Είμαι όσα κιλά αισθάνομαι?.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 48
    Senior Member

Είμαι όσα κιλά αισθάνομαι?.

Η φράση είμαι όσο χρόνων αισθάνομαι πρέπει να αντιπροσωπεύει και τη σκέψεις μας για τα κιλά μας, δηλαδή για την εξωτερική εικόνα μας γενικά.
    Δεν είναι το παν αυτό το εξωτερικό φαίνεσθε
    Πρέπει να λέμε είμαι όσα κιλά αισθάνομαι?.
    Αν είσαι μια γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση, με χιούμορ, με αγάπη για τον εαυτό σου και για τους γύρο σου, περιποιημένη, αισθησιακή, sexy και και και ??
    Τότε θα είσαι όσα κιλά αισθάνεσαι
    Όταν λιγοστεύουν αυτά που σου βαραίνουν την ψυχή, τότε λιγοστεύουν και αυτά που σου βαραίνουν το κορμί.

Senior Member
    Συμφωνω! αυτο ακριβως σκεφτομουν τωρα πινοντας καφεδακι...

ειμαι λοιπον 73 κιλα ακριβως κ πεταω! κ θα τρωω ο,τι θελω...χωρις διαιτα...
    κ ειμαι σιγουρη οτι θα τρωω πιο σωστα αποταν προσπαθω να κανω διαιτα...
    (οκ κ σιγουρη να μην ειμαι ειναι η μονη μου επιλογη για τωρα...θα το προσπαθησω ετσι να δω...)

Παω λοιπον να μπανιαριστω να παρφουμαριστω κ να μακιγιαριστω, να βγω να χαρω την ωραια ημερα κ βγαζω τα κιλα απο το μυαλο μου...

Τερμα δε ξανασχολουμαι με τα κιλα πως το λενε.
    Απλα θα τρωω οπως εχω μαθει κ τελειωνει εκει το θεμα. (για λιγες μερες ε...δε θαντεξω παραπανω αλλα καλα δεν ειναι για αρχη?)

Senior Member
    Επρεπε να μπω εδω μεσα για να καταλαβω τι εννοει η Bad στο mood της!
    Τοση ωρα το κοιταω και αναρωτιεμαι τι θελει να πει ο ποιητης! :P:P
    Παρεπιπτοντως, MKEH μου ειχεις απολυτο δικιο!

Member
    Originally posted by MKEH78
    Αν είσαι μια γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση, με χιούμορ, με αγάπη για τον εαυτό σου και για τους γύρο σου, περιποιημένη, αισθησιακή, sexy και και και ??
    Δυστυχώς η αυτοπεποίθηση δεν πηγάζει από το είδωλο που βλέπουμε εμείς στον καθρέφτη μας.Είτε το θέλουμε είτε όχι,καθημερινά θα υποστούμε κριτική από τον περίγυρό μας συνολικά σαν άνθρωποι και συνακόλουθα για τα κιλά.

Αν εγώ την έχω δει Μπράντ Πιτ μπροστά στον καθρέφτη μου και πάω σε ένα μπαρ,την πέσω σε 10 γυναίκες και φάω ισάριθμες μούντζες,τότε μάλλον δε θα μπορώ να ισχυρίζομαι ότι είμαι ακαταμάχητος...

Το έχω ξαναγράψει σε ανάλογο θέμα.Η τακτική "...τα πάχη μου-τα κάλλη μου..." είναι τελείως αυτοκαταστροφική.
    Προσπάθεια συνεχής χρειάζεται...
    Δεν θα μείνω καθόλου στο αισθητικό μέρος,αλλά καλό θα ήταν να γίνει κατανοητό ότι η παχυσαρκία ευθύνεται για πληθώρα προβλημάτων υγείας.

Αν λοιπόν είσαι 20 χρονών,1.60 και έχεις τριψήφιο αριθμό κιλών,δεν είσαι όσα κιλά νιώθεις,αλλά όσα λέει η ζυγαριά σου και καλό θα ήταν να ζητήσεις την βοήθεια ενός ειδικού,όχι γιατί δε σου μπαίνει το φουστανάκι που ονειρεύεσαι αλλά γιατί η υγεία σου είναι κλονισμένη.

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες λοιπόν...

Senior Member
    καλησπερα σε ολες!!!

χαθηκα απο το φορουμ τοσες μερες και δεν ειχα χρονο ουτε καν να μπω να δω τι παιζει, εγιναν διαφορα που μου εριξαν στα ταρταρα την ψυχολογια και αφησα εντελως τη διατροφη και τη γυμναστικη και κλειστηκα ακομη πιο πολυ στον εαυτο μου..........αλλαζω και το τικερακι μιας και δυστηχως σημερα που ζυγιστικα ειμαι 53,5....
    οχι οτι ειναι πολλα,απλα σχεδον τα ξαναπηρα σχεδον ολα σε 3 μονο εβδομαδες παροτι ειχα κανει πιστευω σωστη προσπαθεια και ασκηση για να τα χασω τα κιλα...

αλλα το τι ετρωγα δεν φανταζεστε...καθε πρωι με πονουσε ολο μου το σωμα,ακομη και σημερα που ξυπνησα πιο ανετα χωρις να τρεχω ακομη χωνευα τα χθεσινα....μ@λακιες μια ζωη....
    Εγω δυστηχως με τετοια χαλια ψυχολογια δεν αισθανομαι για 53 αλλα για 103...οκ υπερβολες,αλλα νιωθω ενα χαλι μαυρο......

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Συμφωνω! αυτο ακριβως σκεφτομουν τωρα πινοντας καφεδακι...

ειμαι λοιπον 73 κιλα ακριβως κ πεταω! κ θα τρωω ο,τι θελω...χωρις διαιτα...
    κ ειμαι σιγουρη οτι θα τρωω πιο σωστα αποταν προσπαθω να κανω διαιτα...
    (οκ κ σιγουρη να μην ειμαι ειναι η μονη μου επιλογη για τωρα...θα το προσπαθησω ετσι να δω...)

Παω λοιπον να μπανιαριστω να παρφουμαριστω κ να μακιγιαριστω, να βγω να χαρω την ωραια ημερα κ βγαζω τα κιλα απο το μυαλο μου...

Τερμα δε ξανασχολουμαι με τα κιλα πως το λενε.
    Απλα θα τρωω οπως εχω μαθει κ τελειωνει εκει το θεμα. (για λιγες μερες ε...δε θαντεξω παραπανω αλλα καλα δεν ειναι για αρχη?)
    Αυτό είναι το πνεύμα??
    Μπράβο κορίτσι μου.
    Και μια χαρά είναι τα κιλά σου, όχι τα 73, αλλά τα πραγματικά?..
    Ζήσε τις καλύτερες στιγμές της ζωής σου με χαμόγελο και όχι με καταπίεση?
    Αλλά όπως είπες και εσύ πάντα τρώγοντας σωστά?..ή όσο καλύτερα μπορείς τέλος πάντων.
    και απο τι κατάλαβα
    Mπορεί να μην είσαι 73 κιλά αλλά τρέφεσαι σωστά, αγαπάς τον εαυτό σου και ζείς το όνειρο σου......
    ότι καλύτερο.......μπράβο

Senior Member
    Originally posted by scorpio
    Originally posted by MKEH78
    Δυστυχώς η αυτοπεποίθηση δεν πηγάζει από το είδωλο που βλέπουμε εμείς στον καθρέφτη μας.Είτε το θέλουμε είτε όχι,καθημερινά θα υποστούμε κριτική από τον περίγυρό μας συνολικά σαν άνθρωποι και συνακόλουθα για τα κιλά.

Αν εγώ την έχω δει Μπράντ Πιτ μπροστά στον καθρέφτη μου και πάω σε ένα μπαρ,την πέσω σε 10 γυναίκες και φάω ισάριθμες μούντζες,τότε μάλλον δε θα μπορώ να ισχυρίζομαι ότι είμαι ακαταμάχητος...

Το έχω ξαναγράψει σε ανάλογο θέμα.Η τακτική "...τα πάχη μου-τα κάλλη μου..." είναι τελείως αυτοκαταστροφική.
    Προσπάθεια συνεχής χρειάζεται...
    Δεν θα μείνω καθόλου στο αισθητικό μέρος,αλλά καλό θα ήταν να γίνει κατανοητό ότι η παχυσαρκία ευθύνεται για πληθώρα προβλημάτων υγείας.

Αν λοιπόν είσαι 20 χρονών,1.60 και έχεις τριψήφιο αριθμό κιλών,δεν είσαι όσα κιλά νιώθεις,αλλά όσα λέει η ζυγαριά σου και καλό θα ήταν να ζητήσεις την βοήθεια ενός ειδικού,όχι γιατί δε σου μπαίνει το φουστανάκι που ονειρεύεσαι αλλά γιατί η υγεία σου είναι κλονισμένη.

Ας μην τρέφουμε αυταπάτες λοιπόν...
    Μην αμφισβητείς τη δύναμη της αυτοπεποίθησης?
    Μπορεί να μην σου κάτσει κάποια από της δέκα αλλά στο τέλος κάποια θα σου κάτσει?
    Το θέμα είναι όμως και το τι έχεις εσύ να δώσεις εκτός από το (αυτός είμαι και αν σου αρέσω)
    Μπορεί να μην είσαι ότι καλύτερο εξωτερικά, αλλά να έχεις κρυφά χαρίσματα, ταλέντα, χάρες?
    Και πάνω από όλα να ξέρεις να αγαπάς και να κάνεις τον άλλον να νοιώθει καλά δίπλα σου..
    Δεν είναι το παν τα κιλά?. Και εννοείται ότι για τα κιλά μπορείς να κάνεις κάτι και να αλλάξεις την εξωτερική σου εικόνα.
    όλοι μπορούν, με τον ένα, ή τον άλλο τρόπο, άλλος πιο αργά άλλος πιο γρήγορα?
    αρκεί να το παλεύεις?

και φυσικά να τονίσω ότι συμφωνώ απόλυτα με το:
    Originally posted by scorpio
    εγώ απευθυνόμουν στις κοπέλες που δεν ζουν τη ζωή τους,
    ακριβώς γιατί δεν μπαίνουν σε 1-2 νούμερα πιο κάτω από ότι θα ήθελαν?.

Senior Member
    Ζήστε τη ζωή σας??
    Κάντε ότι θέλετε με το σώμα που έχετε αυτή τη στιγμή
    Και μην προσπαθείτε να αλλάξετε το σώμα σας πριν επιτρέψετε, στην χαρά να σας χτυπήσει την πόρτα?.

Λυπόμουν τον εαυτό μου στα 53 55 ή 60 ή 65 κιλά
    Ντρεπόμουν πάντα για το σώμα μου? αλλά τελικά είναι πολύ χαζό αυτό?
    Πρέπει απλά να αγαπήσουμε τον εαυτό μας?. Και να του προσφέρουμε μεγαλόψυχα όλα όσα έχει ανάγκη
    Και μιλάω για τις βασικές ανάγκες του ανθρώπου όπως η τροφή και η αγάπη?.
    Πρέπει να τρεφόμαστε, αλλά να το κάνουμε σωστά
    όπως πρέπει και να αγαπιόμαστε σωστά και όχι να αναλωνόμαστε σε εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις?

Senior Member
    Originally posted by absolute
    καλησπερα σε ολες!!!

χαθηκα απο το φορουμ τοσες μερες και δεν ειχα χρονο ουτε καν να μπω να δω τι παιζει, εγιναν διαφορα που μου εριξαν στα ταρταρα την ψυχολογια και αφησα εντελως τη διατροφη και τη γυμναστικη και κλειστηκα ακομη πιο πολυ στον εαυτο μου..........αλλαζω και το τικερακι μιας και δυστηχως σημερα που ζυγιστικα ειμαι 53,5....
    οχι οτι ειναι πολλα,απλα σχεδον τα ξαναπηρα σχεδον ολα σε 3 μονο εβδομαδες παροτι ειχα κανει πιστευω σωστη προσπαθεια και ασκηση για να τα χασω τα κιλα...

αλλα το τι ετρωγα δεν φανταζεστε...καθε πρωι με πονουσε ολο μου το σωμα,ακομη και σημερα που ξυπνησα πιο ανετα χωρις να τρεχω ακομη χωνευα τα χθεσινα....μ@λακιες μια ζωη....
    Εγω δυστηχως με τετοια χαλια ψυχολογια δεν αισθανομαι για 53 αλλα για 103...οκ υπερβολες,αλλα νιωθω ενα χαλι μαυρο......
    αχ βρε κοριτσάκι μου αυτό ήθελα να τονίσω πιο πάνω??
    είσαι κούκλα απλά πρέπει να επικεντροθείς στο να το συνιδιτοποίσεις??
    και αν θέλεις να νιώσεις 50 και όχι 103?
    κάνε κάτι όμορφο για τον εαυτό σου
    Φάε ένα σωστό βραδινό, ντύσου, βάψου όπως έκανε και η badgirl και
    πήγαινε να απολαύσεις μια βραδινή έξοδο?
    φρόντισε όμως πάνω απ όλα, να κοιταχτείς στον καθρέπτη και αντί να σε φτύσεις
    να πεις ένα μπράβο, στο κοριτσάκι που παλεύει τόσο καιρό για να είναι 53 και όχι 103??.
    Και μην ξεχνάς ότι όλοι σχεδόν εδώ μέσα παλεύουν για αυτό που εσύ έχεις ήδη κατακτήσει

Senior Member
    MKEH μου δεν ετρωγα καθολου σωστα τον τελευταιο μηνα ακριβως επειδη με πιεζα να ξαναρχισω διαιτα...
    προκειμενου λοιπον να τρωω οπως πριν θα σταματησω να με πιεζω κ θα στρωσω, το ξερω. Για τα υπολοιπα κιλα θα φυγουν οπως κ ταβ τελευταια 5, χωρις να το καταλαβω, αρκει να τρωω σωστα χωρις πιεση...

ελα βρε αμπσολουτακι κ λεω που στο καλο χαθηκες! ρε ασε τα χαζα! επισης γιατι χανεσαι οταν δεν εισαι καλα? τοτε πρεπει να μπαινεις, σεχουμε κ μεις αναγκη!

Δεν εγινε κ τιποτε με τα κιλα, θα τα χασουμε παλι. Το θεμα ειναι να σταματησεις τοο τραμπολινο.
    Μετο τσιγαρο πως πας? μη καπνισεις ετσι? φαε αλλα μη καπνισεις...τα κιλα χανονται, το τσιγαρο δε λεει να το ξαναρχισεις...

Αχ βγηκα εγω απο την σκατοφαση κ επεσε αλλη μεσα. Η ζωη ειναι μαγκανοπηγαδο, τη μια εισαι χωμενη μεσα στο βουρκο κ την αλλη ψηλα...

scorpio σωστα οσα λες αλλα πιστευω ενας αντρας δεν μπορει να καταλαβει μια γυναικα σαυτο το θεμα...
    οχι οτι φταιτε εσεις, απλα δεν μας νιωθετε σαυτο, εχει απολυτο δικιο η ΜΚΕΗ σοσα λεει οπως κ συ, απλα εμεις ειμαστε γυναικες κ ειναι...αλλιως. Δυστηχως!

Senior Member
    badgirl μου καλημέρα. Χαίρομαι που είσαι ετσι καλά και χαρούμενη. Και συμφωνώ με το ότι τρως σωστά και δεν κανεις δίαιτα. Είναι ο καλύτερος τρόπος τελικά.

Γιατί πιστεύεις ότι ειναι διαφορετικά για τις γυναικες σε σχεση με αυτό που έλεγε ο scorpio? Με ενδιαφέρει να ακούσω την αποψη σου γιατι το εχω σκεφτει πολλες φορές

Senior Member
    Tο πνεύμα είναι ωραίο και ελπιδοφόρο!
    Η αυτοπεποίθηση είναι σπουδαίο κομμάτι, για όποιον την έχει.
    Δε μπόρεσα όμως να μη γελάσω με τα γραφόμενα του Σκορπιού! Ειδικά εκεί με τις μούτζες. Γιατί και αυτό είναι αλήθεια. Όταν άντρες που κατά κοινή ομολογία έχουν τα χάλια τους (δεν αναφέρομαι στα κιλά) το παίζουν ακαταμάχητοι, δε μπορώ να μη σκεφτώ "καλά, ποιος νομίζει πως είναι"?
    Για όποιον - όποια αισθάνεται ακαταμάχητος - η, έχω να πω βουρ και τα θερμά μου συγχαρητήρια!
    Όσο για το ρητό "τα πάχη μου τα κάλλη μου", μάλλον ανήκει σε άλλη εποχή και μάλλον το βγάλαμε εμείς οι παχουλούληδες, γιατί μας βολεύει...

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Όταν άντρες που κατά κοινή ομολογία έχουν τα χάλια τους (δεν αναφέρομαι στα κιλά) το παίζουν ακαταμάχητοι, δε μπορώ να μη σκεφτώ "καλά, ποιος νομίζει πως είναι"?
    Το πιο εύκολα πράγμα είναι οι γενικεύσεις,αμφοτέρωθεν...Ο ι άντρες,οι γυναίκες,οι χοντροί,οι λεπτοί κτλ.

Οι άνθρωποι ρε παιδιά!Οι άνθρωποι!Που είναι;

Σαν το Διογένη με το λυχνάρι θα καταντήσουμε...

Member
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 1.70 ΜΕ 83 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ 100 ΚΙΛΑ...
    ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ...ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΑ ΚΙΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ..ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ!
    τι ειπα τωρα ??οεο?

Senior Member
    κ εγω το παθαίνω αυτο μερικές φορές... αλλά υπάρχουν κ φορές που νοιώθω ανάλαφρη σαν πούπουλο!!!!η διάθεση παίζει μεγάλο ρόλο..συνήθως η απογοήτευση και το οτι ο στόχος μας φαντάζει τοοοοοοοοοοοοοοσο μακρυνός μας κανει να τα παρατάμε αλλά θα τα καταφέρουμε με υπομονή και πείσμα...ελπιζω τουλάχιστον...!!!

Page 1 of 4 123 ... LastLast