Results 16 to 22 of 22
-
26-03-2010, 13:58 #16
Daliα εγω ημουνα τυχερη. Μου εκανε το τραπεζι η μανα μου και μου ειχε φτιαξει ψαρι ψητο στο φουρνο αλλα το ειχε πνιξει στο λαδι το καιμενο.κολυμπαγε. Ρε μανα της λεω?? χεχε
κατα τ αλλα τσιμπισα και 2-3-4-5 καλαμαρακια αλλα ηταν ολοφρεσκα..τα λυπηθηκα..αλλα σημερα μπαινω παλι σε σχεδιο δρασης. δεν με πηρε απο κατω ουτε τυψεις ενιωσα. ηταν μουρλια..
Σημερα σαλατιτσα με φιλετο ψητο.
- 26-03-2010, 14:56 #17
27-03-2010, 08:08 #18
Originally posted by DALIA
Παντως για να υπαρχουμε σε αυτο το φορουμ σιγουρα εχουμε ανοιχτους λογαριασμους με τον εαυτο μας και χρησιμοποιουμε το φαγητο ως διεξοδο. Το θεμα ειναι οτι για μενα τα υπερφαγικα επεισοδια ειναι λυτρωτικα...ειμαι στεναχωρημενη ; περναω το μεσημερι που κοιμουνται ολοι φτυαριζοντας φαγητο. Ειμαι χαρουμενη; επιβραβευω τον εαυτο μου με τον ιδιο τροπο. Αισθανομαι μονη; καλυπτω το συναισθηματικο κενο μου παλι με τον ιδιο τροπο.
Μα ειναι δυνατον; Θεωρητικα εχω μια καλη ζωη, ειμαι υγιης, εχω τους γονεις μου, σπουδασα σε πανεπιστημιο, επιασα μια πολυ καλη δουλεια απο τα 23 μου, παντρευτηκα τον ερωτα της ζωης μου, εκανα ενα μωρακι επειτα απο 5 χρονια αγωνα, ολοκληρωθηκα , ζουμε καλα , χωρις οικονομικο προβλημα...τι σκατα θελω επιτελους και στρεφομαι συνεχεια στο φαγητο;
Ειλικρινα δεν μπορω να βρω καμια δικαιολογια...αν υπαρχει τετοιο πραγμα.
Ολα αυτα τα εγραψα επειδη με προβληματιζουν πολυ....
Εμενα παντως αυτο εκανε η μητερα μου οταν ημουν παιδι,παντα με επιβραβευε με ενα γλυκο η κατι φαγωσιμο που μου αρεσε και τωρα ειναι πολυ δυσκολο να σταματησει αυτο και ετσι το εχω αποδεχτει.
Δεν προσπαθω πια να αλλαξω συνηθειες αλλα φροντισα να αλλαξω γευσεις κατι που ειναι πολυ ευκολο και ερχεται μονο του με τον καιρο ετσι τωρα αντι να φαω μια παστα η μια μεγαλη σοκολατα φτιαχνω ενα γλυκακι με ταχινι,μελι και 2-3 καρυδια,και συναισθηματικα με καλυπτει και γευστικα.To ιδιο εχω κανει και με φαγητα που μου αρεσαν πριν και ηταν πολυ παχυντικα.Αφου ξερω οτι δεν μπορω να αλλαξω συμβιβαζομαι και ημιμετρα που ειδα οτι δουλευουν.
Νομιζω οτι μου βρηκα το κουμπι μουαυτο που θα με βοηθαει παντα να κρατιεμαι στα κιλα μου (θελω να το πιστευω
)
27-03-2010, 08:49 #19
φορτυ αυτο θελει πολυ κουραγιο ομως κ συνεπεια οταν τα παντα ειναι κατεκλεισμενα με ανθυγιεινες τροφες...
αντι για τα ημιμετρα για μενα στη συντηρηρη θα προτιμουσα απλα το μετρο (που δεν εχω κ ποτε δεν ειχα) πχ να φαω μισο μπραουνι ή μισο παγωτο κτλ κτλ κτλ
Γενικα οπως βολευετε κανεις ειναι, παντως παιζει ρολο κ η ωρα που τρως κατι, ειδαλως θα ειχα γινει παλι 100 κιλα...
εκτος κι αν αυξηθηκε τοσο ο μεταβολισμος μου που τρωω οπως παλια κ δε παχαινω? αλλα ποιος τολμα να πειραματιστει για πολυ με τα κιλα!
Μπηκα πρωι πρωι γιατι ειμαι προβληματισμενη με το τι θα κανω τελικα,
να ζυγιστω, να μη ζυγιστω, να με αφησω ελευθερη μηπως κ αρχισω να τρωω υγιεινα οπως πριν ή να με πιεσω κ να φαω τις βλακειες που τρωω επι 2?
Αχ δυσκολες επιλογες. Παντως μεχρι τωρα που αποφασισα τη μη-διαιτα δεν παει καλα... θα μπορουσα κ χειροοτερα ομως πριν...
27-03-2010, 08:51 #20
ειμαι σε ενα διαρκες πισογυρισμα κ πρεπει να φυγω απο αυτη τη φαση επιτελους...
27-03-2010, 14:42 #21
Originally posted by badgirl11
φορτυ αυτο θελει πολυ κουραγιο ομως κ συνεπεια οταν τα παντα ειναι κατεκλεισμενα με ανθυγιεινες τροφες...
αντι για τα ημιμετρα για μενα στη συντηρηρη θα προτιμουσα απλα το μετρο (που δεν εχω κ ποτε δεν ειχα) πχ να φαω μισο μπραουνι ή μισο παγωτο κτλ κτλ κτλ
Γενικα οπως βολευετε κανεις ειναι, παντως παιζει ρολο κ η ωρα που τρως κατι, ειδαλως θα ειχα γινει παλι 100 κιλα...
εκτος κι αν αυξηθηκε τοσο ο μεταβολισμος μου που τρωω οπως παλια κ δε παχαινω? αλλα ποιος τολμα να πειραματιστει για πολυ με τα κιλα!
Μπηκα πρωι πρωι γιατι ειμαι προβληματισμενη με το τι θα κανω τελικα,
να ζυγιστω, να μη ζυγιστω, να με αφησω ελευθερη μηπως κ αρχισω να τρωω υγιεινα οπως πριν ή να με πιεσω κ να φαω τις βλακειες που τρωω επι 2?
Αχ δυσκολες επιλογες. Παντως μεχρι τωρα που αποφασισα τη μη-διαιτα δεν παει καλα... θα μπορουσα κ χειροοτερα ομως πριν...
Για τα ανθυγιεινα νομιζω οτι αν κανουμε σωστες επιλογες ειναι πολυ ευκολο.στο χερι μας ειναι οταν αγοραζουμε απο το σουπερ μαρκετ η την λαικη να παιρνουμε οτι ξερουμε οτι ειναι υγιεινο και οχι παχυντικο.Σιγουρα θελει ενα προγραμματισμο αλλα χωρις αυτο δεν γινεται,ειδες που γραφεις οτι οταν αφηνεσε ελευθερη με μη-διαιτα δεν πας καλα?το ιδιο ακριβως ειμαι και εγω,πρεπει παντα να εχω το νου μου τι τρωω.
27-03-2010, 15:16 #22
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή