Results 241 to 255 of 3602
Thread: ~ Το Ημερολογιο Μου ~
-
06-04-2010, 21:12 #241
Originally posted by Danai20
sanelaki
και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται. Λοιπόν η διατροφή αυτή δεν είναι δύσκολη από την άποψη ότι δεν πεινάς.
Είναι απλό, τη μια μέρα τρως υδατάνθρακες(ρυζι, πατάτες, ψωμί, μακαρόνια, φρούτα) και την επόμενη πρωτεινη(κρέας, ψάρι, αυγό, γαλακτοκομικά). Λαχανικά ελεύθερα εννοείται και τις δυο μέρες. Λάδι κανονικά. Κομμένα αναψυκτικά, ζαχαρη και άλλα λάδια εκτός από ελαιόλαδο.
Εμένα μου πήγε και την έκανα εύκολα. Μου την οργάνωσε και η φίλη μου η διαιτολόγος, αλλά νομίζω και μόνη μου θα μπορούσα να το κάνω.
Το Πάσχα ας πούμε έφαγα αυγα, ψαχνό αρνί, σαλάτες. Τη επόμενη φακιές με ψωμί και σαλάτα, ψωμί με ταχίνι και σαλάτα με πατάτες το βράδυ. Μετά από 2-3 μέρες το συνηθίζεις και το κάνεις άνετα, από την άποψη ότι η ποσότητα είναι όση θες.
Από ότι μου είπε η διαιτολόγος, με αυτό τον τρόπο το σώμα δεν προλαβαίνει να συνηθίσει και η εναλλαγή υδατάνθρακα πρωτείνης το βάζει σε διαδικασία χασιμου λίπους. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω, γιατί δεν είμαι και διαιτολόγος, αλλά σε μένα δούλεψε σούπερ. Σήμερα είμαι 56,5 κιλά.
Γεια σου Δανάη κ χρόνια πολλά. Ακουγεται πολυ ενδιαφέρον αυτό που λες.. Κάτι παρόμοιο έκανε κ η μητέρα μου ( ετρωγε υδατανθρακα μόνο στο πρωινό ) κ όντως ειχε χάσει αρκετά κιλά και ήταν κάτι που το τήρησε για μεγάλο διάστημα.
Αλήθεια για πρωινο τι έτρωγες εσυ?
- 06-04-2010, 21:15 #242
καλησπερα σε ολη την παρεα!!!
χρονια πολλααααα
Χριστος Ανεστη!!!!
Ελπιζω να ειστε ολοι καλα και να περασατε σουπερ στις γιορτες!!!!
εγω σημερα γυρισα απο τις διακοπες μου, ολα ολα καλα γενικα, περασα παρα πολυ ομορφα στο νησι (Σκυρος) αλλα οπως γνωριζουμε οοολα τα ωραια καποτε τελειωνουν....
πισω στα παλια μας μερη και στο προγραμμα μας..!
λοιπον, σχετικα με τα κιλα μας, εφυγα απο Αθηνα στα 84,9 και σημερα με απογευματινο ζυγισμα στα 85,4. Νιωθω παρα πολυ καλα με τον εαυτο μου, γιατι πραγματικα εφαγα παρα πολυ αυτες τις μερες Τα εγραφα για να σας τα μεταφερω, αλλα δε προλαβαινω τωρα....!) και περα απο το φαϊ, ειχαμε και πααααααρα παρα πολυ ποτο .
Αλλα ολα καλα!! σχεδον 1 κιλο πανω, αλλα ζυγιστικα απογευμα. Κανονικη μετρηση την Κυριακη. Αρχιζω παλι προγραμμα!!!!!!!!!!!
06-04-2010, 21:41 #243
Σήμερα Τρίτη έφαγα:
09:00 1τοστ + 1π.γάλα
12:00 1 μπανάνα
15:00 1 τονοσαλάτα με 1½ φλιτ. Κοφτό μακαρονάκι + 1 ντομάτα + μαρούλι + 3κ.γ.λάδι + 2κ.γ. γιαούρτι 2%
+ 1κ. τυρί φέτα + 2-3 πατάτες φούρνου + 2 πιρουνιές κατσικάκι
18:00 2 φέτες ανανά + ½ χούφτα πατατάκια με ρίγανη + 1 πασχαλινό κουλουράκι + 2 μπισκότα
21:00 λίγο τζατζίκι + 4-5 ελιές + 1 φρυγανιά
ʼυριο Τετάρτη θα φάω:
09:00 1τοστ
12:00 1 φρούτο
15:00 1 σαλάτα ζυμαρικών με όσπρια και ωμά λαχανικά
18:00 2 φρούτα
21:00 1 σαλάτα βραστών λαχανικών
06-04-2010, 22:00 #244
tania
δοκιμασα και υδατάνθρακα μόνο στο πρωινό αλλά δεν μου άρεσε με αυτό τον τρόπο. Σου στερεί πολλά φαγητά όπως λαδερά και όσπρια, που εμένα μου είναι αδύνατο να τα φάω για πρωινό. Και οι επιλογές για κυριως γευμα ειναι μονο κρεας και ψαρι, που παλι δεν μου αρέσει.
Στο δικό μου συστημα λοιπόν έτρωγα τις μέρες υδατάνθρακα για πρωινό ψωμί με ταχίνι και μέλι με φρούτα και στις μέρες πρωτείνης ομελέτα με λαχανικά.
06-04-2010, 22:47 #245
κοριτσια κατι παρομοιο μου ειχε δωσει και εμενα διαιτολογος...αλλα ηταν χωρισμενο σε εβδομαδες δηλαδη μια εβδομαδα υδατανθρακες και μια πρωτεινες εναλαξ και εχανα 1.5-2 κιλα την βδομαδα πραγμα που για τον μεταβολισμο μου ειναι αθλος...επεισης η εναλλαγη ξεμπλοκαρει το μεταβολισμο.
.Δαναη εκπεμπω ΣΟΣ την θελω !!!!!!!!!!!!
ΥΓ:Δαναη μου εσυ ποση απωλεια εχεις με αυτο το συστημα την βδομαδα?
06-04-2010, 22:53 #246
petalouditsa
εκανα ακριβώς ότι έγραψα. Δλδ η διαιτολόγος μου εδωσε μια βδομαδα μόνο. Μετα καταλαβα τη λογική και το έκανα μόνη μου.
Σου δίνω 2 μέρες παραδειγμα
Μέρα με υδατανθρακα
πρωί
ψωμί μέλι ταχινι φούρνο
μήλο
Μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και σαλάτα
Ακτινίδια
Σούπα κριθαράκι και σαλάτα
Μέρα πρωτεινη
Ομελέτα με λαχανικά
γιαούρτι
Κοτόπουλο με σαλάτα
αμύγδαλα
τονοσαλάτα
Ετρωγα μεγάλες ποσότητες γιατί κινούμαι και πολύ. Το αποτέλεσμα ήταν σούπερ, στέγνωσα εντελώς, αλλά όχι άσχημα, έχασα λίπος δλδ.
06-04-2010, 22:55 #247
Εχασα τα τελευταία μου 5-6 κιλά σε 3 βδομάδες. Σκέψου όμως ότι από τα 62 στα 56 είναι πιο δύσκολο να πας, από ότι σε περισσότερα κιλά. Εσύ δλδ θα χάνεις σίγουρα με πιο γρηγορο ρυθμό.
Να συμπληρώσω επίσης ότι δεν έκανα cheat meals, γιατί αμα φάω κάτι σε λιχουδιά μετά με παίρνει η μπάλα και χαλάω τη δίαιτα γενικώς
Αν θες σου στέλνω και το όνομα της διαιτολόγου, να σου φτιάξει ενα πρόγραμμα. Δεν ξερω αν πρέπει να το πω εδώ
06-04-2010, 23:04 #248
δαναη μου χιλια ευχαριστω!!!!!!! και να μου πεις το ονομα λιγο δυσκολο να την επισκευτω απο κυπρο
και εγω με μια παρομοια διαιτα εχανα πολυ πιο γρηγορα οταν ειχε μπλοκαρει ξανα ο μεταβολισμος μου
αχχχχχχχχχχχχχ να γινω παλι αδυνατη και τι στο κοσμο !!!!!!
many many many thanks !!!!!!!!!!
06-04-2010, 23:16 #249
γειαααααααα σας !!! μετα την πρωτη απωλεια απο τα 5 κιλακια κανω μια ψιλοσυντηρηση τωρα πασχαλινη κ ξανα στον αγωνα.. ακομα στα 69 λοιπον κ εχουμε κ λεμε..σημερα..
-1 κριτσινι ολικης,1 κομ τυρι κ 1 αυγο βραστο
-1 freddoccino
-1 μπιφτεκι,5-6 κομ πατατες,σαλατα χωριατικη
-1 τσαι
-σαλατα καισαρα εξω+μισο κουλουρι θεσνικης
07-04-2010, 00:11 #250
γεια σας κοπελαρες,
Δαναη θα το δοκιμασω αν κμαλλον θα πλακωνομαι στο φαγητο καθε φορα επειδη μου ελειψε την προηγουμενη κ δε θα φερω αποτελεσμα...
δεν εχω κ διαθεση για στερηση, ισως μου παει ομως κ δε στερουμαι, θα δοκιμασω καποια στιγμη!
Τανια το να τρως υδατανθρακες τις ωρες που ειναι ψηλα ο μεταβολισμος ειναι το πιο σωστο, μπραβο στη μαμα σου που το εκανε...
γενικα οσο βραδυαζει καλο ειναι να τρωμε λιγοτερο γενικα κ λιγοτερους υδατανθρακες...
τωρα χτυπησα κατι κρακερ κ ακριβως αυτο σκεφτομουν...οτι κακως τρωω βραδυ κρακερ! ας ετρωγα κατι αλλο...
Μτσεκ γουλκαμ μπακ~! μια χαρα εισαι με ενα κιλο μονο, υγρα ειναι, ξαναρχισε κ θα φυγει! μη μου πεσεις ψυχολογικα καηκες! χρειαζομαστε ζωντανια κ κεφι!
Originally posted by badgirl11
Σημερα
~πρωι
2 φ. γερμανικο πολυσπορο
2 φ. τυρι λινεα
1 κγ. ταχινι μελι
~ενδιαμεσο
1 μανταρινι
~μεσημερι
1 βαθυ πιατο μακαροναδα 3-4 κσ. σαλτσα ντοματα κ τριμμενη παρμεζανα
λιγη αγγουροντοματα
~απογευμα
3 κγ γλυκο κουταλιου
1 γιαουρτι 2% + μουσλι
~πιο βραδυ
2 μηλα
περιπου 15 φρυγανακια ή 20 (8 θερμιδες το ενα)
με ειχε πιασει λυσσα!
~πιο πιο βραδυ (τωρα)
3 κγ πατε ελιας
Τελικα το εσωσα τελευταια στιγμη κ σταματησα να τρωω...μολις σας διαβασω κ γραψω τα νεα μου εφυγα γιατι ολο φαγητα εχω στη δουλεια...
07-04-2010, 10:38 #251
καλημερα ημερολογιο μου!! ξαναγυριζω στον τοπο του εγκληματος μετα απο μερικες μερες αταξιας!!
εχθες το βραδυ εφαγα οτι ειχε το ψυγειο και σημερα ζυγιστηκα 86,2. απο σημερα λοιπον ξαναρχιζω την IF που με βολεψε πολυ. μπορει να δοκιμασω και τις εναλλαγες της δαναης αλλά μου θυμιζει μια αλλη με εναλλαγες, την epworth που εμενα δεν μου εκατσε καλα και ετσι ειμαι λιγο δυσπιστη.
86,2 λοιπον και θελω να ειμαι 84 μεχρι τη δευτερα. δεν το βρισκω ακατορθωτο καθοτι ειχα μαλλον γεματο στομαχι οταν ζυγιστηκα.
το παραθυρο μου αρχιζει στις 17:00 και κλεινει στις 22:00 με 1500 θερμιδες περιπου ημερησιως.
πινω μπολικα νερακια, εκανα και 40 λεπτα σιγανο διαδρομο (στο 3) το πρωι γιατι εχω ξεχασει τι θα πει διαδρομος και ελλειπτικο και ολα ξαναμπαινουν στη γνωστη ρουτινα!!!
φιλακια σε ολα τα κοριτσακια και καλη μας δυναμη. δεν μπορεσα να τα διαβασω ολα, σορρυ αλλά δεν προλαβαινω κοριτσια. αν εχασα κατι σημαντικο, πειτε μου!!
07-04-2010, 11:33 #252
καλημερα και απο δω!!!!
θα σημειωσω παρακατω τη "διατροφη" της περιοδου των γιορτων...
μη με μαλωσετε..
δε περιμενω να ακουσω θετικα σχολια, ξερω πως τα εκανα μανταρα, απλα θελω να τα εχω για αρχειο
Μ. Παρασκευη
χυμος πορτοκαλι φυσικος
5 αμυγδαλα
1 1/2 χορτοπιτα νηστισιμη
μισο καφε με μιση κουτ ζαχαρη
1 μπανανα
1 σαλατα λαχανο
μιση φετα ψωμι
μιση ακομα μπανανα
1 ποτο
Μ. Σαββατο
1 ποτηρι χυμο
1 ποτηρι νερο με λεμονι
1 μπανανα
3 κουλουρακια (κανονικα)
1 ετα τσουρεκι
1 ψαρι τηγανιτο
σαλατα λαχανο
μιση πατατα βραστη
μαγεριτσα (σχεδον κανονικη μεριδα, ισως λιγο λιγοτερο)
2 αυγα
μιση μεριδα κοκορετσι
6 ποτα
Κυριακη Πασχα
μιση μεριδα αρνι
5 πατατες ψητες
1 παγωτο χωνακι (350 θ)
1 perrier
μιση μεριδα μαγειριτσα
1/4 μηλο
1 αυγο
1 κουλουρακι
Δευτερα μετα Πασχα
1 ποτηρι χυμο
1/4 τσουρεκι
ομελετα λαχανικων
σαλατα ντοματα
1 ροφημα σοκολατα με σαντιγη
1 φραπε με μιση κουτ ζαχαρη
1 σουβλακι πιτα απολλα
μιση περιδα πατατες τηγανιτες
6μπυρες - 5 σφηνακια ρακομελα, 4-5 σφηνακια επιπλεον
Τριτη μετα το Πασχα
1 χυμο πορτοκαλι
1 τοστ
1 σαλατα λαχανικων
1 σαντουιτσ μπιφτεκι-ντοματα-φετα-σαλατα κηπουρου
1 perrier
αυτα.................................
σημερα
1 τοστ
χυμος πορτοκαλι 500ml
μεσημερι μαλλον δε θα προλαβω να φαω γιατι εχω τρεχαματα, οποτε βλεπουμε...
07-04-2010, 11:55 #253
Badgirl μου καλημέρα. Δοκίμασε την τη διατροφή κάποια στιγμή που θα έχεις όρεξη. Είναι καλή
Μετά από χρόνια δοκιμών νομίζω ότι καμιά διατροφή δεν είναι εύκολη. Δλδ καμιά δεν με αφήνει να τρωω καρμπονάρες και πίτσες, όπως θα ήθελαΤο θέμα για μένα είναι να βρίσκω κάτι που τουλάχιστον δεν πεινάω. Γιατί με δίαιτες τύπου 2 κουταλιές ρύζι και 50 γρ τόνο, πραγματικά υποφέρω και στο τέλος πάω και πλακώνομαι στα σουβλάκια.
Αυτή η διατροφή δεν με έκανε να πεινάω. Σε γεύση οκ λίγο στερήθηκα στην αρχή, αλλά γρήγορα συνήθισα. Δλδ προχτές που υπήρχαν πατάτες με το αρνί, ούτε σκέφτηκα να τις φάω. Τις έφαγα την επόμενη με σαλάτα και κέτσαπ.
07-04-2010, 14:30 #254
Καλημερα κοπελαρες!
σας γραφω απο το νεο μας σπιτι κ ειμαι πολυ χαρουμενηηηηηηηη
βεβαια εχω να το καθαρισω αλλα οκ δε μειωνεται η χαρα!
Μπραμπ μια χαρα εισαι θα πεσουν τσακ μπαμ τα δυο κιλα, υγρα ειναι.
Παμε μαζι νηστειες να στρωσει το πραγμα γιατι απο διαιτα δεν με κοβω ξανα!
Καλα αμα κανω και καμια καλη νηστεια πχ να τρωω 7 το βραδυνο παει τοχασε το στοιχημα ο ανδρας μου! θα χασω παραπανω αποσο στοιχηματισαμε!
Δαναη αφου ειναι απεριοριστου στυλ δεν το δοκιμαζω...θα πλακωνομαι...
αν ειναι σε στυλ επγουορθ που ειπε η μπαρμπ μας θα παχυνω κ αποπανω...
Ισως την κανω σαν απλο συνδιασμο τροφων αλλα στα πλαισια των υπαρχουσων ποσοτητων που τρωω...
αλλαζουν αυτες σαυτη τη διατροφη?
Παντως προτιμω 3 κομματια πιτσα με απολα κ μετα νηστειαη καρμποναρα λιγο με χαλαει, λατρευω την μυδομακαροναδα χεχεχε
Περαν της πλακας θα δοκιμασω αρχικα να δω αν μπορω, γιατι παιζει κ να μη μου κανει καθολου το εναλλαξ καθε μερα...
εχω μαθει να τρωω απολα πλεον λογω διαιτολογου τοσο καιρο που πηγαινα...
κυριολεκτικα απολα, ασχετα με το οτι δεν τα επελεγα συνηθως, κακως κακιστα! χρειαζεται ποικιλια η διατροφη για να μη βαριομαστε...
07-04-2010, 14:39 #255
Σημερα
82.1 κιλα
~πρωι
3 μπισκοτα με φρουτα 56χ3=170
~ενδιαμεσο
1 αμιτα μοσιον 150
περιπου 15 αμυγδαλα αναλατα 225
~μεσημερι
2 μπιφτεκια μετρια (με ψωμι)
ρυζι
1 κσ. κοκκινη σαλτσα
αγγουροντοματα
2 δαχτυλα τυροπιτα
~απογευμα
3 κγ γλυκο κουταλιου
Η συνεχεια μετα, το τελος ειναι σιγουρο: τελευταιο γευμα IF στις 7:30 το αργοτερο.
Βασικα ξεφυγα με τα αμυγδαλα κ την αμιτα, ενα απο τα δυο καλο θαταν. Οποτε το βραδυ με κοβω για γαλα μονο. εχω κ ενα στοιχημα μη ξεχνιομαστε!
Να πάρω άλλον αριθμό ή όχι;
28-06-2025, 17:29 in Σχέσεις και Επικοινωνία