~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 68
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 68 of 241 FirstFirst ... 1858666768697078118168 ... LastLast
Results 1,006 to 1,020 of 3602
    Senior Member
    mtsek μου καλημερα.Κι εγω τοσο τρωω 1500 θερμιδες, χθες βασικα δεν προλαβα να φαω και δεν ηθελα να τα φαω ολα μαζεμενα το βραδυ.Η διαιτολογος σου καλα κανει και δε σου βαζει στερητικη διαιτα.Ετσι θα χασεις τα κιλα σιγα σιγα και σιγουρα.Πρεπει να ειναι καλη.

Senior Member
    ειμαι πολυ ικανοποιημενη οντως!!!!
    εχει πλουσια γευματα και χορταστικα και δε μου στερει τιποτα (ακομα και γλυκο-παγωτο-σοκολατα κλπ)

εμενα μου ειπε, αν δε προλάβω να φαω κατι στην ωρα του, να το τρωω οποτε μπορω, οπως επισης και το βραδυνο μπορω να το τρωω οτι ωρα θελω αρκει να κοιμηθω 2 ωρες μετα το τελευταιο γευμα.
    αν συνεχισω να χανω ετσι, θα εχω φτασει τον Ιουνιο κατω απο 80!!!!! (παντα με τη δικη μου ζυγαρια βλεπω ουτος η αλλος ειναι σταθερη η απωλεια!)

Senior Member
    -200γρ σημερα.αντε να δουμε..

Senior Member
    καλημερα κοριτσια!! η ζυγαρια μου χαλασε...τι τυχη!!! λεω να μην παρω καινουρια και να ζυγιζομαι μια φορα το μηνα που παω στη διαιτολογο. γιατι οταν ζυγιζουμαι συχνα βλεπω οτι δεν χανω και απογοητευομαι...ποια η γνωμη σας??
    στον απολογισμο τωρα...
    πρωι μια μπαρα δημητριακων
    μεσημερι πατατοσαλατα (με 250 θερμιδες) και κολοκυθακια βραστα και μια φετα ψωμι ολικης
    και στη συνεχεια..... ο αδερφος μου παραγγελνει ντελιβερι και παρασυρομαι και τρωω ενα σουβλακι κοτοπουλο και 3 πατατες τηγανητες...παλι με νικησε η λαιμαργια μου...θα σκασω απο το κακο μου που δεν μπορω να επιβληθω στον εαυτο μου....
    το βραδυ ελπιζω να περιοριστω σε γαλα με δημητριακα.......
    οχι τπτ αλλο αλλα την αλλη βδομαδα εχω ακι διαιτολογο και αν δεν με δειξει τουλαχιστον 2 κιλα κατω θα πεσω σε καταθλιψη....

πρεπει σε τρεις μηνες να ειμαι 70 κιλα...τι θα κανω?????????????? :-(

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    χαχαχα
    σουπερ!!!!!!!!!!!
    αχ περιμενω πως κ πως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    εγω ειπα στη διαιτολογο μου και θα μου βγαλει ειδικο προγραμμα για το Παρισι, ειχε παει και ξερει απο τροφες εκει κ θα μου κανει ολοκληρο σεναριο!!!!
    μα παντου μπορεις να φας υγιεινα βρε καλο μου, το θεμα ειναι αν εχεις τη διαθεση να το κανεις!
    ιδια κουζινα μεμας εχουν, απλα καποια ειναι ωμα κ συνηθως οι Ελληνες δεν τα προτιμουν...

Originally posted by Constance
    Συνταγη που προτεινω για κοτοπουλο.Κανεις το κλασικο κοτοπουλο με πατατατες αλλα πριν το ψησεις απο πανω βαζεις το εξης μιγμα.
    Λαδι(κατα βουληση, εγω βαζω λιγο συνηθως), Χυμο απο ενα πορτοκαλι, 1/2 κουταλακι μουσταρδα, αλατι, πιπερι, 1 κουταλακι του γλυκου μελι, θυμαρι (λιγο για να μην πικρισει).
    τελειο, ομως δεν εβαλα τιποτα, προτιμησα να μην εχει γευση κ κ να προσθεσω παρα να μη τρωγεται

κοριτσακι γιατι τοση βιασυνη να τα χασεις? σιγα σιγα θελει...

Senior Member
    Originally posted by badgirl11

Σημερα:
    κιλα αγνωστα
    ~πρωι
    100 γρ. ψωμι φουρνου λευκο 250
    επαλειψη με βουτυρο με γιαουρτι
    3 φ. μορταδελα
    2 φ. τυρι
    καφε σκετο
    ~μεσημερι
    2 φετες ρολο κοτοπουλο γεμιστο με πατατες φουρνου
    σαλατα αναμεικτη
    ~απογευμα
    60 γρ. σοκολατα με ξηρους καρπους (βραχακια)
    καφε σκετο

ισως ξαναφαω κ το βραδυ αφου ηταν τελειο παροτι το πρωτο μου μαγειρεμα!
    αυτη τη φορα σε μικρο πιατο για να μπορω να υπολογισω...
    στα μεγαλα ειναι αδυνατο να ξερω ποσο εφαγα!

Senior Member
    Hi giiiiiiirls! τι κανετε?

Bad μου εχεις αρχισει να μπαινεις στο νοημα, βλεπω!:P

Koritsaki, εχει δικιο η Bad, κσλυτερα να τα χασεις τα κιλα
    αργα και σταθερα..αμα τα χανεις γρηγορα δεν κραταει για
    πολυ το "ονειρο", πιστεψε με.

Senior Member
    Γεια σου Τετακι μου!
    χεχε ασε! αν ηξερα δε θα βιαζομουν
    πολλες αλλαγες μαζι, αντε να συνηθισεις μετα!
    εχω 5 πλυντηρια σιδερο κ παω για το 6ο...

Senior Member
    Originally posted by badgirl11εχω 5 πλυντηρια σιδερο κ παω για το 6ο...

Χαχαχαχαχα join the club!
    Δεν πειραζει μωρε, να μην αγχωνεσαι γι αυτα,
    κι εγω στην αρχη ημουν φρικουλο με τις δουλειες
    και τα σιδερωματα και τα πλυσιματα,
    μετα χαλαρωσα και ειπα οτι δεν θα περασω
    οοοολη μου τη ζωη μπροστα απο ενα καδο
    πλυντηριου και μια απλωστρα!

Senior Member
    κοριτσια το κατανοω απολυτα αυτο που μου λετε για το σιγα σιγα γιατι το εχω περασει στο παρελθον.....ομως τωρα τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα....τελη ιουλιου ειναι η ορκομωσια μου στη σχολη και ειναι μια πολυ σημαντικη μερα για μενα...θα ηθελα τοσο πολυ να φορεσω ενα ωραιο κοστουμι η ετσω ενα φορεμα αλλα να μην ειμαι η πιο χοντρη απο ολες...και να σας πω και το εξης?
    ο θειος μου μου ειπε οτι αν δεν εχω αδυνατισει μεχρι την ορκομωσια δεν θα μπει στον κοπο να ερθει να με συγχαρει γιαιτι θα ντρεπεται για μενα....και δυστυχως ετσι νιωθουν και οι γονεις μου..δεν μου το λενε βεβαια και θα ερθουν οπως και αν ειμαι αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι λυπημενοι για την εικονα μου....και δεν αντεχω τα κιλα μου να επισκιασουν και αυτη την ημερα της ζωης μου που τοσο περιμενω....
    συγνωμη για το βαρη κλιμα που δημιουργησα....ελπιζω να μη σας παρασυρω στην θλιψη μου....

Μα τι ειναι αυτα που λες; Αυτο που κανει ο θειος σου ειναι εκβιασμος. Και σου δημιουργει αγχος που με μαθηματικη ακριβεια οχι μονο δεν σε βοηθαει να χασεις κιλα αλλα να βαλεις και αλλα. Δεν χρειαζεται να ερθει κοριτσι μου αυτος ο θειος. Ας κατσει σπιτι του και ας σε αφησει να χαρεις αυτη την μερα.

Senior Member
    οποιος εχει πει τετοιο πραγμα μονο θειος δεν ειναι...εκτος κι αν το εννοουσε αλλιως ο ανθρωπος...δεν ξερω. εσυ τον γνωριζεις...

χθες εβλεπα τις φωτογραφιες του γαμου που τραβηξε η αδελφη μου, που αρεσαν σε ολους,
    λεω στη μητερα μου:
    "πωπω χαλια ειμαι δε μου αρεσω" κ αφου κ το ειπα 2-3 φορες ενω ολοι μου ελεγαν οτι ηταν τελειες
    γυριζει κ μου λεει η μανα μου:
    "οι φωτογραφιες μας δειχνουν οπως ειμαστε αλλα σε κανενα δεν αρεσει ο εαυτος του"
    εν ολιγοις τις στιγμες μας εμεις τις θαβουμε εξαιτιας των κιλων,
    οσα κιλα κι αν ειμαστε μπορουμε να χαρουμε κ την ορκωμοσια μας,
    κ το γαμο μας, κ τις βαφτισεις των παιδιων μας, και την εξοδο για ποτο.

Αρκει ναρεσουμε σε εμας, κ να μη περιμενουμε να αδυνατισουμε ωστε να μας αγαπησουμε...

Και ξερεις κατι?
    τα ιδια σκεφομουν κ εγω στη δικια μου ορκωμοσια, οτι θαμαι τετραπαχη (ειχαν παρει ανηφορα τα κιλα)
    κ μεσα στη μιζερια μου πηγα να ορκιστω χωρις να παρω καν σαμπουαν μαζι να λουστω (σε αλλη πολη)
    και λουστηκα με τα σαπουνια του ξενοδοχειου που ποτε δεν ακουμπησα αλλοτε!
    τελειως ζαμανφου κ φλου
    κ τελικα βγηκα μια κουκλα στις φωτογραφιες γιατι ελαμπα απομεσα μου!
    κ ολα αυτα ενω προσπαθουσα να με θαψω, να μη με βλεπω, να μη με περιποιηθω.
    Και τελικα ημουν πιο ωραια απο καθε αλλη φορα!
    Κ μετα σκεφτομουν γεματη τυψεις...οτι αν με ειχα περιποιηθει περισσοτερο θα ημουν ακομη πιο κουκλα...

Originally posted by koritsakiκαι δυστυχως ετσι νιωθουν και οι γονεις μου..δεν μου το λενε βεβαια και θα ερθουν οπως και αν ειμαι αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι λυπημενοι για την εικονα μου....και δεν αντεχω τα κιλα μου να επισκιασουν και αυτη την ημερα της ζωης μου που τοσο περιμενω....
    οσο για τους γονεις σου, οι γονεις θελουν το καλυτερο για μας,
    μηπως θαναι λυπημενοι επειδη εσυ για αλλη μια φορα θασαι λυπημενη την πιο χαρουμενη στιγμη σου?
    Κι εμενα ειχαν στεναχωρηθει οταν παχυνα και αλλο κ τους προβληματιζε αλλα δεν τιθεται θεμα του να μην εισαι αποδεκτος απο τον γονιο σου οσα κιλα κ αν εισαι καλη μου...

Senior Member
    Originally posted by TETH
    Originally posted by badgirl11εχω 5 πλυντηρια σιδερο κ παω για το 6ο...

Χαχαχαχαχα join the club!
    Δεν πειραζει μωρε, να μην αγχωνεσαι γι αυτα,
    κι εγω στην αρχη ημουν φρικουλο με τις δουλειες
    και τα σιδερωματα και τα πλυσιματα,
    μετα χαλαρωσα και ειπα οτι δεν θα περασω
    οοοολη μου τη ζωη μπροστα απο ενα καδο
    πλυντηριου και μια απλωστρα!
    καλα δεν το πιστευω...αυτο σκεφτομουν κ γω μολις τωρα...οκ ειναι η αρχη, μετα θα ηρεμησω...

αλλωστε τωρα ντρεπομαι να παρω γυναικα αφου ειμαι νεα νοικοκυρα, το καλοκαιρι ομως θελοντας κ μη μια φορα τη βδομαδα θα παιρνω...
    αρα κ να μη θελω θα χαλαρωσω
    απλα βρε Τετη μου εχω πηξει στα σεντονια κ τις πετσετες.
    Σε λιγο θα βγουμε απο το σπιτι να μπουν αυτα!

