~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 78
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 78 of 241 FirstFirst ... 2868767778798088128178 ... LastLast
Results 1,156 to 1,170 of 3602
    Senior Member
    Thanks!!!! Εχεις κανει απιστευτη προοδο!!! Συνεχιζω κι εγω ακαθεκτη!!

Senior Member
    τπτ!!
    ναι παει παρα πολυ καλα η ολη φαση!
    αντε να κανονισουμε να κανουμε μαζι κολυμπι εεεεεε!

Senior Member
    Ναι ναι!! Λοιπον θα σου στειλω u2u οταν δω τι ωρες θα πηγαινω απο την αλλη εβδομαδα γιατι μαλλον αυτη θα ειμαι αδιαθετη!!

Senior Member
    Originally posted by Constance

Τα σημερινα μου
    Πρωινο Γαλα με μελι (11:00)
    Δεκατιανο Αυγο βραστο, 1 κομματακι τυρι(13:00)
    Μεσημεριανο Μπιφτεκια σχαρας 2 μετρια,αγριο ρυζι, 1 ντοματα (15:00)
    Απογευματινο Φρουτοσαλατα (πεπονι, μπανανα, καρπουζι) (17:00)
    Βραδυνο Οτι περισσεψει απο τη μεριδα του μεσημεριανου(δε θα τη φαω ολη) (20:00)
    Αυτα για σημερα.

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    ~πρωι
    λιγο μανγκο
    2 φ. ψωμι τοστ λευκο
    1 φ. λινεα τυρι
    2 φ. γαλοπουλα βραστη
    ~μεσημερι
    ομελετα με 3 αυγα
    τριμμενο τυρι αρκετο
    2 φ. γαλοπουλα βραστη
    ~απογευμα
    ψωμι φουρνου 3 κομματια
    επαλειψη βουτυρο με γιαουρτι κ μελι
    ~πιο μετα
    1 λακτα μεγαλη

Νερο:
    2 καφε σκετο
    4-5 ποτηρια
    2 zaxarvta
    2 σοκολατακια
    1 μεριδα κοτοπουλο φιλετο με μπασματι αλλα με διπλασιο κοτοπουλο (αλαδωτα ολα)
    1 γιαουρτι ο%
    3-4 κγ βυσσινο γλυκο

αυτα τα ΟΛΙΓΑ
    απο αυριο θαλλαξω διαθεση, θα σκεφτομαι θετικα, ολα καλα θα πανε.
    Θα κανει μια επεμβαση ο πατερας μου κ εχω και αυτο...να με βαραινει.

Λοιπον απο σημερα μπηκε σε εφαρμογη το σχεδιο

"μαγειρευω απο το διαιτολογο κ αν θελει ο αντρας μου ας τρωει".

Ηδη σημερα μαγειρεψα κ ηρθε οταν μαγειρευα κ ...κρατηθειτε...ΕΦΑΓΕ!
    ναι εφαγε κοτοπουλο φιλετο διαιτης με μπασματι.
    Το παιρνω σαν ενδειξη καλης θελησεως κ συμφιλιωση!
    Ηταν και ευκαιρια κ συζητησαμε κιολα κ του εξηγησα τι εχω σκοπο να κανω στο εξης με το θεμα φαγητο.

Κοριτσια μπορει κ να τα διαβαζει αυτα αλλα δε με πειραζει, νομιζω το συστημα δουλευει!
    ετσι οχι μονο θα τρωω εγω οσα πρεπει κ αποπανω θα κανω κ διαιτα
    αλλα κ εκεινος θαναι ελευθερος να επιλεξει χωρις πιεση αν θα φαει ή οχι.
    Βεβαια οταν θα τρωει θαναι light αλλα τι να γινει...

Απο αυριο λοιπον θα ασχολουμαι με το τι θα φαω εγω κ πως θα το μαγειρεψω/βρω με βαση τον διαιτολογο μου,
    κ τα αρσενικα της οικογενειας ας κανουν ο,τι θελουν!
    του εξηγησα οτι μεριδα εξτρα παντοτε θα υπαρχει κ αν δεν την τρωει θα την τρωω εγω το βραδυ ή την επομενη μερα...
    Καλο???

Senior Member
    Μια χαρα bad μου σε βρισκω.Καλη και ταχεια αναρρωση στον μπαμπα σου να πανε ολα καλα.

Senior Member
    νασαι καλα κουκλα, αμην. Αντε να δουμε τι αλλο πια κοντα στο γαμο. Ολα του γαμου δυσκολα!
    Ειμαι πολυ χαρουμενη, παροτι ο διαιτολογος με ειδε στεναχωρημενη με τα κιλα μου ενω θεωρει οτι ειμαι καλη.
    κ ειμαι χαρουμενη γιατι μπηκα μεσα κ του ειπα
    "θελω να χασω 10 κιλα τωρα!"
    κ εκεινος με απετρεπε!
    οποτε μαλλον αρχισα να ξυπναω, αλλιως θαμπαινα μεσα κ θα ελεγα...εχμ δεν ξερω αν θα κανω διαιτα κτλ...

Senior Member
    νασαι καλα κουκλα, αμην. Αντε να δουμε τι αλλο πια κοντα στο γαμο. Ολα του γαμου δυσκολα!
    Ειμαι πολυ χαρουμενη, παροτι ο διαιτολογος με ειδε στεναχωρημενη με τα κιλα μου ενω θεωρει οτι ειμαι καλη.
    κ εκεινος με απετρεπε!
    οποτε μαλλον αρχισα να ξυπναω, αλλιως θαμπαινα μεσα κ θα ελεγα...εχμ δεν ξερω αν θα κανω διαιτα κτλ...
    Επρεπε να του μιλησεις καλα εκανες και πηγες.Σιγουρα σε ανεβασε ψυχολογικα.Και εχει δικιο σιγα σιγα.Σου ειπε να συνεχίσεις διαιτα ή να κανεις συντήρηση για λιγο;

Senior Member
    bad μου, μπραβο, ετσι σε θελω! κι εγω πλεον μαγειρευω διαιτητικα (σχετικα δλδ, παντως καμια σχεση με πριν, αφου μετραω πια και το λαδι) και ο καλος μου τα τρωει αδιαμαρτυρητα, ασε που ειναι και πεντανοστιμα! παντως, το θεμα οτι επρεπε κι αυτος να χασει καποια κιλακια το συνυπολογισα στην αποφαση μου αυτη και ω του θαυματος! αδυνατισε το μωρο μου! το αστειο ειναι οτι μπηκε και αυτος στο τρυπακι, και προχτες συζητωντας, του ειπα οτι εχω αρκετο καιρο να φτιαξω παστιτσιο "εγω βεβαια θα τσιμπησω λιγο και θα φαω κυριως σαλατα", αν θες να το φτιαξω.
    και τι μου λεει λετε? "εισαι καλα? ξερεις ποσες θερμιδες εχει το παστιτσιο? δεν προκειται να φαω, θα κανουμε μοσχαρισιες!!!"
    εμεινα!!!

Senior Member
    *και καλη αναρρωση στο μπαμπα σου bad μου, να πανε ολα καλα ευχομαι!

Senior Member
    Originally posted by Constance
    κ εκεινος με απετρεπε!
    Επρεπε να του μιλησεις καλα εκανες και πηγες.Σιγουρα σε ανεβασε ψυχολογικα.Και εχει δικιο σιγα σιγα.Σου ειπε να συνεχίσεις διαιτα ή να κανεις συντήρηση για λιγο;
    δεν ειπε τιποτα σχετικο, μου ελεγε απλα να μη πολυασχολουμαι με το τι τρωω γιατι δημιουργει καταθλιψη ολο αυτο.
    Απλα να ρωω ο,τι ειναι κ να μη τα πολυσκεφτομαι ποσο εφαγα κτλ
    Με ρωτησε γιατι τρωω, δεν το αναλυσαμε πολυ. Μου τονισε οτι εχω χασει 20 κιλα. Μου φωναζε που μπηκα μεσα κ ειπα θελω να χασω αλλα 10 γιατι λεει θα πρεπε να νιωθω οομορφα οπως ειμαι,
    μου εφερε παραδειγμα αλλων ατομων (χωρις ονοματα)
    κ μου ειπε οτι ειναι λογικο να μη μου αρεσω εμενα οπως ειμαι ενω ειμαι κουκλα.( επειδη ειμαι στα ιδια κιλα που συνηθως ημουν ειναι λογικο να μη μαρεσω κ να θελω να χασω κιαλλα)

Απλα τον ειδα προβλημτισμενο με τη διαθεση μου κ τη μανια μου να χασω αλλα 10.
    Κ εκει πανω του ειπα πως ξαφνικα προσφατα μου βγηκε αυτη η μανια κ ως τωρα απλα δε μενδιεφερε το θεμα.
    Του ειπα κ για το γιαννη κτλ
    ε αυτα. γενικα μου εκανε "κηρυγμα¨" για αλλους προσπαθοντας να μου δειξει οτι ειναι νορμαλ οσα περναω αλλα κακως τα περναω.
    Οτιειμαι μια χαρα κ να ξεκολλησω το μυαλο μου. Οκ μου λεει εισαι υπερβαρη αλλα και?

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    bad μου, μπραβο, ετσι σε θελω! κι εγω πλεον μαγειρευω διαιτητικα (σχετικα δλδ, παντως καμια σχεση με πριν, αφου μετραω πια και το λαδι) και ο καλος μου τα τρωει αδιαμαρτυρητα, ασε που ειναι και πεντανοστιμα! παντως, το θεμα οτι επρεπε κι αυτος να χασει καποια κιλακια το συνυπολογισα στην αποφαση μου αυτη και ω του θαυματος! αδυνατισε το μωρο μου! το αστειο ειναι οτι μπηκε και αυτος στο τρυπακι, και προχτες συζητωντας, του ειπα οτι εχω αρκετο καιρο να φτιαξω παστιτσιο "εγω βεβαια θα τσιμπησω λιγο και θα φαω κυριως σαλατα", αν θες να το φτιαξω.
    και τι μου λεει λετε? "εισαι καλα? ξερεις ποσες θερμιδες εχει το παστιτσιο? δεν προκειται να φαω, θα κανουμε μοσχαρισιες!!!"
    εμεινα!!!
    αχαχαχαχα που πουλανε τετοιους ανδρες ρε γμτ χαχαχαχα
    θελω κ γω ουαααααααααααα
    παρε το γκριν παν (τηγανι) κ γω στο φορουμ το διαβασα κ σωθηκα.
    Μαγειρευεις πχ κοτοπουλο φιλετο χωρις σταλα λαδι!
    κ να το αφησεις να καει το φαγητο δε θα κολλησει!

Senior Member
    Originally posted by loukoumaki
    εμεινα!!!
    αχαχαχαχα που πουλανε τετοιους ανδρες ρε γμτ χαχαχαχα
    θελω κ γω ουαααααααααααα
    παρε το γκριν παν (τηγανι) κ γω στο φορουμ το διαβασα κ σωθηκα.
    Μαγειρευεις πχ κοτοπουλο φιλετο χωρις σταλα λαδι!
    κ να το αφησεις να καει το φαγητο δε θα κολλησει!

οντως..εγω εχω χρονια τετοια πλακα (περιπου σαν το τηγανι)κ εχω σωθει!!!!

Senior Member
    Θεος ο διαιτολογος σου bad, ωραια τα ειπε.

Senior Member
    olo miloyse, δε μαφησε να μιλησω, ταχα πει σεσας ομως κ ειχα ξεσκασει.
    Παντως το ακουσα το κηρυγμα. Το γιατι δεν εχω καταλαβει αλλα τελοσπαντων.
    Μαλλον με ειδε πολυ χαλια κ σου λεει τι κανει αυτη...
    σημερα ονως ειμαι...χαλι μαυρο. φωναζει το μωρο μου να παω να ξαπλωσω πιφ
    ωραια που ειναι εστω κ αυτο, να εχεις τον δικο σου διπλα σου το βραδυ...γαυτο παντρευτηκα αλλα καθομαι στο πισι :P