Results 31 to 42 of 42
-
29-03-2010, 08:53 #31
καλημέρα..Ζώή μου κανένα νέο από τη διατροφή του μπαμπα;
- 29-03-2010, 15:59 #32
παιδια εμενα η θεια μου, δεν εκανε συγκεκριμενο διαιτολογιο.της ειπανε καποια (πολλα) βασικα πραγματα που πρεπει να τρωει, της ειπανε ποια πρεπει να κοψει..και ετσι εκανε.
Δεν ειναι κοψε τις μπαμιες και θα αδυνατισεις..αμα δεν τρως μπαμιες ειτε τις κοψεις ειτε οχι δεν εχει διαφορα...
Σε ρωτανε τι τρως και τους λες π.χ εσυ τρωω πολυ ντοματα..αν δουν στις εξετασεις σου οτι η πολυ ντοματα σου δημιουργει θεμα στην κοβουν η στην ελαττωνουν και παει λεγοντας για ολα τα φαγητα προφανως.Αναλογως τι τρωει σε μεγαλη ποσοτητα ο καθενας.
Εν τω μεταξυ η θεια μου δε μου λεει πολλα γιατι φοβαται οτι θα κανω την ιδια διατροφη μαζι της και λεει οτι αυτο που εκανε αυτη ειναι για τον δικο της οργανισμο, δεν κανει για τον καθενα. και δεν αναφερεται σε λεπτομερειες η ατιμη.
τωρα περιμενω λιγο να δω τι θα κανει και ο πατερας που εστειλε τις εξετασεις του.
Αλλα νομιζω οτι θα ξεκινησει μετα το Πασχα για να μην δελεαζεται και το χαλασει!
Αλλα οχι με αυστηρο διαιτολογιο κλπ...
ακουσα τον πατερα μου με τα ιδια μου τα αφτια να ρωταει... αν προκειται για διαιτολογιο με μετρηση θερμιδων και τετοια κλασικα που οταν δουλευεις ειναι δυσκολο να ακολουθησεις και του ειπαν οχι.σου δινουν ενα γενικο πλανο με καποιες απαγορευεις (οπως ανεφερα πιο πανω) και το ακολουθεις.αλλα οχι κλασικο διατροφολογιο.
τωρα ας περιμενουμε να δουμε..
ειμαι κι εγω περιεργη....!
και οντως εχουμε ολοι μας λιγο πολυ πεταξει πολλα χρηματα απο δω κ απο κει... τι να πω!
29-03-2010, 16:06 #33
Ζωη εσενα ο πατερας σου ξεκινησε?εμενα οχι ακομα.
Η θεια μου (αδερφη του μπαμπα μου) που ειναι ιδιο αιμα..(χαχα) εκανε κι αυτη οπως ειπα και ο πατερας μου σκεφτηκε να κανει τα ιδια επειδη εχουνε συγγενεια και 3χρονια διαφορα στην ηλικια.αλλα μαλλον βλακεια ειπε γιατι οι τιμες απο τις εξετασεις δεν ειναι ιδιες.αλλος εχει ανεβασμενο ζαχαρο αλλος πιεση κλπ..δε λεει εεε!
29-03-2010, 16:10 #34
εχουμε τρελαθει παντως!! το μυαλο μας ειναι μονο στις διαιτες!
ααααχ!να δω που θα φτασει το χαλι μας!
29-03-2010, 16:13 #35
ρε φιλεναδα γιατι δε ρωτας εσυ τη θεια σου...γιατι η δικια μου ειναι σφιχτης.δε λεει πολλα... λες και θα της παρεις το χρυσαφι κανει.Λειπει και στο εξωτερικο...δεν ασχολουμαι αλλο μαζι της!
Ο μπαμπας θα το κανει αμεσα.. ειπε!!
τωρα εχει κατι δουλιτσες να τακτοποιησει και θα μπει δυναμικα ...ειπε!
αντε να δουμε!μου φαινεται οικογενειακα πρεπει να μπουμε σε προγραμμα!!χαχαχα
ολοι μας ειμαστε ...για ταναθεμα~!
29-03-2010, 16:15 #36
φυσικα και δε κανει να κανεις τα ιδια πραγματα με δικη σου ευθυνη.ι καθενας εχει αλλο οργανισμο και αλλες αναγκες απο στοιχεια και συστατικα και βιταμινες κλπ...ολοι ιδιοι ειμαστε?
εδω μια απλη διαιτα και σου λεει να συμβουλευτεις το γιατρο σου πρωτα..
ασε που εμεις κανουμε οτι διαιτα βρεθει μπροστα μας χωρις ιατρικη συμβουλη! γιαυτο και εχουμε ολοι καταστρεψει το μεταβολισμο μας.
29-03-2010, 16:16 #37
Originally posted by zoinama
εχουμε τρελαθει παντως!! το μυαλο μας ειναι μονο στις διαιτες!
ααααχ!να δω που θα φτασει το χαλι μας!
12-04-2010, 20:28 #38
καλησπέρα κ απο μένα. Καινούργιο μέλος αν και σας παρακολουθώ από καιρό. Εγώ πήγα σε εναν ειδικό παθολόγο με διδακτορικό στο κολωνάκι και μου εκανε μέσω κομπιούτερ εξετάσεις στα κύτταρά μου και μου βρήκε ολες τις παθήσεις που έχω και θα αναπτύξω. Τα κληρονομικά μου δηλαδή. Μετά το κομπιουτερ με βάση τις ασθένειες μου εβγαλε τις επιτρεπόμενες κ μη τροφές. Μου είπε να μην ζυγίζομαι. Ακολουθώ το διαιτολόγιο με μικρες παρεκκλίσεις τωρα το πασχα και πάω πολύ καλά. Εχω ξεφουσκώσει αρκετά δεν πεινάω. Η γνωστή μου που πήγε εκεί έχασε 17 κιλά και συνεχίζει. Είναι θέμα υγείας. Εγώ παράγω πολύ ινσουλίνη κάτι που δεν το ήξερα αν και το υποψιαζόμουν. Δεν κάνω διαίτες με διαιτολόγους, δεν το πίστευα ποτέ. Τώρα όμως είναι θέμα υγείας και καλής μελλοντικής ζωής.
12-04-2010, 21:05 #39
και για τους 3 μηνες ποσοσ περιπου της στοιχισε της θειας σου?
12-04-2010, 21:13 #40
Originally posted by chrisa74
καλησπέρα κ απο μένα. Καινούργιο μέλος αν και σας παρακολουθώ από καιρό. Εγώ πήγα σε εναν ειδικό παθολόγο με διδακτορικό στο κολωνάκι και μου εκανε μέσω κομπιούτερ εξετάσεις στα κύτταρά μου και μου βρήκε ολες τις παθήσεις που έχω και θα αναπτύξω. Τα κληρονομικά μου δηλαδή. Μετά το κομπιουτερ με βάση τις ασθένειες μου εβγαλε τις επιτρεπόμενες κ μη τροφές. Μου είπε να μην ζυγίζομαι. Ακολουθώ το διαιτολόγιο με μικρες παρεκκλίσεις τωρα το πασχα και πάω πολύ καλά. Εχω ξεφουσκώσει αρκετά δεν πεινάω. Η γνωστή μου που πήγε εκεί έχασε 17 κιλά και συνεχίζει. Είναι θέμα υγείας. Εγώ παράγω πολύ ινσουλίνη κάτι που δεν το ήξερα αν και το υποψιαζόμουν. Δεν κάνω διαίτες με διαιτολόγους, δεν το πίστευα ποτέ. Τώρα όμως είναι θέμα υγείας και καλής μελλοντικής ζωής.
12-04-2010, 21:16 #41
παιδια ηρεμιστε κυκλοφορει και στην επαρχεια αυτη η κοτσανα! ( ροδο) πας κανεις εξετασεις αιματος και σου βγαζει τροφες που σε ευννοουν ανα κατηγορια ( κρεατα - φρουτα κτλ) ! μετα σου δινει ενα αυστηρο διαιτολογιο και σου λει πχ απογευμα ανα φρουτο και εσυ τρως απο αυτα που σε ευννοουν και καλα( εμενα μου εκοψε τα αχλαδια). κανεις αυτη τη διαιτα και μετα ζυγιζεσαι και χανεις! και ρωταω εγω τωρα εχασες επειδη εκοψες τα αχλαδια???????? η μηπως επειδη ακολουθεις το αυστηρο διαιτολογιο??? σας ερωτω λοιπον???
12-04-2010, 21:42 #42
Δεν έχει καμία σχέση με το τεστ δυσανεξίας αλλά με τις αρρώστιες που έχεις αναπτύξει ή έχεις προδιάθεση να αναπτύξεις.
Ειναι σαν υπερηχος που οι εξετάσεις γίνονται με ήχο εδω η εξεταση γίνεται με παροχή ρεύματος. Ο ανθρωπος είναι επιστήμονας και παρακολούθεί ηθοποιούς πολιτικούς επιχειρηματίες. Το τεστ δυσανεξίας δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο και πάτωσε αφού τα περισσότερα κέντρα έχουν κλείσει. Ανάλογη είναι κ η μέθοδος κέντρου στην Αγ. Παρασκευή.
Does Fildena expire
29-07-2025, 11:28 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα