Results 1,126 to 1,140 of 3602
Thread: ~ Το Ημερολογιο Μου ~
-
09-05-2010, 10:45 #1126
Eχω φοβερο προβλημα επισης με το εντερο μου.Τρομερη δυσκοιλιοτητα εδω και μερες.Απορω και που χανω οσο χανω.Παλια επερνα καθαρτικα ενα διαστημα συνεχεια.Αλλα οταν διαβασα οτι ειναι διαταραχη τα εκοψα μαχαιρι.Τρωω δαμασκηνα συνεχεια δε μπορω αλλο.Ελεος πια.Πανε 4 μερες............
- 09-05-2010, 10:52 #1127
εχετε δικιο παιδια, σας ευχαριστω, νιωθω ηδη καλυτερα,
σε σημειο που θα φαω κανονικα το πρωινο μου.
εχεις δοκιμασει ακτινιδια?
σιγουρα τρως σωστα μεσα στην ημερα κ οσα σου εχει πει ο διαιτολογος? εμενα παντως να ξερεις δε συμφωνουσε με το να τρωω τοσο νωρις το βραδυνο γιατι οσα σου βαζει στα βαζει για να τα τρως σπαστα να μη πεινας...
αν πεινας δεν ειναι καλο σημαδι...εκτος κι αν δεν εχεις συνηθισει ακομα.
09-05-2010, 10:54 #1128
Eιναι πολυ ωραιο το ακτινιδιο.Τωρα που καλοκαιριασε κι εχουν βγει τοσα ωραια φρουτακια ειναι τελεια.Παντα το πιστευα οτι το καλοκαιρι η διαιτα ειναι πιο ευκολη κυριως λογω ολων αυτων των φρουτων.
Tρωω μια χαρα απλα ειμαι χαζη ρε.Μολις δω φαγητα η γλυκα μετα ολο αυτο σκεφτομαι.Οσες βραδιες εχω κατσει σπιτι το βραδυ δεν εχω ουτε λιγουρες ουτε τιποτα.Ειναι καθαρα ψυχολογικο.Πρεπει να κανω δουλεια με τον εαυτο μου.Δε γινεται να κλειστω μεσα στο σπιτι για να χασω κιλα ελεος!
09-05-2010, 10:55 #1129
καλημερα κοριτσια!! μια χαρα αντισταθηκα χθες στις κρεπες που παρειγγηλαν τα αδερφια μου!!
εγω εφαγα λιγα δημητριακα χωρις γαλα!
σημερα η ζυγαρια...87,3!να δουμε ομως την τεταρτη τι θα πει και η ζυγαρια της διαιτολογου!!
bad μου....το θεμα ειναι οτι γενιακ οι αντρες τρωνε πολυ πιο λιγα φαγητα απο εμας. ο δικος μου για παραδειγμα δεν τρωει ΠΟΤΕ σπανακορριζο η μυδοπιλαφο που εγω τα λατρευω! επισης μεχρι προσφατως δεν ετρωγε γεμιστα...μεχρι που βρηκα τη λυση!!!!
οπως ολοι οι αντρες ειναι και ο δικος μου σαρκοφαγος!!! ετσι λοιπον οταν κανω πλεον γεμιστα τα δικα μου ειοναι με ρυζι αντε και λιγο κιμα και τα δικα του ειναι με κιμα αντε κια λιγο ρυζι!! τα φτιαχνω στο ιδιο ταψι και με εναν κοπο και ενα φαγητο τρωμε και οι 2 και μενουμε ευχαριστημενοι!
επισης αυτο που θα σου προτεινα να κανεις ειναι να το ριξεις στο συναισθημα...πχ "κοιτα αγαπη μου τι ωραιο φαγητακι εφτιαξα για σενα!!! 3 ωρες παιδευομουν!!! ποσο θα ηθλενα να σου αρεσει!!!" ε δεν μπορει να μην το φαει μετα!!!!
09-05-2010, 10:55 #1130
Αυτό με το ψυγείο είναι μέγα λάθος.. Σας το λέω εγώ που τα έπαθα. Και γω απο φοιτητριούλα σε ένα στούντιο με ένα ψυγειάκι λαχανικά, βρέθηκα να συγκατοικώ μαζί του με ένα ψυγείο τίγκα στους πειρασμούς και σε 5 χρόνια βρέθηκα στα κιλά που βρέθηκα. Πλέον απλά δε τους δίνω σημασία! Αυτός τρώει τη μπριζόλα του με τις τηγανιτές πατάτες και εγώ το νερόβραστο το μακαρόνι και κάνω και <μμμμμμ είναι υπέροχο>
Μη κάνετε το ίδιο λάθος με μένα.. μαγειρέψτε του ότι θέλει να φάει και εσείς τα δικά σας και ίσως να αρχίσει και να ζηλεύει. (εμένα με βλέπει καμιά φορά μες στην απόλαυση και μου ζητάει να δοκιμάσει)
Bad μου τα ταπεράκια είναι καλά μιας και δουλεύετε και οι δύο, αλλά δεν είναι μόνιμη λύση.. αν αρχίσουν και μαμά και πεθερά να γκρινιάζουν σε κανα δυο χρόνια, άντε να βρεις λύση! Τώρα που είστε καλά, υπομονή και από τις 2 πλευρές και οι δύο και θα τα βρείτε! Σε όλα!
09-05-2010, 10:58 #1131
Originally posted by dew
Αυτό με το ψυγείο είναι μέγα λάθος.. Σας το λέω εγώ που τα έπαθα. Και γω απο φοιτητριούλα σε ένα στούντιο με ένα ψυγειάκι λαχανικά, βρέθηκα να συγκατοικώ μαζί του με ένα ψυγείο τίγκα στους πειρασμούς και σε 5 χρόνια βρέθηκα στα κιλά που βρέθηκα. Πλέον απλά δε τους δίνω σημασία! Αυτός τρώει τη μπριζόλα του με τις τηγανιτές πατάτες και εγώ το νερόβραστο το μακαρόνι και κάνω και <μμμμμμ είναι υπέροχο>
Μη κάνετε το ίδιο λάθος με μένα.. μαγειρέψτε του ότι θέλει να φάει και εσείς τα δικά σας και ίσως να αρχίσει και να ζηλεύει. (εμένα με βλέπει καμιά φορά μες στην απόλαυση και μου ζητάει να δοκιμάσει)
09-05-2010, 11:24 #1132
Originally posted by MKEH78
τα σημερινά μου λοιπόν.....
10:00 200gr. κοφτό μακαρονάκι με 1/2 κ.γ. σάλτσα + 1κ.γ. λάδι
12:00 1/2 μπανάνα
14:00 300γρ. μακαρόνια με 1κ.γ. λάδι ντοματούλα και πιπεριά
19:00 2 συκαλάκια γλυκό κουταλιού και μετά άλλα 4 (μου το έφεραν σαν δώρο)
20:00 2κ.σ. καρμπονάρα τις knor - 5με6 μεγάλες κ.σ. κριθαράκι με κνορ και τυρί φέτα (το μεσημεριανό του παιδιού) - 1 μεγάλο μπολ σούπα κριθαράκι με ντομάτα πιπεριές και κρεμμυδάκι με τυρί φέτα - 2 αλμυρά μπισκοτάκια - και λίγο ψωμί......
και τώρα θέλω και άλλο...... αλλά πάω να το πετάξω γιατί δεν είμαι σε θέση να κρατηθώ........ στο βάζο έχει ακόμα 10 κομμάτια γλυκό..
τα μέτρησα μπροστά στον άντρα μου και του είπα να μην με αφήσει να φάω άλλο.....
+ την υπόλοιπη σούπα την μεσημεριανή με το κνορ....
+ 1 συκαλάκι και ας είχα πει ότι δεν θα φάω άλλο.....
λοιπόν τα γράφω εδώ για να καταλάβω και εγώ τι ακριβώς έγινε εχθές.....
1) ήθελα να πάμε για ψώνια αλλά είχε περάσει η ώρα όταν ξύπνησε ο άντρας μου... και δεν με κατέβασε.....
2) ήρθε 1 φίλος του το απόγευμα, εκτός προγράμματος και μας έφερε γλυκό οπότε με έπιασε απροετοίμαστη, δεν το περίμενα
και δεν μπόρεσα να αντισταθώ...... μετά με πείρε η κάτω βόλτα...
3) με βάζει ο μικρός να του μαγειρεύω σούπες με ζυμαρικά(που τις λατρεύω) και μετά δεν τις τρώει.......γκρρρρρ
4) του είπε ο φίλος του να πάμε για σήμερα το πρωί για καφέ ζευγάρια μαζί με τα παιδία μας.... και αυτός είπε <<θα δούμε αύριο>> του λέω να μαγειρέψω από σήμερα για να πάμε και μου λέει ότι θα πάει με τον αδερφό του.....(για 1000στη φορά Κυριακή πρωί...) #@$%^&*%$#
5) δεν βγήκαμε Σαββατόβραδο.......ούτε που του πέρασε από το μυαλό ότι έχω ανάγκη να πάω και εγώ για ένα καφέ.....
6) δεν έκανα μπάνιο, και δεν λούστηκα για να είμαι φρέσκια για τη δουλειά αύριο..... (οπότε δεν είχε ούτε κοκό το πρόγραμμα....) αλλά δεν είχα την διάθεση να κάνω τίποτα χθες..... ούτε δουλείες έκανα......
09-05-2010, 11:29 #1133
mkeh μου αυτο που λες για τα απροειδοποιητα...Ηρθε ο φιλος σου χθες σου φερε το γλυκο.Δε μπορω κι εγω αλλο με αυτα.Ασε το αλλο το σπαστικο.Εχεις κανονισει πχ να βγεις αργα για ποτο σου λεω εγω κατα τις 11 το βραδυ.Εχεις φαει τελευταιο γευμα στις 8-9 και εχεις τηρησει κατα γραμμα τη διατροφη σου.Και λες τωρα θα βγω εξω θα παρω κι ενα κρασακι και μια χαρα θα περασω.Και μολις βγειτε απο το μπαρ τα ξημερωματα εχουν ολοι τη φαινη ιδεα να πανε για σουβλακι, η hotdog, η παγωτο και και και...Ειμαι πλεον στη φαση που μπορω να κρατηθω και να μη φαω.Αλλα ολο αυτο μου μπιιιπ την ψυχολογια καθε φορα.Γιατι βλεπω αφενως μια παρεα αδυνατων καθε βραδυ να γουρουνιαζει μετα τις 12 και να μην παχαινει, και αφετερου ολη την υπολοιπη ωρα σκεφτομαι το φαι, ενω μεχρι να το δω μπορει να μην με εχει απασχολησει.Μολις μυρισω κατι ωραιο η το δω, λες και ειμαι εγγυος ενα πραμα, με πιανει τρελα!Και προφανως δε φταινε οι φιλοι μας.Ειναι δικο μας θεμα...Για να μην πω για εκπομπες μαγειρικης που οποτε τυχει να πετυχω στην τηλεοραση αλλαζω αμεσως καναλι.
09-05-2010, 11:32 #1134
κ δεν εισαι η μονη κονστανς!
ομως αυτο σιγα σιγα μαθαινεται ελπιζω! η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!
ηδη εχω ντουλαπια γεματα κ δεν τα αδειαζω...
dew εχεις δικιο ομως κ γω μπορω να τρωω απολα στα πλαισια διατροφης ή ακομα κ διαιτας διαιτολογου.
το θεμα ειναι η ποσοτητα...οσο για τα ταπερακια εκεινες τα στελνουν, εγω δε φταιω!
ασε που ειμαι ευκολη στο φαγητο κ οπου βρω φαγητο καθομαι, δεν εχω προβλημα, οποτε ουτε ταπερ δε χρειαζεται...!
απλα αλλο της μαμας αλλο της πεθερας...της μαμας λαιτ, της πεθερας τιγκα στα λαδια...
κοριτσακι τελεια τα πηγες, εχεις πηγμη!
ετσι πρεπει, ετσι χανονται τα κιλα κακα τα ψεμματα...
το αλλο που ειπες δνε παιζει, δεν εκτιμα τιποτε γιαυτο κ γω τα πεταξα σημερα ολα.
θα δει τα γελια απο αυριο που απλα δεν θα τον ρωταω τι θελει να φαει κ θα μαγειρευω οσα πρεπει
ή θα ενδιαφερομαι τι πρεπει να φαω εγω.
Ακομα κ η μαμα του θα τον ρωταω τι φαγητο εχει μηπως κ βολευει την σωστη διατροφη μου.
Καθιστε να δειτε γελια! εμενα δε θα με τρελανει κανεις θα τους τρελανω εγω...
09-05-2010, 11:35 #1135
Originally posted by ConstanceΓιατι βλεπω αφενως μια παρεα αδυνατων καθε βραδυ να γουρουνιαζει μετα τις 12 και να μην παχαινει, και αφετερου ολη την υπολοιπη ωρα σκεφτομαι το φαι, ενω μεχρι να το δω μπορει να μην με εχει απασχολησει.Μολις μυρισω κατι ωραιο η το δω, λες και ειμαι εγγυος ενα πραμα, με πιανει τρελα!Και προφανως δε φταινε οι φιλοι μας.Ειναι δικο μας θεμα...Για να μην πω για εκπομπες μαγειρικης που οποτε τυχει να πετυχω στην τηλεοραση αλλαζω αμεσως καναλι.
Μολις σταματηα να γραφω συνταγες αρχισα ναδυνατιζω!
Οσο για τους αδυνατους που λες, ο δικος μου ξεπατωνεται στο φαι προ υπνου αλλα ολη μερα δεν εχει φαει...ουτε μπουκια ψωμι ή μονο ψωμι... (δεν ξερεις τι τρωνε ολη μερα αυτοι ή για ποσο)
09-05-2010, 11:37 #1136
ΜΚΕΗ μου αχ αυτες οι σουπες...κ γω θα τις ειχα φαει εξαρχης ομως...πω πρεπει να τιθασευσω τις διατροφικες διαταραχες μου (κ μη) γιατι αμα κανω παιδι καηκα...
εδω τωρα κ τα φερνω δυσκολα βολτα μονο με τον ανδρα.
09-05-2010, 11:38 #1137
Νομιζω οτι πρεπει να παρω κι εγω ενα βαζο γλυκο κουταλιου πχ, ή δυο τρεις σοκολατες να δω πως θα αντιδρασω.Αλλα επειδη ειμαι σιγουρη οτι θα τα φαω ολα φοβαμαι ακομα να το κανω.Πρεπει να νιωσω πιο δυνατη...Θα δω...
Παντως bad μην ακους κανενα.Και τα ταπερακια της πεθερας τιγκα στο λαδι ελεος.Αυτο τον τροπο μαγειρεματος παντα τον συχενομουν.Ετσι μαγειρευει πχ η γιαγια μου και δεν τρωω ποτε τιποτα γιατι τοσο λαδι με αηδιαζει.Παντως καλο θα ειναι να πειτε στις μητερες σας να μη στελνουν κ οι δυο μαζι ταπερ.Ειναι πολυ φαγητο και ειστε δυο ατομα....
09-05-2010, 11:42 #1138
παιδι μου θα παιρνω να ρωταω την πεθερα τι φαγητο εχει, ψαρι ψαρι. Θα παιρνω να τρωω κ ας κανει αυτος ο,τι θελει.
Οσο για το λαδι γιαυτο αποφευγω καποια φγητα που εχω τσεκαρει κ τα τιγκαρει...
Αμα ρθει η μαμα μου με το καλο θα ξερω κ ποτε θα μαγειρεψει τι κ θα παιρνω απο εκει ο,τι πρεπει να φαω, λιγο απολα καθε βδομαδα.
Κ ας βουρλιζεται ο αλλος. Παιδια ειλικρινα δεν περιμενα οτι θαναι τοσο σημαντικο το θεμα της διατροφης αλλα ειναι πολυ περιεργος στον τομεα που εγω εχω διαταραχη κ αυτο με σκοτωνει...
Οταν μου το ελεγε οτι θαναι δυσκολα δεν τον ακουγα,,,
Παντως επλυνε τα πιατα πριν φυγει χωρις να το ζητησω, κ μαζεψε τα ρουχα του. Γενικα κανει ο,τι του λεω, ομως πρεπει να το πω. Στα πιατα ειπα οχι αλλα τα εκανε...Μηπως να του λεω οχι σε ολα
09-05-2010, 11:45 #1139
Originally posted by Constance
Νομιζω οτι πρεπει να παρω κι εγω ενα βαζο γλυκο κουταλιου πχ, ή δυο τρεις σοκολατες να δω πως θα αντιδρασω.Αλλα επειδη ειμαι σιγουρη οτι θα τα φαω ολα φοβαμαι ακομα να το κανω.Πρεπει να νιωσω πιο δυνατη...Θα δω...
θα το φας ολο, ξαναπαρε, ισως φας παλι πολυ, καποια στιγμη δε θα σου κανει αισθηση.
Δουλευω μεσα σε πειρασμους απειρους κ δεν αγγιζω τιποτε, με τοσα ανηψια εχει παντου τα παντα...απλα εχω φαει απολα σε τρελο βαθμο κ εχω σκασει κ δε μου κανει αισθηση...
Ετσι σκοπευω να κανω κ στο σπιτι. Καποια στιγμη θα σταματησει να μου κανει αισθηση το εξτρα ταπερ δε μπορει...
09-05-2010, 11:45 #1140
Θα τον βρειτε το δρομο σιγα σιγα bad.Οι αντρες θελουνε να τους λες τουλαχιστον στην αρχη γιατι δυστυχως δε μπορουν να καταλαβουν απο μονοι τους (υπαρχουν και εξαιρεσεις δε λεω).
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή