Results 631 to 645 of 3602
Thread: ~ Το Ημερολογιο Μου ~
-
19-04-2010, 12:30 #631
Ασε κι εμενα μου ελειπε η μαμα μου, την πρωτη μερα ξυπνησα και εκλαιγα σα χαζο..
και οσο ημουν στο πατρικο πλακωνομασταν ολη μερα..
απλα οταν συνειδητοποιεις ποσο αλλαζει η ζωη σου (εστω και ευχαριστα),
ε, μια φρικη την τρως!
- 19-04-2010, 12:46 #632
ανυπομονω να μου λειπει γιατι μαζι δε κανουμε χεχεχεχ
αλλωστε εγω θα τους βλεπω, μικρη κοινωνια, η δουλεια μου μαζι με γονεις οποτε...
ασε που ολη μερα θαμαι στο πατρικο εχω την εντυπωση.. αχαχχαχα
19-04-2010, 12:47 #633
τετη ειχες ξαναδει 88? συγχαρητηρια!!!
19-04-2010, 12:55 #634
ειμαι 24 ετων...
δεν εχω τεοιο θεμα με τα κιλα μου τωρα, δεν περιμενω αλλο γιατι πιστευω πως με το που θα ξεκινησω, θα δω καλο αποτελεσμα... εκανα χρονια κολυμπι και τοτε ειχα καλο σωμα.. μολις σταματησα, χαλασα ασχημα...
οποτε ηρθε η ωρα, να παω ξανα... και σημερα εχω ρ/β και με διαιτολογο για να μπω σε σωστο προγραμμα..
τοσο καιρο κανω μια διατροφη που μου εδωσε ο γυμναστης μου και ενα μιξ απο αλλες που βλεπω... ΘΕΛΩ να κανω κατι σωστο! και να πετυχω φετος!
Originally posted by brazil
Poso xronwn eisai??
Pros to paron kanw mia diatrofi apo palious diaitologous, den exw tin diathesi na xekinisw pali na pigainw se diaitologo.
Apisteuto, ki egw skeftomai na xekinisw kolimbitirio apo ton Maio, elpizontas oti mexri tote tha exw xasei 2 kila... Opote eixa kanei kolimbitirio sto parelthon eixa polu wraia apotelesmata, thelei bebaia dynati proponisi. Perimenw na arxisw alla thelw na exw xasei 2 kila prin paw.
19-04-2010, 12:58 #635
καλημερα κοριτσακια μου!!!!
τι αυτο το Σαβαβτο ειναι BAD ο γαμος σου???? εφτασε η ωρα??????????????
τετακι 88????? ειδες που σου ειπα πως θα με φτασεις συντομα...? αντε αντε καλες απωλειεςςςς
19-04-2010, 13:01 #636
αγαπητο ημερολογιο..
δεν εχω παει ξανα σε διαοτολογο (τουλαχιστον ετσι, γιατι στο γυμναστηριο απλα ελαβα ενα χαρτι με διατροφη και τπτ παραπανω..)
απο την πρωτη επισκεψη θα μου βγαλει προγραμμα? εξετασεις τις εχω κανει ηδη αυτες που θελει και δεν εχω κανενα θεμα... ουφ...
ειμαι περιεργη να δω τι θα μου βγαλει.....
πως θα ειναι η συναντηση....
το κλιμα......
η συμπεριφορα του ατομου προς εμενα....
αχχχχχχχχχχχχχχ
αρχιζει να με πιανει αγχος!!!! (ειμαι που ειμαι αγχοδης τυπος....)
19-04-2010, 13:06 #637
Κάθε σωστός επαγγελματίας που θέλει να σου βγάλει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής,ζητά αιματολογικές και ενδοκρινολογικές εξετάσεις και μετά σου διαμορφώνει το πρόγραμμα διατροφής με βάση και τις προτιμήσεις σου.
Ασφαλώς,είναι και τι χημεία υπάρει μεταξύ σας για να δεις τι αποτελέσματα θα έχεις.Το παν είναι να μην το βάλεις ποτέ κάτω.
Καλή δύναμη.
19-04-2010, 13:07 #638
Originally posted by mtsek85
ειμαι 24 ετων...
δεν εχω τεοιο θεμα με τα κιλα μου τωρα, δεν περιμενω αλλο γιατι πιστευω πως με το που θα ξεκινησω, θα δω καλο αποτελεσμα... εκανα χρονια κολυμπι και τοτε ειχα καλο σωμα.. μολις σταματησα, χαλασα ασχημα...
οποτε ηρθε η ωρα, να παω ξανα... και σημερα εχω ρ/β και με διαιτολογο για να μπω σε σωστο προγραμμα..
τοσο καιρο κανω μια διατροφη που μου εδωσε ο γυμναστης μου και ενα μιξ απο αλλες που βλεπω... ΘΕΛΩ να κανω κατι σωστο! και να πετυχω φετος!
Poso xronwn eisai??
Pros to paron kanw mia diatrofi apo palious diaitologous, den exw tin diathesi na xekinisw pali na pigainw se diaitologo.
Apisteuto, ki egw skeftomai na xekinisw kolimbitirio apo ton Maio, elpizontas oti mexri tote tha exw xasei 2 kila... Opote eixa kanei kolimbitirio sto parelthon eixa polu wraia apotelesmata, thelei bebaia dynati proponisi. Perimenw na arxisw alla thelw na exw xasei 2 kila prin paw.
Oso gia ton diaitologo, an eisai apofasismeni, tha paei polu kala.
Na milame na leme ta apotelesmata mas, eimaste polu konta kai sta kila kai sto upsos kai sto thema tou kolimbitiriou!!
An theleis grapse mou ti sou eipe o diaitologos afou pas.
19-04-2010, 13:20 #639
Originally posted by badgirl11
Το εχω ξαναδει..και περσι τοσα ημουν
και προσπαθουσα να κατεβω κι αλλο
αλλα πηρα λαθος δρομο στην διασταυρωση και αντι να χασω
πηρα!
Κλασικη περιπτωση βλαβης!
19-04-2010, 13:24 #640
σε ευχαριστω πολυ Κλεανθη!
τις εχω κανει αυτες τις εξετασεις που λες και θα τις παρω φυσικα μαζι μου σημερα στο ραντεβου...
ελπιζω να παει καλα αυτη η προσπαθεια...
τουλαχιστον θα ξερω πως κανω κατι σωστο βαση των αναγκων του οργανισμου μου με σωστο ρυθμο!!!! θα μεταφερω τα νεα το απογευμα!!! παντως με γεμιζει κουραγιο η ιδεα, επειδη τωρα παλευω καθαρα με οτι εχω συλλεξει αποδω κ αποκει και με ιδεες τριτων.. τουλαχιστον θα ξερω πως αυτο το προγραμμα ειναι για μενα, μου ταιριαζει και δεν κουραζει τον οργανισμο μου.
καπως ετσι δλδ το φανταζομαι..
Originally posted by Kleanthis
Κάθε σωστός επαγγελματίας που θέλει να σου βγάλει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής,ζητά αιματολογικές και ενδοκρινολογικές εξετάσεις και μετά σου διαμορφώνει το πρόγραμμα διατροφής με βάση και τις προτιμήσεις σου.
Ασφαλώς,είναι και τι χημεία υπάρει μεταξύ σας για να δεις τι αποτελέσματα θα έχεις.Το παν είναι να μην το βάλεις ποτέ κάτω.
Καλή δύναμη.
19-04-2010, 13:31 #641
το βασικο μεμενα ειναι πως ενω εχω απωλεια βαρους αυτο το διαστημα, εχω απογοητευθει γιατι μια εχω.. μια δεν εχω.... αρχιζω να νιωθω εξαντληση... και με μια λυπομετρηση που εκανα προσφατα με εδειξε στο 48% λυπος και φρικαρα... με αυτο βγαζουμε συμπερασμα πως χανω μεν τοοοσο καιρο αλλα οχι αυτο που πρεπει...
οποτε ποια ειναι η επομενη λυση για να χασω σωστα?
διαιτολογος! να με βαλει στο σωστο δρομο....
και να εχω και μια Α σταθερη απωλεια
οτι ειναι θα σας το μεταφερω
Originally posted by mtsek85
ειμαι 24 ετων...
Poso xronwn eisai??
Oso gia ton diaitologo, an eisai apofasismeni, tha paei polu kala.
Na milame na leme ta apotelesmata mas, eimaste polu konta kai sta kila kai sto upsos kai sto thema tou kolimbitiriou!!
An theleis grapse mou ti sou eipe o diaitologos afou pas.
19-04-2010, 14:19 #642
Originally posted by TETH
Originally posted by badgirl11
Το εχω ξαναδει..και περσι τοσα ημουν
και προσπαθουσα να κατεβω κι αλλο
αλλα πηρα λαθος δρομο στην διασταυρωση και αντι να χασω
πηρα!
Κλασικη περιπτωση βλαβης!
μτσεκ μου ναι αυτη τη βδομαδα χεχε
α μτσεκ με το καλο στο διαιτολογο, ποτε εχεις ραντεβου? νομιζα θα πας γκιλι νταιετ κ ειχα μπερδευτει...
σημερα εβαλα κ το πρωτο μου πληντυριο στο νεο πληντυριο, ο Θεος βοηθος
αχ τετουλα του χρονου θασαι κουκλαρα στα γενεθλια!
Κλεανθη τι κανεις? πως πας? σε τι φαση εισαι γενικα? (απο θεμα κιλων κτλ αφου δε σε ξερω γενικα...)
19-04-2010, 14:22 #643
αγαπητο μου ημερολογιο ειχα πει δε θα ξανασχοληθω με τ κιλα μου αλλα δε μπορω ναγιασω...
παω να ξαναβαλω τικερ κ αρχιζω διατροφη, δε μαρεσω ετσι πως θα γινει δηλαδη!
19-04-2010, 14:22 #644
το ραντεβου της γκιλι ηταν την Πεμπτη BAD μου, αν πας λιγο πισω θα δεις τα σχολια μου για το ραντεβου!!!!!!
αχ αντε ρε φιλεναδα η ωρα η καληηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πο πο εχεις αγχος? εγω θα ειχα λιωσει και μονο στην ιδεα.......
αχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!!!
το Σαββατο ε?
19-04-2010, 14:23 #645
γιεπ!
μπα περναω γαιδουρινη φαση δε ξερω γιατι...οι αμυνες του οργανισμυο μαλλον...
μτσεκ κ δε σου αρεσε κ πας σε διαιτολογο? πες εδω μια που σε πετυχα βρε!
παντως ο διαιτολογος ειναι η καλυτερη λυση για μενα...σωστη διατροφη κ τελειωνει το θεμα. θα σε μαθει κ να τρως σωστα.
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....