Senior Member
    Originally posted by koritsaki
    κοριτσια το κατανοω απολυτα αυτο που μου λετε για το σιγα σιγα γιατι το εχω περασει στο παρελθον.....ομως τωρα τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα....τελη ιουλιου ειναι η ορκομωσια μου στη σχολη και ειναι μια πολυ σημαντικη μερα για μενα...θα ηθελα τοσο πολυ να φορεσω ενα ωραιο κοστουμι η ετσω ενα φορεμα αλλα να μην ειμαι η πιο χοντρη απο ολες...και να σας πω και το εξης?
    ο θειος μου μου ειπε οτι αν δεν εχω αδυνατισει μεχρι την ορκομωσια δεν θα μπει στον κοπο να ερθει να με συγχαρει γιαιτι θα ντρεπεται για μενα....και δυστυχως ετσι νιωθουν και οι γονεις μου..δεν μου το λενε βεβαια και θα ερθουν οπως και αν ειμαι αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι λυπημενοι για την εικονα μου....και δεν αντεχω τα κιλα μου να επισκιασουν και αυτη την ημερα της ζωης μου που τοσο περιμενω....
    συγνωμη για το βαρη κλιμα που δημιουργησα....ελπιζω να μη σας παρασυρω στην θλιψη μου....
    Koritsaki καλωσηρθες.Καταρχας συγχαρητηρια για την ορκομωσια σου.Εισαι 89 κιλα τωρα (συμφωνα με το τικερ σου).Για να πας 70 (δηλαδη να χασεις 19 κιλα) θες 5 μηνες τουλαχιστον και οχι τρεις.Και θελεις τοσο αμα κανεις μια υγιηνη διαιτα.Εγω τα κιλα που εχω ξερεις πως τα πηρα?Ημουν 74 ηθελα να χασω 10, με επιασε τρελα και δεν ετρωγα σχεδον τιποτα, τα εχασα μεσα σε ενα μηνα.Και μετα μεσα σε εναμιση χρονο χωρις να το καταλαβω εφτασα 93.Απο τοτε δε μπορω να συνελθω, δε μπορω να φτιαξω το μεταβολισμο μου.Προσεχε μην κανεις σπασμωδικες κινησεις πανω στον πανικο σου.Καλυτερα να κανεις μια σωστη διατροφη και να χασεις μεχρι την ορκομωσια σου 10 κιλα.Κουκλα θα εισαι!Επισης μη ζητας συγνωμη μπορεις να λες οτι θες εδω μεσα ειμαστε ο εαυτος μας.Δε μας βαραινεις, σε καταλαβαινουμε ολες απολυτα.Οσο για το θειο σου, αχαρακτηριστος.Αστον ας μην ερθει στην ορκομωσια δεν ειναι αναγκη.Ειναι απογοητευτικο πραγματικα πως υπαρχει ρατσισμος ακομα και μεσα στην οικογενεια.Το εχω ζησει αυτο και λεω ενταξει τι περιμενω τοτε και απο φιλους να μου φερονται ωραια εδω δικοι μου ανθρωποι οικογενεια μου και με κραζουν για τα κιλα μου...Τι να πεις.Mην αναλωνεσαι στο τι θα πουν οι αλλοι και χασε τα κιλα για σενα, για την υγεια σου, για να μπορεις να χαρεις τη ζωη ΣΟΥ οπως τη θες.Κανε τη διατροφουλα σου με το διαιτολογο, συζητα και μαζι του αυτο που λες εδω σε μας.Και εγω σου λεω αμα χασεις 10 κιλα μεχρι τοτε (που ειναι εφικτος στοχος ) 8α εισαι σουπερ.Πολλα φιλια και καλη δυναμη!

Senior Member
    Originally posted by Constance

Πρωινο Χυμος, 3 μικρα δαμασκηνα
    Δεκατιανο μπανανα
    Μεσημεριανο Κοτοπουλο κοκκινιστο με αγριο ρυζι
    Απογευμα Γιαουρτι με μυρτιλο
    Βραδυνο Μιση μεριδα κοτοπουλο
    +1 πορτοκαλι το απογευμα

Αυτα για σημερα.Ας εχει κατεβει 100 γραμμαριακια αυριο η ριμαδα η ζυγαριαααα.:P Δε θα την παλεψω 6η μερα κολλημα.:P