχω απωλεια με τη διατροφη αυτη, εχω παρει πολυ κουραγιο και ειμαι γεματη ενεργεια!!!! απο αυριο λογικα ξεκιναω και το κολυμπι!!!! σημερα ειναι η επισκεψη στο δερματολογο και ειμαι μια χαρα για να αρχισω!!!!!
διαθεση στο φουλ ανεβασμενη!!!!!!!
20-04-2010, 10:32 #681
χαχα
σε ευχαριστω για τα καλα λογια 9για τις φωτο μου δλδ!)
σου εκανα και σχολιο!!! ειδες??? χιχιχ
Λοιπον λοιποοοοον!
Σημερα ηταν η μερα του τρελλου ετρεχα σα το Βεγγο.
Πρωινο γαλα με δημητριακα
Δεκατιανο χυμος, και 2-3 πηρουνιες σπανακορυζο
...διοτι μεσημεριανο εφαγα στις 6 τελικα.:P
"Μεσημεριανο" Σπανακορυζο ενα πιατο, κι ενα κομματακι τυρι(25 γρ)
Απογευμα Γιαουρτι yotopia μπισκοτο
Βραδυνο σαλατα ντακο με ενα κριθαρενιο παξιμαδι, ντοματα, κρεμμυδι, αγγουρι, και 1 μπαστουνακι τυρι
Επισης επειδη θα παω βολτιτσα μαλλον σκεφτομαι τι ποτο να παρω, παλι κρασι; Μια μπυρα ειναι too much λετε; Anyway θα δω.
mtsek μου φαινεται οτι σε εντοπισα στο fb.Θα σου στειλω μηνυμα εκει να καταλαβεις οτι ειμαι εγω.
badgirl μου διαβασα τα νεα σου.Πλησιαζει η μεγαλη μερα.Ελπιζω να νιωθες σουπερ και να το χαρεις οσο δεν περνει!Μην αγχωνεσαι που ξεφυγες λιγο με τ φαγητο σου.Δεν πειραζει, ξεδοσες λιγακι.Τωρα παλι εδω πιστοι ολοι στο ημερολογιο.Θα φυγουν τα κιλα τελος!
Αχ κοριτσια σας σκεφτομουνα σημερα.Λεω εχω το φορουμ αποκουμπι.χιχιχι!
mtsek einai λογικο.Κι εγω την πρωτη φορα που πηγα διαιτολογο πιο πολυ εγω μιλαγα γιατι ειχα συνεχεια αποριες.Συντομα θα σου λυθουν και θα ξερεις αυτοματα τι πρεπει να κανεις.Καλη αρχη.A οι φωτος στο face τελειες.
20-04-2010, 11:39 #682
mprabo μτσεκακι!
ειδες βρηκες την...διατροφολογο σου κ συ!
ειναι μεγαλη δουλεια να εχεις ενα σωστο διατροφολογο να σε παρακολουθει οποτε νιωθεις χαμενη,
στην αρχη επιβαλλεται να το κανεις συχνα κ με προγραμμα ωστε να μαθει τον οργανισμο σου κ να μπορει να σε βοηθησει αποτελεσματικα,
μετα θα δεις οτι θα τα μαθεις απεξω κ μονη...
πανω κατω οι σωστες διατροφες οι ιδιες ειναι...
λιγο απολα κ στη σωστη μεριδα.
Απλα η μαγκια με τους διαιτολογους ειναι οτι μπορεις να φας ο,τι σου καπνισει,
πχ πριν αδιαθετησεις μπορεις να ζητησεις σοκολατα, γλυκα κτλ
ή οταν εισαι βραδυνη στη δουλεια κ γυρνας 3 το πρωι σπιτι σου βαζει γευμα κ στις 2 το βραδυ
ή οταν εισαι διακοπες θα σου βαλει επισης γευματα ευκολα που μπορεις να βρεις
Γενικα ξεαγχωνεσαι με το θεμα διατροφη κ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ζητας!
με το αζημιωτο βεβαια, αλλα δεν ειναι πολυ ομορφο να εχεις καποιον αλλο να νοιαζεται για το τι θα φας?
κ οχι μονο αυτο...αν σου κατσει γενικα σαν διαιτολογος θα γινει κ η καλυτερη σου φιλη καποιες περιοδους της ζωης σου
θα βρεις μαζι της οχι μονο τι πρεπει να τρως για να χανεις βαος αλλα κ γιατι τρως...
δεν ξερω ισως ναμαι τυχερη κ να βρηκα τοσο καλο διαιτολογο κ ναχω τοσο καλες εντυπωσεις, ισως να μην ειναι ολοι ετσι.
Εσυ εισαι ο κριτης!
Θα πρεπει ομως να ανοιχτεις εκει σιγα σιγα, να μαθεις να ζητας, δε μπορει να μυρισει τα νυχια της η γυναικα,
να λες ποτε πεινας, γιατι πεινας, τι θα ηθελες να φας, τι νιωθεις, αν περνας χαλια φαση, αν εισαι καλα...κ πολλα αλλα!
Προσωπικα μετα το γαμο θα ξαναπαω στο διαιτολογο μου μολις νιωσω ετοιμη γιαι διατροφη,
θα του ζητησω ενα γενικο πλανο, τωρα που θα μαγειρευω κ εγω θαναι αλλιως, θα θελω κ συμβουλες για τη μαγειρικη...
20-04-2010, 11:47 #683
Σημερα:
82.2 κιλα, ανεβασμενη διαθεση, ξεφουσκωτη κοιλια
οχι νηστεια
~πρωι
3 μπισκοτα διαιτης 170
~ενδιαμεσο
15-20 ρογες σταφυλι
Νερο
2 καφε σκετο
20-04-2010, 11:50 #684
mtsek μου, η διαιτολογος σου ειπε πανω κατω οτι και σε μενα.Το διατροφολογιο μας κυμαινεται στα ιδια περιπου.Πιστευω αν ακολουθησεις τη διαιτα θα εχεις αποτελεσματα και δε θα πεινας κιολας ιδιαιτερα απο ενα διαστημα και μετα.Καλη καθοδο!
)
20-04-2010, 11:51 #685
Originally posted by badgirl11
Σημερα:
82.2 κιλα, ανεβασμενη διαθεση, ξεφουσκωτη κοιλια
οχι νηστεια
~πρωι
3 μπισκοτα διαιτης 170
Νερο
2 καφε σκετο) Ετσι ανεβασμενες και χαρουμενες να ειμαστε ολες!
20-04-2010, 11:57 #686
ase constance moy ειχα τρομοκρατηθει γιατι ολο τον καιρο ετρωγα πολυ αλλα ξαφνικα...
πεταχτηκε η κοιλια απεναντι...κ λεω οχι ρε γμτ δε θα παω στην εκκλησια ναμαι σαν εγγυος...
ξερεις πολλες φορες η ζυγαρια δεν εχει καμια σημασια,
ειναι το πως δειχνει το σωμα,
κ ενα ταλαιπωρημενο διατροφικ σωμα σιγουρα δε δειχνει καλα! τωρα τρωω πιστευω πιο σωστα κ το σωμα συνερχεται...
20-04-2010, 11:58 #687
νιωθω πολυ ανετα παντως μαζι της BAd μου και οντως της εβγαλα τα σωψυχα μου!!!!! την ενημερωσα για γευματα που ακολουθω, γενικα μου ειπε πως εχω βρει το σωστο δρομο, απλα δεν εκανα σωστο συνδιασμο τροφων και γιαυτο εχανα δυσκολα...
επισης ενα κακο που μου ειπε πως εχω αλλα και ενα καλο
-το 16% του σωματος μου ειναι μυηκη μαζα, που φαινεται πως γυμναζομαι και ειναι πολυ καλο και πρεπει να μεινει ετσι πλεον και αν ανεβει ακομα πιο καλα!
-το 42% ειναι λυπος, που με τη διαιτα ναι μεν το χανω, αλλα ειναι πολυ ελαφρι με αποτελεσμα μεσα σε μια βδομαδα να χανω ποντους, αλλα οχι πολυ βαρος....
γενικα μου ανοιξε τα ματια, εμαθα μεσα σε 2 ωρες που κρατησε το ρ/β πολλα πραγματα και με γεμισε ενεργεια για το μελλον!!!! ελπιζω να παει καλα!
20-04-2010, 12:01 #688
ναι οι διαιτολογοι δινουν βαση στο να τρως απολα σε καθε γευμα ωστε να φουσκωνεις να μη πεινας αλλα κ να βαζει μπρος ο οργανισμος.
Παντως να κανεις ακριβως ο,τι σου λεει,
εκεινοι ξερουν καλυτερα!
Πχ για τον διαιτολογο δεν παιζει ρολο τοσο η ποσοτητα, πχ να φας δευτερο γιαουρτι ή δευτερη φετα ψωμι, οι θερμιδες ειναι πολυ σχετικες για κεινους.
Σου λεει φαε κι αλλο, παιζει ρολο ομως με τι θα το φας κ ποτε...
Γενικα τα βραδυνα γευματα να μη τα πειραζεις, να τα τρως οπως τα λεει ακριβως...
τοπρωι κ τομεσημερι κ να κλεψεις λιγο δε πειραζει
αλλα να μη τρως κ λιγοτερα αποσα σου βαζει γιατι εσυ εχεις μικροβιο της συνεχους μειωσης προσληψης τροφης,
ο διαιτολογος θελει φαγητο κ η διαιτα καλοπεραση!
20-04-2010, 12:02 #689
Αυτο ξαναπεστο.Συμφωνω απολυτα.θα εισαι κουκλα το Σαββατο ειμαι σιγουρη!
Ας γραψω και τα σημερινα μου.
Πρωινο Γαλα με δημητριακα
Δεκατιανο Χυμος ανανα
Μεσημεριανο Κοτοπουλο κοκκινιστο με ρυζι νεροβραστο, σαλατα με διαφορες πρασιναδες χωρις σως και λαδια
Απογευμα Γιαουρτι και 1 δαμασκηνο
Βραδυ Οτι και το μεσημερι αλλα σε μισες μεριδες
Σημερα θα τηρησω και ενα πιο καλο ωραριο.Το πρωι ζυγιστικα και ημουν παλι 81 κιλα, οποτε μια χαρα.
20-04-2010, 12:02 #690
κ το πιο σημαντικο, το πιο βασκο που πρεπει να σημειωνεις ειναι τις αποκλισεις σου απο ο προγραμμα που σου εδωσε, ετσι θα σε μαθει.
Στόχοι
28-06-2025, 21:10 in Με καφέ και συμπάθεια....