~ Το Ημερολογιο Μου ~ - Page 99
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 99 of 241 FirstFirst ... 4989979899100101109149199 ... LastLast
Results 1,471 to 1,485 of 3602
    Senior Member
    Αχουυυ!Ευχαριστω που με θυμηθηκες.Πω πω και τωρα συνειδητοποιω οτι εφαγα αργα το τελευταιο μου γευμα και αυριο στανταρ θα φαω γλυκο και με πιασε αγχος.:P Οχι νταξει πλακα κανω, θα την παλεψω μια χαρα πιστευω χιχι.Ευχαριστω semie μου να εισαι καλα.

Senior Member
    να φας κ ενα κ δυο αν θες!Μια φορα το χρονο εχουμε γεννεθλια κ εξαλλου τα χεις παει πολύ καλα ως τωρα,χαλαλι μια μερουλα!

Senior Member
    Θα φερουν οι γονεις τουρτα στανταρ αλλα θα φαω ενα κομματι και θα τους στειλω την υπολοιπη.Ευχαριστω semie μου, οντως τα πηγα καλα και περασα και τη μερα της γιορτης μου χωρις να γινει "ζημια".

Senior Member
    κονστανς μου χρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις κοπελα μου!!! σημερα ειναι τα γενεθλια σου και δεν πρεπει να σκεφτεσαι τιποτα αγχωτικο! ασε αυτη τη μοναδικη μερα να κυλησει χαρουμενα και ανεμελα και να περασεις πολυ πολυ ομορφα!!

Senior Member
    Χρονια πολλα Constance! να σε χαιρονται οι αγαπημενοι σου!
    καταλαβαινω το αγχος σου,χτες που εφαγα ενα κομματι τυροπιτα στο τραπεζι, το βραδυ μετρησα θερμιδες+ειχα φρικαρει! φρικαρα τόσο που εβαλα τον φιλο μου ερθει μαζι μου για περπατημα 10 το βραδυ! κι ολα αυτα γιατι στο τραπεζι ηταν κοπελα στο υψος μου,γυμνασμενη, στα 55 κιλα,που ηθελε να παει 53,κι όχι μονο δεν την ελεγες ανορεκτικη ή κοκαλο,αλλα την καμαρωνες κιολας! και στηθος και κωλο ειχε!
    μετα μου απαγορευσε να του ξαναμιλησω για κιλα+διαιτες,γιατι 8α με θεωρησει ψυχακι...

Senior Member
    ε ενταξει κ ενα κομματακι δεν κανει κακο που κ που!φυσιολογικα πραγματα!
    καληνυχτα κοριτσακια!τα λεμε αυριο!

Senior Member
    Constance μου Χρόνια σου Πολλά και να τα χιλιάσεις!

Senior Member
    Κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ ολες και για τις ευχες και για τη συμπαρασταση.
    Cat μου εχεις δικιο.Αν και μπορω να πω δεν αγχωνομαι τοσο για τη μια μερα, οσο για το οτι μπορει να "θυμηθω" τι ωραια γευση εχει η τουρτα και να μου λειπει παλι εκει που εχω απεξαρτηθει (λεεεμε τωρα!):P

Senior Member
    χρονια πολλα και απο μενα!!!
    τα σημερινα μου
    πρωι ψωμι με μελι και χυμο
    μεσημερι σαλατα μαρουλι και 2 φετες ψωμι
    βραδυ 1 1/2 τοστ και ντοματα σαλατα

Senior Member
    καλημερα καλημερα καλημερα!!!

ναμαι κ εγω!!!
    επεστρεψα απο τις συντομες διακοπες μου στην Κυληνη! Μπορω να πω πως περασα πολύ καλα, εκανα και το πρωτο μπανιο στη θαλασσα!!!!!!!!

σχετικα με τη διατροφη μου, μπορω να πω πως πηγα σχετικα καλα...
    το μεσημερι ισως ηταν παραπανω απο το κανονικό, αλλα τα υπόλοιπα γευματα ηταν οκ!

αποτελεσμα να ειμαι χθες βραδυ (μετα όμως απο μια τεραστια πικοιλια θαλασσινων και πολλα ουζα) στα 81!!!!!!!! περιμενω και απο μερα σε μερα να αδιαθετησω, οποτε λογικα ειμαι οπως εφυγα!!!

μια χαρουλα!!!!
    φυσικα απο σημερα θα γινει σωση δουλεια και παλι, γιατι αρκετα χαλαρωσα! εχουμε και μεγαλο στοχο να πιασουμε!!!

Αν δε δω το 6 μπροστα τον Αυγουστο, να μη με λενε Μαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Κολυμπι στην πισινα φουλ και ποδηλατο οσο μπορω (γιατι εχω ενα θεμα εμ το γονατο τελευταια) και διατροφη ολοσωστη για τελειο αποτελεσμα!!!!!!!!!!!!

το καλοκαιρι πλησιαζει!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    καλημερα σε ολους!σημερα ειμαι -600 κ ειμαι πολύ χαρούμενη!

Senior Member
    mtsek καλωσηρθες! nomiza parisi phges!
    σεμι συγχαρητηρια, 600 ειναι πολλα, παραπολλα στα κιλα που εισαι!
    κοριτσακι μου δεν εφαγες κυριο γευμα, μονο σαλατες κ ψωμι...γιατι? βαλε κ λιγο κρεατακι μεσα ή κοτοπουλο ή μακαρονι ή ρυζι ή πατατα

Senior Member
    Καλημερες κι απο μενα! αρχιζω οεο
    θα ζυγιστω παροτι εφαγα του σκασμου χθες, θα ζυγιστω ομως μολις περασουν οι ωρες νηστειας xexe
    Θαρχισω σωστη διατροφη οσο μπορω κ περιορισμενα βραδυνα!
    ουτε διαιτολογια ουτε τιποτε...
    σκεφτομαι ουτε θερμιδες να μη μετρω αλλα απτην αλλη μη πεφτουν πολυ ή σηκωνονται πολυ,
    θα δω. ισως στο πολυ περιπου!

Senior Member
    αυτή η μέθοδος με την νηστεία τελικά κάνει κάτι?εχει παρενεργειες[ζαλαδες κλπ] ή μια χαρα?φοβαμαι μην λυσσαξω περισσοτερο όταν ερθει η ωρα να φαω...

Senior Member
    μπα οταν ερθει η ωρα να φας απλα δεν πεινας κ τοσο, το αντιθετο δηλαδη...
    δοκιμαζεις κ βλεπεις, απαγορευεται να την κανεις αν σου φερνει λυσσα ή επιδεινωνει τα βουλιμικα...μονος κανονας ειναι αυτος κ να τρεφεσαι σωστα.
    Λοιπον πηρα τον διαιτολογο μου κ αρχιζω την προηγουμενη διαιτα που εκανα μια μερα κ παρατησα.
    αμα βλεπετε να τρωω περιεργα μην ανησυχησετε