Results 16 to 30 of 34
Thread: ΠΡΟΩΡΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΙΣΗ
-
27-07-2008, 16:25 #16
σε περιπτωση που δεν υπαρχει οργανικο προβλημα (1% πιθανοτητα) το ζητημα ειναι καθαρα ψυχολογικο.
Το βεβαιο ειναι οτι αν η παρταινερ σου δεν λειτουργήσει βοηθητικα δεν υπαρχει περιπτωση να προχωρησεις στην λυση του ζητηματος.
Πανω απο ολα λοιπον ειναι να εισαι με ενα ατομο με το οποιο θα μπορεσεις να συζητησεις κατι τετοιο και θα μπορεσει να σε κανει να νιωσεις ανετα.
Δυστυχως η συζητηση ειναι κατι που φαινεται δυσκολο στα ζευγαρια και σιγουρα δεν θα ειναι κατι ευκολο και απλο.
Η συζητηση που θα πρεπει να κανετε ειναι σε βασικο σημειο οτι καταρχην δεν κανεις πρωταθλητισμο αλλα αναζηταται την ευχαριστηση εκατερωθεν.
Πανω σε αυτο και σε πρακτικο επιπεδο, θα πρεπει απο κοινου να αναζητησετε τεχνικες για υπαρχει εξισου απολαυση.
Με λιγη καλη θεληση ολα θα γινουν οπως πρεπει.
Καλα κουραγια και συζητησεις εξισου.
- 28-07-2008, 09:33 #17
Originally posted by Remedy
Originally posted by Marnek
Μπορώ να σου πω μια αντίθετη αποψη:
Εμένα, προσωπικά, ως γυναίκα, με εκνευρίζει ο άλλος να κουνιέται συνέχεια και να μην λέει να τελειώσει.
Ο άντρας μου τελειώνει γρήγορα και το χαίρομαι και το ζητάω.
Μου αρέσει να κάνουμε στην αρχή αγκαλίτσες και φιλακια, μετά να με φτιάχνει και στη συνέχεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να τελειώνει!!
Μη νομίζεις, λοιπόν, ότι είσαι κατατρεγμένος. Σε κάποια κοπέλα θα αρέσει πολύ αυτό...
22-08-2008, 16:16 #18
κι εγω ως γυναικα ευχαριστιεμαι περισσοτερο οταν το σεξ ειναι γρηγορο.Εχω την εντυπωση οτι ο αλλος με θελει περισσοτερο και πιο παθιασμενα οταν τελειωνει γρηγορα. Αλλωστε μην ξεχναμε οτι ο καθε ενας εχει τις προτιμησεις του στο σεξ.Στην αντιθετη περιπτωση δηλ. οταν υπαρχει επιβραδυνση τοτε ειναι που δεν ευχαριστιεμαι τιποτα..Αν οντως ομως η προωρη εκσπερματιση ενοχλει και εμποδιζει την σεξουαλικη σου ζωη τοτε καλυτερα να επισκεφτεις καπποιον ειδικο.
27-08-2008, 22:39 #19
για προωρη εκσπερμάτωση
Δες την http://www.geocities.com/lavrenti111/my-life.html ( ιδίως τις τελευταίες σειρές ) . Και εγώ έχω το ίδιο χαρακτηριστικό αλλά με τον κατάλληλο χειρισμό δεν υποβαθμίζει την ερωτική μου ζωή .
28-08-2008, 23:31 #20
αληθεια το 50% των αντρων εχει προωρη εκσπερματιση????? πολυ ωραια η γυναικα θα πρεπει να αισθανεται απολυτα επιθυμητη!!!!εμενα δε μου εχει τυχει κατι τετοιο παντως, αυτο σημαινει οτι εχω μικρη εμπειρια?? cool και αυτο :-Ρ
παντως προωρη σε σχεση με τι?πρεπει ο αλλοσ δηλαδη να κοπανιεται μιση ωρα και να αλλαζει δεκα στασεις?ξερω πολλες γυναικες που τα βαριουνται αυτα.μην αγχωνεστε.
28-08-2008, 23:39 #21
Originally posted by keep_walking
εγω αντιμετωπιζω ακριβως το αντιθετο παντως
Ναι ισως να φαινεται καλο σε συγκριση με την προωρη εκσπερματωση αλλα οποιος το εχει ζησει ξερει οτι δεν ειναι.
Συγγνωμη που δεν κανω καινουργιο ποστ απλως νομιζω ειναι της θεματολογιας.
Πιστευω οτι με την ηλικια γινεσαι πιο αργος,το αγχος σιγουρα παιζει το ρολο του και τα ψυχοφαρμακα αργγγκκκ η κυρια αιτια για οσους παιρνουν.
08-03-2010, 03:14 #22
Καλά μέση λύση δεν υπάρχει;Ρολόϊ δεν κρατάμε και ο χρόνος είναι κάτι που εξατράται απο το ζευγάρι αρκεί να το απολαμβάνουν και οι δυο.Οσο για την πρόωρη εκσπερμάτιση, είναι ψυχολογικό αλλά χρειάζεται ειδικό και θεραπεία.Πόσοι δέχονται να την ακολουθήσουν ή να το παραδεχτούν;Για μένα όσοι σέβονται τον εαυτό τους και την σύντροφό τους.
28-03-2011, 07:23 #23
11-09-2012, 12:18 #24
ρε παιδια να ρωτησω πειρα την αγωγη μου με εντακτ και λεξο
εδω και κατι μερες και απο τι παρατηρησα ειναι δυσκολια στην εκσπερματωση γνωριζει κανεις τπτ
θα μμου μηνει για παντα ετσι αυτο ;
11-09-2012, 14:09 #25
το προβλημα μπορει να προκυψει ειτε απο πρωτες τραυματικες εμπειριες, ειτε μετα. Συνηθως ειναι ψυχολογικο. Προκαλει παρα πολυ αγχος το οποιο επιδεινωνει την κατασταση.
Πολλοι αντρες φτανουν να σκεφτονται απιστευτα μη ερεθιστικα πραγματα προκειμενου να καθυστερησουν, ομως δεν πιανει αυτο σε τελικη αναλυση.
Η συντροφος παιζει πολυ σημαντικο ρολο. Αν το ζευγαρι το συζητησει και υπαρχει στηριξη, αποδοχη και συνεχιση προσπαθειων χωρις να υπαρχει <ξενερα> και σταματημα λογω αυτης στην πρωτη φορα, αλλα να διατηρειται το ερωτικο παιχνιδι παρα τις οποιες αποτυχιες, μετα απο προσπαθειες μπορει να ειναι παλι ολα μια χαρα.
Το δυσκολο ειναι οτι ο αντρας δυσκολα το συζηταει καθως νιωθει τη ρετσινια του ανικανου και συχνα εκνευριζεται, αλλαζει θεμα ή ριχνει τις ευθυνες στον αλλο. Αντιστοιχα η γυναικα μπορει να σκεφτει οτι ο αλλος κοιταει μονο την ικανοποιηση του (δεν καταλαβαινει την μη απολαυση της ηδονης κατα την εκσπερματιση του αντρα). Επισης μπορει να μην θελει να προσπαθησει κ αλλο καθως <κουραζεται>. Επισης αν στηριζει φαινομενικα τον συντροφο, αλλα ουσιαστικα <ξενερωνει>, αυτο πολλες φορες γινεται αντιληπτο και αγχωνει περισσοτερο τον ανδρα. Ολα αυτα δυστυχως οδηγουν στην αποξενωση και στην αποφυγη του σεξ, κατι που οδηγει σε περαιτερω προβληματα.
Το ζητημα δεν ειναι η αποδοση ευθυνων, αλλα η συζητηση, στηριξη και συνεχιση των προσπαθειων. Αν ολα αποτυγχανουν ο ουρολογος μπορει να δωσει χαπι που ειναι παρα πολυ αποτελεσματικο. Ισως χρειαστει και ψυχοθεραπεια για πιο μονιμη αντιμετωπιση. Η αντιμετωπιση ειναι πολυ πιο ευκολη απο οτι φανταζεται ο ανδρας που τα βλεπει ολα μαυρα, αρκει να παει σε ειδικο και να μην εμπιστευεται τρικ τυπου αλκοολ, αλοιφων, διαφορων σκεψεων κτλ.
23-06-2014, 16:43 #26
Καλησπέρα, να πω και 'γω την γνώμη μου πάνω στο θέμα...Είναι όλα στο μυαλό ΤΕΛΟΣ! Με μερικές συντρόφους που είχα έως τώρα είχα και γώ το ''πρόβλημα'' με άλλες όχι. Ειδικότερα με μια που μου είπε πάνω στην πράξη ''θέλω να μου τελειώνεις συνέχεια'' εκεί γιατρεύτηκα, όσο ήμουν μαζί της κανόνιζα εγώ πότε θα γίνει η εκσπερμάτιση όποτε ήθελα δηλαδή μπορεί να γινόταν και μετά από μια-μιάμιση ώρα ενώ με άλλη σύντροφο έχει κρατήσει λεπτό και ούτε. Δεν έχει τόσο σημασία πόσο σ'αρέσει η κάθε σύντροφος, σημασία έχει την πρώτη φορά που θα βρεθείτε να μην σε αγχώσει και να μην ξινίσει τα μούτρα της όταν τελειώσεις πριν από εκείνη γιατί μετά θα συμβαίνει συνέχεια. Δεν θέλω να προσβάλλω καμία κυρία-δεσποινίδα εδώ μέσα, αλλά κατά κύριο λόγο εσείς καθορίζετε την διάρκεια αναλόγως το πως θα φερθείτε, το λάθος ανήκει σε εσάς και στην αντιμετώπιση απέναντι στο σύντροφο, που δεν ευχαριστιέται την ερωτική πράξη και δεν συγκεντρώνεται σε αυτή στην προσπάθειά του να ικανοποιήσει την σύντροφο και εν τέλει σπανίως τα καταφέρνει. Είναι εξίσου σημαντικό να το ευχαριστηθούν και να ικανοποιηθούν και οι 2!!!Όποια αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα ας δοκιμάσει μια τακτική του τύπου ''άντε μωρό μου τελείωσε μου'' ή κάτι παρόμοιο, να φύγει από το μυαλό του άντρα-συντρόφου της ότι ''θα τελειώσω γρήγορα πάλι και θα την ξενερώσω'' ώστε να συγκεντρωθεί στην πράξη να αφεθεί σε εσάς και να έχει κατά νου ότι δεν σας νοιάζει είτε είναι γρήγορος είτε αργός!!
23-06-2014, 17:28 #27
23-06-2014, 17:45 #28
- In this old house where every door is open
μακαρι να υπηρχε και τετοια "παθηση" για τις γυναικες :p σε δυο λεπτα αεροπλανο, και μετα παλι και παλι και παλι! χαχαχαχα!! σορρυ γκαις για το ασχετο! οπως ειδαμε στο θεμα αυτο δε θελουν ολες οι γυναικες εραστη μαραθωνοδρομο. Μια ξαδερφη μου ελεγε κιολας τι μιση ωρα σεξ? βαριεμαι! μια αλλη φιλη μου που ειναι χρονια σε σχεση το θεωρει αγκαρεια. Αν δεν τους νοιαζει και ειναι οκ με αυτο where's the problem?
23-06-2014, 19:52 #29
Γιατι οταν νοιωθεις ότι πας να τελειώσεις δεν σταματας για λιγο ? Επιβραδυνε για μερικα λεπτα μεχρι να εισαι ετοιμος να ξεκινήσεις και παλι.
23-06-2014, 20:20 #30
αν πριν βρεθεις με την κοπελα σου βαρεσεις μια μαλακια δεν βοηθαει?
Avoidant συμπεριφορά
15-05-2025, 19:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία