~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 97
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 97 of 241 FirstFirst ... 47879596979899107147197 ... LastLast
Results 1,441 to 1,455 of 3602
    Senior Member
    badgirl απο οσα γραφεις τον τελευταιο καιρο το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εισαι σε καλη ψυχολογια για διαιτα.Να μιλησεις γι'αυτο στο διαιτολογο σου ή σε καποιον δικο σου τελοσπαντων.Και να σημειωσω οτι κι εγω ειμαι σκατα ψυχολογικα αλλα δεν εχω αφησει να επιρεασει τη διατροφη μου (με πολυ δυσκολια αλλα το εχω πετυχει).Οταν πεφτουν ολα μαζεμενα ειναι η ευκολη λυση το φαγητο.Σταματησε το, κανε κατι.

Σημερινο μενου
    Πρωινο Γιαουρτι total με μυρτιλο
    Δεκατιανο 2 πορτοκαλια (το χυμο τους)
    Μεσημεριανο Μπιφτεκια , σαλατα λαχανο, 1 μπαστουνακι τυρι, λιγο κετσαπ
    Απογευμα 1-2 κριτσινια, αγγουρακι
    Βραδυνο Φρουτοσαλατα (καρπουζι, κερασια, βερυκοκο)

Senior Member
    οσο για οσες απο μας ξεφευγουμε απο τον στοχο μας καποιον καιρο,δεν ξερω τι μπορει να βοηθησει,προσωπικα αν δε φτασει ο κομπος στο χτενι δυστυχως δε συνερχομαι... ισως να θελει μια αυστηροτητα για να προσδιορισουμε ΠΟΤΕ δε παει αλλο !
    ΚΙ ΟΤΑΝ κατι μας φταιει να παιρνουμε ενα πακο χαρτια πχ. και να τα σκιζουμε κομματακι-κομματακι, κι οχι να καταναλωνουμε τροφες που μπορει και να μην μας αρεσουν κιολας στην τελικη... μια ιδεα ειπα,που θα σε ηρεμησει[εξαντλησει],χωρις να σαμποταρει την προσπάθεια σου...βρες εσυ εναν αλλον τροπο.παρε εναν καμβα και πετα χρωματα,αξιοποιησε την λυπη και το θυμο σου δημιουργικα...

Προσωπικα,οταν το πηρα αποφαση,το σαητ με βοηθησε πολύ.Το ομαδικο πνευμα, και το να δίνω λογαριασμό, ταυτοχρονα σε αλλους-που δεν με γνωριζουν, αλλα και στον εαυτο μου. ουσιαστικα τα γραφουμε εδω,για να τα βλεπουμε οι ιδιες...
    badgirl θυμησου τι σε περιμενει στο τελος της προσπαθειας,πεισμωσε για το καλο σου, και κρατα χαρακτηρα!φιλακια για κουραγιο!

Senior Member
    Originally posted by cat82
    οσο για οσες απο μας ξεφευγουμε απο τον στοχο μας καποιον καιρο,δεν ξερω τι μπορει να βοηθησει,προσωπικα αν δε φτασει ο κομπος στο χτενι δυστυχως δε συνερχομαι... ισως να θελει μια αυστηροτητα για να προσδιορισουμε ΠΟΤΕ δε παει αλλο !
    ΚΙ ΟΤΑΝ κατι μας φταιει να παιρνουμε ενα πακο χαρτια πχ. και να τα σκιζουμε κομματακι-κομματακι, κι οχι να καταναλωνουμε τροφες που μπορει και να μην μας αρεσουν κιολας στην τελικη... μια ιδεα ειπα,που θα σε ηρεμησει[εξαντλησει],χωρις να σαμποταρει την προσπάθεια σου...βρες εσυ εναν αλλον τροπο.παρε εναν καμβα και πετα χρωματα,αξιοποιησε την λυπη και το θυμο σου δημιουργικα...

Προσωπικα,οταν το πηρα αποφαση,το σαητ με βοηθησε πολύ.Το ομαδικο πνευμα, και το να δίνω λογαριασμό, ταυτοχρονα σε αλλους-που δεν με γνωριζουν, αλλα και στον εαυτο μου. ουσιαστικα τα γραφουμε εδω,για να τα βλεπουμε οι ιδιες...
    badgirl θυμησου τι σε περιμενει στο τελος της προσπαθειας,πεισμωσε για το καλο σου, και κρατα χαρακτηρα!φιλακια για κουραγιο!
    cat συμφωνω σε ολα οσα ειπες.Κι εμενα το site με βοηθησε κι ακομα με βοηθαει.

Senior Member
    εχω φτασει τον στοχο μου cat μου, εγινα οπως πριν.
    Οποτε ειναι δυσκολο να καταλαβετε τι περναω.
    οταν φτανεις τον στοχο σου θελει πολυ ισχυρο κινητρο να συνεχισεις.
    Κονστανς αυτο που λες δεν αφηνεις τη διαθεση να κοντρολαρει τι θα φας το εκανα επι μηνες.
    Λες να ειχα καλη διαθεση οταν εχασα 20 κιλα ολο το διαστημα? οχι βεβαια. ισα ισα...
    Ομως τοτε το ειχα ανγκη να χασω τα 20 κιλα.

τωρα που δεν νιωθω τοσο επιτακτικη την αναγκη κ εχω συνηθισει την εικονα μου που την ειχα για χρονια
    μου ειναι πολυ δυσκολο να πω οχι δε θα φας.

μαλιστα προτιμω να φαω αντι να τσακωθω ή να καπνισω.
    ειδικα το να καπνισω εστω κ ενα τσιγαρο δεν το θελω με τιποτε.
    θαπαει στραφη η προσπαθεια 2 ακαπνων χρονων κ 20 κιλα διαιτα...

Senior Member
    Originally posted by cat82
    ΚΙ ΟΤΑΝ κατι μας φταιει να παιρνουμε ενα πακο χαρτια πχ. και να τα σκιζουμε κομματακι-κομματακι, κι οχι να καταναλωνουμε τροφες που μπορει και να μην μας αρεσουν κιολας στην τελικη... μια ιδεα ειπα,που θα σε ηρεμησει[εξαντλησει]
    ωραια ιδεα τα χαρτια, απο αυριο Α4 θα γεμισω το σπιτι.
    κ θα παρω κ ενα καδο ανακυκλωσης

Senior Member
    badgirl

πολύ αντι-οικολογικό το ξέσπασμα με τα χαρτιά

Για μένα το καλύτερο ξέσπασμα είναι η κίνηση. Έχω 2 όργανα γυμναστική στο σπίτι και όποτε θέλω να φάω, έχω νεύρα κλπ ανεβαίνω πάνω και κάνω κανένα μισάωρο. Μετά είμαι σε απόλυτη νιρβάνα,χαχα

Senior Member
    κ στη δουλεια τι θα κανω? to ελλειπτικο το πηρα για τον χειμωνα...λες να το παω στη δουλεια ως τοτε ? χαχαχα
    λοιπον το χειμωνα δε το συζητω...θα βρω χρονο 3 φορες τη βδομαδα να πηγαινω γυμναστηριο.
    κ κατακλυσμος να γινεται, κ ο σατανας να κατεβει στη Γη (ο Θεουλης ηδη ειναι ελπιζω εστω πνευματικα)
    εγω θα πηγαινω γυμναστηριο...
    ως τοτε τι κανουμε ομως οεο?!?

Senior Member
    χαχαχα σκέψου να σταματάς τη δουλειά όποτε σε τσατίζουν και να λες 'σε 5' έρχομαι' και να πας στο ελλειπτικό να ξεδίνεις!!!
    Δεν 'ν κακό....

Ελλειπτικό προλαβαίνεις να κάνεις τώρα; Γιατί είναι πραγματικά καλό.

Senior Member
    προς το παρον δεν προλαβαινω ουτε τον ανδρα μου να βλεπω "που λεει ο λογος) κ ειμαστε στο ιδιο σπιτι,
    οποτε μαλλον το ελλειπτικο ειναι ακυρο για τωρα.
    ασε που εχω το κακο η' γυμναζομαι κανονικα ή καθολου.
    βλακεια βεβαια κ θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το συνηθειο,
    εστω κ λιγη γυμναστικη δεν ειναι καλυτερη απο καθολου?

Senior Member
    Ότι κίνηση κάνουμε είναι καλύτερη από το καθόλου. Βοηθάει πολύ. Εξάλλου οι φύση αδύνατοι άνθρωποι δε γυμνάζονται κανονικά όλοι. Κινούνται όμως πολύ. Οπότε και 10' να έκανες ελλειπτικό θα έχεις πολύ λιγότερη δουλειά να κάνεις το χειμώνα.
    Αν όμως δεν έχεις χρόνο καθόλου, μη ζορίζεσαι κοριτσάκι, άστο για όποτε σου έρθει

Junior Member
    Καλησπέρα κορίτσια, σήμερα είμαι πολύ στενοχωρημένη, δεν κρατήθηκα χτες και τα άλασα όλα...
    Εμεινα σπίτι όλη μέρα κάνοντας δουλειές και μετά είχα απίστευτηόρεξη και.... έφαγα τα πάντα.
    ο πώί είχα φτάσει 61.3 και σήμερα το πρωί που ζγίστηκε ήμουν 62.5. Επαθα φρίκη....
    Σήμερα έφαγα ελάχιστα κι ελπίζω αύριο να έχω πέσει...

Senior Member
    λιτσακι μου κατα τη γνωμη μου οταν τα "χαλας" την επομενη δε χρειαζεται να τιμωρεισαι κ να κοβεις φαγητο
    αυτο ισως δεν φερει το αποτελεσμα που θα ηθελες...
    καλο ειναι να συνεχιζουμε σα να μην εγινε τιποτε...
    εχεις κατακρατηση ειναι απτο ξαφνικο φαγητο, ...

Senior Member
    Originally posted by Danai20
    Ότι κίνηση κάνουμε είναι καλύτερη από το καθόλου. Βοηθάει πολύ. Εξάλλου οι φύση αδύνατοι άνθρωποι δε γυμνάζονται κανονικά όλοι. Κινούνται όμως πολύ. Οπότε και 10' να έκανες ελλειπτικό θα έχεις πολύ λιγότερη δουλειά να κάνεις το χειμώνα.
    Αν όμως δεν έχεις χρόνο καθόλου, μη ζορίζεσαι κοριτσάκι, άστο για όποτε σου έρθει
    ο χρονος καθημερινα θα ελαττωνεται ραγδαια,
    η διαθεση επισης αφου η ορθοστασια ειναι ο,τι χειροτερο...
    αντε να πονανε τα ποδια σου κ να εχεις χρονο 12 το βραδυ για ελλειπτικο.
    κανεις? δεν κανεις...
    ενω στο γυμναστηριο αμα πας κανεις...αλλιως δε πας καθολου,
    αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χ μουχει λειψει.
    τοχω ξεκαθαρισει του δικου μου,
    τον χειμωνα μακαρι να μενουμε νηστικοι εγω γυμναστηριο θα πηγαινω!
    κ χαλαλι που δε θα τον βλεπω 2-3 φορες τη βδομαδα για να παω...
    (την ωρα που μπορω να παω αυτος σχολαει...μετα εγω δουλευω...χαμος)
    αχ ρε δαναη κωλοφαρδη να δουλευεις στα γηπεδαααααααααααααααααααα αααααααααα
    ελευθερια!!!!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    badgirl11 έχεις απόλυτο δίκιο, θα φάω ότι πρέπει σήμερα.
    Ισως έχω και κατακράτηση για΄τί περιμένω περίοδο.
    Αλήθεις βλέπω πολλές κοπέλες με καθυστέρηση αυτό το μήνα, τι να φταίει άραγε? Η δίαιτα?

Senior Member
    badgirl

δοξαζω το Θεό που κάνω αυτή τη δουλειά. Όταν δουλευα σε γραφειο, έπαθα καταθλιψη και πονουσα παντου απο την ακινησια.
    Και η ορθοστασια εχεις δικιο, ειναι εξαντληση. Πολυ βοηθαει να βάζεις τα ποδια σε καποιο ύψος οταν γυρνας το βραδυ. Ας πουμε 2 μαξιλαρια. Και τα ποδολουτρα με χοντρο αλάτι.
    Κουραγιο και ελπίζω να προλαβαινεις κανενα μπανιο