Results 76 to 90 of 3602
Thread: ~ Το Ημερολογιο Μου ~
-
28-03-2010, 19:13 #76
Σημερα έφαγα
γάλα κακάο με 2 μπισκότα
και
κοτόπουλο με σαλάτα και ψωμί
Το βράδυ θα φάω καμιά λιχουδιά γιατί είναι Κυριακή
Επίσης θα πάω χορό. Δε θυμάμαι τι έχουμε σήμερα, ή τανγκό ή καλαματιανό. Ελπίζω καλαματιανό γιατί μερακλώνω κάθε φορά και περνάω καλύτερα από το τανγκό που όσο να ναι σε πιάνει μια κατάθλιψη.
- 28-03-2010, 21:09 #77
καλησπερα σε ολες ειμαι νεο μελος κ η ιδεα του ημερολογιου μ αρεσε πολυ!!
ειμαι 1.67 72 κιλα κ προσπαθω να φτασω στα 65 τα τελευταια 4 χρονια!
παλιοτερα ημουν γυρω στα 97 κιλα κ μπορω να πω οτι εκεινα τα κιλα εφυγαν ευκολοτερα απο αυτα που προσπαθω εδω κ καιρο να χασω!!!
Εδω κ 5 μερες εχω ξεκινησει ενα προγραμμα κ ελπιζω να το συνεχισω γιατι κακα τα ψεματα το καλοκαιρι πλησιαζει απηλειτικα!!
πρωι-1 κουλουρι θεσ/νικης 1 ποτηρι χυμο
μεσημερι-αρακα τυρι περιπου 60γρ κ 2 φετες ψωμι
απογευμα- 1 ποτηρι καφε 2 κγ ζαχαρη κ γαλα,2 μπισκοτα
βραδυ-σαλατα με τονο κ 1-2 φετεσ ψωμι!!!
καλη επιτυχια σε ολες!
28-03-2010, 22:49 #78
Καλησπέρα σε όλους!
Σήμερα έφαγα τόσο ανακατεμένα γιατί υποτίθεται ότι θα έτρωγα μόνο φρούτα και χυμούς. Στην πραγματικότητα έφαγα:
Στις 8:30: πράσινο τσάι με λεμόνι και 1 μπανάνα
Στις 9:30: 1 ποτήρι φρουτόκρεμα με γύρη λουλουδιών
Στις 12:30: Λίγη σαλατούλα με κους κους, λίγο ψωμάκι και λίγες πατατούλες φουρνάκου. Στο τέλος έφαγα και μους γιαουρτιού... (κακώς!)
Στις 14:30: 1 φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα
Στις 17:30: 2 αχλάδια
και μπόλικα από τα χαπάκια μου δια πάσα νόσο.
Αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι αύριο θα έχω πάρει πάλι βάρος...για να δούμε...
28-03-2010, 23:26 #79
29-03-2010, 00:37 #80
linap καλη αρχη! μια χαρα εισαι...
murcielago τι χαπακια παιρνεις καλε?
sofaki συγχαρητηρια για το 6!!! αντε και στα 66.6 χεχεχε
χμ μαλλον βοηθα το τικερακι σου που κανει κοιλιακους...θα το αλλαξω κ γω!
Originally posted by ChristinaVΑν καταφέρω και το τάιμινγκ (να μην τα τρώω όλα στις 11 το βράδυ) που γράφω σε άλλο ποστ, τότε υπάρχει ελπίδα!! (θέλω να πιστεύω, διότι είδα ότι πολλοί μεσα στο φόρουμ που ξεκίνησαν με 3ψήφιο νούμερο, τα έχασαν με το δακτύλιο κι εγώ δεν έβαλα)
Εσύ πού κολλάς; Ελπίζω να ξεκολλήσεις σύντομα διότι απ' ό,τι φαίνεται από το τίκερ τα έχεις πάει πολύ καλά μέχρι τώρα!!
σημερα πηγα στο νεο σπιτι κ αφου κ εφυγε ο φιλος μου σκεφτηκα "χμ ας φαω κατι".
Ομως δεν ειχε κ τιποτε υγιεινο μεσα (αφου ειναι ακατοικητο ακομα) και σκεφτηκα "βλακειες θα φας, πηγαινε στο σπιτι σου να φας σαλατα με τυρι κ ψωμι".
Τελικα υπεκυψα και εφαγα 2 ή 3 καριοκες (απιστευτο αλλλα δε θυμαμαι...) και 1 κρουασαν.
Ειμαι να σκασω βεβαια, κ οχι απο το φαγητο, αλλα απο τη μαλακυνση μου.
Οπως κ ναχει αυριο πρωι ζυγισμα κ ξεκινω βραδυνες νηστειες
γιατι το βραδυνο κ ειδικα οι βλακειες που τρωω θα με κανουν παλι 100 κιλα.
Ο,τι προλαβαινω ας το τρωω ως τις 7. α στο καλο μου
Τελικος απολογισμος για σημερα ο εξης:
Originally posted by badgirl11
Σημερα:
~πρωι (αξημερωτα)
2 φ. ψωμιτοστ λευκο
2φ. γκουντα
επαλειψη βουτυρο + μαρμελαδα
~ενδιαμεσο
1 φ. τυρι τοστ λαιτ
2 κουλουρακια μικρα στρογγυλα
~μεσημερι
(στης πεθερας δηλαδη οχι διαιτητικα)
μπακαλιαρο τηγανιτο περιπου 1 κ 1/2 παλαμη
πατατες φουρνου περιπου 1 παλαμη
λιγη ντοματοσαλατα
εκανα χυμο με 3 πορτοκαλια, 2 ακτινιδια, 1 μηλο κ ηπια τα 2/3
~βραδυ αργα
3 καριοκες, 1 κρουασαν
29-03-2010, 00:55 #81
στο σημερινο τελικα, να προσθεσω...
απογευμα αλλα 2 κουλουρακια της μαμας...
2 καφεδες ακομα με μιση κουτ μαυρη ζαχαρη ο καθενας...
και παλι, καλα μας βγηκε η μερα!!!!
επομενο ζυγισμα, Τεταρτη μετα το Πασχα, να δουμε τι εχουμε κανει, που θα εχω τελειωσει κ με τη περιοδο...!!!!
και μετα το Πασχα, ειπαμε, κολυμπι κολυμπι, κολυμπι!!!
καλο ξημερωμα σε ολους...!
Originally posted by mtsek85
καλησπερα απο εμενα!!!!!!!
σημερινο ζυγισμα στα 86,5 κιλα και πρωτη μερα αδιαθετη... Νομιζω μετα το τελος της περιοδου θα εχω πολυ καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!
σημερα...
πρωινο δε προλαβα να φαω...
>>>μεσημερι>>> μετα απο 20 ωρες νηστεια (ετυχε)
μισο μπουτι κοτοπουλο με κρυθαρακι (φαγαμε στην πεθερα μου....)
ενα μπολακι σαλατα λαχανο
1 φραπεδακι με μιση κουτ ζαχαρη
>>>απογευμα>>>
1 εσπρεσσο με μιση κουτ ζαχαρη
2 κουλουρακια πασχαλινα (τα εκανε η μανουλα μου δε μπορουσα να μη φαω με το καφεδακι μου!)
αυτα για σημερα
απο αυριο θα κανω και κανονικη νηστεια λογω Μ. Βδομαδας... θα γραφω τι εφαγα, ελπιζω να μη μπω σε πειρασμο....
φιλακια πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29-03-2010, 01:16 #82
ΑΥΡΙΟ M. ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΦΑΩ
09:00 1π. τσάι + 1 τοστ με φιστικοβούτυρο
12:00 5-6 φράουλες
15:00 1π. ρεβιθόρυζο+1 π. κουνουπίδι
18:00 1ακτινίδιο+ 2.φ. ανανά
21:00 1π. τσάι + 1 τοστ με φιστικοβούτυρο
29-03-2010, 08:56 #83
καλημερα κι απο εμενα
μετα απο καποιες μερες απουσια και αφου καταβροχθησα οτι βρεθηκε μπροστα μου επειδη ειδα 83,9 στη ζυγαρια και χαρηκα, λεω να συνεχισω!!
δεν τολμησα να ζυγιστω.
νηστεια φυσικα αυτη την εβδομαδα. και νηστεια με IF. ειμαι στο γραφειο και δεν προκειται να φαω τιποτε. θα παω κατευθειαν αγορα οποτε παλι δνε θα φαω τιποτε. το βραδυ ομως...
για σημερα δεν εχει γυμναστικη. ηπια 1 τσαι πρασινο και ενα Lemon ginger Και ακομη θα αδειασω 750ml νερο, 1 νες και βλεπουμε. απο φαι σιγουρα θα εχω μια τεραστια σαλατα με σπαραγγια, ρεπανι, καροτο, λαχανο και λεω να κανω πατατες της λιλυς. και οτι αλλο προκυψει.....πχ χαλβας κλπ
29-03-2010, 09:56 #84
C:\Users\ΚΩΣΤΑΣ\AppData\Local\Temp\1951b.gif
29-03-2010, 10:34 #85
BARB ελα αρχιζουμε μαζι, σημερα αρχιζω κ γω.
ευτυχως δεν παχυνα.
Κανονικες νηστειες δε θα κανω, μονο ΙΦ. ε οκ θα τρωω ο,τι μαγειρευει ολη η οικογενεια οποτε θα ψιλοκανω...
murcielago τι ειναι αυτο?
