Results 16 to 30 of 36
Thread: Τι κάνω λάθος
-
22-03-2010, 16:25 #16
έεεεετσι!!!!!!
δανάη μου, να σε ρωτήσω κάτι???? 4 φορές την εβδομάδα προσπαθώ να κάνω 1 ομαδικό πρόγραμμα (πάντα δυναμικό!) περίπου 1 ώρας και 30 λεπτά διάδρομο. πιστεύεις ότι αρκεί για χάσιμο βάρους και "μάζεμα" σε πόντους???? η διατροφή μου περιλαμβάνει περίπου 1700 θερμίδες (πλην κάποιων εξαιρέσεων......). είμαι 83,50 κιλά με ύψος 1,80..... τι λές??? θα έπρεπε να διαφοροποιήσω κάτι? χάνω πολύυυυ αργά, πολλές φορές και καθόλου! είναι γεγονός ότι τρώω από τα πάντα. και γλυκό κάθε μέρα γιατί διαφορετικά τρώω ανεξέλεγκτα......... για πες σχόλια........ ελεύθερα!
- 22-03-2010, 16:47 #17
Σόφι μου,
το ξέρεις ότι μπορείς να γίνεις μοντέλο έτσι; ʼκου 1,80!
Από αεροβική είσαι εντάξει και το ομαδικό και ο διάδρομος θεωρούνται αεροβική. Χρειάζεται να κάνεις και κάποιες αντιστάσεις δλδ όργανα και βαράκια. Σιγά σιγά, άρχισε με λίγα κιλά και ανεβαίνεις. Να φουσκώσεις δεν υπάρχει καμία περίπτωση στο εγγυώμαι, γιατί αυτό με ρωτάνε όλες οι κοπέλες. Τα βάρη γενικά σφίγγουν τους μυς και αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη καύση λίπους και όταν γυμναζόμαστε και όταν είμαστε σε αδράνεια. Χάνεις και πολλούς πόντους με αυτό τον τρόπο.
Αν και στα θέματα διατροφής δεν ανακατεύομαι γιατί δεν είμαι διατροφολόγος, θα σου πω ότι έχω καταλάβει από τον εαυτό μου, με γλυκό δεν αδυνατίζω. Είναι τετοιος ο μηχανισμός σχηματισμού λίπους που το γλυκό σε πάει πολύ πίσω στο να χάσεις. Ειδικά αν έχεις κολλήσει, χρειάζεσαι μια διατροφή 'καθαρή' . Απαχες πρωτεινες δλδ, ολικής αλέσεως, άπαχα γαλακτοκομικά και καθόλου ζάχαρη. Αν το κάνεις αυτό πάντως το αποτελεσμα είναι τόσο θεαματικό που αξίζει τον κόπο.
22-03-2010, 16:59 #18
χμμμ....... ναι! την αποχή από τη ρημαδοζάχαρη την σκέφτομαι! ακόμα δεν την έχω κάνει πράξη λόγω.... εθισμού που με οδηγούσε σε πολύ "κακές" κινήσεις. σιγά σιγά όμως και έχοντας καταφέρει να οργανώσω λίγο τη διατροφή μου νομίζω ότι μπορώ να το επιχειρήσω χωρίς ... παρενέργειες!
σχετικά με τα βάρη τώρα..... το πως δουλεύουν το γνωρίζω αρκετά καλά. η εξοικείωσή μου με τα γυμναστήρια και τις προπονήσεις είναι αρκετά μεγάλη..... το ερώτημά μου είναι το εξής: η εκγύμναση που μας προσφέρουν προγράμματα τύπου πιλάτες, γιόγκα, hips abs, body sculpting με βαράκια κλπ κλπ, μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως την προπόνηση με βάρη που κάνουμε στα όργανα? όταν δηλαδή στο ομαδικό πρόγραμμα γυμνάζω επαρκώς όλες τις μυικές ομάδες είτε με βαράκια είτε με το βάρος του σώματος δεν αρκεί αυτό?? θα γυμναζόμουν "καλύτερα" ή "περισσότερο" στα όργανα?????
όσο για την καριέρα μοντέλου.... λέω να την παραλείψω....... ο μπαμπάς θα έπιανε τα δίκανα..... άσε που πρέπει να φύγουν πολλά κιλά ακόμα......... χαχαχαχαχαχαχχαα.........
πάντως οι συμβουλές σου και το σκεπτικό σου είναι αρτιότατα... όσο για την απώλειά σου....... τι να πρωτοσχολιάσω....ΤΙ????? συγχαρητήρια!
22-03-2010, 17:25 #19
Μια φίλη διαιτολόγος μου εχει πει ότι η ζάχαρη δημιουργεί κανονικό εθισμό, όπως και τα λιπαρά φαγητά. Το έχω πάθει. Υπήρχε περίοδος που δεν μπορούσα να μη φάω γλυκό καθημερινά.
Σχετικά με τα προγράμματα τώρα. Η αεροβική μόνη της μπορεί ακόμα να δείξει και πιο πλαδαρό το σώμα. Οπότε σίγουρα χρειαζόμαστε και γυμναστική με αντιστάσεις. Αυτές οι αντιστάσεις δεν είναι ανάγκη να είναι τα κλασικά βάρη. Μπορεί να είναι λάστιχα, αλτήρες, μονοζυγα, το νερό όταν κολυμπάμε, το βάρος του σώματος μας. Δεν είναι τόσο θέμα τα βάρη δλδ όσο το να έχουμε στο νου μας πως οι μυς χρειάζονται αντίσταση για να αναπτυχθούν και να γυμναζόμαστε αναλόγως.
Προσωπικά τα βάρη με βοηθάνε να πετύχω πιο εύκολα και άμεσα κάποια εκγύμναση, που ίσως με κάποιο άλλο τρόπο θα έπαιρνε περισσότερο χρόνο.
22-03-2010, 17:45 #20
ωραία............. νομίζω ότι με κάλυψες πλήρως...... τα κάνω καθημερινά όλα αυτά! ευχαριστώ πολύ!
22-03-2010, 18:36 #21
Αχ πολύ χαίρομαι Σοφάκι μου που σου αρέσει η γυμναστική! Και χαίρομαι που βοήθησα.
Αμα παίζεις τέννις πάντως έλα να παίζουμε μαζί!
23-03-2010, 10:36 #22
να ρωτησω κατι Δαναη μου. αν δεν τρωμε γλυκα με ζαχαρη αλλά με γλυκαντικα, λες να δημιουργηται η ιδια εξαρτηση? ελεγα να προτεινω στο σοφακι τα νεα sweet and balance γλυκα αλλά μετα λεω να μη την παρω και στο λαιμο μου!!! τι νομιζεις? καλυτερα ή χειροτερα?
23-03-2010, 10:47 #23
δαναη, επειδη δεν προκειται να σου στειλω μειλ, θα τα γραψω εδω!!!!
λοιπον τωρα στο σπιτι εχω ελλειπτικο, διαδρομο και τραμπολινο.
εγω κανω ειτε ελλειπτικο ειτε διαδρομο 2 φορες συνηθως την ημερα απο μιση ωρα. πρωι και βραδυ. ταχυτητα στο διαδρομο γρηγορο περπατημα, στο ελλειτπικο μαλλον κανονικο και χωρις αντισταση. τι λες??
η κορη μου κανει επισης δυο μισαωρα απογευματινα και τα δυο, μονο ελλειπτικο. βεβαια η ταχυτητα της ειναι χαμηλη πολυ αλλά λεω καλυτερα ετσι παρα καθολου οποτε δεν την πολυ πιεζω. λαθος μου?
τωρα σχετικα με το τραμπολινο. το απεκτησα πολυ προσφατα και μονο στις δοκιμες ειμαστε. το δοκιμασα κι εγω. δεν μπορω να κανω πανω απο 1-2 λεπτα γιατι το βρισκω πολυ βαρετο. ποση ωρα λες να χρειαζεται? σαν κινηση μου αρεσε πολυ. μη σου πω οτι μου θυμιζει και powerplate γιατι σε ταρακουνα ολοκληρη. αλλά εχω και ενα αλλο προβληματακι. οποτε νεβαινω, νομιζω οτι θελω να κατουρησω. πηγαινω τουαλετα. μετα απο 1 λεπτο ξανα το ιδιο. το εχεις ξανακουσει αυτο? δεν ρωτησα τα παιδια που χοροπηδανε αλλά και ουτε ειδα κανενα να τρεχει τουαλετα. τι λες αν φταιει?
ταχα θα εγραφα απλως τι εκανα ε?? σιγα μη δεν ζητουσα συμβουλες και γνωμες....
23-03-2010, 11:23 #24
Καλά εσείς κάνατε ολόκληρο γυμναστήριο
Λοιπόν, καλά κάνεις και δεν την πιέζεις. Ειδικά στην ταχύτητα, άστην να σπιντάρει μόνη της όταν θα είναι έτοιμη. Απλά δίνε το καλό παράδειγμα. Γενικά διασκεδάστε το για να το συνεχίσετε. Αν το βλέπει σαν αγγαρεία θα το σταματήσει.
Το τραμπολίνο είναι φοβερό για την κυτταρίτιδα να ξέρεις. Δες τηλεόραση παράλληλα αν βαριέσαι. Τι εννοείς βαρετό όμως; Εμένα ας πουμε ο διάδρομος μου φαίνεται βαρετός. Στο τραμπολίνο διασκεδάζω κιόλας.
Τώρα αυτό με την τάση για ούρηση βρε μπαρμπούνι μου, ειλκρινά δεν το έχω ξανακούσει
Δεν ξέρω τι φταίει. Πονάς κιόλας; Γιατί αν πονάς ή έχεις ενόχληση, τότε θα πρέπει να το κοιτάξεις. Εμένα ας πούμε τώρα που περνάω μια ουρολοίμωξη μου είναι αδύνατο να το κάνω.
Τώρα όσο αφορά τις γλυκαντικές ουσίες δεν θέλω να πάρω θέση σε διατροφικά θέματα γιατί μπορεί να κάνω λάθος. Προσωπικά πάντως όταν κάνω διατροφή κόβω όλες τις γλυκαντικές ουσίες και ζάχαρη. Σε μένα μόνο έτσι λειτουργεί και 'στεγνώνει' το σώμα μου.
23-03-2010, 11:34 #25
Δαναη, μου ειχες πει για την κυταριτιδα, γιάυτο ανεβαινω κι εγω! δεν ειναι βαρετο να χοροπηδας για 15 λεπτα ομως ας πουμε? ασε που ο αντρας μου μολις ανεβαινω κανει χαζι και φωναζει "την καμερα γρηγορα!!"
οσο για την ουρηση, αν δω οτι συνεχιζει θα το ψαξω αφου ξερω οτι δεν πρεπει να συμβαινει κατι τετοιο. μπορει να ειναι και επειδη ειμαι αγυμναστη και να συνηθισω. θα δουμε!
παντως ναι, κι εγω το βλεπω το μισο σαλονι να ειναι γυμναστηριο. και ξερεις, εκεινο το χωρο τον εχω για τραπεζαρια εδω και 6 χρονια που ειμαι στο σπιτι και περιμενω να μεγαλωσει ο μικρος (τωρα 5 χρονων) για να αλλαξω τα επιπλα!!! μετα σκεφτομαι να τα μεταφερω ολα στο γκαραζ, να βαλω και μια τηλεοραση και να μαζευω και τη γειτονια!!!!
23-03-2010, 11:39 #26
δανάη μου το τέννις μου αρέσει πάρα πολύ καθότι λάτρης της έντονης γυμναστικής........ έχω να παίξω χρόνια βέβαια αλλά με πριζώνεις με τις ιδέες σου..... για πες λεπτομέρειες... που παίζεις, πότε κλπ κλπ..... θα με ενδιέφερε!!!!!
μπαρμπουνάκιιιι...... σήμερα είναι η μεγάλη μέρα που αποφάσισα να καταργήσω τελικά τη ζάχαρη. τα sweet and balance που αναφέρεις τα έχω δει κι εγω..... δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά σκοπέυω να τα προτιμήσω για τις δύσκολες στιγμές........ υποκατάστατα ζάχαρης σε μετρημένη ποσότητα γενικώς δεν έχουν καταστροφικά αποτελέσματα για τη δίαιτα και προσωπικά δεν υποστηρίζω ιδιαίτερα τη στέρηση οπότε..... θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις.......
23-03-2010, 11:47 #27
barb
έπεσα κάτω με αυτό που είπες για τον άντρα σου
Όταν θα σε δει θεά όμως με το μπικίνι στην παραλία, τότε θα καταπιει το γέλιο του!
Καλύτερα τα όργανα από την τραπεζαρία. Και τους συγγενείς που έρχονται δεν θα τους λες ελάτε να σας κάνω το τραπέζι, θα λες ελάτε την κυριακή του πάσχα να κάνουμε ελλιπτικό και τραμπολίνο
23-03-2010, 11:51 #28
Σοφακι
εχεις u2u
23-03-2010, 12:59 #29
γενικα του αρεσουν τα αστεια δαναη μου και εχω συνηθισει!! δεν με πειραζει καθολου. ισως αν επαιρνε την καμερα να με ενοχλουσε αλλά δεν την πηρε...
οσο για τη τραπεζαρια, ναι, θα γλιτωνω και το μαγειρεμα ετσι.....
σοφακι νομιζω οτι απο το ολοτελα καλη ειναι και η παναγιωταινα. σιγα-σιγα μπορει να τα κοψεις κι αυτα. εγω παλι λεω να τα αρχισω αν και ξερω οτι τα γλυκαντικα αυτα δεν κανουν και πολύ καλο. ταχα δεν πινουμε κοκα light? ασε εχω και τις Bitter τις σοκολατιτσες που τις στακιζω τωρα τελευταια.....μια τη φορα γιατι ταχα δεν μου αρεσουν και πολυ!!!
23-03-2010, 13:51 #30
Originally posted by Danai20
Σοφακι
εχεις u2u
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή