Results 1,066 to 1,080 of 3602
Thread: ~ Το Ημερολογιο Μου ~
-
07-05-2010, 09:19 #1066
χθες ετρωγα πραγματικα ολη τη μερα!!!!
πρωι
τοστ γαλοπουλα-τυρι
δεκατιανο
4 μισα κομποστα ροδακινο
μεσημερι
τοστ γαλοπουλα-τυρι + 1 μπανανα
απογευμα
5 fishsticks με σαλατα πρασινη και 4 κ.σουπας κρουτον
βραδυ
1 μηλο + 1 ακτινιδιο
αλλαξα τη σρα των γευματων για να μπορεσω να παω για κολυπι
επισης
1,10 κολυμπι
50' ποδηλατο
1,5λ νερο
σημερα εχουμε τα εξης:
πρωι
τοστ γαλοπουλα-τυρι
δεκατιανο
1 μπανανα + 12 αμυγδαλα
μεσημερι
1 πα******κι + 60γρ ανθοτυρο
απογευμα
2 φρουτα (εγω θα φαω 1 μηλο και 2 μισα απο κομποστα ροδακινο)
βραδυ
1 γιαουρτι 2%
για την ωρα 10' ποδηλατο και αλλα τοσα για να παω σπιτι....
σημερα θα παω μαλλον για κολυμπι πιο αργα... αναλογα τα κεφια... πρεπει να παρω κ γυαλακια γιατι μετα την πισινα θολωνουν τα ματια μου για ωρες και φοβαμαι μη παθουν τπτ....
στα κιλα ειμαι στα 83....
πανω... κατω... πανω... κατω.... δε βλεπω να εχω καλα αποτελεσματα στην επομενη συνεδρια με τη διαιτολογο... νιωθω οτι τρωω πολυ τωρα και πως δε χανω... anyway!!! θα δξει! (μαλλον επειδη εχω κακη διαθεση σημερα τα βλεπω ολα μαυρα....)
- 07-05-2010, 09:53 #1067
mtsekaki μου ελπιζω να μην εχει γινει κατι ασχημο και να εισαι πεσμενη γιαυτο.Ελπιζω να ειναι μονο σκαμπανευασματα της διαθεσης.Οταν λες πανω κατω στα κιλα ξαναπηρες δηλαδη?Μη στεναχωριεσαι αν δεν χανεις πολυ οσο στις αρχες ειναι λογικο ως ενα σημειο.
07-05-2010, 10:04 #1068
καλημερα κοριτσια!εγω ειμαι +300 αλλα δεν αλλαζω τικερακι γιατι ειχα υδατανθρακα χτες κ εφαγα πατατες!χιχιχιχι
07-05-2010, 10:05 #1069
Καλημερα καλη μου!!!
τι βλεπω, ειδαμε επιτελους το 78???? μπραβο καλη μου!!!
σχετικα με τη ζυγαρια μου και τα κιλα μου, ημουν οταν πηγα διαιτολογο 84, τωρα στα 83.... χθες 82,5... βασικα οταν πινω πολλα νερα, μετα παντα με διχνει αρκετα πιο πολυ... δε με πειραζει, βλεπω τους ποντους που φευγουν και βλεπω καλυτερα τον εαυτο μου και το σωμα του οποτε δε θα δωσω σημασια για την ωρα....
σχετικα με τη διαθεση μου... γενικα ειμαι πεσμενη αυτες τις μερες.... ωρες ωρες με πιανει το παραπονο και νιωθω απλα κενη..... τες πα.... θα δουμε πως θα παει...
λοιπον, βρικα κατι που ισως ενδιαφερει κοσμο απο εδω!!!
εχετε διαβασει το προγραμμα replayce που εχει φτιαξει η Ερρικα Πρεζερακου? ειναι ενα προγραμμα σκληρης εκγυμνασης που γινεται μεσα απο παιχνιδια που παιζαμε παιδια. Εβλεπα χθες βιντεο στο ιντερνετ και πραγματικα ειναι παρα πολυ γλυκο προγραμμα και αποτελεσματικο!!! εχει ασχοληθει κανεις???
07-05-2010, 10:07 #1070
Constance μου κ σε οσες εχασαν βεβαια μπραβο!!!μπραβο κ σε οσες συνεχιζουν ...!!!υπομονηηηηηηη!!!!!!!!!
07-05-2010, 10:09 #1071
Originally posted by mtsek85
Καλημερα καλη μου!!!
σχετικα με τη ζυγαρια μου και τα κιλα μου, ημουν οταν πηγα διαιτολογο 84, τωρα στα 83.... χθες 82,5... βασικα οταν πινω πολλα νερα, μετα παντα με διχνει αρκετα πιο πολυ... δε με πειραζει, βλεπω τους ποντους που φευγουν και βλεπω καλυτερα τον εαυτο μου και το σωμα του οποτε δε θα δωσω σημασια για την ωρα....
σχετικα με τη διαθεση μου... γενικα ειμαι πεσμενη αυτες τις μερες.... ωρες ωρες με πιανει το παραπονο και νιωθω απλα κενη..... τες πα.... θα δουμε πως θα παει...
εχετε διαβασει το προγραμμα replayce που εχει φτιαξει η Ερρικα Πρεζερακου? ειναι ενα προγραμμα σκληρης εκγυμνασης που γινεται μεσα απο παιχνιδια που παιζαμε παιδια. Εβλεπα χθες βιντεο στο ιντερνετ και πραγματικα ειναι παρα πολυ γλυκο προγραμμα και αποτελεσματικο!!! εχει ασχοληθει κανεις???
07-05-2010, 10:14 #1072
Καλημερα και σε σενα semie μου.
Πω πω κοριτσια ειδα ενα ονειρο χθες βραδυ μιλαμε.Ειχαμε παει λεει με το αγορι μου σε καφετερια κι εγω πηγα τουαλετα κι οταν γυριζω ειχε παραγγειλει ηδη και για τους δυο βαφλες τεραστειες με παγωτο.Και ετρωγα τη βαφλα και σκεφτομουν πω πω τι το θελω το γλυκο και τι θα γραψω αυριο στο φορουμ.:P Τωρα ελπιζω να ειναι οτι μου εχει λειψει το γλυκο γιατι αμα βλεπεις οτι τρως γλυκα στον υπνο σου δεν ειναι λεει καλο.
07-05-2010, 10:48 #1073
βασικα ειμαι συνεχεια σε ενταση με τον δικο μου.... ακυρωσα το ταξιδι μου στο Παρισι (γιατι θα πηγαινα με την ξαδερφη μου και μου ειχαν αρχισει πολεμο και ο δικος μου και η μανα του), πιεζομαι πααααρα πολυ και στις 2 μου δουλειες και με εχει παρει απο κατω τελευταια...
θα περασει ομως..... ουφφφφ
Originally posted by Constance
Originally posted by mtsek85
Καλημερα καλη μου!!!
07-05-2010, 10:50 #1074
Αχ αυτες οι πεθερες...
07-05-2010, 11:11 #1075
Καταλαβα.Κουραγιο και υπομονη τι να πω.Ειναι τελειως αλλη γενια και εχουν πολλα κολληματα δυστυχως...Τι να πεις.
Λοιπον τα σημερινα μου
Πρωινο Γαλα με μελι, 3 δαμασκηνα (αυτο το εντερο μου θα φτιαξει ποτε λεμε?!)
Δεκατιανο Φραουλες, 1 πορτοκαλι
Μεσημεριανο Λιθρινι ψητο στη σχαρα χωρις λαδια,μαγιονεζα light 1 κουταλι, ντοματοσαλατα, 1 ποτηρι χυμο
Απογευμα Γιαουρτι total με εξωτικα φρουτα
Βραδυνο 2 κολοκυθακια ψητα με τυρι και στο τσακιρ κεφι κανα κρασακι :P
Αυτα για σημερα.
07-05-2010, 11:14 #1076
δεν είναι η διαφορά μόνο στη γενιά....αντιλαμβάνονται ότι το παιδί τους αλλάζει και απομακρύνεται από αυτές....και αυτό είναι αλήθεια,καθώς οι πλείστοι τωνανδρών μαθαίνουν να ακολουθούν και να προσκολλώνται, όπως τα παπάκια στις πάπιες...στην αρχή συμβαίνει με τη μάνα και μετά ακριβώς το ίδιο με την καλή τους....ε, αυτό τις χαλάει, νομίζω
07-05-2010, 11:24 #1077
Καλημερα και απο εμενα!!!
Συγχαρητηρια σε ολες κοριτσια, βλεπω μεγαλη προοδο!! Αντε και στα δικα μας!!
Mtsekaki, γιατι τετοια στεναχωρια σημερα?? Δεν θα επρεπε... μην δινεις σημασια σε κανεναν. Και οι μαμαδες μερικες φορες δεν ειναι σωστες με την συμπεριφορα τους, αλλα τις αγαπαμε γιατι μανα ειναι μονο μια. Αλλα, μην νομιζεις οτι κι εγω βαζω μεσα μου οτιδηποτε λεει!! Μονο ετσι επιβιωνεις... λιγο πιο επιφανειακα απο μια ηλικια και μετα.
07-05-2010, 11:41 #1078
συνεχεια αυτο λεω... δεν πρεπει να παιρνω τα πραγματα της μετρητης.... anyway!!!!!
07-05-2010, 12:41 #1079
καλημερα κοριτσια και απο μενα!!
mtsek σε καταλαβαινω απολυτα και σιγουρα για την ψυχολογια μας αυτες τις μερες φταιει η καταασταση που επικρατει...για να καταλαβεται χθες που πηγα κολυμβητηριο ζαλιζομουν μεσα στην πισινα απο τη στενοχωρια μου και απο τις πολλες σκεψεις...
οσο για το θεμα της πεθερας τι να πω?? μονο με υπομονη θα την "νικησεις". παντως λυπαμαι πολυ που χρειαστηκε να ακυρωσεις το ταξιδι σου στο παρισι, γιατι θεωρω τα ταξιδια εμπειριες ζωης....ελπιζω τουλαχιστον να αξιζε τον κοπο η ακυρωση.....
στα δικα μου τωρα
χθες για καποιο λογο δεν μπορουσα να μπω στο forum,οποτε τα χθεσινα μου ειναι
πρωι τπτ γιατι ηθελα να παω κολυμβητηριο
μεσημερι ψαρι ψητο ντοματα και μια φετα ψωμι ολικης
απογευμα φραουλιτσες!
βραδυ τοστακι με τυρι και μια fanta zero
κολυμβητηριο 1200 μετρα σε μια ωρακαι 3 χιλιομετρα περπατημα
και σημερα η ζυγαρια εδειξε...87.6!!!!!!!!!!
07-05-2010, 12:57 #1080
σε ευχαριστω κοριτσακι μου.... τι να πω, δεν ειμαι σιγουρη πλεον τι αξιζει τον κοπο και τι οχι.... θα διξει με το περας των ημερων αν αξιζε... παντως μια που το ακυρωσα, μια που με πηρε εντελος απο κατω... ηταν κατι που προγραμματιζα μηνες... και μηνες με ετρωγαν.. οποτε δεν ειχα αλλη επιλογη....
μια χαρουλα βλεπω πας με την απωλεια!!!!! αντε αντε το καλοκαρι θα ειμαστε οντως κορμαρες!!!!
Τεχνητή νοημοσύνη εναντίων ψυχολόγων
05-08-2025, 00:02 in Με καφέ και συμπάθεια....