Results 1,111 to 1,125 of 3602
Thread: ~ Το Ημερολογιο Μου ~
-
09-05-2010, 02:21 #1111
Originally posted by MKEH78
Originally posted by badgirl11
τα εφαγα δηθεν για να μη πεταχτουν,
MKEH αρχισα κ γω τα δικα σου ρε γαμωτο...εσυ τα ξεπερασες κ εγω τα αρχισα...
τι μπορω να κανω να μην ενδιδω στα φαγητα που μενουν
γιατί ούτε και εγώ έχω βρεί τη λύση......
σήμερα δε..... άστα τα έκανα και εγώ σαλάτα.....
αλλά πιστεύω πως για σένα αυτό είναι μια φάση που θα περάσει....
με τον καιρό θα μάθεις τις μερίδες που τρώει ο άντρας σου και θα μαγειρεύεις μόνο όσο έχεις σκοπό να φάτε.....
αυτό βοηθάει αρκετά......
τα σημερινά μου λοιπόν.....
10:00 200gr. κοφτό μακαρονάκι με 1/2 κ.γ. σάλτσα + 1κ.γ. λάδι
12:00 1/2 μπανάνα
14:00 300γρ. μακαρόνια μέ 1κ.γ. λάδι ντοματούλα και πιπεριά
19:00 2 συκαλάκια γλυκό κουταλιού και μετά άλλα 4 (μου το έφεραν σαν δώρο)
20:00 2κ.σ. καρμπονάρα τις knor - 5με6 μεγάλες κ.σ. κριθαράκι με κνορ και τυρί φέτα (το μεσημεριανό του παιδιού) - 1 μεγάλο μπολ σούπα κριθαράκι με ντομάτα πιπεριές και κρεμμυδάκι με τυρί φέτα - 2 αλμυρά μπισκοτάκια - και λίγο ψωμί......
και τώρα θέλω και άλλο...... αλλά πάω να το πετάξω γιατί δεν είμαι σε θέση να κρατηθώ........ στο βάζο έχει ακόμα 10 κομμάτια γλυκό..
τα μέτρησα μπροστά στον άντρα μου και του είπα να μην με αφήσει να φάω άλλο.....
ΜΚΕΗ μου δεν το κοβω για παροδικη φαση αλλα μετα με κοβω να τρωω κ του παιδιου εκτος απο του αντρα μου...
σε ματιασα ρε γμτ μια χαρα τα πηγαινες
κ οχι τιποτε αλλο εμενα δεν τρωει τιποτε ο αλλος, δηλαδη παιζει να φαει σαν γαιδαρος παιζει να μη φαει καθολου.
συνηθως το δευτερο.
οποτε ειναι σα να μαγειρευω εξαρχης για...εμενα!
Λοιπον σε ο,τι εφαγα ολη την ημερα να προστεθουν:
1 καραφακι ουζο
πατατες τηγανιτες, ντακος, ψαρια τηγανιτα, ψαρια ψητα, ολα τιγκα στο λαδι, ψωμι, χταποδακι.
ε αυτα τα λιγα.
Κ το κορυφαιο ειναι οτι αυριο εχουμε ψησταρια κ δεν ηθελα λεει να φαω αποψε για να εχω χωρο...
τωρα σκεφτομαι να χυπησω ενα δυο γλυκακια να κλεισει καλα η βραδυα,
αυριο μεσημερι ψησταρια,
αυριο απογευμα διαιτολογο κ μετα τα κεφαλια μεσα.
Οσο για τα φαγητα που εχω σο ψυγειο, θα τα τρωω ενα ενα μεχρι να τελειωσουν. Ταπερ κ μη. Ολα. Αλλα ενα ενα. τερμ τα ολα μαζι.
κ Ο,τι δε προλαβαινω καταψυξη. Δε θα γινω εγω τοφαλος ξανα επειδη ο ανδρας μου δεν τρωει τιποτε.
- 09-05-2010, 02:39 #1112
Originally posted by badgirl11
Λοιπον σε ο,τι εφαγα ολη την ημερα να προστεθουν:
1 καραφακι ουζο
πατατες τηγανιτες, ντακος, ψαρια τηγανιτα, ψαρια ψητα, ολα τιγκα στο λαδι, ψωμι, χταποδακι.
ε αυτα τα λιγα.
+5 κεφτεδακια
+ 4 φ. μορταδελα
Θα μου πειτε κ τι τα γραφω ολα αυτα...για να δω τα χαλια μου ισως καποια στιγμη κ να σταματησω...
Δυστηχως στην εξοδο περασα παρα πολυ ωραια αλλα στο σπιτι ηταν καπως κ ξεσπασα στο φαγητο...
09-05-2010, 09:19 #1113
Ανοιξα μια μεγαλη τσαντσα σημερα κ πεtαξα ολα τα τροφημα που ειχα μαγειρεψει κ δεν ειχε φαει, μπροστα του.
Οταν πετουσα το τελευταιο, κ ενω του ειχα ζητησει να με βοηθησει, του ειπα
τρωγε ο,τι θες δε με νοιαζει, οποτε θες,
ομως οταν σε ρωταω αν θες να μαγειρεψω κατι θα απαντας ειλικρινα αν θα το φας ή οχι ωστε να μη τα πεταμε.
Πεταξα τα παντα.
Κ πριν απο ολα αυτα του ειπα οτι εφαγα χθες αξημερωτα επειδη ημουν στεναχωρημενη κ οτι εχω στομαχι χαλια κ δε θα βγω σημερα. ελπιζω να ταρακουνηθει.
Δηλαδη οχι μονο θα ξεσπαω στο φαγητο οταν θα τσακωνομαστε, θα εχω κ απειρα φαγητα επειδη δεν τρωει.
ε δε ξαναμαγειρευω τιποτα, ας τρωμε απο ταπερ!
09-05-2010, 09:41 #1114
ε ναι μην τον μαθεις ετσι γιατι ειναι κριμα οχι μονο για τα κιλα αλλα και να πεταμε φαγητα ενω ανθρωποι γυρω μας πεινανε!!
09-05-2010, 09:45 #1115
ακριβως. εγω δε πεταω ποτε τιποτα. σου λεει θαχω το μαλακα να μπαινοβγαζει φαγητα σε ταπερ καταψυξη κατσαρολα για να μη τα πεταξει κ θα τα τρωει κ μετα. ε οχι.
τα πεταξα μπροστα του, πραγμα που δε περιμενε, ελπιζω να ταρακουνηθηκε.
στο εξης εγω το διαιτολογιο μου, λιγο απολα μεσα στη βδομαδα, αν μπορω να τα μαγειρεψω καλως, αν οχι απεξω,
ή απτη πεθερα (φευγει κ η μαμα μου σημερα κ ειμαι να σκασω) κ αν θελει ας τρωει αποσα θα υπαρχουν στο σπιτι.
Κι αν ειναι να κανω ενα φαγητο θα τον ρωταω θελεις ταδε? κ αν λεει ναι καλως.
τουπα οταν λες ναι θαναι ναι κ θα καθεσαι να το τρως. δε θα πεταμε φαγητα επειδη δε ξερεις τι θες!
Χθες εγω το εφαγα το ψαρι μου (που το ειχε ζητησει εκεινος), φαντασου!
09-05-2010, 09:48 #1116
καλα ειμαι σιγουρη δεν το κανει και επιτειδες ο ανθρωπος απλα πρεπει να κατανοησει οτι αθελα του προκαλει διπλο κακο!!κριμα να τσακωνεστε για τετοιες μαλακιες,θα τη βρειτε την ακρη,και οι 2 προσαρμοζεστε ακομη!
09-05-2010, 09:53 #1117
ε ναι αλλα τσαμπα τα τροφιμα, τσαμπα ο κοπος να μαγειρευτουν,
τσαμπα τα βαλε βγαλε στο ψυγειο, τσαμπα το πλυσιμο των πιατων, ταπερ. ε οχι ρε γμτ μου.
αν δε θελει να φαει ας πει οχι. χθε ηταν νηστικος ολη μερα κ το βραδυ φαγαμε σε ουζερι.
πολυ απλα δε ξαναμαγειρευω τιποτε για εκεινον, τρωει ολα κιολα 3 φαγητα, εγω θα κανω αυτα που πρεπει να τρωω μεσα στη βδομδα κ αν θελει να φαει καλως.
αν δε θελει ποτε του. α στο καλο.
κ κοντευω να κανω εμετο σημερα με ολα αυτα που εφαγα χθες συν την αυπνια
09-05-2010, 10:01 #1118
μη στεναχωριεσαι ρε bad μου!καλυτερα μαγειρευε καποια πραγματα για σενα τοτε και την διατροφη σου και καποια πραγματα που αρεσουν σε εκεινον που στανταρ θα τα φαει!!οχι καθε μερα βεβαια!!
θελει πχ μπριλολα+τηγανητε πατατες??ε,φτιαξε 2-3 μπριζολες και τηγανησε πατατες μονο για εκεινον!!και εσυ φατη με σαλατα!1 μαγειρεμα+1 κοπος+ικανοποιημενοι και οι 2(αυτος τρωει αυτα που θελει και εσυ κανεις τη διαιατα σου)!!
09-05-2010, 10:09 #1119
μα δε κανει κ να τρωει διαρκως μπριζολες...αυτο ειναι το θεμα.
αλλιως αμα ηθελα να ξερω οτι καθε μερα θα τρωει θα του εκανα διαρκως μπριζολες, μακαρονια πατατατες κ θα τελειωνε το θεμα...
ασε που με τη φριτεζα που μας πηραν δωρο μπορω να τρωω πατατες ανετα...τηγανιζει με μια κουταλια λαδι!
επισης για μενα δεν ειναι κοπος, απλα μου τη βαραει.
Θελει να δωσει τη μαχη του με το φαγητο κ να μαθει να τρωει απολα, δεν ειμαι υποχρεωμενη να τα τρωω εγω επειδη δεν τα καταφερνει...
δηλαδη 3 χρονια που προσπαθει να κοψει το τσιγαρο επρεπε να καπνιζω τα τσιγαρα που δεν καπνιζει?
τελικα εκοψα εγω το τσιγαρο! που το βαζεις αυτο.
09-05-2010, 10:20 #1120
ε σε αυτο σου βγαζω το καπελο!!εγω θα ελεγα αυτο το σκ καπνισα πολυ,μαλλον επειδη ημουν και μονη μου και στον λεγαμενο τη σπαει πολυ που το ξαναρχισα...
αν θελει να μαθει να τρωει απ`ολα πες του οτι ηρθε η ωρα να το αποδειξει κιολας!
09-05-2010, 10:29 #1121
Αχχ αυτές οι πρώτες μέρες της συγκατοίκησης.. είναι πολύ δύσκολες μέχρι να βρείτε το ρυθμό σας. Εγώ κάθε βράδυ πριν κοιμηθούμε του δίνω 2 επιλογές, θέλεις να φας αυτό ή εκείνο αύριο; Και μετά τον ρωτάω αν το θέλει μόνο για μεσημεριανό ή και για την επόμενη μέρα στη δουλειά΄, ώστε να υπολογίσω τη ποσότητα. Βέβαια φυσικό είναι κάποιες φορές κάτι να συμβεί (έξοδος, να αλλάξει γνώμη και μη θέλει να φάει κτλ κτλ) αλλά κατά μεγάλο ποσοστό είναι ευχαριστημένος γιατί νοιώθει ότι το διάλεξε αυτός και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Όταν δούλευα και εγώ, τον άφηνα να μαγειρεύει που και που μόνος του (του αρέσει καμιά φορα)...
Θέλει και υπομονή μέχρι να μάθεις τι ποσότητες τρώει από το ένα και τι ποσότητες από το άλλο, γιατί δεν είναι σαν και εμάς που τρώμε τις ίδιες ποσότητες σε όλα τα φαγητα..
Υπομονή και μη τσατίζεσαι, θα περάσει ο καιρός και όλα θα μπουν σε πρόγραμμα
09-05-2010, 10:32 #1122
καποτε τον ρωτησα τι πρεπει να κανω ωστε να τον βοηθησω, κ ειπε απλα ναμην ασχολουμαι.
τερμα λοιπον κ γω, δεν ξανασχολουμαι, ας τρωει ο,τι τον φωτισει ο θεουλης.
Εγω τα υγιεινα μου, θα προσπαθησω οπως παλια στο σπιτι της μαμας μου, να εχω μεσα στη βδομαδα απολα τα φαγητα,
οσπρια, ψαρι, κρεας κτλ.
αν εχει η πεθερα πχ ψαρι θα παιρνω να τρωω ή θα τρωω εκει, αν εχει η μαανουλα μου πχ φασολακια θα παιρνω, κ αν θελει ας τρωει κ κεινος.
Εγω θα παιρνω 2 μεριδες κ αν δεν τρωει τη μια μερα θα τα τρωω εγω την επομενη το μεσημερι.
Κ δε θα σκαω αν δεν εχει φαγητο σπιτι να του αρεσει, οταν σε ενα ανθρωπο αρεσουν 3 φαγητα ολα κιολα τοτε ειναι αξιος της μοιρας του κ δε γινεται ολοι να περιστρεφονται γυρω απο τα 3 αυτα φαγητα.
09-05-2010, 10:35 #1123
Originally posted by dew
Αχχ αυτές οι πρώτες μέρες της συγκατοίκησης.. είναι πολύ δύσκολες μέχρι να βρείτε το ρυθμό σας. Εγώ κάθε βράδυ πριν κοιμηθούμε του δίνω 2 επιλογές, θέλεις να φας αυτό ή εκείνο αύριο; Και μετά τον ρωτάω αν το θέλει μόνο για μεσημεριανό ή και για την επόμενη μέρα στη δουλειά΄
μου τοχε πει εξαρχης οτι εχει προβλημα με το φαγητο αλλα σε λιγο θα γινω προβληματικη κ εγω.
ε οχι...καποιος πρεπει να τρωει σωστα κ να μαθει να μαγειρευει απολα εδω μεσα, αλλιως το παιδι μας τι θα τρωει?
τις βλακειες του μπαμπα? σουβλακια κ δε συμμαζευεται.
09-05-2010, 10:36 #1124
και φυσικα μια που λες για τη συγκατοικηση, το φαγητο ειναι μονο ενα απο τα δεκα θεματα της συγκατοικησης που μας απασχολουν...
απλα ειναι το πιο "εκτος ελεγχου μου"
09-05-2010, 10:37 #1125
Συμφωνω σε οσα σου ειπαν οι κοπελες bad μου.Πρεπει αφενως οποτε σου λεει οτι δε του αρεσει κατι που εφτιαξες να του θυμιζεις οτι πρεπει να τρωτε και υγιηνα.Και αφετερου πρεπει εσυ να μπεις στο τρυπακι οτι εισαι ακομα μονη στο σπιτι απο αποψη φαγητου.Διαχωρησε τα μενου σας.Πες οτι σου φερνουνε ταπερ μια μερα.Εσυ να φας οσα εχεις προσχεδιασει.Παντως σε καταλαβαινω απολυτα.Εγω αυτη τη στιγμη σιγα μη συνεχιζα τη διαιτα αν ειχα συγκατοικο.Επειδη μενω μονη μου και στο ψυγειο εχει ΜΟΝΟ λαχανικα και φρουτα και ελαχιστα διαιτητικα γαλακτοκομικα γιαυτο τη γλιτωνω απο βουλιμικα.Κατα τα αλλα χθες βραδυ κι εγω υπεφερα.Εφαγα βραδυνο 7 και κατι.Και μετα πειναγα κατα τη διαρκεια που ημουν εξω.Και γυρνοντας στο σπιτι με πιανει παλι καουρα απο την αφαγεια.Το σωμα μας αρνειται ακομα να δεχτει οτι θελουμε να ζουμε ετσι απο δω και περα.Ε οχι δε θα του περασει.
Τα σημερινα μου
Πρωινο Γαλα με μελι (11:00)
Δεκατιανο Αυγο βραστο, 1 κομματακι τυρι(13:00)
Μεσημεριανο Μπιφτεκια σχαρας 2 μετρια,αγριο ρυζι, τριμενο καροτο με ξυδι (15:00)
Απογευματινο Φρουτοσαλατα (πεπονι, μπανανα, καρπουζι) (17:00)
Βραδυνο Οτι περισσεψει απο τη μεριδα του μεσημεριανου(δε θα τη φαω ολη) (20:00)
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία