Results 691 to 705 of 3602
Thread: ~ Το Ημερολογιο Μου ~
-
20-04-2010, 12:05 #691
Originally posted by mtsek85
-το 16% του σωματος μου ειναι μυηκη μαζα, που φαινεται πως γυμναζομαι και ειναι πολυ καλο και πρεπει να μεινει ετσι πλεον και αν ανεβει ακομα πιο καλα!
-το 42% ειναι λυπος, που με τη διαιτα ναι μεν το χανω, αλλα ειναι πολυ ελαφρι με αποτελεσμα μεσα σε μια βδομαδα να χανω ποντους, αλλα οχι πολυ βαρος....
- 20-04-2010, 12:08 #692
Καλημέρα κορίτσια,
έχουν σπάσει λίγο τα νεύρα μου με αυτή την αναβολή των πτήσεων, αλλά το παλεύω
badgirl έχεις δίκιο για το διαιτολόγο. Είναι σημαντικό να βρεις κάποιον που σου πάει. Εμένα με βοήθησε πολύ. Όχι μόνο με το θέμα κιλά, αλλά στο πως να αντιμετωπίζω τη διατροφή.
20-04-2010, 12:09 #693
μικροβιο μειωσης προσληψης τροφης.... χιχιχιχ
με εχεις μαθει φιλεναδα μου!!!!
φαντασου, εγω ενα τοστ το τρωω απο τις 11 μεχρι τις 2 μπουκια μπουκια... μου ειπε να το τρωω μπαμ κ κατω... και 11 εφαγα το τοστ μου και εχω φουσκωσει τρελα..... το χυμο τον αφησα για μετα στις 2....
να σου πω, μου ειπε τη μερα των κρεατικων να τρωω τυπου μπιφτεκια, σνιτσελ, μπριζολα αλλα μου ταπε προφορικα...
σημερα λεω να φαω σνιτσελ αντι για μπιφτεκια που λεει το προγραμμα... θα πειραζει λες....?
Originally posted by badgirl11
ναι οι διαιτολογοι δινουν βαση στο να τρως απολα σε καθε γευμα ωστε να φουσκωνεις να μη πεινας αλλα κ να βαζει μπρος ο οργανισμος.
Παντως να κανεις ακριβως ο,τι σου λεει,
εκεινοι ξερουν καλυτερα!
Πχ για τον διαιτολογο δεν παιζει ρολο τοσο η ποσοτητα, πχ να φας δευτερο γιαουρτι ή δευτερη φετα ψωμι, οι θερμιδες ειναι πολυ σχετικες για κεινους.
Σου λεει φαε κι αλλο, παιζει ρολο ομως με τι θα το φας κ ποτε...
Γενικα τα βραδυνα γευματα να μη τα πειραζεις, να τα τρως οπως τα λεει ακριβως...
τοπρωι κ τομεσημερι κ να κλεψεις λιγο δε πειραζει
αλλα να μη τρως κ λιγοτερα αποσα σου βαζει γιατι εσυ εχεις μικροβιο της συνεχους μειωσης προσληψης τροφης,
ο διαιτολογος θελει φαγητο κ η διαιτα καλοπεραση!
20-04-2010, 12:10 #694
Ax Danai θες να πας ταξιδι το θυμαμαι, σπαστικο.Τι γινεται ρε παιδια και μαυτη την ιστορια με την σκονη, θα ρθει μεχρι κι εδω λενε.:-S
20-04-2010, 12:11 #695
καλημερα Δαναη!
εγω φοβομουν ειναι η αληθεια στην ιδεα του διαιτολογου, γιατι πιστευα πως θα εχω δυσκολα γευματα, περιεργα λαχανικα κλπ... ενω η καϊμενη με εχει με οοοτι θελω!!! και με εκανε να νιωθω πολυ καλα μαυτο!!!!!!!! θα σας φαινεται περιεργος ο ενθουσιασμος μου ε...?
Originally posted by Danai20
Καλημέρα κορίτσια,
έχουν σπάσει λίγο τα νεύρα μου με αυτή την αναβολή των πτήσεων, αλλά το παλεύω
badgirl έχεις δίκιο για το διαιτολόγο. Είναι σημαντικό να βρεις κάποιον που σου πάει. Εμένα με βοήθησε πολύ. Όχι μόνο με το θέμα κιλά, αλλά στο πως να αντιμετωπίζω τη διατροφή.
20-04-2010, 12:12 #696
mtsek να αντιστρεψεις το μενου δε νειναι κακο απο οσο ξερω απο μενα.Αρκει να γραφεις τι τρως καθε μερα και να θυμασαι οτι την Τριτη εφαγες σνιτσελ, οποτε οτι ειναι να ξαναφας να φας μπιφτεκι κι οχι παλι το ιδιο.Η καταγραφη του τι τρωμε ειναι πολυ καλη.
Δενειναι περιεργος ο ενθουσιασμος σου.Ετσι ειναι κανεις κατι καινουριο για τον εαυτο σου, λογικο και αναμενομενο να χαιρεσαι.
20-04-2010, 12:13 #697
Εμ καλυτερα να αποφευγεις το σνιτσελ αφου ειναι τηγανισμενο κ δεν εχει καμια σχεση με ψητο μπιφτεκι.
Δεν νομιζω οτι εισαι σε φαση να φας κατι που δε σου εχει πει ακομα...στο εχει πει το σνιτσελ για αλλη μερα? αυτο δε καταλαβα
εναλλαγη ημερων μπορεις να κανεις εννοειται
Γιατι προφορικα? ολα γραπτα να τα ζητας με ποσοτητες τροφης πχ 1 παλαμη σνιτσελ ή 2 μετρια μπιφτεκια ή 2 παλαμες κοτοπουλο κτλ
20-04-2010, 12:13 #698
Συμφωνω με Κονστανς!
Δαναη μου ελπιζω να βρεις το δικοσ ου αεροπλανο! τι ταλαιπωρια ρε συ κι αυτη...
20-04-2010, 12:14 #699
Μπράβο βρε Μτσεκ για τον ενθουσιασμό κυρίως!
Εγώ ακολουθώ από χθες μια δίαιτα που διάβασα εδώ μέσα (δεν θυμάμαι πού...) με τη διαφορά πως δεν πρόκειται να πάρω βέβαια το Lassix! Το θεωρώ απαράδεκτο να συμπεριλαμβάνουν σε δίαιτες διουρητικά! Κατά τ' άλλα μ' αρέσει το πρόγραμμα γιατί είμαι χορτοφάγος και γιατί γουστάρω που δεν έχει καθόλου γαλακτοκομικά.
Ξανάρχισα και τη γυμναστική με πρόγραμμα που μου έδωσε ο αδελφός μου για αρχάριους (το προσαρμόσαμε για μένα που είμαι τροφαντή κι έχω και πρόβλημα με το πόδι οπότε δεν μπορώ να τρέξω) και άρχισε λίγο να φαίνεται ο γαλάζιος ουρανός της αισιοδοξίας πίσω από τα μαύρα σύννεφα των τελευταίων ημερών...
20-04-2010, 12:14 #700
Nαι οντως σαυτο badgirl.Εννοειται οτι θα το φας αν στο ειπε.Αν δε στο εχει βαλει στη λιστα των κρεατικων σου καλυτερα οχι.Γενικα το ψητο ειναι παντα καλυτερο απο το τηγανητο.
20-04-2010, 12:16 #701
σνιτσελ παιρνω σκετο φιλετο χωρις να ειναι παναρισμενο και το κανω στο φουρνο!!!! γιαυτι ειπα να το αλλαζα...
ξεχασα να γραψω, μου ειπε οχι τιγανιτα, αλλα μπορω να τρωω παναρισμενες τροφες οπως πχ φιστικς ή σνιτσελ
Εμ καλυτερα να αποφευγεις το σνιτσελ αφου ειναι τηγανισμενο κ δεν εχει καμια σχεση με ψητο μπιφτεκι.
Δεν νομιζω οτι εισαι σε φαση να φας κατι που δε σου εχει πει ακομα...στο εχει πει το σνιτσελ για αλλη μερα? αυτο δε καταλαβα
εναλλαγη ημερων μπορεις να κανεις εννοειται
Γιατι προφορικα? ολα γραπτα να τα ζητας με ποσοτητες τροφης πχ 1 παλαμη σνιτσελ ή 2 μετρια μπιφτεκια ή 2 παλαμες κοτοπουλο κτλ
20-04-2010, 12:18 #702
Ναι ετσι ειναι ωραιο το σνιτσελ.Εμενα τα τηγανητα (εκτος απο τις πατατες δυστυχως) δε μου αρεσουν γενικοτερα.Ουτε τηγανητο κρεας, ουτε ψαρι κλπ
20-04-2010, 12:19 #703
μια χαρα, τα δε φιστικς ειναι τελεια, τα ετρωγα φοιτητρια...
το προφορικα δε μαρεσε μτσεκ προσεξε το, να τα ζητας ολα γραπτα ωστε να σου μεινουν
επισης φευγοντας τυχον προφορικες συμβουλες της να τις καταγραφεις.
πχ αν σου πει οτι αν βγεις κ πιεις κρασι πριν να μην εχεις φαει ή
να εχεις φαει ταδε τροφες αυτα να τα καταγραψεις.
Θα ειναι πολυ χρησιμα για οταν θα σου φυγει ο ενθουσιασμος μετα απο μηνες κ οταν θα καταλαβεις οτι με τον enθουσιασμο δε συγκρατεις κ πολλα
οπως ο ερωτας ειναι, λεει λεει λεει κ δεν ακους τιποτα...κ μετα αναρωτιεσαι χαχαχαχα
20-04-2010, 12:21 #704
Originally posted by mtsek85
μικροβιο μειωσης προσληψης τροφης.... χιχιχιχ
με εχεις μαθει φιλεναδα μου!!!!
φαντασου, εγω ενα τοστ το τρωω απο τις 11 μεχρι τις 2 μπουκια μπουκια... μου ειπε να το τρωω μπαμ κ κατω... και 11 εφαγα το τοστ μου και εχω φουσκωσει τρελα..... το χυμο τον αφησα για μετα στις 2....
αλλα να μη τρως κ λιγοτερα αποσα σου βαζει γιατι εσυ εχεις μικροβιο της συνεχους μειωσης προσληψης τροφης,
ο διαιτολογος θελει φαγητο κ η διαιτα καλοπεραση!
20-04-2010, 12:28 #705
mtsekόπουλο
και εγώ είχα ενθουσιαστεί με το διαιτολόγο. Αφου έλεγα 'καλα΄γιατί τόσο καιρό προσπαθούσα μόνη μου;' . Αλλά νομίζω ότι και το να πας στον ειδικό απαιτεί μια διαδικασία πρώτα μέσα σου. Είχα κλειστεί στην αρχή πολύ στον εαυτό μου και δεν ήθελα κανενας να ξέρει και να ασχοληθεί με το θέμα μου. Μετά που ηρέμησα, μπόρεσα και είδα και το διαιτολόγο.
Στόχοι
28-06-2025, 21:10 in Με καφέ και συμπάθεια....