Τετη να μας πεις νεα!
Κοριτσια αρχιζω, εχω σκοπο να χασω σε 2 εβδομαδες 4 κιλα, ξερω φαινονται πολλα αλλα μπορω, (κι αν οχι 4 δε με χαλαει 3).
ετσι οπως ετρωγα λιγο να ριξω το φαγητο θα φυγουν κ τα υγρα κ ολα. Αρχιζω κ γυμναστικη εντατικα. φιλια
29-03-2010, 11:08 #86
καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!! (και στους αντρες της παρεας φυσικα..!!)
απο σημερα ξεκιναω και κανονικη νηστεια, το πηρα αποφαση.
το προγραμμα λεει σαλατουλες, σαλατουλες, σαλατουλες..... και φρουτα... θα γινει δλδ μια βδομαδα εντελως αποτοξυνωση.
σημερα για πρωι εχω παρει μαζι μου αμυγδαλα (10) και 1 χυμο 250ml...
μεσημερι σαλατα εποχης (λαχανο βασικα με καλαμποκι, καροτο, ντοματινια)
απογευμα φρουτα και χυμους.
αυτα....
ξερω πως θα ειναι πολυ πιεστικη η διατροφη αυτη, αλλα ειναι για καλο σκοπο.....
ζυγισμα την επομενη βδομαδα (Τριτη μετα το Πασχα λογικα που θα γυρισω Αθηνα)
σημερα ζυγαρια στα 87 κιλα και δευτερη μερα περιοδου... οποτε αν αφαιρεσουμε και 2 κιλα που ειναι τα υγρα.... 85???? αχ μακαρι.... στοχος ηταν το Πασχα τα 85.... για να δουμε , για να δουμε...!!!!!
29-03-2010, 11:14 #87
ΣΤΑΝΤΑΡ MTSEK 85! αχου θα με φτασεις χεχεεχχε
ela αρχιζουμε ολες μαζι...κ γω σαλατοφρουτα λεω να κανω, κ φαγητο φυσικα, απλα οχι υδατανθρακες πολλους απο ψωμια κτλ...
κ οχι βραδυνο φαγητο!
πως περνας?
29-03-2010, 11:40 #88
αχ ποσο θελω να σε φτασωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ω!!!!
βραδυνο διαπιστωσα, πως απο τοτε που αρχισα τις νηστεις ΙΦ αν φαω με πεθαινει το στομαχι μου, οποτε το εχω κοψει και εχω τελευταιο γευμα στις 8 το αργοτερο.....
εγω θα το παλεψω να μεινω στα φρουτα και λαχανικα ολη τη μερα, εκτος απο τα αμυγδαλακια που παιρνω μαζι στη δουλεια..... θα δουμε..... αν αντεξω, αντεξα... μια βδομαδα ειναι...!
γενικα μια χαρουλα, με τη δουλεια ειμαι καλα, δε ξερω πως μου γυρισε ο τροπος σκεψης τοσο πολυ, αλλα εχω ηρεμισει και μου αρεσει πολυ αυτο... Με τον καλο μου ολα οκ... Γενικα ολα πανε ομαλα!!!!!!!!!!!!!!!!! Πολυ δουλεια απο τις δουλειες που αναλαμβανω σπιτι, αλλα τι να κανουμε.... ειναι η εποχη τετοια που ανοιγει η δουλεια... ας υπάρχει....! εσυ τι μου κανεις?
29-03-2010, 12:28 #89
τρεχω κ δε φτανω! καλα σχετικα, περιεργη φαση, πολλες αναποδιες, κ στη δουλεια τα ιδια. Γενικα ενα μπαχαλο κ νιωθω να σκαω αλλα τιποτε καινουργιο. συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια...μονο τα θεματα υγειας που ειναι σοβαρα με τρομαζουν...
ΜΚΕΗ τωρα εγραψα το βαρος μου στο ημερολογιο βαρους, μετα θα κανω edit το ιδιο μηνυμα να γραψω πχ το αυριανο βαρος? πως στο καλο το κανεις κ τα βγαζει ολα μαζι?
29-03-2010, 12:54 #90
Παιδιά μεγάλη μέρα σήμερα! Μετά από παααααρα πολύ καιρό, η ζυγαριά έδειξε 59,5. Μέτρησα και το λίπος μου το πρωί, επίσης μια χαρά, αν και να είμαι ειλικρινής δεν τις θεωρώ ακριβείς τις μετρήσεις λίπους.
Είχα ξεκ...θει στα βάρη την περασμένη βδομάδα. Έτρωγα και το κυρίως φαγητό μου νωρίς το πρωί. Χαλάλι όμως.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία