Results 436 to 450 of 3602
Thread: ~ Το Ημερολογιο Μου ~
-
14-04-2010, 23:37 #436
τελικα τα σημερινα μου...
11:30 (μετα απο ποοολλες ωρες νηστεια)
αραβικη πιτα (που παλι θα τη μασουλαω μεχρι το μεσημερι)
μεσημερι (17:30)
κοτοπουλο μισο στοιθος + σαλατα
απογευμα
1 μπαλα παγωτο βανιλια
βραδυ
1 κομματι μικρο παστα φλορα φραουλα (μου την εφερε η κουμπαρα μου που την εκανε με τα χερακια της δεν επρεπε να μη δοκιμασω!!!! πρωτη φορα εφαγα και ηταν σουπερ!!)
1 πηρουνια μουσακα
αυτα....
οχι κ τοσο καλα αλλα οχι κ χαλια...
Originally posted by mtsek85
σημερα
11:30 (μετα απο ποοολλες ωρες νηστεια)
αραβικη πιτα (που παλι θα τη μασουλαω μεχρι το μεσημερι
μεσημερι (17:30 βασικα που θα παω σπιτι)
κοτοπουλο μισο στοιθος + σαλατα
αυτα βασικα λεω και για σημερα... τωρα αν αλλαξει κατι θα ενημερωσω
- 14-04-2010, 23:38 #437
λοιπον εχω να κανω μια δηλωση.....
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ!!!! ηρθε η ωρα να δω τα πραγματα πιο σοβαρα ναι!
για οτι νεο εχω απο εκει φυσικα και θα σας ενημερωσω!!!!!! ειμαι ενθουσιαμσενη παντως με την ιδεα!
15-04-2010, 01:11 #438
Originally posted by Constance
Αχ μα να μη λεει αυτη η ζυγαρια να ξεκολησει ωρε, απο τα 82!Αφου της αλλαξα μπαταριες σημερα μηπως τα χει παιξει αλλα δεν αλλαξε το αποτελεσμα.:P
Παρολαυτα συνεχίζουμε δυναμικα.
Πρωινο Ροφημα σοκολατας με μια κουταλια μελι
Δεκατιανο Μπανανα
Μεσημεριανο Πατατες ψητες με τη φλουδα με 2-3 φετουλες γαλοπουλα και λιγο τυρι, Fanta verdia
Απογευμα Χυμος ανανα
Βραδυνο Σαλατα με διαφορα λαχανικα, Γιαουρτι με φρουτα
Αυτα!Και μπορω να πω οτι δεν πειναω ιδιαιτερα (φτου να μη με ματιαξω).Μονο που με πιανουν κατι υπογλυκαιμιες αλλα το ελεγχω με φρουτακια, και με το ροφημα σοκολατας που φτιαχνω και ξεγελιεμαι.
15-04-2010, 01:27 #439
Κονστανς καλο ζυγισμα αυριο ναχουμε!
Μτσεκ σωστηηηη! με το καλο
Τετη παπαρα rules! μιαμ οι προβατσες ειναι χορτοειδες! μπορει να γινει πολυ βαρυ το φαγητο μαυτες, αναλογα το μαγειρεμα.
Μτσεκ δε διαβαζω τι εφαγες γιατι περναω μεγαλη πεινα αποψε το βραδυ, ψυχολογικη υποθετω αφου το στομαχι ειναι οκ...
Θερμιδεσ δε μετρησα, οποιος ξερει ας πει γνωμη μη παει κ ηταν λιγες τρομαρα μου κ γιαυτο πειναω χαχαχαχαχαχα
15-04-2010, 09:17 #440
ευχαριστω BAD μου!!!!
ειμαι πολυ περιεργη να δω τι θα μου πει....
ειναι καλη γιατρος αποσο εχω ακουσει (ειναι συσταση απο τον οικογενειακο μας γιατρο).. ελπιζω να μη με βαλει στα βαθυα... βρηκα και αλλη μια διαιτολογο στην περιοχη μου και μιλησαμε στο τηλεφωνο, αυτη μου ειπε πως αρχη της ειναι να μαθεις και να εχεις σε μονιμη βαση αρχες της μεσ. διατροφης.. δε ξερω κατα ποσο θα με γεμιζει αυτο..... οποτε δεν εκανα κινηση μαζι της.... βλεπουμε τι θα μου πει τη Δευτερα και προχωραμε αναλογα..
15-04-2010, 09:42 #441
καλημερα ημερολιο. εχω πολυ δουλεια και δεν μπαινω αλλά ειμαι καλο κοριτσι. κανω την ιφ με παραθυρο περιπου 5-10 το βραδυ, παιρνω τα ξενικαλ, πινω λουιζα και πρασινο τσαι...
α, και φυσικα κανω την κυκλικη ληψη υδατανθρακων.
σημερα ξαναειμαι στο χαμηλοτερο των τελευταιων χρονων, 83,9 και συνεχιζω!!
15-04-2010, 10:12 #442
λοιπον, εκανα ακομα μια κινηση, εκλεισα r/v με την γκιλι νταιετ για ενημερωση αυριο....
βασικα, με κουρασε να μαγειρευω 3 διαφορετικα φαγητα τη μερα γιατι κανω γιαμενα 1, δυο για τον αντρα μου και σκεφτικα.... εξοδα πολλα.... τρωω και πολλες ωρες... εκανε και η γιαγια μου γκιλι και ειχε χασει πανω απο 40 κιλα οποτε γιατι να μην παρω μια ιδεα.....????
ισως με εξυπηρετει.... και απο την αλλη.. 60ευρω η διαιτολογος καθε 15 μερες....120 το μηνα δλδ..... μηπως λεει πιο πολυ με τα γευματα?
θα ενημερωθω και θα σας πω!!!!
15-04-2010, 10:34 #443
Originally posted by mtsek85
λοιπον, εκανα ακομα μια κινηση, εκλεισα r/v με την γκιλι νταιετ για ενημερωση αυριο....
βασικα, με κουρασε να μαγειρευω 3 διαφορετικα φαγητα τη μερα γιατι κανω γιαμενα 1, δυο για τον αντρα μου και σκεφτικα.... εξοδα πολλα.... τρωω και πολλες ωρες... εκανε και η γιαγια μου γκιλι και ειχε χασει πανω απο 40 κιλα οποτε γιατι να μην παρω μια ιδεα.....????
ισως με εξυπηρετει.... και απο την αλλη.. 60ευρω η διαιτολογος καθε 15 μερες....120 το μηνα δλδ..... μηπως λεει πιο πολυ με τα γευματα?
θα ενημερωθω και θα σας πω!!!!
15-04-2010, 10:45 #444
σε ευχαριστω σεμι μου για τη συμβουλη!!
η αληθεια ειναι πως ειμαι κ εγω σκληρη στα παζαρια και το ειχα κατα νου να το κανω...
αποκει η περα,ειμαι προετοιμασμενη για ενα τετοιο ποσο αν και θελω να πιστεω πως θα συμφωνησω καπου καλα....
εγω θελω να κανω σαν πρωτη φαση μεχρι αρχες Ιουνιου γιατι μετα θα παω στη Γαλλια (τελικα αλλαξε ρε γμτ η ημ/νια του ταξιδιου μου)... ειναι 2 γεματοι μηνες.....! θελω να πιστεω πως μεχρι τοτε θα εχω χασει τουλαχιστον 7-8 κιλα... αν το πετυχω θα ειμαι ικανοποιημενη με τον εαυτο μου!!!!! μετα οταν γυρισω απο Γαλλια βλεπουμε τι θα γινει και αν θα συνεχισω.. τελικος μου στοχος ειναι να χασω αλλα 16-20 κιλα.. θα δω τι θα μου πουν και το διαστημα που θελει η απωλεια.. και βλεπουμε...
παντως η γιαγια μου ειχε χασει 40 κιλα σε 6-7 μηνες! τα λεφτα εφυγαν, αλλα και τα κιλα και αυτο ειναι που θα με ανεβασει εμενα...!
15-04-2010, 10:54 #445
δε ξερω εμενα η φιλη μου στην αρχη το πηρε ζεστα αλλα μετα επειδη τα σαββατοκυριακα δεν λειτουργουν δεν ετρωγε πολυ σωστα και τελικα μετα τον πρωτο μηνα δεν εχασε τπτ.ο καθε ανθρωπος παντως ειναι διαφορετικος.
15-04-2010, 11:05 #446
καλα ναι δε το συζητω....
εγω εχω σαν παραδειγμα οπως σου ειπα, εχω μπει στο τρυπακι της διαιτας, απλα κουραστικα τα πολλα μαγειρεματα και το αγχος τι θα φαω και σημερα να μην παρω...
πιστευω πως θα με συγκρατησει γιατι θα λεω, πληρωσα τοσα κριμα να κανω βλακειες.. θα το δω στην πορεια παντως... κατσε να ερθει το ραντεβου... να μιλησουμε... να δουμε τι θα ακουσουμε.. και βλεπουμε.....
η φιλη σου ξεκινησε αμεσα το προγραμμα μετα το ραντεβου της? ή περασε καποιο χρονικο διαστημα? δλδ εγω θα ηθελα πχ αν ολα πανε καλα, απο Δευτερα να αρχισω...
15-04-2010, 11:10 #447
η φιλη μου αρχισε μετα απο 4 μέρες περιπου.παντως μου λεγε οτι το φαγητο ηταν πολύ νόστιμο.ειδικα οι σαλτσες.α και της εκανε κ δωρο μασαζ.κανε κ εκει τα παζαρια σου!αυτης της ειχε δωσει 4 νομίζω!
15-04-2010, 11:18 #448
χαχα
οκ θα το δω...! εχω μεγαλη αγωνια!!!!!!!!!!!!
αποσο ελεγε και η γιαγια, οντως ηταν νοστιμα τα φαγητα, αλλα οχι και πολυ αλατισμενα....
15-04-2010, 11:28 #449
σημερα το ονομασα μερα αποτοξηνωσης.. εχω για σημερα μαζι μου 2 μικρους χυμους φρουτων και αμυγδαλα, μεσημερι χαλαρα μια σαλατουλα.... και βραδυ κανενα χυμο ή δημητριακα
γιατι χθες το παρακανα....
15-04-2010, 11:35 #450
Καλημερα κι απο μενα.Επιτελους ξεκολησαμε λιγακι.Ζυγιστηκα το πρωι και εδειξε 81,9.Προχωραμε αργα μεν αλλα τουλαχιστον προχωραμε.Σημερα θα φαω τα εξης:
Πρωινο Δημητριακα με γαλα
Μεσημεριανο Ομελετα με δυο αυγα λαχανικα και δυο μπαστουνακια τυρι, χυμος
Βραδυνο Σαλατα σιζαρς, γιαουρτι με φρουτα
Παιδακια μου χθες βραδυ υπεφερα πραγματικα απο την πεινα.Με ματιασα,ειχα αρκετες μερες να νιωσω ετσι.Κρατηθηκα ομως, επεσα για υπνο και δεν ενεδωσα στη λιγουρα μου.Σημερα το ωραριο μου ειναι λιγο περιεργο και θα φαω σχετικα νωρις και πρωινο και μεσημεριανο, ελπιζω να μη με πιασει παλι το βραδυ το ιδιο.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια